Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимки на Вашия Linux - част 2

Featured Replies

Методи ако искаш последното KDE  от Neon  и LTS  версията на Kubuntu   пробвай Maui Linux. Така ще имаш най свежата вeрсия на KDE . Има голяма разлика между 5.5 и 5.8 KDE.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 608,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Демонстрация на sos-easy-install версия 2.7 (най новата) . Променен е интерфейса на приложението  . ПС. Очаква се до няколко версии да сложи в малкия си джоб всички подобни инструменти  

• Martin Chuchukov
    Martin Chuchukov

От Ubuntu 12.04 не бях ползвал линукс. Наскоро го сложих, но не бях фен на Unity, гледам вече Gnome е преправен да изглежда по същия начин.. но аз съм фен на KDE. Реших да опитам и го сложих наскоро,

• Ето и stotinkaOS стартирана през LiveUSB:     Тапета е правен от дъщеря ми на един поход от училището (от с.Дивчовото, през резерват Боатин, до местността Костина в с.Рибарица)!

Публикувани изображения

Или KDE NEON  там е 5.8 Plasma

преди 25 минути, Методи Дамянов написа:

А как мога да надградя Кубунтуту до 5.8 на КДЕ?

sudo add-apt-repository ppa:kubuntu-ppa/backports

sudo apt update && sudo apt full-upgrade

sudo reboot

• Автор
преди 34 минути, Методи Дамянов написа:

А как мога да надградя Кубунтуту до 5.8 на КДЕ?

http://ubuntuhandbook.org/index.php/2016/12/install-kde-plasma-5-8-lts-ubuntu-16-04-16-10-via-ppa/

• Автор

Слагаш една Openbox сесия от 2-3 пакета и нямаш грижи. Съмнявам се LTS версията на KDE да се срине, но, ако се получи, влизаш с резервната сесия.

преди 5 часа, Методи Дамянов написа:

Ще го пробвам тая вечер, че сега ми трябва компа. Плюя в пазвата и ръгвам смело. :)

Обнови до 5.8.5 и пробвай как ще се държи, но мисля, че е по-добре нова инсталация на KDE Neon или Maui Linux. 

f8at7hQ.jpg

п.п. Нямам пълно кошче на плота, но и без него се живее. :)

преди 13 часа, p4p написа:

Обнови до 5.8.5 и пробвай как ще се държи, но мисля, че е по-добре нова инсталация на KDE Neon или Maui Linux. 

f8at7hQ.jpg

п.п. Нямам пълно кошче на плота, но и без него се живее. :)

Обнових вчера без никакъв проблем.

Моето Xubuntu с подходящ тапет.

http://store.picbg.net/pubpic/FD/4C/afa08aa8bd7bfd4c.png

Редактирано от Батман (преглед на промените)

Zorin OS 12 Ultimate + Plank и Conky . За платена дистрибуция не е нищо особенно даже се чудя за какво искат тия пари за един панел ли дето са направили ? Незнам, но ако не се пипа ако се работи нормално с нея ще е супер стабилна. Ако някой иска да я опита да ми дразне на личен сега ще кача образа в Мега и ако някой иска да пише на личен.

00e2365158ad8e8b.png

8fad4299df38c6dc.png

f39313ad9e76ee78.png

П.п. Да си призная останах приятно изненадан от тази дистрибуция. Оказа се, че е доста стабилна и всичко което се опитам да пусна през виното тръгва без проблеми а и е приятна на външен вид. Препоръчвам я на всеки потребител.

Редактирано от evgeny81 (преглед на промените)

За всеки който иска да изпробва Zorin OS 12 Ultimate ето линк към исо x64

Zorin OS 12 Ultimate

97fda6fb9f5e9f2f.png

Редактирано от evgeny81 (преглед на промените)

Тоя Зорин е напълно безполезна ОС ,пък и платена :) .............пълен ташак

Да, ама безплатен zorin-premium-support няма. И изглежда мноо готино, да не се лъжем. И за хора като чич'Недко и още доста (ако може да се контактува на разбран език) това е страшно удобно. Дали е преправено Лубунту (за лайт-версията, която е и безплатна) или не - това е без значение, понеже си върши работата ънблок. Резултата е по-малко решаване на проблеми по форуми, защото си "кихнал" някой да ги реши вместо теб.

Редактирано от бат'начо (преглед на промените)

Предпочитам мажорните дистрибуции ..........дето се вика "Да пиеш вода от извора " :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.