Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната (продължение)

Featured Replies

"Протести в страната"

И какво от това?

• Отговори 4,7k
  • Прегледи 281,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Стига с тия комунисти бе хора. Комунисти отдавна няма, не го ли разбрахте? Има мафия. Мафия в различни политически формации и окраски, но с едно ядро, което държи целия политически и икономически живо

• Два митинга ... единият под надслов "Искаме си кокала", другият под надслов "Не пускаме кокала"...

• Да обясня на всички илитерати и пълни идиоти. Предсрочните избори са същото като редовните избори, само че се правят по- рано от предвиденото, защото правителството се е оакало или парламента в момент

Публикувани изображения

• Автор

"Протести в страната"

И какво от това?

Това, че много хора, които цял ден са били на работа и са гладни и уморени не могат да се приберат навреме вкъщи заради протестите :mad:

18:37 - Блокирано е кръстовището пред Софийския университет от протестиращи с искане за оставка на правителството.

Под сто души участват в акцията. Спряно е движението на кръстовището на бул. "Цар Освободител" и бул. "Васил Левски".

Протестиращите студенти и граждани скандират "оставка" и "мафия".

Протестът е малоброен, но много шумен, освен скандиранията, присъстващите надуват свирки, удрят на барабани и развяват българските знамена, посочва Фокус. 

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2417609

Това, че много хора, които цял ден са били на работа и са гладни и уморени не могат да се приберат навреме вкъщи заради протестите :mad:

Съгласен съм с теб, но някои ще вземат други разни да ни разправят.

Ние сме си виновни щото още търпим капризите на някакви си хора (платени)!

• Автор

Да се бием с тях ли?!

Крайно време е кметовете на градовете, в които се провеждат протести да забранят да се блокират кръстовища, пътища и обществени сгради, тъй като по този начин се нарушават правата на други граждани.

Съгласен съм с теб, но някои ще вземат други разни да ни разправят.

ами аз освен да си оставя колата на кръстовището и да изляза а

хем не мога да мръдна да се прибера - хем дейност кат протестрираща ще отчета

• Автор

ами аз освен да си оставя колата на кръстовището и да изляза а

хем не мога да мръдна да се прибера - хем дейност кат протестрираща ще отчета

Може и нЕкой лев да ти дадат ;)

Може и нЕкой лев да ти дадат ;)

мда, само доде се ориентирам де дават най-повече ше ми е зора

после... после ша свикна 

студентите като протестирар учат ли

е как ще учат то това зор работа

по-добре кинти да изкарват лежейки

Трети ден котка иска оставката на Орешарски

Публикувано изображение

Нова акция на блогъра Асен Генов набира популярност в социалната мрежа Фейсбук.

За трети пореден ден в интернет се разпространява
видеоклип с анимирана котка, която зове министър-председателя да подаде оставка.

"Айде, бе, Орешарски, още ли не си си тръгнал, бе! Трети ден вече те чакам да си ходиш! Айде подавай оставка! Мишок такъв!", настоява котакът.

На втория видеоклип животното пита Орешарски колко време трябва да му протестират. „Още ли не си си тръгнал? Айде подавай оставка веднага!" и замахва ядосано с лапи. В първото клипче котката бе доста по-спокойна и само призоваваше Орешарски бързо да хвърли оставка, предаде КРОСС.

И в трите видеопослания обаче котаракът определя министър-председателя като мишка.

politics.actualno.com

https://www.facebook.com/photo.php?v=10202053272400882&set=vb.1458894839&type=2&theater

И в трите видеопослания обаче котаракът определя министър-председателя като мишка.

Ха, Ха! На мен що ми се види, че мишокът не е министър-председателя, а някои друг/и т.е не мишок а мишоци, т.е. мишлета.....  :giggle1:

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

А помните ли началото на протестите с/у пеещото свинче?https://www.facebook.com/photo.php?v=10200861389279753

Линк към Фейсбук! Не посещавайте без активирани в специален режим антивирусни програми. Антихуманизмът е гарантиран!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Ха, Ха! На мен що ми се види, че мишокът не е министър-председателя, а някои друг/и т.е не мишок а мишоци, т.е. мишлета.....  :giggle1:

мда, би могло и така да се интерпретира, в мн.ч.

