Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За жените и обществото днес...

Featured Replies

И като "добро момиче" да го отрежеш направо. Ама и вие не знаете какво искате - уж мъжете всички били идиоти и нямало жентълмени, после казвате - ами да си го каже като идиот и прямо, я нема се разсърдим. Много искате, па и не знаете какво точно искате!  

ето там ти е грешката,слагаш под общ знаменател всички.

Вината е изцяло на жените,за това че не са чесни и като кажат Да всъщност е Не.

Не обичам секса за една вечер,нещо като по книга ми се струва и от това следва,че ще го отрежа.

Хайде сега ми кажи,че не съм добра ;) ще му спестя някой лев,главоболие от това дали ще си легна или не с него след като цяла вечер се е бъхтил милия.Колко си неблагодарен :D

• Отговори 208
  • Прегледи 16,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не,разбира се,че не я прави.Говоря за леки жени,защото знае,че няма да му тежи на съвеста ако не й се обади.

Темата е доста обширна. Лека, тежка жена - различни тълкувания. Проблема е на този, който е написал темата. 

Темата е доста обширна. Лека, тежка жена - различни тълкувания. Проблема е на този, който е написал темата. 

аз не виждам проблем,ако той самия не го вижда.

аз не виждам проблем,ако той самия не го вижда.

Да няма проблем. Всеки има рамене на главата и си решава сам за себе си. Прав си.

Бързия Джо пусна фитила и ни остави да се оправяме :)

Четивото много ми хареса защото не е нужно да спазваш някакви неписани закони - Спиш с някой и после хоп вече сте двойка.

:baby5:

Да извинявам се много. Дама си. Така, че отговора на последния ми пост трябваше да гласи:" Да, ПРАВА СИ!"

ето там ти е грешката,слагаш под общ знаменател всички.

Аха. Значи предпочиташ изказвания от типа - "Днес те търси един човек и една жена".

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Нещо, на което попаднах днес, прочетох го в захлас, на 1 дъх и много ми хареса и допадна... Знам и защо и то не от положителна страна, но... Приятно четене:

iКурва:

Източник: http://lettersofflesh.com/, автор Августин Господинов (поне така пише).

Подобно нещо може да напише само човек, който има сериозни проблеми в секса.

мечтател

Голям при това. :D

Горкият - иска, но не може...

Подобно нещо може да напише само човек, който има сериозни проблеми в секса.

:lol6:

интересен подход към литературата имате хаххаха 

чудя се какво ли ти е мнението за Шекспир например ?  Или за стиховете на Яворов  ? 

Авторът на разказът iк***а е  Августин Господинов -  един от талантливите млади български автори на проза, който заедно с още няколко млади български автори е създател на литературния сайт  Letters of Flesh 

Профилът му в Twiter  е в топ10 на българските автори.

Ето какво казва за себе си, в едно интервю за радио "Реакция":

Ще ви запознаем с Августин Господинов, за себе си казва, че “е роден през септември 1989 година в град София. Поверен е на бабино отглеждане в Перник, където за няколко години се научава да кара колело по площада и да чете вестник „Дума”, като плюнчи пръстите си. По-късно семейният Трабант комби го отвежда в София, където прекарва първите си ученически години в квартално училище. Като дете, което никога не е посещавало детска градина, Августин бива стъписан от непознатите думи и знаци, които съучениците му използват. Признава, че му отнема един срок да се научи да свива правилно ръцете си в юмрук, изпъвайки само най-дългия си пръст. В последствие разбира, че това умение ще му служи и дълго след като завърши училище. Заради бързо усвоения циничен език обаче му се налага да започне тренировки по бойни изкуства, с които се занимава и до ден днешен.

Класовете се изнизват един след друг, докато съдбата не го среща с Аню Сълев. В последствие двамата попадат в един клас и спонтанно създават кръга „Втрисъл”, в който място намират още двама поети. Августин с носталгия си спомня за черните стихове, в които влагат наивните си, още бели души. Гимназията завършва с отличие. След това лашкането в софийските трамваи отстъпва на лангъркането в берлинското метро. Първите си по-сериозни стъпки в писането прави именно в Берлин. Следват серия от публикации в различни вестници и списания, докато с Аню, по фамилия вече Шнайдер, не решават да създадат съвместен сайт за литература…от тяхната-къде леко цинична, къде романтична, къса, остра и пробождаща.

За себе си не обича да говори. Признава, че е инат и злопаметен, но не лош човек. На живота гледа като на низ от несбъднатости. Колекционира лица, истории и бирени капачки със звездичка. На визитката му пише: Августин Господинов, човек. Вярва, влюбен е в любовта, понякога е и щастлив

ужас....

