Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За жените и обществото днес...

Featured Replies

хаха маймуни кат тях нали

:lol6:

Когато няма жени и маймуната е жена, нали?

Ще вземат яйцеклетки от маймуни, ще ги оплождат, ще отглеждат в епруветки само мъжки индивиди, докато човеците (разбирай мъжете) се превърнат в маймуни и...започнат сами да оплождат женските маймуни.

Публикувано изображение

Мъжка му работа! :D

Извод: Краят на човечеството ще настъпи, ако изчезнат жените.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

• Отговори 208
  • Прегледи 16,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много си прав, защото нямаше да сте родени :D

Кажи ми сега, знаеш ли някой да е роден по негово собствено желание? М? Ще рече, че жената ражда хората, без хората да са го пожелали! Значи, тя е извършила първото насилие и първото зло над всеки индивид на света - персонално.  

Яйцеклетките сигурно ще ги вземете от маймуни  :P

Стига ги пробутвахте тези яйцеклетки? Който иска да си купи яйцеклетки, отива на пазара и кеф му кокоши, кеф му рибешки... Купува си ги на достъпна цена и най-важното - без допълнителни проблеми...  

Когато няма жени и маймуната е жена, нали? Ще вземат яйцеклетки от маймуни, ще ги оплождат, ще отглеждат в епруветки само мъжки индивиди, докато човеците (разбирай мъжете) се превърнат в маймуни и...започнат сами да оплождат женските маймуни. ...

Няма начин! За жената всичко започва и завършва с оплождане, продължаване, раждане. Което е още по-интересно, все гледа да върже човека с още нещо. Да му предложи някоя гадост, та да му покаже, че ако не необходимото зло, то поне тя е по-малкото зло, та човекът на не се чуди, ами съвсем пъвосигнално да я приеме при себе си. Дори и за миг не и хрумва, че човекът просто обича да си е сам. Ми как да и хрумне? Това означава да си признае оня - древния страх, който я смразява и я накара да послуша змията, да съгреши и да повлече човекът в грехът си. Това е страхът, че жената не е необходима човеку, тъй като тя бе създадена без негово желание и без първичен интерес от него към нея - за това и вечно жената търси някакви допълнения, някакви яйцеклетки, бута се напред и изпъква с детеродните си способности. Опитва се да си създада пазарна цена. Тц! Не минава. Слаба реклама...  

... Извод: Краят на човечеството ще настъпи, ако изчезнат жените.

И какъв е изводът? Ето още едно зло, което жената е готова да причини - да затрие човечеството за да се докаже... Чудесно...

грях да ви е на душата,за дето говорите тези глупости.И вие майки имате.

А май не трябва да го вземам за чиста монета а?

грях да ви е на душата,за дето говорите тези глупости.И вие майки имате.

А май не трябва да го вземам за чиста монета а?

евала за думите

п.с.

темата не е в Празните нали ?

грях да ви е на душата,за дето говорите тези глупости.И вие майки имате. ...

Бъркаш девойче, майката си е майка! Тя е неотменима роля и свещена индивидуалност, а жената е лукавото създание, донесло греха и бедите на човека в този свят!

... А май не трябва да го вземам за чиста монета а?

Хубаво е, когато си задаваш въпроси...

С какво мислят мъжете?

С това:

Публикувано изображение

Доказано е.

Други отговори не съществуват.

:whist:

п.п. Това, че жената е твърдоглаво същество означава, че има глава, а в тази глава има мозък, следователно може да мисли.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Хъм ама Ние имаме още една с която да мислим ;) 

Задавала съм си въпроса защо в наши дни „дръпнаха напред” автори, пишещи с уличния жаргон и с прийома на интернет хейтърството. За себе си ги наричам новите литературни тролове. До такава степен ли сме се опростачили като читатели, че не асимилираме художествената литература, ако не ни е поднесена по уличному…Толкова ли сме свикнали с общуването по тролски, че приемаме написаното като художествен текст за истинско авторово преживяване… И кръгът се затваря… Таланти, които за да бъдат разбрани, трябва да се слеят с нивото на публиката си. Ниво на публиката, което определя уличното ниво на талантите… Тъжно е… Но пък какво разбирам аз. Ако се погледне от розовата му страна – може и да се усмихнем на възможността всеки да открие таланта в себе си…

Хъм ама Ние имаме още една с която да мислим ;)