пак ще е вярно

От фейсбук:

"Под турско робство се строяха църкви и манастири. Под съветско робство се рушеха църкви и манастири.В Османската империя взимали на 5 години по едно момче от семейство и го правели еничар. В Съветската империя за 5 години взеха един милион българи от Македония и ги направиха еничари.По турско имало вездесъщи паши. По съветско имаше вездесъщи партийни секретари.По турско агите си взимали българки за жени. По съветско директорите си взимаха българки за секлецарки.По турско, раята работела ангария. По съветско, ученици и студенти работеха ангария.По турско било почти невъзможно да осъдиш мюсюлманин, особено ако е имотен, да не говорим ако е паша. По съветско беше почти невъзможно да осъдиш комунист, особено ако е активен борец, да не говорим ако е партиен секретар.В Османската империя границите били отворени. В Съветската империя границите бяха затворени.В Османската империя много българи, подложени на тормоз, са се изселили. В Съветската империя много българи, подложени на тормоз, са емигрирали с риск за живота си.В Османската империя черни арапи отвличали българки. В Съветската империя черни студенти си купуваха българки.В Османската империя имало бунтове и чети. В Съветската империя имаше бунтове и горяни.Османците, при разширяването на империята, избивали аристокрацията. Комунистите при разширяването на империята избиваха интелигенцията.Османската империя е феодална, с порядки от мрачните средни векове. Съветската империя е тоталитарна, с порядки от мрачните средни векове.Когато руснаците влезли в България през 1877 г., останали потресени от хубавите домакинства на българите. Когато европейците влязоха в България през 1990 г., останаха потресени от мизерните домакинства на българите...Въобще... за 45 години комунистите съсипаха България, както турците за 500 не можаха."

Въобще... за 45 години комунистите съсипаха България, както турците за 500 не можаха."

Така е ,а сега даже са се сдружили в коалиция ,за да я довършат заедно.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Айде, все комунисти ви в  устата. А дядовците и бабите и бащите и майките на 90% поне от колегите от форума са комунисти. Биете си по генетичната линия с тоя хейт.

Айде, все комунисти ви в  устата. А дядовците и бабите и бащите и майките на 90% поне от колегите от форума са комунисти. Биете си по генетичната линия с тоя хейт.

знаят те комунисти какво е - ама я дъвчат тая дума за кво ли не и за кого ли не 

Аз нямам нищо общо с баба ми,дядо ми,и пра-дядо ми (който е разстрелян заедно с Александър Карастоянов под моста),защото сега времената са други.

Дори е да се върне онова време ,вафлите няма да станат по 6ст. пак,така че ако обичате да не се телепортирате във времената така,без да имате предвит обсотятелствата :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Освен да сте непорочно заченат от някой елементал в някое извънземно маце, няма друг начин да нямате нищо общо с роднините си. ;)

Освен да сте непорочно заченат от някой елементал в някое извънземно маце, няма друг начин да нямате нищо общо с роднините си. ;)

Искам да кажа ,че по убеждения нямам нищо общо с тях,понеже казваш,че поне 90% от съфорумниците са комунисти.Уви не съм го написал както трябва :)

Моите не са. Баща ми е изхвърлен от Военно морското училище поради факта, че брата на дядо ми( демек чичо му) е бил обявен за враг на народа и съответно разстрелян... А това че прадядо ми има ред ордени за храброст заради участията си в балканските и първата световна война... никой не зачита...

Би ли ни изяснил със свои думичики в коментара си кой е той. Много е лесно да се плясне линк. Ама тук е форум, води се дискусия. Начина по който си оформил горният си коментар, си е просто компроматен.

Другаря Статев, стана доста известен напоследък със своята реплика (перефразирам по спомен): "Като не ви харесва в България, емигрирайте". 

Другаря Статев е ректор на УНСС и бивш агент на ДС, с установена принадлежност от комисията по досиетата през 2012г.

Постът е релевантен към темата с оглед на всичката информация която се излива в медиите за протестиращите от едната и от другата страна на "барикадата". 

Жалко, че нито от едната нито от другата страна се наемат да сринат "барикадата"...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.