Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

Ponti, голям смешнек си баце. Ако си прочетеш постовете, то сам ще се изплашиш. Редко са такива м...............и като теб.

Като чета  някои постове на безсилни люде, защитаващи ГЕРБ, ми става някак трагикомично. Трагичното  и смешно.

Ponti, баце, проумей го най накрая - ГЕРБ никога вече няма да управлява, а Орешарски ще си изкара мандата. Вервай ми!!!! 

Ти кога ще вземеш да напишеш нещо смислено ? -или толкова си можеш ?

Знаеш ли в колко поста пишеш само тази реплика: "ГЕРБ никога вече няма да управлява, а Орешарски ще си изкара мандата. Вервай ми!!!!" ? - Във есеки втори.

Имам чувството че се забавляваш като дразниш хората с това изказване,или пък си достъчно глупав да си мислиш ,че Орешарски ще направи нещо добро на хората.

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 88k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам чувството че се забавляваш като дразниш хората с това изказване...

И го постига успешно!   :clown:

Редактирано от T-50 (преглед на промените)

И го постига успешно!   :clown:

А ти си същия,да нямате роднинска връзка в врачанеца ? Гледм и ти спрягаш същия диалект :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Изпускате ли си вече нервите - това е много хубаво обаче! Така трябва!!!

Ехххх. То не остана жива твар на земята, която да не разбра кой клати държавата / правителството и каква е целта. ГЕРБ е това! И като падне правителството кой очаквате да ни управлява? Няма да са марсианците или извънземните от Андромеда! Боко е пряк конкурент - потенциално печеливш. Другите не пеят. Тогава кво се правите на ударени, а и в постовете с половин уста мрънкате "По добре Бойко от колкото тия" Тая обаче няма да стане. Вервайте ми!!!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Стига сте ревали едно и също. "Като падне правителството,кой ще управлява"? Чудо голямо, като падне. Няма да се свърши света. Аз ще Ви управлявам. Все ще се намери някай по-добър от досегашните политици, който да не е подставено лице на Местан, Доган, Станишев и други, и да твърди, че е експерт и правителството е експертно. Замразяват куп неща. А нали се сещате, че който дойде след тях ще трябва да "реже месо до кокал". Това, ако не е популизъм, не знам какво е. Ревахте, че при Боко и Цвъко държавата била полицейска и имало полицейщина? Ето Ви сега полицейщина. Ще го издухат и пенсионерите с мижавите 3 % увеличение и то отсредата на годината. Само, че вината си е тяхна. Мечтаят да се върне "татовото време". Е това няма как да стане. Само, че те с двете ръце гласуват за комунистите /социалистите/.

Редактирано от andreygg (преглед на промените)

така е и аз съм говорил с селяни само говорят за / какво било едно време / и станишев им го обещава, а казаха че ще се вдигне мин. пенсия  с 5 лв.(колко много пари им дават)

Някой да знае какво стана с милярда който теглиха - аз не съм видял кяде е отишъл

И аз не съм видял до сега да напишеш нещо без нито една правописна грешка.

Moтото на тоя миндил Орешарски е кръв повръщам, оставка не давам.

При толкова гладни,нагли  и тъпи политици с мижави душици като наще  който и да дойде  ще си съдере задника от крадене и далавери та като го изгонят след  време да е подсигурил и внуците си  които няма да  живеят в България естествено. Докато пробутвате  кинти на  полицаите да ви не пишат актове когато карате пили и се возите на муфта по трамваите ако ще и марсианец да дойде ще сме си на това дередже. Всички крадат  и ревът като им спряха от европа парите защото разпродадоха всичко на скраб в тая наща държава и сега ако не са евро проектите няма да има  и 5 лева в държавата. Цялата държава е заприличала на Женския пазар  и никой нищо не произвежда  а само продава вкараните от съседни нам държави  хранителни продукти. Като протестират вече ще стане половин година нещо да се промени ? Протестират студентите дето от кълчене по дискотеките нямат време  да ходят на лекции !!! Взимат си изпитите с рушвети на преподавателите и след 5 години тия хора се очакват да са елита на нацията и да ни водят напред :) Тъпи и не образовани хора без ясна визия какво искат и защо го искат няма как да градят и развиват държава.

Moтото на тоя миндил Орешарски е кръв повръщам, оставка не давам.

