Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната (продължение)

Featured Replies

преди 15 часа, Без умствен капацитет написа:
преди 16 часа, Мойра написа:

просто мислим със собствените си мозъци, а не чакаме опорки.

копи пейст е върха на мисленето

Наврях и стенограма на Черепа с Огнян Стефанов  за кой ли път - ефект нулев.

Как го беше казал ББ - Акъл се набива на умен човек Томиславе, на простия.......

та.. всеки си избира как да си носи капаците на очите и на кого да е слуга.

преди 12 часа, Без умствен капацитет написа:

ех този Гешев - всички му искат оставка, а никой незнае с кое дейсвтие е попречил

И аз посочих няколко пъти с кои действия и чии мутренски интереси настъпи Гешев.

Конете с капаците мълчат :) 

• Отговори 4,7k
  • Прегледи 291,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Стига с тия комунисти бе хора. Комунисти отдавна няма, не го ли разбрахте? Има мафия. Мафия в различни политически формации и окраски, но с едно ядро, което държи целия политически и икономически живо

• Два митинга ... единият под надслов "Искаме си кокала", другият под надслов "Не пускаме кокала"...

• Да обясня на всички илитерати и пълни идиоти. Предсрочните избори са същото като редовните избори, само че се правят по- рано от предвиденото, защото правителството се е оакало или парламента в момент

Публикувани изображения

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Той е Ново20

Не бе .... аз съм Старо-19 ... :) Нали не бил опасен този вирус, а?! :) 

Призрак броди из Европа ... Комунист се нарича ... :) 

:) 

преди 3 часа, iИ.дИоNд.Ni написа:

Не бе .... аз съм Старо-19 ... :) Нали не бил опасен този вирус, а?! :) 

Призрак броди из Европа ... Комунист се нарича ... :) 

не знам в европа какъв какъв призрак броди ама като гледам в азия какъв призрак броди искам и тук да е така визирам китай че там положението е много зле направо са втора икономическа сила всеки се натиска да строи заводи там

преди 9 минути, ninov написа:

не знам в европа какъв какъв призрак броди ама като гледам в азия какъв призрак броди искам и тук да е така визирам китай че там положението е много зле направо са втора икономическа сила всеки се натиска да строи заводи там

Там е просто вирус ... по сводка от Агата ... а, .... и бил безопасен ... 

п.п. Някъде приписват на един, че бъдещето е на жълтите ... та не знам дали на цълтите или кафявите .. аз съм от сините ... :) демек от Небето ... :) 

• Автор

Към 2 септември. Пеевски, Борисов, Гешев и чекмеджето с пачките

Spoiler
Чекмеджето с пачките, златото и пистолета се превърна в присъда. Колкото повече управляващите се опитват да скрият тази картина, толкова повече тя се превръща в „мръсна“ бомба, която ще разкъса на парчета тялото на сегашната власт. Това е неизбежно, както е неизбежен изгревът. Българите се събудиха, събужда се вече и Брюксел.

Бойко Борисов, Делян Пеевски и Иван Гешев. Триумвиратът, който окова България на последното място в Европа и превърна българите в безгласен компонент на мафиотски интереси.

Протестите срещу управлението в страната продължават повече от 50 дни. Продължава и защитата на проядената от корупция крепост на властта. Целият държавен, силов, пропаганден, финансов и медиен ресурс е хвърлен срещу недоволните. Дори хора с десни доскоро позиции, претендиращи за адекватност, се хвърлиха да защитават правителството и Борисов – подразбирай Гешев и Пеевски също, - поемайки риска да опетнят имената си заради пост или пари. Неоригиналната им тактика е да повтарят до втръсване, че протестиращите са купени и „яхнати“ от Васил Божков, Цветан Василев, президента Радев, Мая Манолова и прочие тъпотии. Един позавяхнал медиен всезнайко пък практикува „бащинска“ загриженост за младите на площадите - били плячка на провалени политици. Тъжен „аргумент“ в защитата на деградирали типове, оцапани до лактите с престъпления, свили от данъкоплатците десетки милиарди? Пред очите ни се разиграва балкански, опростачен вариант на Молиеровия „Тартюф“…  

Затова е наложително да се припомни, защо е толкова важно Борисов, Гешев и Пеевски да са първата крачка към тотална промяна на модела на обществен строй в България. Не просто смяна на власт и статукво – нов политико-социален модел. Нов за нас – за света отдавна познат. Дефиниране на националните и общоприетите цивилизационни ценности; издигане на пиедестал правата на всеки гражданин и гарантиране на тяхната защита.

