Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За жените и обществото днес...

Featured Replies

Не, това е опитът ми с много такива "джентълмени", които в действителност познавам.

Аха и този богат опит е постигнат с миловидно изражение ли? А може би с лековерие и наивност? Може би на такива джентълмени си попадала не само по вина на такивато джентълмени, откъде да знам...

Не сравнявай останалите с теб.Ако ти не можеш да говориш за секс без да употребяваш цинизми си твой проблем. Аз не съм добро момиче,но не съм и лоша.Секса не винаги е придружен от любов,на кой както му хареса.

Не се и опитвам да сравнявам с(мен), има си различни ярки еталони в историята на света. То всъщност повечето говорене на тази тема нерядко се превръща в цинизъм с нотка вулгаризъм. А и иначе - "подобни" разговори са неуместни за "добрите момичета" без мръснишки поглед на мисленето под миловидното изражение. Уважение към личността има ли в днешно време? То ние сами уважаваме ли се, че другите да уважаваме? Пък след това можем да си поговорим за погледа към жената в съвременното общество от тъй тачените съвременни хора... Мен не ме брой и не твърди, че меря някого с моят аршин. Епохата ми е друга, а цинизмът... Е, животът е циничен неявно..

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 208
  • Прегледи 16,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аха и този богат опит е постигнат с миловидно изражение ли? Може би на такива джентълмени си попадала не само по вина на такивато джентълмени, откъде да знам... Не се и опитвам да сравнявам с(мен), има си различни ярки еталони в историята на света. То всъщност повечето говорене на тази тема нерядко се превръща в цинизъм с нотка вулгаризъм. А и иначе - "подобни" разговори са неуместни за "добрите момичета" без мръснишки поглед на мисленето под миловидното изражение. А уважение към личността има ли в днешно време? То ние сами уважаваме ли се, че другите да уважаваме? Пък след това можем да си поговорим за погледа към жената в съвременното общество от тъй тачените съвременни хора... Мен не ме брой и не твърди, че меря някого с моят аршин. Епохата ми е друга, а цинизмът придобит от разочарование.

Всеки гледа живота през собствените си очила.

Твоите са съвсем различни от моите,мен са ме уважавали не се съмнявай в това и тези,които са си позволили обратното са си платили.

Омръзнаха ми така наречените праведни хорица,за които секса за една нощ е дело само на К....ви.

Живеем в 21 век и е вече време да спрем да си мислим,че сме все още в 19.

Аха и този богат опит е постигнат с миловидно изражение ли? А може би с лековерие и наивност? Може би на такива джентълмени си попадала не само по вина на такивато джентълмени, откъде да знам...

Не говорех за себе си умнико, а за хора, които познавам - това също е вид опит.  :D Имам приятели, приятелки, познати....Грозна картинка !

Аз съм попадала на подобни "джентълмени", но както каза ти по горе, като едно "добро момиче" съм ги порязвала лекичко. След това около мен, някоя мома все изреваваше.

Може би на такива джентълмени си попадала не само по вина на такивато джентълмени, откъде да знам...

В живота си човек попада на всякакви екземпляри, това не е концерт по желание.

Въпроса е, ти как процедираш от тук насетне.

И между другото, не мислиш ли, че вече всички в този форум твърде добре знаем, колко недооценен джентълмен си всъщност ?! Не е нужно постоянно да ни го натякваш.

Твоите са съвсем различни от моите,мен са ме уважавали не се съмнявай в това и тези,които са си позволили обратното са си платили. Омръзнаха ми така наречените праведни хорица,за които секса за една нощ е дело само на К....ви.

Мен пък ми омръзна цинизмът на живота, ама нейсе... Да, в съвременният свят мъже "уважават" жените си по няколко пъти на ден, а уважават ли ги наистина? Праведни хорица имало - а може би просто вулгарният цинизъм на този свят не им допада... А иначе - да...Сексът за една нощ е не особено смислено занимание, освен малко...гимнастика...малко гъделичкане на егото...и доказване сам на себе си, че си все още "вървежен". Интересно, но ако физическите усещания са самоцел. Виж, ако го "оправдаваш" и въздигаш като висш култ - разбирам. Но самият факт - нуждата от оправдание си говори за някакво скрито и потиснато чувство за вина...

Не говорех за себе си умнико, а за хора, които познавам - това също е вид опит. ... И между другото, не мислиш ли, че вече всички в този форум твърде добре знаем, колко недооценен джентълмен си всъщност ?! Не е нужно постоянно да ни го натякваш.