имам чувството, че се  прекалява с интеренет-общуването , и приемате всяко написано нещо като вид "изповед", или провокация.

А понякога има просто литература.

Има проза, има изкуство, има хора, които мечтаят и описват мечтите си в думи-просто така, заради изкуството.

чукча бил писател познах нали, айде у Литературата да си го сложим

:)

:lol6:

интересен подход към литературата имате хаххаха 

чудя се какво ли ти е мнението за Шекспир например ?  Или за стиховете на Яворов  ? 

Авторът на разказът iк***а е  Августин Господинов -  един от талантливите млади български автори на проза, който заедно с още няколко млади български автори е създател на литературния сайт  Letters of Flesh 

Профилът му в Twiter  е в топ10 на българските автори.

Ето какво казва за себе си, в едно интервю за радио "Реакция":

ужас....

имам чувството, че се  прекалява с интеренет-общуването , и приемате всяко написано нещо като вид "изповед", или провокация.

А понякога има просто литература.

Има проза, има изкуство, има хора, които мечтаят и описват мечтите си в думи-просто така, заради изкуството.

Това, че някой харесва нечии творби значи ли, че и аз трябва да ги харесвам? :shock11:

Произведенията на всеки автор говорят много за него.

чукча бил писател познах нали, айде у Литературата да си го сложим

:)

Напоследък българска литература бъка от т.н. от теб чукчи.

Това, че някой харесва нечии творби значи ли, че и аз трябва да ги харесвам? :shock11:

не става дума за харесване, ами за изказването ( не само твоето, ами и на други във темата - още сед първия пост се започна). 

Вие не разглеждате едно литературно произведение като произведение, ами все едно някой е писал в "изповеди" или в тийн-раздела.Приемате всичко написано като чиста монета и почвате да давате коментари за автора, все едно той наистина е приживявал подобно нещо, което мека казано събуди смях у мен. 

Все едно да обсъждаш сексуалния живот на Омир, четейки Илиадата....  

Ако беше темата на правилното място , в правилния раздел за Литература и лично творчество -

нямаше да е така.

:P

не става дума за харесване, ами за изказването ( не само твоето, ами и на други във темата - още сед първия пост се започна). 

Вие не разглеждате едно литературно произведение като произведение, ами все едно някой е писал в "изповеди" или в тийн-раздела.Приемате всичко написано като чиста монета и почвате да давате коментари за автора, все едно той наистина е приживявал подобно нещо, което мека казано събуди смях у мен. 

Чрез произведението си, авторът изразява себе си, а това, което въпросния талант изразява не ми харесва, въпреки добрият изказ.

:no-no: Без думи...

Ако беше темата на правилното място , в правилния раздел за Литература и лично творчество -

нямаше да е така.

:P

Определено.

Там темата щеше да се обсъжда от литературна гледна точка а не от всякаква.

Чрез произведението си, авторът изразява себе си, а това, което въпросния талант изразява не ми харесва, въпреки добрият изказ.

Това което не ви харесва да не би да е НПК че трябва да ви притеснява ? За всеки влак си има пътници ако това не е твоя влак просто не го хващаш но не си налагай мнението като морал.

Това което не ви харесва да не би да е НПК че трябва да ви притеснява ? За всеки влак си има пътници ако това не е твоя влак просто не го хващаш но не си налагай мнението като морал.

Прав си за това, че не биваше да изказвам мнение, което не се харесва на мнозинството.

Забравих, че има такова неписано правило....

Но грешиш, че го налагам като морал.

Водещо правило в живота ми е да не налагам никому каквото и да било.

Но няма откъде да го знаеш, така че е нормално да си помислиш такова нещо.

Определено.

Там темата щеше да се обсъжда от литературна гледна точка а не от всякаква.

Не, драга, там тя едва ли щеше да бъде забелязана нали се сещаш -

друго си е у кюпа пък кой каквото разбрал

Аха. Значи предпочиташ изказвания от типа - "Днес те търси един човек и една жена".

Правиш се,че не ме разбра,но както и да е.

Исках да кажа-слагаш всички жени под един знаменател.

