Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как една игра може да ви даде доход от 450 до 1000 лв.

Featured Replies

Здравейте! Искам да ви представя една онлайн стратегическа игра от която вътрешните доходи в самата игра можете да обърнете в реални пари.

Ето малко разяснение за самата игра и информация как се играе и кое може да се развие и спечелят пари:

Инструкция за нови играчи в играта MarketGlory:

В играта има няколко начина за печелене на пари. Като начало можете да работите(work) във фирмата, която е на първо място в списъка на чакащите. За това получавате заплата. Точно след 24 часа тази опция(да работите) отново ще бъде активна. Добре е да си изберете такъв час за работа, в който се предполага, че винаги сте свободни, защото е много важно да работите без да пропускате ден. Това е така по две причини. Големината на заплатата, която получавате зависи от вашата продуктивност, която е сборът от трите компонента разделен на три. За всеки ден работа вашият опит(experience) се покачва със 0.7 и така ако работите без да пропускате ден(или поне възможно най-често), то и заплатата ви ще става все по-голяма. За съжаление този experience също така спада всеки ден в 24.00 часа, но с по-малко число(0.2% на ден). Втората причина е work бонуса, който се дава на всеки 3 поредни дни работа. Вторият най-лесен начин за печелене на пари е битката за реферали(Fights>Refferal Fights) В повечето случаи(през денят) там ще бъде само треньорът. Това е така защото битката се отваря всяка вечер около 1 часа и ако се биете в първите часове ще го правите срещу играчи, които след като победите(затова е необходимо енергията им да не е по-голяма от вашата) стават ваши реферали за един ден. Ако рефералът е активен вие печелите поне 10% от заработката му през следващият ден. Има и опции за блокиране и продаване на реферали, но и двете не са препоръчителни. Блокирането е за 0.8 евро на месец, а е много малко вероятно за този месец рефералът да ви донесе толкова пари. Можете да го продадете за някаква сума на търгът за реферали, но в последствие той вече ще дава таксата от заработката си на някой чужденец, а не на Българин, а и частта от таксата влизаща в хазната ще е по-малка, тъй като чуденците си пълнят енергията, а това означава че ще взимат повече от 10% за тях а за хазната остават по-малко. Това естествено в един момент ще се отрази в намаляване на бонусите, от което губим всички. Имате право на 10 битки на ден, като през това време от вас не се изисква нищо... дори и да си изключите компютъра битката ви ще бъде зачетена след 10 минути. избягвайте. Имате възможност да си пълните енергията за да взимате по-голям бонус при битка. Това става с мляко вестници или храна, но с последните промени в играта енергията пада толкова бързо(50% при работа,10% при битка и 5% на кръгъл час) че е възможно да не можете да си избиете парите за покупките. Това зависи и от големината на Fight бонуса, който е в момента. Ако сте с енергия 1 тя няма да пада под тази стойност. Има и битки на арената, както и войни между държавите, но те изискват допълнителни ресурси и засега ги избягвайте. Трети начин за печелене на пари е привличането на реферали. Всеки привлечен играч с рефералният ви линк се блокира автоматично за 100 дена като ваш реферал и ви носи минимум 10% от собствената си заработка за този период. Също 10% взимате ако той реши да инвестира реални пари в играта. На всяко 21-во число се раздава специален бонус от играта, който се разпределя между хората привлекли активни реферали през изминалият месец. Сумата е различна всеки месец, но е от порядъка на половин-едно евро на активен реферал. Друг начин за изкарване на пари е отварянето на фирма, но това е вече доста трудно, като се има в предвид, че трябва да си съперничите с целият свят за да си продавате стоката. Отварянето на фирма струва 10 евро. Има 2 фирми, които се отварят безплатно - вестник и ферма. За вестник няма проблеми да си отворите, макар че вече има достатъчно в България, но фермата в момента няма смисъл да се отваря. Това е така понеже заради безплатният лиценз много чужденци(най-вече румънци) си отвориха ферми у нас и трябваше да вдигнем таксата за продажба на млякото на международният пазар, за да не могат да си продават продукцията и да не ни крадат работните места. За съжаление тази такса пречи и на българските ферми да си продават продукцията на международният пазар, а на нашият пазар няма кой да ви го купи. За да си пуснете фирмата да работи трябва първо да вкарате 2 злато в нея и едното от тях да обмените(това вече във фирмата) за левове, за да има за заплати. За вестникът ще ви трябва и хартия. Първо я търсете на нашия пазар и чак ако тук няма тогава си купете от глобала... за да се подпомага икономиката ни естествено е добре винаги първо да търсите продукта който ви трябва на нашия пазар и да си купувате от него :) В играта има и други интересни подробности, а и постоянно се правят нововъведения, така че се опитайте да се възползвате и от тях. Не пропускайте да огледате и ръководството на играта, което предполагам вече ви е изпратено... а ако не е потърсете го най-долу на страницата където пише "documentation". Там има доста неща, които не са споменати тук. Много важно е в началото да проявите търпение, защото тогава нещата се случват твърде бавно, а и неяснотата допълнително пречи. Ако имате допълнителни въпроси винаги можете да ме питате с лично съобщение или пък да си зададете въпроса в BG форума. Там също можете да споделяте и идеите си за развитието на играта :) Искам да добавя само още един ред от моите впечатления, когато отворих страницата където се показват последните суми изтеглени пари от потребители... имаше един потребител с изтеглена сума от 1280 евро (румънец) и други по 20 до 500 евро... Който има интерес да ми пише лично съобщение да му дам линк към играта или да ме пита нещо за нея

