Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната (продължение)

Препоръчан отговор

О.К. Ако можеш и намери изявлението на Сергей за отговорността на официалния сайт на БСП. Сайтът работи отчасти като old.bsp.bg, просто е хакнат. Поне в момента е така, пробвай www.bsp.bg. Може би нечиста сила? Леле...

Не искам да се занимавам с нищо свързано с БСП, още повече със сайта им. Казвам ти нещо което съм видял с очите си и съм чул с ушите си. Постоянно го питаха дали БСП носи отговорност. Много пъти във всички телевизии заяви че както БСП така и той лично носи отговорност за това правителство. Видял съм го и нямам никаква причина да лъжа. Дори и в момента се държи така. Дори започнаха да питат от продажните медии защо толкова се изявява и отговаря на въпроси, след като не е премиер. Този трик няма да се използва този път. Може да намериш интервюта от трите национални телевизии, най-вече БТВ защото те най-много обичат Бойко и винаги задават неудобните въпроси на неудобните хора. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Не искам да се занимавам с нищо свързано с БСП, още повече със сайта им. Казвам ти нещо което съм видял с очите си и съм чул с ушите си.

Мда. Разбирам те.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мда. Разбирам те.

Тома неверни... Мисля че стана ясно от предишните ми постове че симпатизирам на АТАКА не на БСП. Само по заглавието на клипа няма как да намериш точно това. Нямам абсолютно никакво намерение да гледам десетки клипове на Станишев за да намеря точно това дето казва че носи отговорност. Казал го е много пъти и ако чак толкова не вярваш може да гледаш последните му интервюта. Аз съм го гледал и съм обърнал внимание на това, защото при тройната коалиция така стана че никой не е виновен. Сега обаче много пъти заяви че носи отговорност! Не мисля че това е чак толкова важен въпрос. Той и Бойко носеше цялата отговорност, пък не го виждам да лежи в затвора. А там му е мястото. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тома неверни... Мисля че стана ясно от предишните ми постове че симпатизирам на АТАКА не на БСП.

Ми кажи, че си им фен, да не се мъчим...
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ми кажи, че си им фен, да не се мъчим...

Казвам го ясно и нито се срамувам, нито имам повод за това. На АТАКА пак казвам ако не можеш да четеш, не на БСП. За мен БСП са крадци, но за момента няма алтернатива по настоящия изборен кодекс. Затова оставка сега не е в полза на никой, освен на ГРОБ. 

Та, аз си казах за кой съм... айде ти кажи сега.

.. ето ти го как го казва. 15-та минута мисля че беше. Има и много други но нямам намерение да ги издирвам.  Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Казвам го ясно и нито се срамувам, нито имам повод за това. На АТАКА пак казвам ако не можеш да четеш, не на БСП. За мен БСП са крадци, но за момента няма алтернатива по настоящия изборен кодекс. Затова оставка сега не е в полза на никой, освен на ГРОБ. 

Та, аз си казах за кой съм... айде ти кажи сега.

O.K. Не се мори да даваш повече инфо. Аз обикновено задавам риторични въпроси. Да си жив и здрав, друже. Приятна вечер!

P.S. Аз не харесвам политиците, затова нямам предпочитания.

Редактирано от nologo (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тома неверни... Мисля че стана ясно от предишните ми постове че симпатизирам на АТАКА не на БСП. 

Я ми кажи сега- с какво те спечели Атака? питам те, защото виждам, че си сериозен и си навътре в нещата, а пък аз все още се лутам- към кого да се ориентирам?  :rolleyes:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Я ми кажи сега- с какво те спечели Атака? питам те, защото виждам, че си сериозен и си навътре в нещата, а пък аз все още се лутам- към кого да се ориентирам?  :rolleyes:

Първо аз съм националист преди да я има АТАКА. 

Второ, единствената партия, която излиза с ясна и точна програма. Точка по точка. По този начин ако някога са на власт те са заявили какво ще правят. Ако това не се върши винаги може да им се търси отговорност. Тук не говорим за предизборни обещания, а за програма на партията. Волен Сидеров не само заяви че ще носи отговорност дали се действа единствено и само по тази програма, но в едно студио заяви че е готов да гарантира с живота си за това. Аз го следя още преди да стане политик, когато водеше предавене по СКАТ и мога да кажа за себе си че вярвам на този човек. 