Хаха, забавно. Джентълмен казваш? Нещо ме бъркаш с някого другиго. Блян, мечта може би. Не олицетворявай духовните си търсения. Що иде реч за "попадането" и "опита" си мислех, че говорим за нещо по-директно от селски клюки, така да се каже...

Мен пък ми омръзна цинизмът на живота, ама нейсе... Да, в съвременният свят мъже "уважават" жените си по няколко пъти на ден, а уважават ли ги наистина? Праведни хорица имало - а може би просто вулгарният цинизъм на този свят не им допада... А иначе - да...Сексът за една нощ е не особено смислено занимание, освен малко...гимнастика...малко гъделичкане на егото...и доказване сам на себе си, че си все още "вървежен". Интересно, но ако физическите усещания са самоцел. Виж, ако го "оправдаваш" и въздигаш като висш култ - разбирам. Но самият факт - нуждата от оправдание си говори за някакво скрито и потиснато чувство за вина... Хаха, забавно. Джентълмен казваш? Нещо ме бъркаш с някого другиго. Блян, мечта може би. Не олицетворявай духовните си търсения. Що иде реч за "попадането" и "опита" си мислех, че говорим за нещо по-директно от селски клюки, така да се каже...

Ти някога опитвал ли си се да прочетеш един пост и да вникнеш в него?

Значи да приемаш секса за една нощ т.е. да уважаваш избора на другите е начин да оправдаеш собствените ти грехове,ако мога така да го нарека.Искаш да си говорим за психология ли?Защото ако аз започна да ти говоря няма да спра.

Хаха, забавно. Джентълмен казваш? Нещо ме бъркаш с някого другиго. Блян, мечта може би. Не олицетворявай духовните си търсения. Що иде реч за "попадането" и "опита" си мислех, че говорим за нещо по-директно от селски клюки, така да се каже...

Аз говоря за факти, Живко и идея си нямам, ти за какво си мислиш, какво си представяш и на кое ниво те вее вятъра  :D

Значи да приемаш секса за една нощ т.е. да уважаваш избора на другите е начин да оправдаеш собствените ти грехове,ако мога така да го нарека.Искаш да си говорим за психология ли?Защото ако аз започна да ти говоря няма да спра.

Е, за разлика от други аз не изказвам аксиоми, а нахвърлям предположения. Но да, много е вероятно човек да оправдава нещо, докато вътрешно или отрича дадено нещо или оправдава собствените си грехове. Грешници, анатема. А аз за какво приемам е иревалентно в случая. Въпросът е за обществото, него или по-голямата част от него. И да, вниквам във всяко едно мнение, но и търся смисъл, повече отколкото се вижда на пръв поглед.

Аз говоря за факти...

Факти тип махленски клюки или сборинка/вечеринка/маникюринка на няколко приятелки? п.п Ново ниво на познанието и съзнанието - на там ме вее вятъра..така де...саркастично казано...

Никой нищо не оправдава другарю,просто го приемаме.

Това,че Не вникваш в постовете е факт неуспорим,защото аз лично казах,че Не практикувам секс за една нощ.

И ти продължаваш да ми говориш,че го оправдавам за да прикрия греховете си и т.н.Обичам смелите хора,които не живеят по остановени правила,а по собствените си.Ако някой го прави щастлив този начин на живот евала,защото това е целта на този живот,щастието.

Може би ти самия не го оправдаваш,защото може би точно от това имаш нужда ,но нямаш смелост да си ги признаеш.В повечето случаи отхвърляма така гневно нещо именно,защото не можем са го позволим по ред причини.

Може би ти самия не го оправдаваш,защото може би точно от това имаш нужда ,но нямаш смелост да си ги признаеш.В повечето случаи отхвърляма така гневно нещо именно,защото не можем са го позволим по ред причини.

Помниш ли приказката за лисицата и гроздето ?  :D

То стана ясно вече, че ние с тебе сме еди си какви, ами не виждам смисъл повече да се опитваме да обясним.

Като прочетох текста, който коментираме, първо ме жегна това, че и автора поставя всички под един знаменател. След това обаче си дадох сметка, че това си е неговия начин на мислене и неговото мнение, което не съвпада съвсем с моето. Но коя съм аз, че да го съдя за това, че има собствено мнение по въпроса  :D

Таааа, така !

Най общо казано по темата всичко е интереси ама не ми се задълбочава. Къде за една нощ къде за повече къде за години накрая винаги единия излиза прекаран. Понякога единия си мисли че е прекарал другия но в последствие разбира че всъщност е прекарания !

Кой бил джентълмен коя не била като другите ... стари манджи от както свят светува няма какво да ги претопляме.