Борисов, Гешев и Пеевски трябва не просто да бъдат извадени от луксозните дупки, а да бъдат разследвани и съдени според закона. Не мутренския и не отмъщение, а справедлив процес. Тях от това най-много ги е страх.

Не сме забравили Ахмед Доган, „бащата“ на политико-мафиотската матрица. Но той в момента „не е това, което беше“, ако ползваме познатото клише. Изолиран, конфронтиран с любимата си рожба Пеевски, приличащ на изгубил се скитник, надничащ боязливо между храстите на палат, в който оттук насетне ще се чувства като крадец. Какъвто всъщност е. Паднат ли тримата, ще дойде и неговият ред да отговаря.

Претенции за членство във властовата шайка с основание може да има и Сотир Цацаров. Възможно е да се надява, че кабинетът му в КПКОНПИ ще го скрие от заслужено разследване, но се заблуждава. Цацаров ще отговаря за престъпното си бездействие 7 години като главен прокурор по линия на корупцията сред управленската върхушка, съучастието му в задкулисни сделки, фалита на КТБ и разграбването на активите на банката, прикриването на престъпления, извършени от висши политици и управленци. Нищо не е забравено. Жив е споменът и за сътвореното от Владислав Горанов, Емил Караниколов и още дузина прислужници на главната квартира – х-л „Берлин“. Измамна е тишината около техните особи. Законът ще почука и на тяхната врата…

В понеделник и вторник ще ви представим поне 10 причини, поради които Иван Гешев не трябва да е главен прокурор. Мисленето и действията му на милиционер от 50-те години, е една от тях.  Милиционер е моят татко, милиционер ще стана аз. Ех, само да порасна, пък вижте ме тогаз…

Приляга и приписваното на Пеньо Пенев:

Когато цъфнат теменугите
и работата тръгне зле,
еби им мамата на другите
и гледай ти да си добре!!!

Еби си майката Жозеф,
еби си майката ти казвам.
Сега за мен си друг човек
и с теб не искам да приказвам.

Милиционер – оказал се прокурор. Опасно съчетание. Противоестествено.

Което обаче го сродява с патрона му Пеевски. Той пък е с диплома за юрист от Югозападния, но едва ли има негов състудент, който да го е виждал на лекции.  

Ще докажем, защо е било възможно от възпълен пъпчив младеж по бермуди и джапанки в началото на кариерата си Пеевски да се превърне в мултимилионер и незаобиколим фактор. Първи жокер: има талант за далавера. Втори жокер: агресивен и брутален. Той назначи Цацаров, пак той – и Гешев. Разпорежда на Борисов, държи на къса верижка хора в ГЕРБ и БСП, олигарси, магистрати, министри, ченгета. В един момент поискал и цялото ДПС, което преляло чашата и се сблъскал с Доган. Как ще завърши този сюжет? С един по-малко…

Специално внимание към Бойко Борисов. Не го подценявайте. Има животински инстинкти и рефлекси. Готов е да направи неща, които дори не можете да си представите, за да оцелее. Самовлюбен, пристрастен към властта, но с ахилесова пета – жените. И парите. Поне три са дамите с възможности, които ще дадат всичко от себе си, за да отмъстят за преживени унижения и обиди.

Да не забравяме и Пеевски. Той вече търси начини да се отърве от ортака си. Пеевски разчита на Гешев. Гешев обаче нахлупи каскета и се вживя в ролята на палач, който обвинява и изпълнява присъдите. Бащите му не трябва да са спокойни нито миг…

Казват, че съм чудовище. Но аз се шегувам по този повод - значи, че не съм толкова страшен“. Думи на Сталин.