Ето тук е цялата програма разбита точка по точка. Предлагат се също и във всяка централа на партията или ако се свържеш с тях могат да ти я изпратят. Четеш гледаш и ако си съгласен, знаеш че това е обещание за което ще се носи отговорност. ГРОБ не понесоха никаква отговорност например че не изпълниха нито едно от предизборните си обещания - цък

Знам че почти всички медии го плюят усилено. Това е защото той пречи на всички партии. Бърка се в сметките. Да, беше подкрепил ГРОБ, но в самото начало на управлението, когато даваха обещания за неща които съвпадат с програмата на АТАКА. После когато се видя че лъжат оттегли подкрепата си и се наложи чрез И.Ф. да бъдат купени депутати от АТАКА към ГРОБ и с тези купени депутати те изкараха мандата си. Да, с техния глас сега работи правителството, но това в момента е единствения полезен ход на АТАКА. Това правителство е избрано от народа, не от АТАКА. И докато то е на власт, Сидеров получава шанс за частичен реванш като застава на чело на комисията по КОРУПЦИЯ- не по Етика както повтарят постоянно по БТВ. 

не е в полза и на ГЕРБ защото пак няма да имат мнозинство, и нов изборен кодекс няма да помогне, а и както виждаш никой няма желание за такъв

но поее ще намали напрежението в обществото

Да, няма да имат мнозинство. Те не очакваха мнозинство и на тези избори. Искат удобна патерица с която да уплявляват. За щастие такава не влезе в този парламент. Не се съмнявай че Кунева, Реформаторкия блок, РЗС, НФСБ или партията на Касим Дал ще бъдат такава патерица. Почти съм сигурен че същото щеше да направи Светльо Витков и Раева... Но са такива смешници че ако влязат в парламента ще се наложи да напусна тази държава! 

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ами ще влязат и пак същото ще стане, но както казах напрежението в хората ще падне, а в случая това е важното

Браво! Гениално! Уникално! Правим нови избори само и единствено за да спаднело напрежението на 2-3 хиляди соросоида! Е нЕма такава държава! Добре, че поне си казахте истината: искате избори не за да подобрите нещата в страната (защото е ясно, че няма да ги подобрите), а за да ви спаднело напрежението! Ами вземете си успокоителни!

Ами ако стане така, че вместо да ви спадне, вземе, че още ви се покачи...щото моята прогноза е, че точно това ще стане! тогава кво прайм? Пак ли ше скачаме?

Редактирано от SA-13 „Gopher“ (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ами ще влязат и пак същото ще стане, но както казах напрежението в хората ще падне, а в случая това е важното

Няма да стане същото. ГРОБ ще пипнат властта и пак ще се почнат тевтерчетата... Ще прикрият следите си и ще се укрепят още повече във властта. И пак ще дават държавните поръчки на свои хора. А напрежението ще спадне със социални мерки! България е бедна. Зимата идват протестите! Това сега са купени демонстрации които не притесняват никой. И аз да бях премиер не бих подал оставка в такъв случай! Със замразени доходи още 4 години няма да спадне напрежението! Трябват ни повече от 20 години да стигнем Европа по средни доходи, ако те спрат и ни изчакат! А през последните години ние спряхме. Стягахме колана и ядохме постна пица, докато "наши хора" взимаха поръчките и не бяха закачани. България остана 5 милиона. Вече и циганите тръгнаха масово в чужбина. Това е политика на геноцид! майките с количките излязоха да протестират пред парламента! Представяте ли си каква мизерия! И пак Дянков казва че няма 30 милиона за да им качи детските с някакви жалки левчета.... НЕ НА ТАКОВА ПРАВИТЕЛСТВО! И се тупа в гърдите че сме отличници в Европа. Какви отличници бе очилата мишка! Народа умира от глад. Почти половината от населението ни - 1.6мил души по последни данни живеят под прага на абсолютната бедност! Т.е. нямат пари за храна и здравеопазване. И ми говори колко милиарда имали българите в банките. Ами това са тези 1000 човека близки до властта. 