Редактирано от draj3
без реферали!!! (преглед на промените)

Колкото и да се мъчи човек, няма как да изкарва по 1000 лева месечно. Прави се една проста сметка и се вижда, че собственика ще фалира.

• Автор

За лисицата гроздето е кисело много ясно. Всичко става с труд! Пари без труд не се взимат... А тази игра изисква малко стратегия, умни ходове и малко тарпение... Аз имам за 2 седмици 1,4 евро реални пари, а съм още новак и нямам никакъв рейтинг който да ми сформифа печалба!

За лисицата гроздето е кисело много ясно. Всичко става с труд! Пари без труд не се взимат... А тази игра изисква малко стратегия, умни ходове и малко тарпение... Аз имам за 2 седмици 1,4 евро реални пари, а съм още новак и нямам никакъв рейтинг който да ми сформифа печалба!

когато ги направиш 1000 пъти повече може да говорим

Аз имам за 2 седмици 1,4 евро реални пари,

Дори и разходите за изразходеното за компютъра електричество не може да си покриете.

Аз не виждам грозде... 

Редактирано от Blue ':^) (преглед на промените)

Здравейте! Искам да ви представя една онлайн стратегическа игра от която вътрешните доходи в самата игра можете да обърнете в реални пари.

Ето малко разяснение за самата игра и информация как се играе и кое може да се развие и спечелят пари:...

Много и лесни пари... Е те такова животно няма. Даже и парите изкарани по нечестен път не са лесни. Да си седиш пред компа вкъщи, без да влагаш кой знае колко от себе си, да се забавляваш и да изкарваш мн пари звучи като, да вярваш в Дядо Коледа на 30 г. и да чакаш неволята да те измъкне. Извинявай ама първия ти пост в темата сигурно ти е отнел 1 час да го напишеш. През този 1 час можеше да свършиш нещо много по-полезно за себе си, като например да помогнеш в къщи, родителите Ти, да Ти дадат 10 лв. срещу помощта, да скокнеш до близката книжарница и да си вземеш някакво четиво - нещо от сорта да речем, да почерпиш идеи и да се развиваш в нещо сериозно и значимо вместо да си губиш времето.

когато ги направиш 1000 пъти повече може да говорим

Само да добавя: От собствен труд, а не от измамени от теб рибки, които (и/или за които), да ти плащат процент щото си им дал да влязат през твоя линк. Бе това пирамидите не ги ли забраниха? Вече има решение на комисията по хазарт, да речем що се отнася до сайтовете за залагания...предусещам как скоро такива като автора на темата, ще почнат да ги преследват по съдебен ред. Май секцията за  Онлайн бизнес, престои да се поокастри и ограничи от доста от видовете такъв, ако въобще те попадат под определението "бизнес", а не са откровена измама. Доколкото спама за такива сайтове, въобще е в рамките на допустимото и спрямо наличното вече законодателство.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Аз няколко месеца се издържах от Diablo 3,и сумите бяха 300-500 евро на месец,продавайки self found оръжия/дуспехи.

