Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната (продължение)

Featured Replies

Да ти имам логиката, май съм те надценявал. В момента се показваш като абсолютно предубеден. 

Да, аз съм абсолютно предубеден атеист и съответно не вярвам на нещо, което не съм пипнал или поне видял лично, т.е. да не е минавало през медия. Дори "официална".

• Отговори 4,7k
  • Прегледи 281,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Стига с тия комунисти бе хора. Комунисти отдавна няма, не го ли разбрахте? Има мафия. Мафия в различни политически формации и окраски, но с едно ядро, което държи целия политически и икономически живо

• Два митинга ... единият под надслов "Искаме си кокала", другият под надслов "Не пускаме кокала"...

• Да обясня на всички илитерати и пълни идиоти. Предсрочните избори са същото като редовните избори, само че се правят по- рано от предвиденото, защото правителството се е оакало или парламента в момент

Публикувани изображения

Ние си го избрахме. Хубав или лош. Избран законно. Кой определя дали да отстъпват или не и кога да се махат. И аз не ги харесвам, но не мога да щракна с пръсти и да кажа махайте се. Нали за това има закони в тази държава за да се спазват. Кой ще промени избирателния закон? Нали още днес да направим нови избори пак ще е абсолютно същото в народното събрание.

Видяхте ли снощи по телевизията "възраста" на студентите? То вярно избягаха младите ама повечето студенти на по 50-60 години? Смешка. Платена история.

Американците си бяха избрали Никсън - и то за втори мандат! Но го махнаха, нали?

Все се надявам, че ако днес направим нови избори народното събрание ще е различно. Ако е същото, едва ли ще се върна в България за повече от няколкоседмична почивка. И все пак си мисля, че на едни нови избори умните и съвестните ще се активизират и ще обезсмислят купения/манипулиран вот за партията-майка.

Да, аз съм абсолютно предубеден атеист и съответно не вярвам на нещо, което не съм пипнал или поне видял лично, т.е. да не е минавало през медия. Дори "официална".

Освен ако не вярваш, че студентите могат да фалшифицират видео поток в реално време, можеш да гледаш канала на Иво Божков в ustream, който отразява протестите.

Редактирано от maxim4o (преглед на промените)

че на едни нови избори умните и съвестните ще се активизират и ще обезсмислят купения/манипулиран вот за партията-майка.

Аз спрях да се надявам на това. Манипулираните са твърде много - разгледай темата... Видяха, че правителството не се опита дори да спази собствените си обещания, но при все това не спират да го подкрепят. Обявиха първите протестиращи бяха с хубави работи и следователно задоволени, вторите студенти, следователно хаймани. Първия път София не била България, втория 150 души не били София...Очевидно хората които се очаква да са извадка от най-умните в BG (или защото са си намерили най-добре платените професии или защото най-малкото са издържали кандидат студентски изпит за едни от по-престижните университети в страната.) са и най-податливи на подкуп и медийна манипулация. Докато баба Пенка от село е непредубедена и изключително обективна.Относно връщането - всеки си има избор какво да прави с живота си ама много е лесно да дойдеш наготово на "хубаво" правителство :P

Ах, ти се каниш да се връщаш в България! И условието е да е на власт...? Who is a people?

Условието е БСП да не е на власт и да имаме правителство, което е компетентно и морално.

Докато баба Пенка от село е непредубедена и изключително обективна.

За съжаление баба Пенка е израснала през комунизма и има много ниско мнение за интелигентните и можещи хора, но много високо за селяните и тарикатите. Трудно е човек да си смени mindset-а в следпенсионна възраст. TV7 също влияе, естествено.

Протестанти-анархисти и добри, мили полицаи можете да видите тук: http://www.youtube.com/watch?v=P-o2ikD9OTM

Всеки да си преценява дали това е "хубаво".

Редактирано от maxim4o (преглед на промените)

За съжаление баба Пенка е израснала през комунизма и има много ниско мнение за интелигентните и можещи хора, но много високо за селяните и тарикатите. Трудно е човек да си смени mindset-а в следпенсионна възраст. TV7 също влияе, естествено.

За баба Пенка ми е ясно. Но за внуците ѝ ми е странно. Да не мислиш, че всички дет' скачат на нож в тези двете теми са пенсионери?

За баба Пенка ми е ясно. Но за внуците ѝ ми е странно. Да не мислиш, че всички дет' скачат на нож в тези двете теми са пенсионери?