... само да не се окажете родители след секс за една нощ че после нали уж беше за една нощ но по един или друг начин цял живот ще сте свързани.

... само да не се окажете родители след секс за една нощ че после нали уж беше за една нощ но по един или друг начин цял живот ще сте свързани.

кой не ползва гуми да му мисли

Помниш ли приказката за лисицата и гроздето ?  :D

То стана ясно вече, че ние с тебе сме еди си какви, ами не виждам смисъл повече да се опитваме да обясним.

Като прочетох текста, който коментираме, първо ме жегна това, че и автора поставя всички под един знаменател. След това обаче си дадох сметка, че това си е неговия начин на мислене и неговото мнение, което не съвпада съвсем с моето. Но коя съм аз, че да го съдя за това, че има собствено мнение по въпроса  :D

Таааа, така !

и аз прочетох текста

къде по диагонал, къде прескачах редове

и знаеш ли какво си мисля?

Как пък една жена /освен онази дето си живеела на платонични начала с мъжа си вече десет години и тя сега се сетила да пита какво става/ не седна да мрънка и да твори теми от същия сорт "Как да го впечатля", "Той ми изневерява дали да го напусна".... и т.д и т.п.

И какво излиза? Туй мъжете са егати лигльовците.

Чшшшш, нали си мъж, нали имаш акъл в главата си, нали уж можеш да вземаш самостоятелни решения? Какво си седнал да ревеш и да се жалваш и да питаш ама изневерява ли ми или не ми изневерява. Е, и ако ти кажем че това не се брои? Кого ще слушаш? Нас? Дето нито ни знаеш какви сме, що сме или собствения си здрав разум. Естествено се предполага че същия е в наличност.

Никой нищо не оправдава другарю,просто го приемаме.

Другарке, сгряхте ми сърцето с това "другарю", спомен от отминалото време. Не практикуваш секс за една нощ - а защо мислиш, че обръщайки се към теб олицетворявам твоят образ с всички качества? Не, всъщност просто обръщайки се към теб се обръщам към "обществото". За едни хората неживеещи по правилата са смели, за други - безразсъдни. Безкрайно много зависи от контекста дали в действителност можем да обвиняваме правилата или индивида. Другото сигурно нещо е нивото на моралната и интелектуална деградация на съвременното общество като далеч това, което си говорим не е първо и основно проявление, но като че ли често върви с него. Целта на животът каква е много философи гадаят, а ти толкова бързо извади заключение каква в целта и смисълът? Последната част от мнението ти е интересна употреба на двуострият нож, но обратната психология не върви в случая. А и всъщност нищо гневно не отхвърлям, между гняв и сарказъм има граница.

Помниш ли приказката за лисицата и гроздето ?  :D То стана ясно вече, че ние с тебе сме еди си какви, ами не виждам смисъл повече да се опитваме да обясним.

"Вие" сте много повече от 2(две), така че индивидуалните нужди не е задължително да се покриват с тези на "обществото". А гроздето е кисело само за този, който няма стълбичка. Сковах си една. Виж, ако го погледнем от друга гледна точка - същата лисица съм си.

и аз прочетох текста

къде по диагонал, къде прескачах редове

и знаеш ли какво си мисля?

Как пък една жена /освен онази дето си живеела на платонични начала с мъжа си вече десет години и тя сега се сетила да пита какво става/ не седна да мрънка и да твори теми от същия сорт "Как да го впечатля", "Той ми изневерява дали да го напусна".... и т.д и т.п.

И какво излиза? Туй мъжете са егати лигльовците.

Чшшшш, нали си мъж, нали имаш акъл в главата си, нали уж можеш да вземаш самостоятелни решения? Какво си седнал да ревеш и да се жалваш и да питаш ама изневерява ли ми или не ми изневерява. Е, и ако ти кажем че това не се брои? Кого ще слушаш? Нас? Дето нито ни знаеш какви сме, що сме или собствения си здрав разум. Естествено се предполага че същия е в наличност.

Еми и ти май обърка темата като мен.Тази е за мъже дето обичал К...ви

ооооооооо, вярно бе! :D

Стънката разбуни духовете с това разказче. 

обаче това не променя факта че специално в този раздел основно искащите съчувствие, съвет, подкрепа срещу гнусните, подлите, сметкаджийски настроените, лъжливите жени са мъжете :D

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Погледнато от гледна точка на съвременният свят май всички сме к**рви, защото се продаваме. Някои обаче са по природа и без пари.

кой не ползва гуми да му мисли

Автомобилни? Продавам 2 употребявани.