Само за справка - по времето на протестите когато ГРОБ подаде оставка, няколко месеца преди да им изтече така или иначе мандата, само във Варна излизаха над 100хил души. В София също. Във всички по-големи градове имаше протести. Във Враца - град с около 50 хил души население, на протестите излизаха над 5 хиляди всеки ден. Цяла България беше на протест и нямаше как Боко да вземе бързи мерки за да ги успокои. Сегашните купени протестиращи са 3 - 4 хиляди в най-многобройните дни и са само и единствено в София. В същото време върви и контрапротест, който не се отразява. Да, той е по-рехав, защото хората са отвратени от БСП, но подписката показва че хората не искат избори сега. Трябва да се променят правилата за изборите! ГРОБ не го искат! И БСП нищо не правят по въпроса, но тези протести не ги притискат за това. Те просто искат оставка сега и бързо избори за да влязат ГРОБ. Това са платените протестиращи. Да, трябва да протестираме всички, веднага за промяна на изборния кодекс! Но българския народ не протестира. Само за хляба...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Със замразени доходи още 4 години няма да спадне напрежението! 

Това е реалната ИСТИНА! Всичко друго са празни "купешки" приказки!  И надъханите, с жълто около устата, соросоидчета да спечелят избори, ще бъдат пометени, ако няма рязко увеличаване на жизненият стандарт! Те обаче не си дават сметка за това- на какъв ще се наденат!

Аз вече съм давал практическо и напълно осъществимо решение за увеличаване на доходите веднага с поне 30%, без нищо друго да се пипа макроикономически. Това решение се казва- печалбите на фирмите! Там е заровено "кучето на мизерията" за тези, които са "на заплата", т.е. за 85-90% от хората!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

няма да има актуализация на доходи "е нужно да има спестяване в системата, за да може да има увеличение на пенсиите"

значе не се знае кога

Да, няма да има веднага. Доста подробно изясниха за какво ще се ползва този милиард. В актуализацията на бюджета, който е до края на тази година и е изготвен от ГРОБ,  не се предвижда. След това ще видим. При ГРОБ не се очакваше никога...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Трябват ни повече от 20 години да стигнем Европа по средни доходи

Ако имаше как да се рестартира цялата икономика,всичко да започне наново,и крадливите мърши от парламента да изчезнат някак си.. пак няма да стигнат 20 години дори да се доближиме до това.Не видя ли как през последните 20 годни вместо да се подобриме ,ние обедняхме още повече  ?

Не видя ли как през последните 20 години такива абсурди станаха реалност ,че и такива бандитчета като Боко станаха премиери.Някъде четох ,че спрягали Пеевски за премиер вместо Орешарски :) А за да стане това реалност кой беше на власт ?

За какви 20 години говориш...

Като гледам как с всяко следващо правителство нещата се влошават,по-добре да се спасяваме кой на където може,щото тука и децата ни няма да доживеят по-добрите времена.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаше как да се рестартира цялата икономика,всичко да започне наново,и крадливите мърши от парламента да изчезнат някак си.. пак няма да стигнат 20 години дори да се доближиме до това.Не видя ли как през последните 20 годни вместо да се подобриме ,ние обедняхме още повече  ?

Не видя ли как през последните 20 години такива абсурди станаха реалност ,че и такива бандитчета като Боко станаха премиери.Някъде четох ,че спрягали Пеевски за премиер вместо Орешарски :) А за да стане това реалност кой беше на власт ?

За какви 20 години говориш...

Като гледам как с всяко следващо правителство нещата се влошават,по-добре да се спасяваме кой на където може,щото тука и децата ни няма да доживеят по-добрите времена.

Говоря със сегашната политика провеждана от всички партии във властта, на постепенно покачване на доходите. Само ГРОБ ги замразиха - решиха че сме си добре и така щом търпим. Трябва обаче целенасоченост към повишаване на доходите. 

За да стане по-бързо трябва да се отърсим от влиянието на колонизаторите. За това трябват честни хора в политиката, които да обичат искрено България и народа си. И да се ръководят от това!