Аз лично познавам такива хора. Случаят при повечето е много прост: родители с комунистически убеждения.

1.Условието е БСП да не е на власт

2 ....и да имаме правителство, което е компетентно и морално.

1 Ми хубаво

2. Тук в България?  :shock11:  Невъзможна комбинация. Избери си едно от двете. Компетентно или морално. Макар че, ако използуваш "не" като определителен член и на двата термина, комбинацията е не само възможна, ами е съвсем реална и видна, във всяко едно правителство от последните 24 години.

1 Ми хубаво

2. Тук в България?  :shock11:  Невъзможна комбинация. Избери си едно от двете. Компетентно или морално. Макар че, ако използуваш "не" като определителен член и на двата термина, комбинацията е не само възможна, ами е съвсем реална и видна, във всяко едно правителство от последните 24 години.

Ако наистина е компетентно или морално, пак мога да го приема - нищо не е черно и бяло, все пак. Със сигурност ще е по-добре от правителството на БСП, което е некомпетентно и неморално.

Малее , колко простотии изчетох. И с протести и без, то това ще да е. Орешарски за сега и в обозримо бъдеще

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Ако наистина е компетентно или морално, пак мога да го приема - нищо не е черно и бяло, все пак. Със сигурност ще е по-добре от правителството на БСП, което е некомпетентно и неморално.

Що се отнася до липсата на компетентност в членовете на настоящето правителство, трябва да си особено убедителен. Защото моето мнение е точно като твоето, спрямо не малка част от предишното редовно правителство, во главе със самата Тиква и върволицата румянки и калинки, влачени от Него. Да не забравяме и спортистите и другите мутри, от които е произлязъл и е бил ганг водач на бандата "Ипон".  Единственият много компетентен беше Дянков и той използуваше копмпетентността си за своя и чужда, но не и на народа и страната, на които уж служеше, изгода.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Единственият много компетентен беше Дянков и той използуваше копмпетентността си за своя и чужда, но не и на народа и страната, на които уж служеше, изгода.

Аз пък много уважавам Дянков, но както и да е. Кофти ми е че остана толкова недооценен.

А Бойко определено не е подходящ за лидер на ГЕРБ, в който иначе има доста компетентни хора. Има харизма, но никак не е компетентен. 

А само това че през февруари трябваха само няколко дни на протести за да се подаде оставка е ясно мерило за моралност. 

Аз пък много уважавам Дянков, но както и да е. Кофти ми е че остана толкова недооценен.

А Бойко определено не е подходящ за лидер на ГЕРБ, в който иначе има доста компетентни хора. Има харизма, но никак не е компетентен. 

А само това че през февруари трябваха само няколко дни на протести за да се подаде оставка е ясно мерило за моралност. 

Ами човек уважава най-вече себеподобните си. Като компетентност както е видно от горният ми коментар, не го отричам. Даже и ще допълня. Той има акъл и знания, колкото цялата останала част от кабинета Борисов. Но е боклук! Мога и с главни букви да го напиша, ако е нужно. Но той сам знае, че това е истина и никога не я е отричал.

Ами човек уважава най-вече себеподобните си. Като компетентност както е видно от горният ми коментар, не го отричам. Даже и ще допълня. Той има акъл и знания, колкото цялата останала част от кабинета Борисов. Но е боклук! Мога и с главни букви да го напиша, ако е нужно. Но той сам знае, че това е истина и никога не я е отричал.

Дефинирай "боклук". Няма да отрека, че не е добър и мил човек. Но боклук? Вършеше си работата много добре. Работата на един финансов министър е да балансира финансите на държавата. Пък нека е боклук иначе.

Дефинирай "боклук". Няма да отрека, че не е добър и мил човек. Но боклук? Вършеше си работата много добре. Работата на един финансов министър е да балансира финансите на държавата. Пък нека е боклук иначе.

Да, "балансираше" и не беше за негова сметка. Смъртността от глад, студ и самоубийства от немотия, пред него период беше вопиюща. Но теб такива неща не те интересуват. Ще ми се да можеш да видиш и усетиш беднотията от личен опит и да си и достатъчно дърт, че да не можеш и да я избегнеш чрез работа, щото никой не ще да те наеме.

Да, "балансираше" и не беше за негова сметка. Смъртността от глад, студ и самоубийства от немотия, пред него период беше вопиюща. Но теб такива неща не те интересуват. Ще ми се да можеш да видиш и усетиш беднотията от личен опит и да си и достатъчно дърт, че да не можеш и да я избегнеш чрез работа, щото никой не ще да те наеме.

