Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимки на Вашия Linux - част 2

Featured Replies

Роска сложи infinality на това Убунту :)

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 608,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Демонстрация на sos-easy-install версия 2.7 (най новата) . Променен е интерфейса на приложението  . ПС. Очаква се до няколко версии да сложи в малкия си джоб всички подобни инструменти  

• Martin Chuchukov
    Martin Chuchukov

От Ubuntu 12.04 не бях ползвал линукс. Наскоро го сложих, но не бях фен на Unity, гледам вече Gnome е преправен да изглежда по същия начин.. но аз съм фен на KDE. Реших да опитам и го сложих наскоро,

• Ето и stotinkaOS стартирана през LiveUSB:     Тапета е правен от дъщеря ми на един поход от училището (от с.Дивчовото, през резерват Боатин, до местността Костина в с.Рибарица)!

Публикувани изображения

на 11/26/2016 в 11:50, cybercop написа:

Свалящ темата и поставяш papkata  в usr/share/themes.

https://github.com/adapta-project/adapta-gtk-theme

Благодаря. Но във Debian Testing XFCE не я виждам нито в Appereance панел нито в XFCE Theme Manager. В /usr/share/themes я поставих разархивирана и пак не я виждам. За сега поставих Flat Adapta OS темата която прилича на тази като визия. От това което видях на сайта няма поддръжка за XFCE. Как я е подкарал колегата под Арч акъл не ми събира.

Редактирано от Колчо (преглед на промените)

преди 22 минути, Колчо написа:

Благодаря. Но във Debian Testing XFCE не я виждам нито в Appereance панел нито в XFCE Theme Manager. В /usr/share/themes я поставих разархивирана и пак не я виждам. За сега поставих Flat Adapta OS темата която прилича на тази като визия. От това което видях на сайта няма поддръжка за XFCE. Как я е подкарал колегата под Арч акъл не ми събира.

7db02d4ebada1286.png

преди 16 минути, Булет написа:

7db02d4ebada1286.png

Хубаво. Гледал съм друго сравнение. И все пак при мен темата не работи Debian Testing XFCE 4.12.

А аз нямам желание и намерение да пипам и надграждам десктоп среда която си работи ок.

Редактирано от Колчо (преглед на промените)

преди 2 часа, Колчо написа:

Хубаво. Гледал съм друго сравнение. И все пак при мен темата не работи Debian Testing XFCE 4.12.

А аз нямам желание и намерение да пипам и надграждам десктоп среда която си работи ок.

Което можеше лесно да промениш, ако първо я беше поставил само за твоя потребител в домашната ти папка. Създаваш папката .themes и експериментираш от там, и затриваш лесно пак така. И ако е "6", чак тогава местиш като администратор за всички потребители (/usr/share/themes). Пак така правиш и с иконите.

Освен това - ти хубаво си с xfce 4.12, но покриваш ли и останалите изисквания (които не бяха оградени с червено)? И как трябва да изглеждат папките с темите, предполагам, си видял от вече съществуващите, щото ако е една главна с подпапки (светли, тъмни, розови, зелени...), май-май няма да стане.

• Автор
преди 14 минути, bornofash написа:

Трябва да се компилира. Има инструкции за инсталация по-надолу.

Или да си направи папка за тема в която да сложи папката с GTK2, GTK3 интеграция и по желание допълнителен конфигурационен файл.

Ето една опростена конфигурация, сглобена за няколко секунди.  

Не знам, коя е версията на GTK, затова съм сложил празен файл от Adwaita.

Adapta.tar.gz

преди 16 часа, бат'начо написа:

Мислех си , че може и така.

Много благодаря и се извинявам за невежеството ми.

1Sysz74l.png

Благодаря за подкрепата и помоща на Cybercop и Бат Начо. Благодарение на техните наставления имам работеща Дебиан Стреч система. Графичната среда - доброто старо XFCE.

преди 1 минута, Desdinova написа:

невероятно, тапет с котка :)

Мислех заради котака да напиша Дебелан но се сдържах. Освен това съм фен на Руските сини котки...

Не говоря за нещо друго. Никой не показва специфичен use case, а само шарени картинки. Това е странно и интересно. И мисля защо това е така? Това какво показва на някой който мисли да мигрира, че може да си сложи картинк на десктопа?

преди 12 часа, Desdinova написа:

Не говоря за нещо друго. Никой не показва специфичен use case, а само шарени картинки. Това е странно и интересно. И мисля защо това е така? Това какво показва на някой който мисли да мигрира, че може да си сложи картинк на десктопа?

Малко  ми е рано да тълкувам логиката ти но котарака страшно силно ме кефи. Дори сега като се заглеждам в него мога да кажа че изражението му е страшно ителигентно. И казва - ако ти трябва сигурност - Мигрирай.

преди 10 минути, bornofash написа:

Като стана въпрос за интелигентно изражение...

Screenshot -  2.12.2016 - 12,07,34.png

Много грозен пес. :D 

funny_dog_2_by_cathita.jpg

Като се заговорихме за котки и домашни любимци - те ви зинма котка за тапет;

https://wallpaperscraft.com/download/cat_winter_snow_view_96410/1920x1080#,

Както и други котки:

https://wallpaperscraft.com/tag/cat/1920x1080

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.