Аз съм инструмент в ръцете на Господ“, - допълва своя учител Иван Гешев.

Гешев, Борисов и Пеевски живеят с убеждението, че са Господ. Това  вещае и техния край. Историята го е доказала.

"Диктаторите се самоубеждават, че каквото й да правят, го „правят за добро“. Изводът е на проф. Фред Кулидж, който е направил психопортрети на цял списък политици, превърнали се в диктатори. Как се вписва Борисов в дефиницията за диктатор?

Моделът на „чекмеджето с пачките, златото и пистолета“ е вече в моргата. Този модел ги издигна, той ще ги погребе. Закономерно е.

Очаквайте утре първата част: Пеевски и Гешев - ботулиновият токсин за България?

Във вторник: Борисов, който вече е там… далеко… Той знае коя го снима в спалнята. Знаят и други...

Бъдете готови за 2 септември! Сряда е денят!

Оставка!

Фрог нюз

Бог бави, но не забравя!

Анна Заркова: Все още изборът е наш – той е личен и е сега – да бъдеш недоволен човек или доволна овца

Цитат
Какъв ден е 2-ри септември? Това е ден, определящ за живота ни с години напред. В този ден стотина случайници - изпълзяли като охлюви до върха на държавната власт – се събират в Парламента, за да си покажат рогцата. За да се подиграват с Конституцията на България. Защо им е да го правят?

За да покажат на света, че ние, които сме ги пуснали във властта, докато сме зяпали в турските сериали, не само сме прости, ами сме по-прости от тях. И че сме по-страхливи и по-мекотели, и по-гузни, и не по-малко лакоми и мързеливи, и оцапани от тях, накратко – че ние сме стадо, а те са овчарите, които имат право да ни пасат, да вземат евросубсидии за ливадите, да ни натирват където си щат, да ни стрижат и доят.

Те искат да покажат, също така, на малцината честни, умни и образовани народни представители, че са си сбъркали мястото – че Народното събрание не е място за отговорно законодателство, а е развъдник за плужеци на корупционна храна, в който не лапаш ли, а роптаеш срещу лапачката, ще те оплюят и удавят в кал.
А ето и най-важното, което искат те да сторят на 2 септември – да си гласуват 5 месеца време, в което да превърнат и идните избори в шменти-капели.
Те искат, но народът дава. Все още изборът е наш – той е личен и е сега – да бъдеш недоволен човек или доволна овца.

Журналистът Анна Заркова, Фейсбук

преди 25 минути, Мойра написа:
  Покажи скритото съдържание
Чекмеджето с пачките, златото и пистолета се превърна в присъда. Колкото повече управляващите се опитват да скрият тази картина, толкова повече тя се превръща в „мръсна“ бомба, която ще разкъса на парчета тялото на сегашната власт. Това е неизбежно, както е неизбежен изгревът. Българите се събудиха, събужда се вече и Брюксел.

Бойко Борисов, Делян Пеевски и Иван Гешев. Триумвиратът, който окова България на последното място в Европа и превърна българите в безгласен компонент на мафиотски интереси.

Протестите срещу управлението в страната продължават повече от 50 дни. Продължава и защитата на проядената от корупция крепост на властта. Целият държавен, силов, пропаганден, финансов и медиен ресурс е хвърлен срещу недоволните. Дори хора с десни доскоро позиции, претендиращи за адекватност, се хвърлиха да защитават правителството и Борисов – подразбирай Гешев и Пеевски също, - поемайки риска да опетнят имената си заради пост или пари. Неоригиналната им тактика е да повтарят до втръсване, че протестиращите са купени и „яхнати“ от Васил Божков, Цветан Василев, президента Радев, Мая Манолова и прочие тъпотии. Един позавяхнал медиен всезнайко пък практикува „бащинска“ загриженост за младите на площадите - били плячка на провалени политици. Тъжен „аргумент“ в защитата на деградирали типове, оцапани до лактите с престъпления, свили от данъкоплатците десетки милиарди? Пред очите ни се разиграва балкански, опростачен вариант на Молиеровия „Тартюф“…  

Затова е наложително да се припомни, защо е толкова важно Борисов, Гешев и Пеевски да са първата крачка към тотална промяна на модела на обществен строй в България. Не просто смяна на власт и статукво – нов политико-социален модел. Нов за нас – за света отдавна познат. Дефиниране на националните и общоприетите цивилизационни ценности; издигане на пиедестал правата на всеки гражданин и гарантиране на тяхната защита.