Говориш така сякаш Дянков собственоръчно е бъркал в джобовете на бедния пролетариат. Дай ми доказателства за тази смъртност, моля. Интересно ще е да видим графики за mortality rate в България през годините, и да видим как Дянков е повлиял :)

Имам си собствени спомени. Нямам нужда да търся стъкмистики. Ако ти е толкова важно, си потърси сам.

• Автор
"Ранобудните студенти" с обръщение към Борисов Протестиращите студенти и бившия премиер си размениха декларации във Фейсбук

"Ранобудните студенти" публикуваха във Фейсбук страницата си позиция, в която заявяват, че не чакат Бойко Борисов да оглави протестите, а го чакат да си тръгне.

Изявлението от протестиращите студенти дойде след днешните изказвания на бившия премиер, който обяви, че ГЕРБ ще организира антиправителствен митинг в събота в Пловдив, защото хората чакат партията му да оглави протестите.

В отговор студентите заявяват следното:"Вярно е, че държавата има монопол над легитимното насилиев обществото. Но нормално ли е най-бедната членка на ЕС да е страната с най-висок брой полицаи на глава от населението? Вчера абстрактната полицейска статистика се актуализира и на свой гръб изпитахме мощта на МВР, подплатена с голяма доза нелегитимно и отказващо да се легитимира насилие. За самочувствието на МВР да погазва закона носи отговорност и г-н Борисов като бивш главен секретар на МВР и министър-председател. Г-н Борисов,явно се затруднявате да разберете защо е невъзможно не само да ни оглавите, но и да се върнете на власт с наша подкрепа. Затова нека стане ясно, че политиката, която въплащавате е в разрез с идеологията ни и борбата ни за една бъдеща държава, която се грижи за гражданите си, а не ги изоставя, както вие направихте. Вие обезкървихте здравеопазването и образованието ни, за да подсилите силовите структури и да се занимавате с подслушване докато народът се самозапалваше в отчаянието си. Вашата страхлива оставка беше пиар ход, но няма да позволим да бъдем употребени за следващия Ви (както и от която и да е партия).Ние се уморихме от всички лица, говорители и предводители на прехода. Не сте изключение от тази група. Направете си труда да прочетете съдържанието, което Окупацията ни произвежда и сам ще се убедите, че нямаме допирни точки. Не можете да се разпознаете в движението ни, без да рискувате да се разпадне идентичността Ви. Никой не ви е дал мандат да говорите от наше име и да ни асимилирате към вашата партия. Нека това бъде ясно и за бившия Ви неформален коалиционен партньор Атака, който произведе несъгласуваното определение в изречението „Малките ИЗРОДЧЕТА на сикаджията Бойко в действие“. То не е съгласувано и със самите нас. Честно казано, не се обиждаме на „изродчета“, но дълбоко ни обижда да ни казват, че сме „на Бойко“. Ние не ви чакаме да ни оглавите, а да си тръгнете.", завършват Ранобудните студенти.

Борисов: Протестът ще е в Пловдив, за да не пречим на студентите

Малко след тяхната декларация Борисов заяви в официалния си Фейсбук профил, че е прочел позицията на студентите и че иска да уточни, че организира партиен протест за оставката на правителството в Пловдив.

"Този протест е за симпатизантите на ГЕРБ, за тези милион и сто хиляди души, които гласуваха за ГЕРБ и ни поставиха на първо място, а сега ги управлява неестествената Тройна коалиция. Тези хора ни призовават да ги поведем. И това е първото политическо организирано мероприятие на ГЕРБ, на което нашите симпатизанти са добре дошли.Именно затова протестът на ГЕРБ ще бъде в Пловдив, за да не пречим по никакъв начин на студентите и на другите протестиращи, които нямат нищо общо с нас и да покажем на управляващитe как се прави, когато ГЕРБ протестира и им иска оставкaта. Дано след всичките лъжи днес Станишев и Местан също прочетат позицията на студентите", завършва Борисов.

