Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За жените и обществото днес...

Featured Replies

сексуалният живот на автора. Да не би да са били част от него или са били зрители ли, нещо да му не стане ясно на човек.

автора е писателче не разбра ли, ама темата е у грешен раздел та ....

• Отговори 208
  • Прегледи 16,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Симтечко, симтекчо....мноо си зле батковото.....Нема ли некоя кака, да се престраши да го отрака, а? Или викате, нема талава дет да си е намразила толкова оная работа....И тва го има....уф....

автора е писателче не разбра ли, ама темата е у грешен раздел та ....

Ц! Недей те така, че и тая сек*ция ще изгори. Оная розовата е вече само в спомените на сървъра. Ако ще драскате нещо слагайте звездички на всички вулгаризми. СЕМ само чака да гепи някой лев от Калин.

Симтечко, симтекчо....мноо си зле батковото.....Нема ли некоя кака, да се престраши да го отрака, а? Или викате, нема талава дет да си е намразила толкова оная работа....И тва го има....уф....

Извинявай, че вулгарно циничният текст, поднесен по особено отвращаващ начин не е особено стойностен в очите ми. Една ламБа да ти светне в мозъчето, че може би съвсем случайно наистина има нещо подобно? Как може дори и да си помислиш да подозираш нещо такова?

Ц! Недей те така, че и тая сек*ция ще изгори. Оная розовата е вече само в спомените на сървъра. Ако ще драскате нещо слагайте звездички на всички вулгаризми. СЕМ само чака да гепи някой лев от Калин.

мчи ний сме под прикритие бе - не могат ни открият

:ph34r:

Недей го чете бе симчо, а и с това "АЗ", което все натъртваш, не усещаш ли, че леко почваш да се излагаш. На кой му пука, какво точно ти харесваш и предпочиташ. Правя ти дружеска забележка, че с твоите категорични, нетърпящи друго мнение постове, дразниш потребителите, на този форум. За твое добро е, да не гледаш света в два цвята, а да почнеш да се държиш, като разумен човек.

Извинявай, че вулгарно циничният текст, поднесен по особено отвращаващ начин не е особено стойностен в очите ми. Една ламБа да ти светне в мозъчето, че може би съвсем случайно наистина има нещо подобно? Как може дори и да си помислиш да подозираш нещо такова?

Няма да стане с колегата по това тъй ракиено време. Мека топлина се е разляла и твори копване на глупости от паяжината.

Недей го чете бе симчо, а и с това "АЗ", което все натъртваш, не усещаш ли, че леко почваш да се излагаш. На кой му пука, какво точно ти харесваш и предпочиташ.

Не навирай ЕнтелЕгентната олигофрения в очите на хората и няма да я коментират. Резонно е да заключиш, че никой не го вълнува и конкретно твоето мнение, че да ни заливаш с интелектуални отпадъци във форума, копирани от незнайни страници от дъното/утайката на световната глобална мрежа с автори, страдащи от тежки психически проблеми или просто остри форми на идиотизъм.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Нема пораснеш скоро....Ама тва си е за теб, щом си тръгнал по стъпките на Илиев....

Нема пораснеш скоро....Ама тва си е за теб, щом си тръгнал по стъпките на Илиев....

Също колкото ти ще вдигнеш интелектуалното равнище на по-голямата част от публикациите ти. Ако вулгаримзите са мярка за растеж, предпочитам да си остана "нисък". А за Илиев - ако той не е харесвал мненията ти, то с него имаме точно едно общо нещо. Хубаво си правиш забележки, но май забравяш римската сентенция - Виждаш сламка в чуждите очи, но не виждаш кол в своите.

Какво стана сега от всички,които писахме в темата,май само Дъртю отговори на въпроса на момчето. :shy11:  :rolleyes:

В коя тема пиша аз? :help wanted4:

Оффффффффф нещо обърках темата :shy11:

Редактирано от janis joplin (преглед на промените)

Какво стана сега от всички,които писахме в темата,май само Дъртю отговори на въпроса на момчето. :shy11:  :rolleyes:

Епа, кат сте сите спамери :clown:

Абе само аз ли забелязвам, че Живко е винаги недоволен и критикуващ?

Абе само аз ли забелязвам, че Живко е винаги недоволен и критикуващ?

Верно ли е такъв? Майтап си прайш... :wink12:

Ми не бе, познавам и аз форумни тролища, ама даже и те по някое време се кьотват и все в някоя тема не са досадни, ама Живко Първи е уникален, щото като Живко втори нема..

В коя тема пиша аз? :help wanted4:

Оффффффффф нещо обърках темата :shy11:

не си бе тиху да не ни надуши СЕМ

тва е раздела кулинар и тук пишем за кекс

:P

Аз лично няма да се обидя,ако вместо да ми досажда цяла вечер и да ме натоварва с измислени и скучни комплименти,да ми каже какво иска всъщност.

Аз също ! Защото всички пътища, в крайна сметка, водят към едно и също място. В годините, намразих мъжете, които носят от девет кладенци вода, вместо да подложат чашата под чешмата.

Когато искаш нещо, трябва да го заявиш в прав текст, за да няма после "криворазбрана цивилизация" !