Това можеш ли да го докажеш? Цитирай ми изкачване на въпросния или написан от него текст, в които да присъства. И не спряхте да квалифицирате. Напоследък явно описвате доста добре образите, които виждате в огледалото.

Това можеш ли да го докажеш? Цитирай ми изкачване на въпросния или написан от него текст, в които да присъства. И не спряхте да квалифицирате. Напоследък явно описвате доста добре образите, които виждате в огледалото.

Дааа!

Чудя се и не мога да се начудя до какво ниво е стигнала българската простотия.

Ако, това е бъдещето на България, новия морал и новото мислене - тежко ни.

Не искам да ме управляват такива т.е тия новите :no-no:

Май няма да има разлика от правителството на Орешарски и потенциално новото!!!! :D

• Автор
Орешарски посреща граждански организации днес

МС: Срещата е част от ангажимента на премиера за активен диалог с обществото по важните за страната теми

Министър-председателят Пламен Орешарски ще се срещне днес от 14.00 часа в Министерския съвет с представители на граждански и неправителствени организации, съобщиха от правителствената пресслужба.

Срещата е част от ангажимента на премиера за активен диалог с обществото по важните за страната теми, като акценти на днешния разговор ще бъдат образованието и здравеопазването. Гражданите ще могат да отправят своите въпроси към министъра на образованието и науката Анелия Клисарова и към зам.-министъра на здравеопазването Бойко Пенков.

http://pressadaily.bg/publication/28311-%D0%9E%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%81

Бюджетът за подслушване и следене е драстично увеличен

Управляващите увеличиха драстично парите за подслушване и следене, пише в. "Сега".

Няма логично обяснение защо са толкова големи бюджетите на новата мегаагенция за специалните разузнавателни средства и ДАНС. Управляващите очевидно са забравили как обвиняваха ГЕРБ, че са превърнали България в полицейска държава с масовото и безконтролното подслушване, и са на път да мултиплицират всички порочни практики.

Противно на предизборните обещания, при приемането на бюджета за 2014 г. на първо четене стана ясно, че необосновано се увеличават парите точно за подслушване и следене.

Бюджетът на Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) също скача с близо 30 млн. лв. А новата агенция "Технически операции" (ДАТО), която е на подчинение на правителството и ще бъде мегаминистерство, прилагащо целия набор от специални разузнавателни средства - ще разполага с 49,5 млн. лв. - два и половина пъти повече от обичайното, информира "Сега".

Източник

Бюджетът за подслушване и следене е драстично увеличен

Не, че ми харесва, но не зная да има държава, която да не шпионира по някакъв начин.

Като пример - любимата ви Америка, която здраво шпионира не само своите поданници, но и поданници на чужди държави. Последните скандали станаха общоизвестни.

"ви"? На мен? Ти сериозно ли?

Аз за 34875728 път повтарям, че тия са по-зле от Бойко, царя и Костов, взети заедно. Докато бяха в опозиция, опищяха всичко, че имало 100 милиона лева за подслушване, а те самите какво направиха?

Вземи намалението на тока, което всъщност е увеличение на цената за ЕРП-тата с намаление на разходите за поддръжка на мрежата и централите (което един ден ще даде отражение), съчетано с продажба на облигации от БЕХ за попълване на дупките в приходите (докогато може, после ще вдигаме); увеличението на пенсиите с огромните суми между 5 и 10 лева на калпак, финансирано частично със заем, а от догодина и с вдигане на осигурителните вноски, подкрепено от продажните синдикати; разпространените вчера "опорни точки", които, кой знае защо, не се коментират тук (няма такава наглост!); оправданията на подизпълнителя Цацаров; смешните обвинения, че някой си имал офшорка (идиотите целенасочено и преднамерено разследват кой има и кой няма, макар това да е НАПЪЛНО ЗАКОННО, макар и неморално, вместо това, откъде и как са дошли парите), като се разследват само техни политически опоненти (с изключение на Бисеров, но за там ги натиска някой отвън), решението за оставяне лиценза на ЧЕЗ, вдигането ОЩЕ на и без това огромния огромния бюджет за подслушване, макар да няма пари за здравеопазване и образование, при това тихомълком, натискът срещу семействата на протестиращите, замяната на едни калинки с още по-големи (в случая с Пеевски даже в буквалния смисъл), даването на монопол на Lafka-та на същия Пеевски и Цветан Василев и завземането от тях на цяла една пазарна ниша за 20 години, и т.н.