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-protesti-sreshtu-kabineta/ranobudnite-studenti-s-obryshtenie-kym-borisov-5998374

Значи следващите ми думи ги мислят всички образовани хора, на тази земя трябва да има естествен подбор колкото и неприятно да е за някои хора...Сега по темата, мислиш, че сега като бюджета на социалното министерство е най - висок от 23 години насам ще сме по - добре...Да ти преведа ли какво значи това за теб, за мен и за всички работещи на що годе прилични заплати хора, е ще ти го преведа:Примерно всички работещи в българия са 1 млн със средна заплата от 650 лева, а всички които този 1 млн. храни са пенсионерите, държавна администрация, НС, правителство, соц. слаби - бе последните изброени като ги събиреш има няма 3 млн. ако не и повече.Та с новите "социални" мерки ще стане така, че този 1 млн. ще бъде натоварен още повече, юздите ще се стегнат още повече, за да храним другите 3 млн. А ако влезеш да видиш Док, какво ти е написал за 1млрд. годишни вноски, които държавата дължи и не внася на ЗК - ще се сетиш и тези пари от кой иват...Та извода е: Ако това продължава така - в българия младите и работещи ще останат 200 хил .човека - по лафки и магазини, тук таме в някой офис да ги видя тогава как ще "връщат" младите от чужбина в тази мизерия!Въпрос към всички от форума: Без кои 2 ресора една държава не може да съществува и да се развива нормално? - ( Отговор: Без образование и здравеопазване ) - Жокер в България този бюджет всяка следваща година се орязва все повече и повече, за сметка на "социалното" перо.Ще стане много скоро, много страшно - а аз понеже още преди 5-6 години казах - "Дете в тази държава няма да отгледам!" е въпрос на време да останат без моите 300 лева/месец данъци!

Жокер в България този бюджет всяка следваща година се орязва все повече и повече, за сметка на "социалното" перо.

А социалното перо дори не е перо, а прашинка. Хвъргане на прах в очите на най-слабите и най-уязвимите - пенсионерите. Нашите майки и бащи, които така и не разбраха на кого робуваха и продължават да робуват през целия си съзнателен живот. Не всички, разбира се, има и умни и будни възрастни хора, за които най-страшното е, че децата на тази държава напускат...

За какво бият камбаната студентите

Стефан Цанев

Основният протест на "Ранобудните студенти", окупирали Софийския университет, и на присъединилите се към тях студенти от цяла България, е против липсата на морал в политиката. На това основание те искат оставката на правителството.

Обвиняват ги, че протестът им бил политически, че обслужвали други партийни структури, че искали да наложат морална диктатура, че университетът бил място за учене, а не за протести, че всичко това е неразумно - и започнаха да насъскват срещу тях техните разумни колеги, които "искат да учат"...

Не знам случайно или не - студентите улучват в сърцето уродливата наша демокрация: липсата на политически морал. Тук не става дума само за корупцията, за олигархическите монополи, за користното използване на властта и прочие - това са само последствията от политическото лицемерие, от идеологическия цинизъм.

Ние казваме, без да се замислим: в края на 1989 година падна комунистическият режим. Дали това е вярно? Ако заспиваме със спомените за еуфоричните митинги през 1989-1990 година - да, така беше. Но ако се поразсъним, ако отворим очи и се огледаме, с почуда и потрес ще видим, че това е било сладък сън. Защото комунистическата партия, предрешвайки се на социалистическа, преструвайки се на демократическа, продължава да дирижира събитията в България: от досегашните 12 правителства, БКП/БСП ръководи или участва в 8 от тях (на Георги Атанасов, на Андрей Луканов - 2, на Димитър Попов, Любен Беров, Жан Виденов, Сергей Станишев и на Пламен Орешарски).

А през 2007 г., когато възторжено влизаме в Европейския съюз, 15-16 години след "падането на комунистическия режим", цялата власт е отново в ръцете му: председател на Народното събрание е Георги Пирински, кандидат-член на ЦК на БКП, зам.-председател на БСП; министър-председател е Сергей Дмитриевич Станишев, бивш съветски поданик, председател на БСП, син на дългогодишния секретар на ЦК на БКП Димитър Станишев; президент на републиката е Георги Първанов, бивш член на БКП, бивш председател на БСП; главен прокурор на републиката е Борис Велчев, внук на члена на Политбюро на ЦК на БКП Борис Велчев. На този исторически превал не трите - и четирите власти: законодателна, изпълнителна, президентска и съдебна - са в ръцете на БСП, а всъщност отново са в ръцете на бившата комунистическа номенклатура и на техните деца и внуци.