Има хора ,кото изкарват много повече чрез flipping (препродажби),или използване на хакове/ботве и т.н...

Сега вече е доста трудно ,щото от Близард си самоубиха in-game икономиката,и виртуалните пари се обезцениха от 500 евро за 1 милиард злато(миналата есен) ,до 25 евро за 1 милиард злато (сега).

Относно тази игра ,предполагам че е възможно,но съм 100% сигурен че тези суми са постижими за така наречните no-lifers.Хората които играят само по 2-3 h през свободното време няма да изкарат и нета да си платят предполагам.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

• Автор

Тази игра се играе по 1 час на ден ако правите всички стъпки. Имате да цъкнете на 1 място "work" и ви отброява 10 минути докато приключи, през това време можете да излезете до магазина или да отидете на работа, въпроса е че трябва да сте редовни всеки ден поне докато направите приличен експирианс и продуктивност за които да ви плащат по-голяма сума... Друг е въпроса че ако играете по 1 час и половина и нацъкате 10-те битки които имате за деня ще ви платят и за тях в зависимост от общия ви коефициент (енергия, експирианс, знание и продуктивност общата сума на който се разделя на 3 и получавате сумата която печелите на битка). Направена е за всякакъв тип хора от такива, които са вманиячени да изкарат хиляди, до такива които просто убиват време за някой друго евро... А относно хейтърските ви коментари предпочитам да си загубя 1 час в тази игра отколкото да изгубя 5 часа прекарани в Фейсбук и затъпяване което води до увреждания! Не смятам, че това да играеш игра или да цъкаш реклами е престъпление... в крайна сметка рекламите ги виждаме в всеки един сайт дори и в калдата, това е начин за изкарване на пари и от сайтовете рекламиращи и от хората които рекламират в тези сайтове.. Какво лошо и потребителите да спечелят някой жълта стинка за прекараното време... Това е...

Редактирано от draj3 (преглед на промените)

Виж какво, организаторите на играта не са благотворително дружество решило да пести данъци раздавайки пари, само щото някой им играе играта. Колегата KiriL Cox говори за съвсем друг начин на печелене чрез игра, не този който ти ни промотираш. По неговият начин може да се печели и от други free to play заглавия, като колкото по-известно и играно е заглавието, толкова повече в реални пари може да се продадат разни епични виртуални артикули.

Виж какво, организаторите на играта не са благотворително дружество решило да пести данъци раздавайки пари, само щото някой им играе играта. Колегата KiriL Cox говори за съвсем друг начин на печелене чрез игра, не този който ти ни промотираш. По неговият начин може да се печели и от други free to play заглавия, като колкото по-известно и играно е заглавието, толкова повече в реални пари може да се продадат разни епични виртуални артикули.

Една бърза вметка.

Няма друга RPG/MMORPG игра с напълно легален аукцион с инстински пари ,както е при D3.

От други игри също се продават предмети,но това е нелегално чрез странични форуми,и сайтове.

MarketGlory е друг тип ирга ,и ако наистина парите тук се печелят не от търговия между самите играчи,значи трудно някой ще даде такива суми.

