Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки част 3

Featured Replies

...

К'во е т'ва първото, топчестото?
  • Отговори 2k
  • Прегледи 160,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Снимки от засада:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

flare , братле турболенцията да не ти отнесе фотоапарата някаде? Че аз един път се пробвах така от близко да направя една снимка, но самата турболенция на един самолет ми строши стария фотоапарат. :D  Иначе браво, доста хубави снимки правиш :)

Пета по-големина частна яхта в света "Topaz"

Незнам от тук до колко добре се вижда, но на живо е наистина едно голямо чудовище.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

wtf? Пламен, кажи ми от кои град си? Направо идвам да ме научиш да снимам и яз така :D  Еее много добра снимка поздравления :)

Още на тема самолети - тия са "малко" по-стари:
От ляво на дясно:

Grumman F6F-5 Hellcat

North American Aviation P-51D Mustang

Mitsubishi A6M3 Zero

Публикувано изображение

Бууум!

Публикувано изображение

Благодаря ви!

Снимката е някаква стара.Не е лоша, но не е и нищо особено.Имам приятели, които постоянно снимат такива неща и правят много яки кадри.Аз съм снимал само един или два пъти на авиошоу.Интересно е.Иначе от тази снимка ще се види откъде съм :) .

Публикувано изображение

Три кадъра от вчерашния ден. Посрещане на пролетта в гр.Тетевен, местност "Боева могила"
Не са много качествени, защото нищо не виждах на дисплея, пък и на такива празници кой се заглежда в такива подробности :D

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

На третата снимка в ляво от паметника в далечината се вижда заслон "Опасния зъб" (има къщичка). А в дясно от паметника след скалата е "Синьото колело" (точно където се вижда свод с тъмни следи все едно нещо се е стекло, но при хубаво време и от подходящ ъгъл се вижда кръг изцяло в синкав отенък)! По-надясно от него е местността "Равни камък" (вижда се на първата снимка - дългата скала в дясно)! :)

Три кадъра от вчерашния ден. Посрещане на пролетта в гр.Тетевен, местност "Боева могила"

Не са много качествени, защото нищо не виждах на дисплея 

Ей затова някои хора си държим на визьора  :D

Аз от миналата неделя имам нова придобивка, и се кефя да снимам изкривени сгради  :)  :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Аз от миналата неделя имам нова придобивка, и се кефя да снимам изкривени сгради  :)  :

Ем' похвали се де! (или аз пак съм проспал работата... :) )

Ем' похвали се де! (или аз пак съм проспал работата... :) )

Не си проспал, аз съм пропуснал :) . А и той не е съвсем нов (за обектив става дума), защото съм имал същия, само че за Canon:

Публикувано изображение 

Моделът е Tokina 11-16/2.8, но сегашния е с никонски байонет. Усеща се разлика - едно, че заради кроп-фактора идва една идея по-широк, и друго, че цветопредаването му е по-различно.

Звезди.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

"Писма на пяскъка" от Биляна Тодорова

Публикувано изображение

Постановката ще се играе още три пъти, ако не се лъжа - тази вечер и следващите две вечери все от 18:00 в концертна зала на Радио Варна - та нека всеки, който може, да отиде - заслужава си!

• Автор

"Писма на пяскъка" от Биляна Тодорова Постановката ще се играе още три пъти, ако не се лъжа - тази вечер и следващите две вечери все от 18:00 в концертна зала на Радио Варна - та нека всеки, който може, да отиде - заслужава си!

Как ти разрешиха да снимаш?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.