И моралът им е като морала на техните бащи и дядовци. Стремежът им към властта е патологичен. Загубят ли я за година-две - изпадат в истерия. Готови са да се съюзят и с дявола само и само да се докопат отново до властта. Студентите ги питат: "Кой предложи Пеевски?" Никак не е глупав и безсмислен този въпрос. Защото не е важен отговорът - важно е да се отговори, важна е прозрачността, откритостта, важно е да се наруши най-сетне тази налудничава комунистическа конспиративност, този исторически навик да вършат подмолни преврати, тази безсмъртна тяхна демагогия.

И Станишев, и Местан, и Орешарски отговарят лицемерно: решението бе общо. Никой от тях не казва: "Аз реших, аз сгреших, аз нося отговорност." И никой от гласувалите депутати не казва "аз", всеки казва "ние". Всеки се крие зад това "ние". Зад прикритието на това "ние" се вършат най-големите несправедливости, понеже никой не носи никаква отговорност. Престъпленията на комунизма бяха извършени все от това "ние", затова и никой не беше съден за терора и за хилядите убийства - как да го осъдиш това подло, анонимно многоглаво "ние"?! Затова студентите питаха: кой? Никой от тези мъже няма доблестта да каже: аз! Съжалявам. Управляват ни страхливци. Или - още по-лошо: конспиратори.

Погледнато трезво, ние продължаваме да живеем в една дълга, тягостна, мъчителна, подла и отвратителна посттоталитарна агония.

Какъв ще бъде резултатът от протеста на студентите? Ще свалят ли правителството? Ще успеят ли да променят нещо в държавата? Едва ли. Ако не последва общонационална стачка, ако не се вдигне целият народ - протестът на студентите няма да постигне нищо. Ще затихне. Ще угасне. Един вид - ще завърши с поражение.

Но има една невидима победа: тези момчета и момичета имаха дързостта да въстанат срещу аморалността, срещу несправедливостта, срещу цинизма на тънещите в разкош, които управляват от името на мизерстващия народ - и това е предостатъчно! Те не само удариха камбаната на недоволството, не само разбудиха заспалите ни съвести, не само заставиха властниците да се съобразяват с тях и да се страхуват, когато решат отново да вършат неправди и глупости - има нещо много по-важно: тези момчета и момичета са вече други - различни от онези кротките и разумните, които "искат да учат"; те ще израснат горди и непокорни граждани - различни от онези кротките и разумните, които "искат да учат"; те ще има с какво да се гордеят през целия си живот - за разлика от онези кротките и разумните, които едва ли ще имат очи да се хвалят пред децата си: ние тогава мълчахме, ние си траехме, ние търпяхме, защото по-важно и по-благоразумно беше да учим.

Ако България не ражда все повече и повече деца като онези ранобудните и неразумните - ние ще продължаваме да тънем, както казва Захарий Стоянов, в калното блато на позорното благоразумие.

От тук

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Значи следващите ми думи ги мислят всички образовани хора, на тази земя трябва да има естествен подбор колкото и неприятно да е за някои хора...

Това твоето е фашисто-капиталиско изказване. Веднага ще се обоснова:

1. Няма нужда от естествен подбор, защото:

а) На Земята всеки ден умират 153 000 човека.

От тях само малка част са обикновената смърт от старост, която всички сме свикнали да наричаме "естествена".

б) Геноцидът, не е естествен подбор.

в) По-дяволите, ние сме произлезли от животни, но сега сме разумни социални същества. За чий сме изградили цивилизация, ако някакво малко коп*ле(щото баща му се отрече от него навремето), ще го кани някаква Тиква, да мори пенсионерите. Ами той и Хитлер си имаше доктор Менгеле, да му прави подбора и кой там беше Гьринг или Гьобелс да кара наред с газовите камери. Какво ще кажеш, вместо с глад и болести, направо да си отворим газови камери за пенсионерите, тъкмо няма да се налага да се бесят и самозапалват отново, а и ше си умират съвсем "естествено", както си дишат.

г) После пак ми връзвайте Орешарски, БСП, комунисти и фашисти.. :D Благодарение на подточки "б" и "в", спокойно мога да обявя Бойко и Дянков за БГ варианта на фашиството управление в Германия.

д) Няма нужда да обявявам нито Орешарски за светец, нито Бойко за дявол, щото всичките са дяволи. Идват от едно място и ще отидат на едно място...Колкото по-скоро - толкова по-добре.