Айде сега пишете бързо и много, че да може неудобните постове да идат на по-задна страница. Приятно драскане и повтаряне на едно и също.

Старт!

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Като пример - любимата ви Америка, която здраво шпионира не само своите поданници, но и поданници на чужди държави. Последните скандали станаха общоизвестни.

И понеже пак нямаш какво да кажеш по нашите си проблеми,дай да пишем за американците,с което да си разредиш спама на: "Не разбрахте ли ,че Орешарски ще си изкара мандата " :)

Ако мислиш че руснаците не послушват ,много си се объркал.Просто ще го няма агента,който да им изкара кирливите ризи и на тях :)

Ама аз викам да си говорим за Бисеров,и другата сган в нашия парламент,все пак за това е темата.

И понеже пак нямаш какво да кажеш по нашите си проблеми,дай да пишем за американците,с което да си разредиш спама на: "Не разбрахте ли ,че Орешарски ще си изкара мандата " :)

Ако мислиш че руснаците не послушват ,много си се объркал.Просто ще го няма агента,който да им изкара кирливите ризи и на тях :)

Ама аз викам да си говорим за Бисеров,и другата сган в нашия парламент,все пак за това е темата.

Просто платен провокатор. Доказателство.

Няма лошо да си изкараш някой лев, но... така разсъждават и политиците ни. Което го слага в тяхната категория по отношение начина на мислене. Парите над всичко. А в добавка може и наистина да е убеден, няма как да знам.

Агенти-провокатори имаше преди доста години, и аз си мислех, че те отдавна са изчезнали. Ето че съм се лъгал. Което пък го слага в моралната категория на доносниците, провокаторите и прочие мили същества, заради които няколко хиляди души са били пратени на безплатна почивка в Белене, Свищов, Скравена и т.н. Хубав човек, с две думи.

Архивите говорят: Как Сергей Станишев уреди поръчка за бъдещата си съпруга Негов активен сподвижник е сегашният премиер Пламен Орешарски

:whist:

Понеже това е темата за правителството на тази извратена коалиция ,ще споделя нещо много добре казано,на което попаднах днес:

...Затова, ако някой на моите години, че и по-възрастен тръгне да ви поучава, добронамерено дори, го отсвирете на момента. Нищо стойностно не може да научите от чумавите поколения заразени с бацила на тоталитаризма. Те не могат да ви дадат дори и пример за достойно държане, защото в ония времена, когато обикновените германци, унгарци, чехи и поляци се изправяха смело един след друг срещу Империята на Злото, българите мълчаха със зловеща тишина.

Източник

Хи, Хи. Бързо на протестите, че време не остана. Пък ми се ще, че пак някои ще влизат във затвора - заради офшорки или задкулисни обществени поръчки или други герберски шмекерии. Орешарски по - бързо трябва да действа.

Инак другото е  бла, бла, ла, както самите протести :tease2:

Toва е вярно, докато другите са се опитвали да  въстанат, да променят нещо, то тук блажено са блеели. Отгоре на това  ЦК на БКП са пращали танкове и войски за смазването на чуждите опити за промяна и отхвърляне на комунистическия режим. Първи настояват за военна интервенция в Чехословакия  и последна, която се извинява. 

Орешарски: Уволнения за държавни служители, които участват в протестите

Тук

Борисов опроверга обвиненията за офшорката

Тук и тук

Циркът става все по-пълен.

За първи път ще се съглася с Black Power:

:tease2:

А, държавните служители, които участват в контра протеста ще ги повишат ли? Тия, освен да бълват глупости, май за друго не стават.

Редактирано от andreygg (преглед на промените)

Утре ще участват на костра протеста. Местан дори си призова електората.  Ще има  автобуси от провинцията от общините където ДПС са на власт + доста цигани ^^ Преди бяха докарали цялата циганска махала от Самоков 

И после ще ореват парламента и медиите, че Б.Б. дирижира студентските протести. 150 дни се правят, че не чуват.

Чесно ви казвам,не ми го побира главата ,не знам как спят тия хора.

Не мога да си представя ,че те си знаят всичките кирливи ризи,гледат надменно обикновените хора ,и дори си позволяват да ходят на църква мислейки че водят някакъв праведен живот.

Не знам тоя Орешарски как не си е теглил куршума още :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.