Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки част 3

Featured Replies

Малко съвети как да не режем клони и как да не правим бетонни стълбове. Историята започва с човека с резачката. Що работа отвори вчера на енергото че и философства че стълбовете ин не стрували а той режел клони не от вчера. Иначе да се питаш какво правят проводниците под клоните му!!! Още я карам на 4 акумулатора от вчера дано днес вече го дооправят ниското напрежение. Високото го пуснаха снощи ама моя (нашия) траф нещо го бавят да го закачат.

Публикувано изображение

От тоя стълб през два е моя ( за късмет че падна на тая страна иначе щеше да ми изкара електромера от оградата).

Ето го и него

Публикувано изображение

Малко и арматура на стълб хамерикански патент.

Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 158,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Моя котарак може по-свирепо да гледа :D

Публикувано изображение

Забравих да спомена, че този сладур не е мой. Просто новата ми комшийка, отиде да пие кафе и ми го остави за 1 час, че бил голям пакостник :D

Сега, ще го накарам да гледа по-свирепо да стреснем малко твойта котка. Пу машала, че оядена котка имаш. 

Публикувано изображение

Вчера цял ден се мотах из Санто Доминго пеша и малко снимки от един мол с климатик. Тоест снимки на рисунки.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

това къде е?

Малцезине, Италия /на езерота Гарда се намира/. Уличките на градчето, както и на Сирмионе, са страшно романтични. Лошото е, че гъмжи от навалица и е много трудно да се снима без нечия глава да заеме половината снимка :-)

Гледка от замъка към езерото

Публикувано изображение

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Моя котарак може по-свирепо да гледа 

Цакам с пика: нощната ми стража :D

Публикувано изображение

Кучето на една приятелка от Гърция, много исках да си взема един такъв доберман, но родителите ми ще ме изгонят заедно с него :D

Публикувано изображение

Една екскурзия до вр. Шипка с колегите от работа. Снимките нестанаха много хубави, но росеше дъжд и бързахме да слезнем.

Снимано с HTC 3D EVO

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Една екскурзия до вр. Шипка с колегите от работа. Снимките нестанаха много хубави, но росеше дъжд и бързахме да слезнем.Снимано с HTC 3D EVO 

И аз ги кривя снимките, но имам оправдание (астигматизъм). Но ти ме минаваш, стреми се хоризонта да е хоризонтален :)

И аз ги кривя снимките, но имам оправдание (астигматизъм). Но ти ме минаваш, стреми се хоризонта да е хоризонтален :)

Не се занимавам профисионално с фотография, снимам си ей така което ми хареса. Любител фотограф да се изразя по-точно. Впрочем щях да пиша на lz4jw , да се запознаем, но незнаех дали ще успеем да се видим да почерпи по една малка.;)

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.