Борисов, Гешев и Пеевски трябва не просто да бъдат извадени от луксозните дупки, а да бъдат разследвани и съдени според закона. Не мутренския и не отмъщение, а справедлив процес. Тях от това най-много ги е страх.

Не сме забравили Ахмед Доган, „бащата“ на политико-мафиотската матрица. Но той в момента „не е това, което беше“, ако ползваме познатото клише. Изолиран, конфронтиран с любимата си рожба Пеевски, приличащ на изгубил се скитник, надничащ боязливо между храстите на палат, в който оттук насетне ще се чувства като крадец. Какъвто всъщност е. Паднат ли тримата, ще дойде и неговият ред да отговаря.

Претенции за членство във властовата шайка с основание може да има и Сотир Цацаров. Възможно е да се надява, че кабинетът му в КПКОНПИ ще го скрие от заслужено разследване, но се заблуждава. Цацаров ще отговаря за престъпното си бездействие 7 години като главен прокурор по линия на корупцията сред управленската върхушка, съучастието му в задкулисни сделки, фалита на КТБ и разграбването на активите на банката, прикриването на престъпления, извършени от висши политици и управленци. Нищо не е забравено. Жив е споменът и за сътвореното от Владислав Горанов, Емил Караниколов и още дузина прислужници на главната квартира – х-л „Берлин“. Измамна е тишината около техните особи. Законът ще почука и на тяхната врата…

В понеделник и вторник ще ви представим поне 10 причини, поради които Иван Гешев не трябва да е главен прокурор. Мисленето и действията му на милиционер от 50-те години, е една от тях.  Милиционер е моят татко, милиционер ще стана аз. Ех, само да порасна, пък вижте ме тогаз…

Приляга и приписваното на Пеньо Пенев:

Когато цъфнат теменугите
и работата тръгне зле,
еби им мамата на другите
и гледай ти да си добре!!!

Еби си майката Жозеф,
еби си майката ти казвам.
Сега за мен си друг човек
и с теб не искам да приказвам.

Милиционер – оказал се прокурор. Опасно съчетание. Противоестествено.

Което обаче го сродява с патрона му Пеевски. Той пък е с диплома за юрист от Югозападния, но едва ли има негов състудент, който да го е виждал на лекции.  

Ще докажем, защо е било възможно от възпълен пъпчив младеж по бермуди и джапанки в началото на кариерата си Пеевски да се превърне в мултимилионер и незаобиколим фактор. Първи жокер: има талант за далавера. Втори жокер: агресивен и брутален. Той назначи Цацаров, пак той – и Гешев. Разпорежда на Борисов, държи на къса верижка хора в ГЕРБ и БСП, олигарси, магистрати, министри, ченгета. В един момент поискал и цялото ДПС, което преляло чашата и се сблъскал с Доган. Как ще завърши този сюжет? С един по-малко…

Специално внимание към Бойко Борисов. Не го подценявайте. Има животински инстинкти и рефлекси. Готов е да направи неща, които дори не можете да си представите, за да оцелее. Самовлюбен, пристрастен към властта, но с ахилесова пета – жените. И парите. Поне три са дамите с възможности, които ще дадат всичко от себе си, за да отмъстят за преживени унижения и обиди.

Да не забравяме и Пеевски. Той вече търси начини да се отърве от ортака си. Пеевски разчита на Гешев. Гешев обаче нахлупи каскета и се вживя в ролята на палач, който обвинява и изпълнява присъдите. Бащите му не трябва да са спокойни нито миг…

Казват, че съм чудовище. Но аз се шегувам по този повод - значи, че не съм толкова страшен“. Думи на Сталин.

Аз съм инструмент в ръцете на Господ“, - допълва своя учител Иван Гешев.

