Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За хорър жанра, ужасите на Хичкок и страхотиите по Стивън Кинг

Featured Replies

(моля, ако темата не е аз тук да бъде преместена, не изтрита)

Привет, скъпи хора! :D

Търся определен тип филми. Филми, спадащи по-скоро към жанра Психо.

Съвременните ужаси изпълнени със " Pop-up", тоест появяващи се изведнъж страшилища :D със цел стряскане, вече са ми много еднообразни и няма с какво да ме изненадат. Търся истински психо филм. Филм, който те държи под огромно психическо напрежение. Филм като " Сиянието" , който не разполага със съвременни ефкти и всякакви създания, но може така да " психясаш" , че после 3 дни да не можеш да спиш. Моля препоръчайте ми такъв филм, който те поставя под голямо психическо напрежение, а няма за цел само да те стряска.

Надявам се да сте ме разбрали и благодаря предварително. 

Редактирано от neo97 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте :) Ще имам гости скоро и искам да изтегля някой готин хорър филм обаче нищо не се сещам :( Предложения ?

Публиката е между 15 и 16 годишна  :)

П.С може и да е екшънче или нещо такова ;)

Редактирано от cavcav (преглед на промените)

Здравейте :) Ще имам гости скоро и искам да изтегля някой готин хорър филм обаче нищо не се сещам :( Предложения ?

Публиката е между 15 и 16 годишна  :)

П.С може и да е екшънче или нещо такова ;)

IMDb horror класация.

Scary Movie ...

Класацията е чудесна, но не мисля, че описаната аудитория ще оцени "Психо" или "Д-р Джекил и м-р Хайд", да речем. По-вероятно ще им омръзне на 5-тата минута и ще се "отклонят' в друга посока.

Scary Movie ...

Класацията е чудесна, но не мисля, че описаната аудитория ще оцени "Психо" или "Д-р Джекил и м-р Хайд", да речем. По-вероятно ще им омръзне на 5-тата минута и ще се "отклонят' в друга посока.

Хм, не може да си на 100% уверен. Пък и предполагам, че преди да пусне даден филм пред компанията човека ще погледне поне трейлърите на няколко от тях, за да избере.

Ако се прецени че търсенето на филм от определен жанр, не е за отделна тема, тази ще бъде присъединена.

Къде цъкна за да намериш класацията ? :ohmy::D

Проследи линка, има разни филтри. Изпробвай ги :)

П.П. Нали не мислиш, че толкова лесно ще снеса инфото :D

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Ако се прецени че търсенето на филм от определен жанр, не е за отделна тема, тази ще бъде присъединена.

Проследи линка, има разни филтри. Изпробвай ги :)

П.П. Нали не мислиш, че толкова лесно ще снеса инфото :D

Titles и пиша Horror ? :D

Ето няколко предложения- Texas Chainsaw 3D,No One Lives,Devil,Silent Hill Revelation,Dark Skies,Hatchet III,The Amityville Horror,The Last Exorcism 2, Aftershock,The Cabin In The Woods

Хм, не може да си на 100% уверен...

Не мога, затова и написах, че

...По-вероятно ще им омръзне...

Ти гледаш ли филми в компания? И коя компания ще седи 100+ минути чинно и ще зяпа хорър?

Не мога, затова и написах, че

Ти гледаш ли филми в компания? И коя компания ще седи 100+ минути чинно и ще зяпа хорър?

Ами те са млади хора. Може и по някое време да се налегнат с други дейности :D. Не е вероятно причината за това да е скука от филма, а гъдела между краката. Иначе поне автора на темата, явно харесва ужасите.

От новите No One Lives, The Collection (това е 2рият филм), Texas Chainsaw, Would You Rather, House of Nine.

Дам харесвам хорорите както и комедиите :Д Абе общо взето всичко без турските сИриали и бозите 

A Hounted House, Tucker and Dale vs Evil. Това са по-скоро комедии тип пародия. Малко дебилски са. Може и да не ти харесат.

Wrong Turn, Resident Evil, Saw, Cube, The Hitcher, Halloween, The Hills Have Eyes, Thir13en Ghosts, Final Destination ако не си ги гледал

Hunger 2009, The Stepfather 2009, Case 39 (2009), Orphan 2009, The Omen 2006 (има и стари, но не вярвам 15-16 годишен да иска да гледа филм от 1976), Population 436, The Ruins, The Hollow man 1 2 (не е точно хорър), Strom Warning, Dead Silence, Rec (испанския хорър), Secret Window (с Джони Деп), Jeepers Creepers, Priest 2011 (2 в 1 хорър и екшън. Нали такива търсиш)

Редактирано от .Николай. (преглед на промените)

Дам харесвам хорорите както и комедиите :Д Абе общо взето всичко без турските сИриали и бозите 

Е аз много по ужаси не си падам, но има два които са ми на душата:   MAMA

Константин

• 2 седмици по-късно...

Гледах два сериала по романи на Стивън Кинг (Haven и Under the Dome) много ме впечатлиха и се интересувам ако някои знае и други и ако може да сподели :)

..допълвам с още - SAW/1-7/,The Collection (2012),Sinister (2012),The Cabin in the Woods (2011),The Devil Inside (2012),I spit on your grave (2010) ...и 2-ва хорор филма по-назад във времето - Event Horizon /1997/ и The Thing/1982/

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.