Имате я за украшение и за заблуда на другия пол :D

Задавала съм си въпроса защо в наши дни „дръпнаха напред” автори, пишещи с уличния жаргон и с прийома на интернет хейтърството. За себе си ги наричам новите литературни тролове. До такава степен ли сме се опростачили като читатели, че не асимилираме художествената литература, ако не ни е поднесена по уличному…Толкова ли сме свикнали с общуването по тролски, че приемаме написаното като художествен текст за истинско авторово преживяване… И кръгът се затваря… Таланти, които за да бъдат разбрани, трябва да се слеят с нивото на публиката си. Ниво на публиката, което определя уличното ниво на талантите… Тъжно е… Но пък какво разбирам аз. Ако се погледне от розовата му страна – може и да се усмихнем на възможността всеки да открие таланта в себе си…

Смешни въпроси си задаваш. Това е луциферовия бунт на младештъ. Революцията, която разчиства омразните и добре познати истини по пътя си и иска с всяка своя крачка, в всеки свой дъх, да ги написва наново, отново и пак... така че да се променят с всеки пламък, с всеки въглен, с всяка бучка жар, която гори и кара младостъ да кипи от сили и желание за себедоказване. Така е било и в XV век, когато Вийон пише "Балада за Дебелата Марго", така е било и през XIX век когато Бодлер пише "Като лежах веднъж с една еврейка гадна…", така е беше и през XX век когато Буковски пише своите "Любовни истории на обикновената лудост". Така и ще бъде, до дето анархистичния, нетърпящ окови, препоръки и насоки фетиш на съзряващия зародиш се изправя и реве с пълна сила "Ние можем по-добре" и "Ние знаем как"... Та така...

С какво мислят мъжете?

С това:

Публикувано изображение

Доказано е.

Други отговори не съществуват.

:whist:

п.п. Това, че жената е твърдоглаво същество означава, че има глава, а в тази глава има мозък, следователно може да мисли.

Толкова много мозък, а отговорът... Упаси Господь...

Още докато си пишех поста се сетих за Буковски и за това как всеки интернет драскач се вижда като един Буковски или литературен Анди Уорхол... Както и да е...

Смешните хора си задаваме смешни въпроси.

Жив и здрав!

Задавала съм си въпроса защо в наши дни „дръпнаха напред” автори, пишещи с уличния жаргон и с прийома на интернет хейтърството.

Защото в днешният свят нещата са достатъчно неуредени, достатъчно опорочени, че човек започва да става циничен в отношението си към света. В известен смисъл в някои случаи цинизмът на хората към света е проявление на критика и несъгласие със състоянието, явленията и процесите в него. Цинизмът в този случай, заедно с крайната ирония са "изобличаващи" опороченото съвременно общество. Доста може да се пише за съвременният свят, но лично аз мога да го опиша с немного думи - деградация на етиката, културата, морала, интелекта и стагнация на науката, която е поставена на колене в позиция да удовлетворява алчните щения на хора, чиято цел е да държат капиталистическият материализъм и разхищението на ресурси чрез консуматорско общество.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Още докато си пишех поста се сетих за Буковски и за това как всеки интернет драскач се вижда като един Буковски или литературен Анди Уорхол... Както и да е...

....

не случайно те насочих към Омир - спомни си за любовта между Ахил и Парокъл. Погледни Вергилий - неговите "Букулики" ( или "еклоги") ...

Ама защо да се връщаме чак толкова назад ? 

Ето ти български автори - П.Р.Славейков : 

Бели нанки аз милея,

и зарад тях вена, тлея;

ти ги имаш, милий свете!

Как трендафел китка цвете.

Разкопчай ги, покажи ги.

Ами моят любим Чудомир ? 

....Върви и тресе набита снага, а буйните й гърди рипкат под ризата като малки прасенца в торба.....

Гърдичките и 

В България , не е лесно да си жена.Вземат с 40 % по малко от мъжете . А тези от ЕС искат да изравнят годините за пенсия с тези на мъжете.Това за мен е дискриминация.Жените поначало и повече боледуват , като сложим и това че ни търпят капризите .Въобще не е лесно да си жена.На мъжете им е лесно да говорят.

Смешните хора си задаваме смешни въпроси.

Жив и здрав!