Какъв ще бъде твоя отговор в случая няма никакво значение, защото като гледам и самият автор не е оставил варианти за това.

"Курвата е котка, по-котешка от всяка друга котка"

http://lettersofflesh.com/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B8/i%D0%9A%D1%83%D1%80%D0%B2%D0%B0

:lol6: 

И като "добро момиче" да го отрежеш направо. Ама и вие не знаете какво искате - уж мъжете всички били идиоти и нямало жентълмени, после казвате - ами да си го каже като идиот и прямо, я нема се разсърдим. Много искате, па и не знаете какво точно искате!

Че защо да не го отрежеш, какво пък толкоз. Нали това с кой ще си легнеш, в крайна сметка си е лично твоя преценка. Друг е въпроса, ако тръгнеш да го даваш яваш, яваш, като автора. Ама това си е неговият личен избор и кой може да го съди за това ?! Или по точно, с какво право ?!

Джентълменството не е показност за пред хората, то е вроден маниер, който или се развива с годините или закърнява и напълно изчезва. Това, че ще кажеш на една жена, че искаш да спиш с нея директно, не те прави по малко джентълмен от факта, че ще и наговориш един тон "сладости", ще и платиш сметката в ресторанта, ще и задържиш палтото и на вратата, ще я попиташ същото.

.....

Джентълменството не е показност за пред хората, то е вроден маниер, който или се развива с годините или закърнява и напълно изчезва. Това, че ще кажеш на една жена, че искаш да спиш с нея директно, не те прави по малко джентълмен от факта, че ще и наговориш един тон "сладости", ще и платиш сметката в ресторанта, ще и задържиш палтото и на вратата, ще я попиташ същото.

Но ако продължаваш да се държиш със нея по начина с който си я "вкарал" в леглото нещата вече са съвсем различни ;)

Но ако продължаваш да се държиш със нея по начина с който си я "вкарал" в леглото нещата вече са съвсем различни ;)

Абе, различно, различно, колко да е различно - докато не си намериш любовница примерно, а тя седи у дома да ти гледа децата. Е, ти като се прибереш в къщи, ще и занесеш цветя естествено, защото си перфектния кавалер и може би, даже ще я изведеш на романтична вечеря  :D

Апропо - това е образно казано, да не решиш сега, че лично теб визирам. Говоря по принцип, да сме на ясно.

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Абе, различно, различно, колко да е различно - докато не си намериш любовница примерно, а тя седи у дома да ти гледа децата. Е, ти като се прибереш в къщи, ще и занесеш цветя естествено, защото си перфектния кавалер и може би, даже ще я изведеш на романтична вечеря  :D

Абсолютно съгласна съм с теб.В повечето случаи точно тези 'кавалери" ти забиват нож в гърба.

В много от случаите не са важни само думите,но и начина им на казване.

На 15 год. може би се нуждаеш от някой друг комплимент(друг е въпроса дали ще се хванеш),но нашата възраст,някой да ти говори с часове,колко си красива и т.н. е наистина много скучно.

Това,че приоритетите ти в момента на са семейството не премахва нуждата от Кекс.

Абсолютно съгласна съм с теб.В повечето случаи точно тези 'кавалери" ти забиват нож в гърба.

И все пак значи мога да обобщя, че кавалерството не е на мода, за разлика от цинизмите в прав текст... Нищо кой знае колко учудващо, просто не отива на имиджа на "добрите" момичета, на които се опитват повечето да се пишат. Изказвания възмутени от вида "А, ама аз да не съм такава!" Как да го четем това? Май все пак повечето са "такива". И под невинната външност прозира мръснишкият поглед. (самодоволно се подсмихвам)

Вродени неща няма. Освен генетичните наследствени болести. А разликата между прям цинизъм и сладост сама по себе си е съществена, но изглежда не кой знае колко оценена. Значи първобитният строй си е бил най-добре - няма сладости, няма цинизми - действа силата. Който е по-силен получава каквото иска, включително кекс от която поиска. Ако не - бой с тоягата.

Абе, различно, различно, колко да е различно - докато не си намериш любовница примерно...

Аха, това не е предположение, а аксиома за този тип, така ли?

Аха, това не е предположение, а аксиома за този тип, така ли?

Не, това е опитът ми с много такива "джентълмени", които в действителност познавам.

И все пак значи мога да обобщя, че кавалерството не е на мода, за разлика от цинизмите в прав текст... Нищо кой знае колко учудващо, просто не отива на имиджа на "добрите" момичета, на които се опитват повечето да се пишат. Изказвания възмутени от вида "А, ама аз да не съм такава!" Как да го четем това? Май все пак повечето са "такива". И под невинната външност прозира мръснишкият поглед.  

Не сравнявай останалите с теб.Ако ти не можеш да говориш за секс без да употребяваш цинизми си твой проблем.

Аз не съм добро момиче,но не съм и лоша.Секса не винаги е придружен от любов,на кой както му хареса.

За да си кавалер не само означава да си романтичен,да подаряваш цветя,да отваряш вратата и т.н.,но самото ти държание и уважението към личността.

Пак повтарям,че си или не си "такава" според приоритетите ти в даден момент от живота.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.