Ади и от мен едно интересно четиво :clown:18+

ПЪРВОТО Е*АНЕ_ЧАСТ ПЪРВА
--
Е значи гледам че излезнахте от пуберитета та рекох да минем на по -сириозни теми
Лъскаме си ний бастуните на Емо Пърпъла у Бараката и се надлъгваме кой какво кога -та влезе Ванчо малумното и вика :

копелета напраих сефтето!
е как?
ами така -имаше една Пепа де държеше стрелбище -и батковците го светнали
че Пепа за 10лв те прай мъж-ама сичко вътре!
Бре -ми кой да води преговорите-ми Страхил.т.е. моя милост
еми нема как тури дънките фанелката пума и аиде на стрелбището
Ми са как да й го кажа -бре пукай пушки яж лоумчета, тръкаи се покрай Пепа ама тя се едно не вдева-и накрая дйде време да метем-
и ме пита Пепа -ма тиебе май ти съ ибе?
ма нли немам 10 лв -кво да кажа а?
ма ний сме петима -?
е штом сте петима -аиде 30 лв!
----
и ми показа циците и малко вълнъ демек матеряла е точен...
--
ми казах на пичовете-отде мангизи.
айде на товарна гара -два дена разтоварвай цимент-станахме кат прасета
трепарат ни мартинките -но надървени кат кочове отиваме да уговорим дейта
п.с.продължава
--
Имаше си Пепа едно -фургонче-и ний лангър лангър кхм 11 вечерта -чук-чук
тука сме -
излезна Пепа -първо дай да видим парите-ей ги 6 червени петолевки
да ви вида пишките-ний си мислим да не са големи па то било дали сме чисти
ми не беха
аиде обратно на чешмата на минералната баня -сапун петел и веро тва намерихме от майката на Илчо Мечето-прежулихме се
Славчо-Главата -даде блестиящата идея да сме се намацали със Одеколон Каро
че да миришем на мъжове-
ми то гори та си ебало майкта -кат чакакали вихме в ноща...
и тогава за първи път видех кво тва преапизмус -по бг-ейски пеманентна куродървица-Илчо не мож си прибра патката у дънките
п.с.следва
--
Първо ебане -част трета
--
и така-нема лед -има сладолед -намазахме му патката със сладолед и малко поспадна
айде от там през бахчи и градини обратно до стрелбището
-----------
ми са кой да е пръв -ми естествено бат ви Страшко-
Легнала кът една пантера оная ми ти Пепа -напръскала се ссъс Фа-и ми вика -ела пиенце да те видим
изплаших се -тo смърди на фа, цигари фемина , пот , вековна гнилоч-инай вече на Пü тка.
Разчепи се Пепа -наместих се и кво трък пrък и свърших
забърса се с едно пишкирче-парите ги беше касирала предварително-и аиде Илчо
Бре кат се заклати тоя фургон-земетресение-18 минути го лкати -
после как бе
ше Мече?
Ми нищо-тя цъка семки аз копам
-----
Главата Славчо не можал и да го вкара -ма парите ги нема -имаш право само на една засилка´ ´
------
Данчо Лалето(Фанфан)-най добре се беше представи-и я цунал по циците но в устат а не му дала-той се беше изжулил най многу
---
Бойко Змяита-вика ми кво толку-кат топло бурканче кисело млеко само по мирише
--
кат истиски пичове след тва запалихме по една цигара Кент...
--
после имахме сичките трипер-но за тва ни изписаха калиев перманганат - и си праихме бомбички-Клечки Буря-бял бронз, сяра.малко барут, перманганат и айде на гробищата-да гърмим
и днес кат усета миризмата на Фа се надървям
Създадено: 28.5.2004 г. 20:50 от Strahil

Прочетох го те тука

...Много искате, па и не знаете какво точно искате!...

Що пък да е много! Не е много! Още от времената на ябълката и змията, всяка жена иска точно две неща... Лошото е, че никой не знае какви са те...

.... всяка жена иска точно две неща... Лошото е, че никой не знае какви са те...

ама за сметка на това  ги иска сега !

Аз пак не разбрах - тук литературното четиво ли обсъждаме или...

Ади и от мен едно интересно четиво :clown:18+

Има разлика между интелигентен цинизъм и вулгарен просташки цинизъм. Това е от вторите.

Правиш се,че не ме разбра,но както и да е. Исках да кажа-слагаш всички жени под един знаменател.

Знам какво искаше да кажеш. Но и вие жените не се свените да нарочвате всички мъже за боклуци с повод и без повод, стига нещо да ви е по-крив деня. Много може да си говорим, но де факто от етикетизацията няма избягване. А и фактът, че повечето се хващате с "лоши момчета" говори дали масово се предпочита кавалерство от средата на 19-ти век или цинизъм.

интересен подход към литературата имате хаххаха  чудя се какво ли ти е мнението за Шекспир например ?  Или за стиховете на Яворов  ?

Ами за Яворов мисля, че е нещо между Ханку и Брат. А иронията на страна - някои хора не можаха да хванат тънкият момент, че това не е разделът с проповеди във форума и не всичко може да се приема за чиста монета, буквално.

п.п И все пак - как сите от женски род се изреди да дава толкова смели оценки за сексуалният живот на автора. Да не би да са били част от него или са били зрители ли, нещо да му не стане ясно на човек.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.