Ай ся, зими и даже се надупи. Въпросите са си смешни. А тенденцията си е съвсем резонна. Бройката на младештъ расте - расте и агресията. Штоту младешкият дух, също като младешката плът е пропит с тестостерон. За туй се фъргат да хапят преди да са видели дали 'сички зъбета са им на местото.

Ай ся, гризни ме и ти, та да си ми дойде акъла на местото и да не се дуя с оправдания за младештъ :P

Защото в днешният свят нещата са достатъчно неуредени, достатъчно опорочени, че човек започва да става циничен в отношението си към света. В известен смисъл в някои случаи цинизмът на хората към света е проявление на критика и несъгласие със състоянието, явленията и процесите в него. Цинизмът в този случай, заедно с крайната ирония са "изобличаващи" опороченото съвременно общество. Доста може да се пише за съвременният свят, но лично аз мога да го опиша с немного думи - деградация на етиката, културата, морала, интелекта и стагнация на науката, която е поставена на колене в позиция да удовлетворява алчните щения на хора, чиято цел е да държат капиталистическият материализъм и разхищението на ресурси чрез консуматорско общество.

За да го опишеш трябва първо да го познаваш, а за да го познаваш трябва да видиш повече от Бургас...

В България , не е лесно да си жена.Вземат с 40 % по малко от мъжете . А тези от ЕС искат да изравнят годините за пенсия с тези на мъжете.Това за мен е дискриминация.Жените поначало и повече боледуват , като сложим и това че ни търпят капризите .Въобще не е лесно да си жена.На мъжете им е лесно да говорят.

Хайде, хайде - и жените не срещат трудност с говоренето. Нито пък са останали без да капризничат. А ако искат еднакви условия нейде (примерно при заплащането) трябва и да се примирят с изравняване и на другите условия (примерно производителност, пенсионна възраст, условия за труд). Всичко това е до дупка резонно. Едно обаче е сигурно, по целия бял свят, жените живеят средно с по около пет години по-дълго от мъжете. Ще рече, че на жените им е по-лесно. И няма как да бъде иначе - жените живеят с мъже и им е лесно, а на мъжете им се налага да живеят с жени та им се изпилват нервичките по-бързо и си заминават с пет лета по-рано...

Ай ся, гризни ме и ти, та да си ми дойде акъла на местото и да не се дуя с оправдания за младештъ :P

Дарко, не става въпрос за тенденцията, а за това, че в случая нещата са далеч извън рамките на нормалното. И не виждам защо трябва да разясняваме неща, които са ясни. Ясно е, че в творчеството на всеки голям автор има и щикотливи моменти. Но... Славейков е Славейков, а не само "бели нанки", нито Чудомир е само "прасенца в торба"... Мисълта ми беше, че сега тенденцията е всеки бездарен драскач в интернет наистина и искрено да се мисли за Анди Уорхол... без да има и нещо стойностно като подплата за белите ненки... Правя я разликата.

И аз обичам Калин Терзийски и Тома Марков, но... те далеч не са само алкохол и дрога... Това ми е мисълта.

Наистина ли мислиш, че опростачването на поколението е нормална тенденция... Не е ли жалко... Не искам да е така...

Днес няма да те гризкам... болна съм и съм в къщи... с някакъв летен вирус и температура... та ще ми дойде в повече и гриз от теп... :ass:

....

Днес няма да те гризкам... болна съм и съм в къщи... с някакъв летен вирус и температура... та ще ми дойде в повече и гриз от теп... :ass:

ако и висиш често в тоалетната -да знаеш, че е от мене-аз съм те заразил :shy11:

ако и висиш често в тоалетната -да знаеш, че е от мене-аз съм те заразил :shy11:

Баси заразата, дето я предаваш и форумно... :shy11:

При това не съм имала среща с никого, та да рече човек, че съм се покрила по твоя начин... :D  :clown: 

А моите наблюдения са точно обратните - сферите на здравеопазването, на образованието и съдебната система  са силно феминизирани.

В болниците наприемр, с трън да завъртиш почти не можеш да намериш лекар-мъж ( с изключение на хамалските специалности -хирургия и ортопедия) . Жените не взимат по-малки заплати от лекарите-мъже, а точно колкото тях, като повечето жени, които са на ръководни длъжнсти Във фармацевтичните фирми, където съм работил -почти всички бяха-служителки, представителки, мениджъри, директори продажби - все  жени.