обаче това не променя факта че специално в този раздел основно искащите съчувствие, съвет, подкрепа срещу гнусните, подлите, сметкаджийски настроените, лъжливите жени са мъжете

От къде да знаем, Змията в Библията може всъщност да е инкарнация на жената. Още от древността мъжете са знаели!

Погледнато от гледна точка на съвременният свят май всички сме к**рви, защото се продаваме. Някои обаче са по природа и без пари. Автомобилни?

има огромна разлика между жена,която си изкарва хляба по този начин и свободна жена,която не иска сериозна връзка.

Има хора,които се впускат във връзки без изобщо да мислят дали са готови за това и така разбиват живота на останалите.

За тебе съществуват само двете крайности,така че спирам да се опитвам да ти се обеснявам.

Целта на животът каква е много философи гадаят, а ти толкова бързо извади заключение каква в целта и смисълът?  

целта е щастието,защото по един или друг начин всички се стремим да го постигнем.Ако ти нямаш цел,защото се луташ заедно с философите от преди 300 години,вземи се хвърли от някой мост,знаеш ли може целта ти е да се размажеш на асфалта.

Погледнато от гледна точка на съвременният свят май всички сме к**рви, защото се продаваме. Някои обаче са по природа и без пари. Автомобилни? Продавам 2 употребявани. От къде да знаем, Змията в Библията може всъщност да е инкарнация на жената. Още от древността мъжете са знаели!

че като знаете защо ревете?

е, имате си алтернатива - еднополовата любов :whist:

има огромна разлика между жена,която си изкарва хляба по този начин и свободна жена,която не иска сериозна връзка. ...  целта е щастието,защото по един или друг начин всички се стремим да го постигнем.Ако ти нямаш цел,защото се луташ заедно с философите от преди 300 години,вземи се хвърли от някой мост,знаеш ли може целта ти е да се размажеш на асфалта.

Май и ти обичаш да "четеш" различно от написаното. Всички май сме повече или по-малко от гледна точка на съвременният свят. Що иде реч конкретно до това каквото каза - ами разлика ще да има, така е. Но въпросът е и на желание, не готовност... А и всъщност рядко свестните жени остават сами...защо така ли? Защото повечето мъже и да се впечатляват моментно от уличници, искат да са със стабилен човек до себе си...може би... А и забавлението за една нощ не дава нещо повече в смисъл. Целта не се знае каква е точно, щом толкова хора са умували и не са я достигнали. Защото ти гарантирам, че не всички хора са били щастливи през живота си, колкото и тривиалнен да е отговорът да се търсело щастието в "малките неща". От мост лично аз нямам намерение да се хвърлям, надявам се - не ми го пожелаваш. Пък може и целта ми е да летя на 5-та, с мръсна газ и 2000км/ч напред към утрешният ден. И все пак, забрави да отбележиш момента, че не винаги целта е важна сама по себе си, какъв човек си станал и как/дали си се обогатил по пътя към нея също. Мчи може би пътят е важен и самоцел е вървенето само по себе си...

че като знаете защо ревете?...е, имате си алтернатива - еднополовата любов

Защото с жени не може, без тях - пак не може. Това не гарантира, че понякога не правите такива неща, че човек сериозно започва да мисли дали Змията в Библията не е инкарнация на жената. А еднополовата любов въобще не я коментирам.

че като знаете защо ревете?

е, имате си алтернатива - еднополовата любов :whist:

Какво сме ние без вас ! То тогава всички мъже щяха са милионери защото нямаше да има кой да им харчи парите.

.....

....

Умния човек знае кога да спре.

Или иначе казано : Убий  глупака с мълчание.

Успех и на двамата :)

Какво сме ние без вас ! То тогава всички мъже щяха са милионери защото нямаше да има кой да им харчи парите.

Но нямаше да има и кавги дали парите да отидат за нова рокля или скоростна кутия за колата или пък въдичка... :D Много сиво щеше да бъде ежедневието!

Умния човек знае кога да спре.

Не знам за нея, но на мен в момента ми е неприлично забавно. :)

и да не забравяме че няма да има от кого да се оплаквате и да обвинявате за всичките си мъжки несгоди :D

Но нямаше да има и кавги дали парите да отидат за нова рокля или скоростна кутия за колата или пък въдичка... :D  

Първо колата после жената изобщо няма да спорим тук. Да не забравяме че колата е ключа към женското сърце.

и да не забравяме че няма да има от кого да се оплаквате и да обвинявате за всичките си мъжки несгоди :D

Без да се обиждаме но не бихме паднали толкова ниско.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

... Не знам за нея, но на мен в момента ми е неприлично забавно. :)

Хахахах обичам сърказма :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.