Гешев, Борисов и Пеевски живеят с убеждението, че са Господ. Това  вещае и техния край. Историята го е доказала.

"Диктаторите се самоубеждават, че каквото й да правят, го „правят за добро“. Изводът е на проф. Фред Кулидж, който е направил психопортрети на цял списък политици, превърнали се в диктатори. Как се вписва Борисов в дефиницията за диктатор?

Моделът на „чекмеджето с пачките, златото и пистолета“ е вече в моргата. Този модел ги издигна, той ще ги погребе. Закономерно е.

Очаквайте утре първата част: Пеевски и Гешев - ботулиновият токсин за България?

Във вторник: Борисов, който вече е там… далеко… Той знае коя го снима в спалнята. Знаят и други...

Бъдете готови за 2 септември! Сряда е денят!

Оставка!

Фрог нюз

Бог бави, но не забравя!

Анна Заркова: Все още изборът е наш – той е личен и е сега – да бъдеш недоволен човек или доволна овца

:lol6:пак описваш себе си

Другари ето какво е държавата и службите да си вършат работата...

Цитат

Стотици са били задържани на протест в Берлин срещу наложените заради коронавируса ограничения, съобщи берлинската полиция, цитирана от Ройтерс и ТАСС.

"На улица "Унтер ден линден" имаше сблъсъци, бяха извършени арести", съобщи говорителка на полицията. Силите на реда разпръснаха протеста, тъй като протестиращите не спазваха социалната дистанция и много от тях не носеха маски.

Пострадали са седем полицаи. Арестувани са 300 протестиращи.

В протеста участваха около 20 000 души, по данни на полицията. Те преминаха през центъра на германската столица, искайки отмяна на мерките за борба с коронавируса, които според тях ограничават свободата им.

https://dnes.dir.bg/svyat/masovi-aresti-v-berlin-opit-za-nahluvane-v-bundestaga-snimki

преди 59 минути, Мойра написа:

Към 2 септември. Пеевски, Борисов, Гешев и чекмеджето с пачките

КАкви ли не патосни партизански лозунги не чух вече.... Голямо самонавиване, големи речи... и всичко това защото най накрая държавата в лицето на ББ и Гешев настъпа интерестите на мутроолигархията.

Да,война е. няма спор.

Дано правителството и Прокуратурата удържат тази на безпрецедентна мутренска атака.

• Автор
преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

:lol6:пак описваш себе си

Поздравявам те за проявеното "остроумие"!

преди 3 часа, miro20 написа:

Дано правителството и Прокуратурата удържат тази на безпрецедентна мутренска атака

Правителството и прокуратурата са мутри. Затуй ги викаха в ЕП, да им набиват канчетата. Те си пратили заместничките

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Правителството и прокуратурата са мутри. Затуй ги викаха в ЕП, да им набиват канчетата. Те си пратили заместничките

никой никого не е викал

• Автор
преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

никой никого не е викал

Май си се претоварил с информация и си забравил.

Да, викаха ги.

преди 10 минути, Мойра написа:

Май си се претоварил с информация и си забравил.

Да, викаха ги.

Според кой ? фрогнюз и Бивол ли :giggle1:

• Автор

Планират се много събития преди Великото народно въстание

Цитат
Много събития се планират преди Великото народно въстание на 2-ри септември. Различни протести са насрочени както в столицата, така и в страната.

На 31 август-понеделник от 18,30 ч. ще се проведе митинг пред представителството на ЕК в София на ул. „Г. С. Раковски“.  Той ще бъде под наслов „Да застанем пред Европа с широко отворени очи“. На 1-ви септември пък се планира мащабен протест във Варна, който ще започне от 18,30 часа. Той ще бъде в подкрепа на въстанието за сряда. От Стара Загора пък призовават още на 1-ви септември протестиращите от региона да отпътуват за „Орлов град“.  Заявки за присъединяване към Великото народно въстание са дали недоволни граждани от Варна, Бургас, Пловдив, Свиленград. Тази вечер в столицата ще се проведе 53-ия ден на протести с искане за оставки на Бойко Борисов и Иван Гешев. Днес в столицата се проведе контрапротест. Любопитното е, че преобладаващата маса от хора бе на преклонна възраст.  