Навсякъде мениджърите на средно и висше ниво бях жени и взимаха в пъти по-големи заплати от мъжете, а не допускаха мъже на ръковдни длъжности. 

Ами в образованието-погледни във всяко училище - 4/5 от всички учители за жени.Жени са и директори, жени са счетоводители, жени са снабдители, жените ръководят инспекторатите по образование, жени са в министрерството. Мъжете са единици и то само за цвят.

В съда ако отидеш - навсякъде също са жени -съдийки, прокурорки, адвокатки. И там не взимат по-малко от мъжете. Тук, в моя град мъж в съда почти не можеш да видиш -всички са жени.Дори и охраната е женска. 

Не нзам къде жените взимат по-малко от мъжете, но в сферите, където аз се движа и където  имам наблюдения - навсякъде само жени има.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

За да го опишеш трябва първо да го познаваш, а за да го познаваш трябва да видиш повече от Бургас...

Видял съм повече от Бургас, ако искаш да направим една справка в червеният ми паспорт, искаш ли? Имам поне няколко страници с печати. Нелепо е да се приписва цинизмът на днешните автори единствено с младост и тестостерон, защото би било абсолютно половинчато изказване, което никак не би могло да говори за пълнотата на цимизма. Животът е циничен, хората също.

А моите наблюдения са точно обратните - сферите на здравеопазването, на образованието и съдебната система  са силно феминизирани.

Аз пък съм виждал мъже лекари, както и учители - особено в техническите специалности. Обаче феминизацията никога не съм я харесвал - тръгнали са някои от жените да доказват и те не знаят какво, освен да си задоволяват болно его и да затвърждават превъзходство в разума си пред мъжете, а вкъщи водопроводчик викат, защото не могат да сменят едно кранче на чешмата. Някои длъжности и позиции хич пък не им отива жени да работят не защото не може, а просто защото не мисля, че е подходящо. Не че не може една жена да е и багерист или работник на кран, но просто подобен вид тежка работа не смятам, че е мястото, където жените максимално биха се реализирали. Е, то равенство между мъжете и жените е едно, някакво съревнование и доказване на превъзходство в заразените болни мозъци на някои хора - друго.

В болниците наприемр, с трън да завъртиш почти не можеш да намериш лекар-мъж ( с изключение на хамалските специалности -хирургия и ортопедия) . Жените не взимат по-малки заплати от лекарите-мъже, а точно колкото тях, като повечето жени, които са на ръководни длъжнсти Във фармацевтичните фирми, където съм работил -почти всички бяха-служителки, представителки, мениджъри, директори продажби - все  жени.

Навсякъде мениджърите на средно и висше ниво бях жени и взимаха в пъти по-големи заплати от мъжете, а не допускаха мъже на ръковдни длъжности. 

Ами в образованието-погледни във всяко училище - 4/5 от всички учители за жени.Жени са и директори, жени са счетоводители, жени са снабдители, жените ръководят инспекторатите по образование, жени са в министрерството. Мъжете са единици и то само за цвят.

В съда ако отидеш - навсякъде също са жени -съдийки, прокурорки, адвокатки. И там не взимат по-малко от мъжете. Тук, в моя град мъж в съда почти не можеш да видиш -всички са жени.Дори и охраната е женска. 

Не нзам къде жените взимат по-малко от мъжете, но в сферите, където аз се движа и където  имам наблюдения - навсякъде само жени има.

В средите на по обикновените професии има голяма разлика.Това колко са мъжете и жените е без значение.Тук има линк за цяла Европа , като дават средни стойности.http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5587831

Не съм  изчела всички страници от темата    само  първата 

Много обичам да почвам със значи   та значи авторът яко си измисля и е доста еднопласов като тоалетната хартия   която уважаващото себе си дупе не би използвало    

Истинският женкар  много иска да чука курви и не само   но най  вече жените на приятелите си  щото му е удобно и без последици  и щото по някакъв извратен начин влиза в семейство   което той никога няма да има  друг е въпросът  дали  ще му пуснат  ако не му пуснат  още повече се настървява

За худ измислица може ли лирическият герой да разпознае във всяка жена курва  или за него всяка жена е курва само защото си е легнала с него  не моа рАзбера    само джапам по плитки води :P

или за него всяка жена е к***а само защото си е легнала с него  не моа рАзбера    само джапам по плитки води :P

:go ahead: Харесах! А и не си заслужава да влизаш по-надълбоко... :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.