Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимки на Вашия Linux - част 2

Featured Replies

post-229151-0-08690500-1430421933_thumb. Chromixium  добро на пръв поглед дистро 

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 607,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Демонстрация на sos-easy-install версия 2.7 (най новата) . Променен е интерфейса на приложението  . ПС. Очаква се до няколко версии да сложи в малкия си джоб всички подобни инструменти  

• Martin Chuchukov
    Martin Chuchukov

От Ubuntu 12.04 не бях ползвал линукс. Наскоро го сложих, но не бях фен на Unity, гледам вече Gnome е преправен да изглежда по същия начин.. но аз съм фен на KDE. Реших да опитам и го сложих наскоро,

• Ето и stotinkaOS стартирана през LiveUSB:     Тапета е правен от дъщеря ми на един поход от училището (от с.Дивчовото, през резерват Боатин, до местността Костина в с.Рибарица)!

Публикувани изображения

А кво прайте друго, най-много ме кефи melodic death - Amon Amarth, Dark Tranquillity, In Flames и много други :)

А кво прайте друго, най-много ме кефи melodic death - Amon Amarth, Dark Tranquillity, In Flames и много други :)

Може би и Сабатон :)

attachicon.gifScreenshot from 2015-04-30 15:25:29.png Chromixium  добро на пръв поглед дистро 

Всяко дистро с два клика може да изглежда по същият начин :P

Тунинговай Lxde да изглежда като ChromeOS

h_1402751770_2295446_6610f183c8.png

Редактирано от ivoarch (преглед на промените)

Ето и stotinkaOS стартирана през LiveUSB:

17307173106_673c985c84_b.jpg

Тапета е правен от дъщеря ми на един поход от училището (от с.Дивчовото, през резерват Боатин, до местността Костина в с.Рибарица)!

Ето и stotinkaOS стартирана през LiveUSB:

17307173106_673c985c84_b.jpg

Тапета е правен от дъщеря ми на един поход от училището (от с.Дивчовото, през резерват Боатин, до местността Костина в с.Рибарица)!

Желязна!

Перфектния десктоп :D

Благодаря Иво :)

Ето шот и от реална машина с вече инсталирана Стотинка ОС:

16735554233_eabc7e1d34_c.jpg

И същия тапет, но без логото на Стотинка ОС шот от УСУ 9.1

17169594759_40828045e4_c.jpg

За подобни тапети ти трябват  икони  със бял цвят на шрифта,че така не се вижда какво пише. Ето и от мене една леко барната Мента

image.jpg

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

15.04 Gnome edition , системата работи много стабилно , въпреки че излезе преди броени дни , а systemd предвид всички негативни мнения , управлява зареждането на системата просто страхотно.......... 

post-135559-0-41776500-1430673315_thumb.

• Автор

Винаги съм бил фен на LTS изданията на Ubuntu, но, тази версия ме очарова.

http://s19.postimg.org/id4pz2er5/ubuntu1504xfce.png

Осъзнавам, че, каквото и да правя с Ubuntu 14.04, няма да достигне качествата на 15.04. Или, ще получа непълно подобие с прекалено много труд.

Подобен беше случая с Ubuntu 10.10, която беше изчистена от бъгове 10.04, без претенции за нововъведение, поради спирането на работата по Gnome 2 базирания десктоп. Но, приликите приключват дотук, защото Ubuntu 10.04 беше на изключително високо ниво на завършеност, докато Ubuntu 14.04 бе замразена доста прибързано.

• Автор

По принцип е гадно. Особено, когато хич не знаеш какво е, но си убеден, че ти противоречи на философията. Но, не само systemd е причина за добрата работа. Усеща се някаква гладкост при работа, която не мога да опиша адекватно. Вероятно, ако някой е карал старите модели на Мерцедес, ще разбере, какво имам предвид. 

Редактирано от cybercop (преглед на промените)

• Автор

Преработил съм две теми за Xfce - Ambiance и Radiance

http://s19.postimg.org/o93907jg3/ambiance.png

http://s19.postimg.org/sjhwvsoj7/whisker.png

http://s19.postimg.org/3riaok7cj/desktop.png

Темите:

https://yadi.sk/d/ew9oolmhgWCHN

https://yadi.sk/d/V2tvit40gWCKx

Сменил съм шрифтовете на десктопа, цветовете на маркираните елементи (синьо) и gtk3 интеграцията.

Който желае, може да ги изтегли и тества. Не ми се занимава да ги качвам в Xfce-Look.

Редактирано от cybercop (преглед на промените)

Изглежда много добре, но ми се щеше да споделиш повече информация, какво точно виждаме на екрана?

Точно това би трябвало да е целта на тази тема, мене например ме интересува какви са аплетите на панела които са стартирани?

Иначе изглежда супер, поздравления!

Понеже имах сериозни трудности да подкарам mail.ru cloud под Арч, а имам 2тб в този облак, трябваше да потърся алтернатива и се спрях на Лнукс Минт 17.1. Мате. Единственото дистро, което абсолютно никога не е отказало на лаик като мен.  :D Не съм стартирал кой знае какво. Само направих панела леко прозрачен, иначе всичко си е по defoult. 

Tука си цъкам Diablo 2 Median XL mod. 27300565_.png 27300603_-2.png

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Със новият лаптоп :P

Чист екран + червени гащички и логото на стотинкаос .

h_1432317851_6734440_20eee8c00d.png

Тилинг, използвайки Compiz + Grid още конзолно радио във гну сесия, емакс клиент + xkcd-mode + dired-jump + firefox с отворен форума на sos + шрифтове infinality - [1] http://www.stotinkaos.net/forums/thread-187.html
h_1432317526_5744524_6434eb7842.png

Редактирано от ivoarch (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.