Хората на преклонна възраст най-лесно се поддават на манипулации.

преди 41 минути, Мойра написа:

Планират се много събития преди Великото народно въстание

Хората на преклонна възраст най-лесно се поддават на манипулации.

все още не е велико - вади си сметка колко струва драскача на статията

преди 51 минути, Мойра написа:

Много събития се планират преди Великото народно въстание на 2-ри септември. Различни протести са насрочени както в столицата, така и в страната.

Фантазията на Божков е голяма. В едно няма съмнение. Мутрата Божков е умен човек. Затова е оцелял от началото на зараждането на  мутрогените.

Той е гений. За разлика от тези  на които "се кефи колко лесно се манипулират по мрежата"  :)

•  
  • Мъж: Да, да. Да. Така. Ха-ха. Ами, добре, ше поддържаме контакти и ше координираме нещата да ти кажа.
  • Божков: Но ме изкефи как се управлява тълпата по т'ва, по мрежите.
  • Мъж: Нали? Е т'ва е. Божков: Да. Отидете там, отидете там, и те вървят. Малко бавно става, нали, щот' тя е тълпа, не мо'е да се затичва.
  • Мъж: Е, тря'а все пак да се координират нещата.
  • Божков: Реакцията се вижда до петнайсет-двайсет минути, половин час, тълпата почва да реагира.
  • Мъж: Така е, така е. Обаче все пак реагира. Реагира малко със закъснение, защото има-а загуба на енергия по трасето.
  • Божков: Да, естествено.

https://news.bg/crime/publikuvaha-chetiri-srs-ta-na-vasil-bozhkov.html

И такива като @Мойра го гледат в устата и копират едно към едно опорките му .

И лумпените видиш ли , ще се борят срещу

https://bivol.bg/vladimir-tanev.html?fb_action_ids=10201923345431830&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=[623593690994234]&action_type_map=["og.recommends"]&action_ref_map=[]&fbclid=IwAR23Jeslre1fTOQlhxkmO45NzcjstyL9wAnBqIC9u2aUqXaHBDsJKPrtpaY

https://bivol.bg/wlbgcrime.html

Цитат

ЧЕРЕПА ———

3. (C) Най-печално известният гангстер на България е Васил Крумов Божков с прякор Черепа. Божков основа първата си компания през 1990 г., преди да създаде настоящия си бизнес NOVE HOLDING, който включва над 30 компании и филиали. Богатството на Божков се изчислява на 1.5 милиарда щатски долара – той е един от най-богатите хора в България и почти успя да влезе в списъка на 50-те най-богати източно-европейци за 2008 г. В момента, той бавно напуска бизнеса с организираната престъпност и основно притежава казина, хотели и медии. Но, както се твърди, все още е активен и в прането на пари, в приватизационните измами, в заплахите, в изнудването, в рекета, и в незаконната търговия с антики. Поддържа близки отношения с много официални лица от бивши правителства. (Ref B).

Тези са видиш ли , новото начало :)  Мутренско ново начало с пРезидент Фигурант и стари червени провалени муцуни от '90-те  .

Много сте умни бре .. @Мойра... Пращите от акъл....

• Автор

Идете да манипулирате хората на преклонна възраст, те може и да ви повярват, за щастие не всички.

преди 1 минута, Мойра написа:

Идете да манипулирате хората на преклонна възраст, те може и да ви повярват, за щастие не всички.

Ти се пробва и не успя - каква изненада само. 🙄

преди 2 минути, Мойра написа:

току-що, insec написа:

Ти се пробва и не успя - каква изненада само. 🙄

Абе тя сама на себе си не вярва, ти очакваш да убеди някого в про-мутренската си пропаганда....

преди 2 минути, miro20 написа:

Абе тя сама на себе си не вярва, ти очакваш да убеди някого в про-мутренската си пропаганда....

Нищо друго не очаквам освен тия червени зомбита да хванат пътя за отвъдното, докато си живи оправия на държавата не очаквам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.