• Автор

Коментарът е излишен обсъждате нещо за което дори нямате и грам представа. А това, че имате по 20 милиона коментара и сте колеги не ви прави по интелигентни едва ли не да ми намеквате, че съм някво недъгаво вярващо си човече... Сайта е доказан и това е факт друг е въпроса, че това е стратегия в която ресурсите придобити по време на играта може да продадеш и да ги обърнеш в пари (да ми говорите, че диабло продаваш инвентар и печелиш от продажбата му, ами тази стратегия е абсолютно на същия принцип..). Има Арена на която влизат хората с най-големи ресурси бият се помежду си и спечелилите битки печелят точки които на свой ред им вдигат рейтинга на Арената (новатор, новатор 1, 2 или 3, Warrior, Hunter, Leader, God и други титли на базата на които имате дневен бонус от порядъка на 0,48 евро за Новатор 3 левел, Warrior от 1 до 1,6 евро, Hunter от 1,76 до 2,4 евро, Leader от 4,16 до 4,8 евро и други категории много са, но най-голямата е God от 7,36 до 8 евро за ден само от Арена бонуса... Може да се обяви война между отделни държави и повреме на тази война участниците да спечелят бронзови, сребърни или златни медали докато се бият. Тези медали също могат да се продадат за реални пари. И отделно ако имате отворена фирма (за храна, суровини, книги, дрехи, оръжия, коли, къщи) продукцията ви на пазара бива купувана от другите играчи и която ви носи не малко пари... Това е което мога да ви кажа за тази игра всеки да си прецени сам за какво става дума!

Публикувано изображение

Редактирано от draj3 (преглед на промените)

Аз ти вярвам.Не ти вярам на това:  

Тази игра се играе по 1 час на ден ако правите всички стъпки.

Демек пари има,ама трябва да зарежеш мадамата,да напуснеш работа ,и да се зомбираш пред компа ,за да постигнеш сумите от заглавието :)

Аз съм го постигал (макар и с други игри) и знам цената.

А иначе това е бъдещето на online игрите.Забавляваш се ,но и имаш възможност да изкарваш по някой лев,в зависимост от времето прекарано с въпросната игра.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

• Автор

Аз ти вярвам.Не ти вярам на това:  

Демек пари има,ама трябва да зарежеш мадамата,да напуснеш работа ,и да се зомбираш пред компа ,за да постигнеш сумите от заглавието :)

Аз съм го постигал (макар и с други игри) и знам цената.

А иначе това е бъдещето на online игрите.Забавляваш се ,но и имаш възможност да изкарваш по някой лев,в зависимост от времето прекарано с въпросната игра.

Защо не вярваш, че е само за 1 час имаш 1 цъкане "Work" което си го отброява за 10 минути и 10 битки по 10 минути които не са задължителни, но от тях се изкарва още, нищо повече другото прекарано време е в следене на статистиката и разглеждане на сайта :D

• 2 години по-късно...
на 16.02.2016 г. at 19:31, Дияна Г.В. написа:

ще може ли линк към играта ?

публикувано 21 юни 2013

Това е датата на последния коментар по темата. Предполагам, че играта вече не съществува.

Може и да не е точно 1 час стоене пред компютъра, но имам приятели които си правят допълнителни доходи от по 200-300 от тази игра.Но не е и така нареченото нолайфърство.Най-много 2-3 часа на компютъра.Сутрин и вечер.

Парите за вас. Препоръчвам ClixSense. Присъедини се безплатно

http://www.clixsense.com/

https://trafficmonsoon.com/

http://earnmoneyvithclixsense.blogspot.cz/

Редактирано от capnemo
без реклами!!! (преглед на промените)

на 16.02.2016 г. at 19:31, Дияна Г.В. написа:

ще може ли линк към играта ?

Ето линк към играта. Не очаквай доходи от нея. Играя я от 3 години и знам възможностите на играта в детайли. Просто е загуба на време а и в последната година управниците я орязаха до около 30% чрез простоянни промени в правилата. Така се получи, че се напълниха фондовете до които хората нямат достъп. На кратко управниците на играта я източиха под носа на хората.

Ако все пак решиш да си губиш времето като новобранец в играта, горе в дясно има опция да свалиш приложението на MG. Ако влизаш в играта през него, ще имаш 20% по висок бонус работа и бонус битка.

Аз съм със развит акаунт и ако играя като работник за 30 дена ще събера 1 евро. Преди си имах много фирми печелих по около 1- 2 евро на ден, но ги продадох и си изтеглих капитала, защото ми писна с постоянните промени в правилата на играта.

Редактирано от nikolela
Без реферали!!! (преглед на промените)

• 7 месеца по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

тази игра е нова с големи потенциали ако искате заповядайте   

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.