Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита според AV-Test, AV-Comparatives, Virus Bulletin и други. - 3 част

Featured Replies

преди 7 часа, Joss Bomon написа:

Друго ми направи впечатление - Microsoft = ESET.

Не е верен подобен извод,     Напоследък Нодчо е нещо като виден лидер при сложни сработвания и фалшиви тревоги.   Полиползвател като мен е с няколко наум...Тези двете са ми непрекъснато подръка.  Различни са.

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 306,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• "БУК-М2Е"
    "БУК-М2Е"

Поиграх си да сведа до табличен вид динамичните тестове, за тази година, на AV-Comparatives В голямата таблица са дадени резултатите на повечето (по моя преценка) програми, участвали в динамичните т

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Попаднах на интересен друг канал в тубата (който също тества често защитни програми срещу ransomware). Могат да се извадят някои заключения: Kaspersky Free Antivirus е толкова орязана, че е

• Годишен отчет от Dennis Technology Labs ,определящ най-добрата програма за защита   Колебанията в ефективността през годината Влияние върху системата http://dennistechnologylabs.com/reports/

Публикувани изображения

Има тестове на антивирусни програми извън територията и контрола на  You Tube...и смея да твърдя,че в голямата си част са доста по адекватни ....Защо в сайта се визуализират видео и връзка към тубата,а да речем към ВКонтакте или Rutube - не?  За мен си е чиста дискриминация и насочена пропаганда...Един от най-адекватните сайтове започва тест...руски сайт...и какво-само линк...за тубата може,ама щом е от Русия-ядец...ставаме ..леко прозрачни..ако ме разбирате колеги от антивирусната секция....

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

• Автор
на 25.09.2024 г. в 19:10, Proshark написа:

с максимални настройки на защита

Да бе. Що не настроят на KS контрола на програмите да се види кво ще прехвръкне? Жа прехвръкне ама дръжки. То и при Комодо е същата бира де ... 

преди 27 минути, nikssi написа:

Жа прехвръкне ама дръжки. То и при Комодо е същата бира де ... 

Стената на Комодо може да работи с много антивируси.    

• Автор
преди 4 часа, attj написа:

Стената на Комодо може да работи с много антивируси.    

Може но става въпрос за настройките на Хипса и сандъка бре.

преди 10 часа, nikssi написа:

Да бе. Що не настроят на KS контрола на програмите да се види кво ще прехвръкне? Жа прехвръкне ама дръжки. То и при Комодо е същата бира де ... 

Сложихме каруцата пред коня,а...Чакай да видим...от къде да знам какви настройки ще използват...Заявката е за "максимална защита"...В случая е на параноичен...А и настройката на KS контрола...това са индивидуални ползвателски настройки...Да вярно е,че се предлагат и има възможност....ама...аз и ти ще ги настроим...ами другите,дето не знаят дори къде се намира настройката!? Тук става дума за стандартна настройка...предлагана от програмата...Правилно отбеляза за Comodo-и аз като му шибна параноичния с правила и настройки на сандъка съм чук...ама ако седне друг на компа...може и изобщо да не го "запали",ако се омота...

на 25.09.2024 г. в 17:57, Proshark написа:

Има тестове на антивирусни програми извън територията и контрола на  You Tube...и смея да твърдя,че в голямата си част са доста по адекватни ....Защо в сайта се визуализират видео и връзка към тубата,а да речем към ВКонтакте или Rutube - не?  За мен си е чиста дискриминация и насочена пропаганда...Един от най-адекватните сайтове започва тест...руски сайт...и какво-само линк...за тубата може,ама щом е от Русия-ядец...ставаме ..леко прозрачни..ако ме разбирате колеги от антивирусната секция....

Аз предложих на Калин преди време да направи визуализация ако може на линковете от odysee (както са направили от Malwaretips), но...

А иначе сайта не е руски. Дори е базиран в US. Та не мисля, че става въпрос само за руски материали.

преди 9 часа, B-boy/StyLe/ написа:

А иначе сайта не е руски. Дори е базиран в US. Та не мисля, че става въпрос само за руски материали.

:offtopic_s:Честно казано..не е важно кой,какъв е и къде е базиран...за мен е по-важна информацията...и колко ми помага...когато имам нужда...И си прав-въобще не става въпрос само за руски материали...но в случая там са повече синтезирани нещата...и са от доста обширна област ..

https://www.av-comparatives.org/tests/business-security-test-2024-march-june/

AV-Comparatives... Тест на антивирусни продукти за Бизнеса...Март-Юни 2024 г.

https://www.av-comparatives.org/tests/performance-test-september-2024/

Тест за тежестта и влиянието на антивирусните програми върху Операционната Система(Microsoft Windows)....Септември 2024 г.

Напоследък предпочитам да ползвам  CrowdStrike Falcon,  360 TS, SEP 14 , Comodo Firewall 2020.  Липсват в повечето тестове.      Microsoft Defender все се явява като вграден в Уина,  той поне не е пропуснат при съпоставките.   Такива тестове са твърде частични и съответно непълноценни.  Не ми е ясно защо не тестват безплатно предоставяни програми?  Разбира се -аз пак не бих им повярвал.  Друго е сам да си пробваш,  дори и по метода проба-грешка.

https://odysee.com/@Shadowra:f/Old-Norton-vs-New-Norton---Engine-Comparatif:f

Много интересна съпоставка между американското ядро на Norton и новото ядро,което ползва това на Avast...

• 2 седмици по-късно...

https://www.av-comparatives.org/tests/advanced-threat-protection-test-2024-consumer/

Задълбочен и подробен тест на 7 от най-популярните и добри програми за антивирусна защита...

Какви са такива тестове - щом липсват Сепчо, Кихчо,  Варанчо и даже Дефендерчо?   Такива мероприятия са като за някоя детска градина.

Липсва и новия облачен гранд    CrowdStrike Falcon.    Това са 5 предпочитани и полвани почти непрекъснато (на различни устройства)  от мен защитни програми.    Не зная дали трябва  да ми е смешно или тъжно.    Иначе полиползвателите всичките ги харесваме. И никоя не е идеална.

https://www.av-comparatives.org/tests/real-world-protection-test-july-october-2024/

Тест за периода Юли-Октомври 2024 г.  Microsoft Windows

Real-World Protection Test

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.