Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки част 3

Featured Replies

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 158,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

...

Тва стълбище е много яко.

Тва стълбище е много яко.

Ааа, това е от хотела в Нойс, много интересна архитектура, първата сграда на 1 етаж, но в нея само конферентни зали, отзад два блока, корпус А и Б за спане. И много тихо и спокойно, аз бях на партера и от "балконската" врата излизах директно на зелената площ

Великден - Това католиците ми се струват малко сбъркани...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Кампанията да изчистим България за един ден май трябва да се преименува вече на Да опазим България чиста за 364 дни! Стига с това чистене за един ден, научете ги да пазят чисто 364 дни!   "Незнам дали снимка е за тук, но не се сдържах...." 

Публикувано изображение

Спортна зала.

4 секунди, f/3.5, ISO 100 и на двете снимки. Нулеви корекции, като изключим, че втората е леко кропната. Снимах от земята, затова кадрирането може да е и по-добре...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Храм „Св. Успение Богородично” 

Христос Воскресе колеги :)

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Снимките са снимани с таблета "Asus MeMo Pad HD7" , фотоапарата ми изчезна и сега спестявам пари за нов ...

От тази сутрин на реката - от 8:30 до 12,  две шаранчета, едното някъде 5кг. а другото се обзалагам, че удряше 10кг. Ако се питате за какво висът на дърво, а ми не са във водата с живарника, оставихме ги, да се изтече малко водата от тях преди да ги качим във колата.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от ivoarch (преглед на промените)

две шачанчета, едното някъде 5кг. а другото се обзалагам, че удряше 10кг. Ако се питате за какво висът на дърво,

Всъщност, питах се какво е "шачанче" :lol6:

Да покажа и моя "улов" от вчера:

Публикувано изображение

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

Всъщност, питах се какво е "шачанче" :lol6:

Добре виждам, че си бил доста бърз за да ме цитираш, тъй като се побравих за неколко секунди.

От бързината, на всеки може да се случи, не е чудо голямо.

Хубав улов!

• Автор

...

3-тата снимка.Много обичам този ефект на "кадифената вода". Когато се остави затвора отворен по-дълго. Разбра ме какво имам в предвид :P

3-тата снимка.Много обичам този ефект на "кадифената вода". Когато се остави затвора отворен по-дълго. Разбра ме какво имам в предвид :P

За съжаление, забравих статива. Това е от ръка, на стабилизация... Иначе щях да навия ND филтъра и щеше да видиш воал :)  Както се казва в старата фотографска мъдрост, "на будала глава, снимките патят" :)

• Автор

За съжаление, забравих статива. Това е от ръка, на стабилизация... Иначе щях да навия ND филтъра и щеше да видиш воал :)  Както се казва в старата фотографска мъдрост, "на будала глава, снимките патят" :)

Да, разбирам те. Аз да си повторя една снимка, дето много си харесвам, пак от ръка снимана, да не изпусна момента:

Публикувано изображение

Крошунските (или Крушунските) водопади. Мацката беше влезнала, не я познавам, насочих апарата и снимах максимално бързо от ръка.

ISO-100, f/9, 1/3 sec., 34 mm... Снимката не е обработвана.

Публикувано изображение

Това да не е най-наточеното Ontario в Република България! ;)

Публикувано изображение

Взел си D7100? Честито, с кеф да го разщракваш!

Благодаря, отдавна му се канех :) . Че половината ми обективи за Nikon са безмоторни.

Първият му по-сериозен тест беше на откриването на Мотосезона пред Мол Варна:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

l'isola di Burano, Italia????

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.