в) По-дяволите, ние сме произлезли от животни, но сега сме разумни социални същества. За чий сме изградили цивилизация, ако някакво малко коп*ле(щото баща му се отрече от него навремето), ще го кани някаква Тиква, да мори пенсионерите. Ами той и Хитлер си имаше доктор Менгеле, да му прави подбора и кой там беше Гьринг или Гьобелс да кара наред с газовите камери. Какво ще кажеш, вместо с глад и болести, направо да си отворим газови камери за пенсионерите, тъкмо няма да се налага да се бесят и самозапалват отново, а и ше си умират съвсем "естествено", както си дишат.

Единствената разлика между животните и нас по отношение на естественият подбор, sliderum, е че правилата на подбора са се променили. Цивилизацията е начин да оцеляваме, не начин да отричаме природата. Тя е произлязла с идеята да се защитим от околната среда (и то много успешно мисля) и от други човешки цивилизации (не толкова успешно). Не виждам нито един признак по който цивилизацията е отрекла естественият подбор. Даже точно обратното - има дори естествен подбор на цивилизации :) А разликата, която разумът е вкарал в уравнението са новите начини, по които да се злоупотребява със "социалната" система. Мислиш че сме различни от природата? Че сме нещо повече? Хаха... Един много мъничък пример - знаеш ли какво е мимикрия - а знаеш ли колко ефективно върви тази примитивна животинска техника в разумното ни общество - примерно софийско менте такси преди някоя година или телефонен измамник? Подборът си става и да го искаш и да не го искаш. Той не може да се премахне сам. Не и ако по някакъв неведом генетичен начин се разруши чувството за самосъхранение на цялото човешко общество. Аналогията ти с Хитлер е погрешна. Не говорим за насилствен подбор. А за такъв, който просто няма, как да не се случи в една система от различно способни същества.

Отговори ми на един въпрос, моля. Как предлагаш да спреш евентуалните самозапалвания? Като осигуриш "пенсия" на всички които не могат да се издържат? А какво ще спре всеки нежелаещ да се труди да застане с запалка и туба пред общината? Кажи ми произволна социална мярка и аз ще ти кажа начин да злоупотребиш с нея. И както каза icekiller това, което ще постигнеш с една социална държава е тотално демотивирани хора. От какъв зор аз ще уча докато другите играят (или се женят и правят деца за определена социална група) и после аз ще се счупвам от работа, а те ще живеят на мой гръб?

Редактирано от flare (преглед на промените)

някакво малко коп*ле(щото баща му се отрече от него навремето)

Това не беше ли политическа тема?

Като чета Слайд-а все едно съм сред група бабки, седнали на пейката да бистрят градските клюки. И политиката. :D

Та колко казваш, че са увеличили пенсиите сегашните фашисти(Орешарски и сие), че да не морят пенсионерите?!

Ще да е драстично това увеличение с 5-8 лева според теб, също като и "драстичното" намаление на тока. ;)

Ама важна е "тиквата". "Тиквата" да не дойде на власт. Много ви е страх от тази "тиква" бе хора? Защо така?

Не се бойте той няма повече да управлява тази държава, но проблемът не е в него, нито в Дянков, нито в Цветанов...

Наистина ли не разбирате къде е проблемът в държавата ни?

Редактирано от Нел (преглед на промените)

...

Неадекватен коментар не мисля нито дума като отговор да му отдада. От този коментар "струи" само насилствено налагане на мнение, чрез модерният напоследък похват на ултиматума ако падне тоя, ще дойде оня и така. Престанете да манипулирате хората, има избор, има десетки варианти и възможности - в момента в който в една държава нямаш никакъв избор - то тогава най - малкото няма да имаш и свобода на словото, за да го заявиш!Виждам колегата flare се е постарал да ти отговори на безмислиците, които въобще даже не са и по темата! Поне прочети отговорът му.

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

Моля, отговорете на следните въпроси:

1. Защо беше затрита голяма част от българската индустрия, осигуряваща работа на всички?

2. Защо беше сринато селско-стопанското производство, хранещо всички?

3. Защо безработицата расте с бурни темпове?

4. Защо намалява населението на България?

5. Защо 20 и повече години много работещи са осигурявани на минимална работна заплата?

6. Защо се увеличава броя на милионерите в България?

7. Защо по улиците се движат все-повече лъскави и мощни автомобили?  и т. н.

Но по-лесно и по-изгодно за някои е да се протестира по по-дребна тематика (случая Пеевски и др.)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.