България няма промишленост, а туризма е слабо развит. Ние сме страна на услугите. Приходите от тези услуги обаче са достатъчни за да може да се подобри поне два пъти състоянието на икономиката! Тези приходи обаче до стотинка изтичат в чужди фирми, включително и държави. Годишния бюджет с който се поддържат сегашните ни НЕЧОВЕШКИ ниски доходи за 2013г е 18 милиарда лева! Малко над 28 милиарда лева са изтекли в чужди фирми в сферата на услугите, Без в тази цифра да се включва златодобива. Тези услуги са мобилни оператори, водоснабдяване, енергото , банки, вериги магазини за техника и най-вече хранителни вериги които убиват по-малките магазини и българското производство в земеделието и животновъдството. И не само. Няма нито една сфера на дейност където да няма интереси от чужди фирми и тези интереси да не са изпълнени с благословията на всички правителства досега, с единствена цел лична облага. Трябва много работа за да станем международен икономически фактор. Но, България е страна която може да изхранва населението си и то да живее достоен живот. Всичко това е спирано от продажни , корумпирани политици. Истината е че ние ги избираме, а в същото време не искаме да са на власт. Значи нещо трябва да се промени в случая и това ЯВНО е изборния кодекс. Нека протестираме за това? Но българския народ е търпелив до такава степен, че почвам да се чудя да не ни е останало в гените от онези 500години... 

Колко е населението на Москва например? Каква е формата на управление там? Имат ли парламент с 240 лобиста хрантутници? Замислям се не е ли време една личност да носи отговорност за всичко? Задължителното гласуване трябва да се приеме. Трябва да ги принудим тези мърди да гласуват. Апатия която убива България.

а пари реално има

очакваните постъпления от 236,2 млн. лв

Тези средства стигат за няколко социални мерки. Не за решение на проблемите ни! Има обаче толкова много дупки за запълване. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Първо аз съм националист преди да я има АТАКА. 

Второ, единствената партия, която излиза с ясна и точна програма. Точка по точка. По този начин ако някога са на власт те са заявили какво ще правят. Ако това не се върши винаги може да им се търси отговорност. Тук не говорим за предизборни обещания, а за програма на партията. Волен Сидеров не само заяви че ще носи отговорност дали се действа единствено и само по тази програма, но в едно студио заяви че е готов да гарантира с живота си за това. Аз го следя още преди да стане политик, когато водеше предавене по СКАТ и мога да кажа за себе си че вярвам на този човек. 

Ето тук е цялата програма разбита точка по точка. Предлагат се също и във всяка централа на партията или ако се свържеш с тях могат да ти я изпратят. Четеш гледаш и ако си съгласен, знаеш че това е обещание за което ще се носи отговорност. ГРОБ не понесоха никаква отговорност например че не изпълниха нито едно от предизборните си обещания - цък

Знам че почти всички медии го плюят усилено. Това е защото той пречи на всички партии. Бърка се в сметките. Да, беше подкрепил ГРОБ, но в самото начало на управлението, когато даваха обещания за неща които съвпадат с програмата на АТАКА. После когато се видя че лъжат оттегли подкрепата си и се наложи чрез И.Ф. да бъдат купени депутати от АТАКА към ГРОБ и с тези купени депутати те изкараха мандата си. Да, с техния глас сега работи правителството, но това в момента е единствения полезен ход на АТАКА. Това правителство е избрано от народа, не от АТАКА. И докато то е на власт, Сидеров получава шанс за частичен реванш като застава на чело на комисията по КОРУПЦИЯ- не по Етика както повтарят постоянно по БТВ. 

Да, няма да имат мнозинство. Те не очакваха мнозинство и на тези избори. Искат удобна патерица с която да уплявляват. За щастие такава не влезе в този парламент. Не се съмнявай че Кунева, Реформаторкия блок, РЗС, НФСБ или партията на Касим Дал ще бъдат такава патерица. Почти съм сигурен че същото щеше да направи Светльо Витков и Раева... Но са такива смешници че ако влязат в парламента ще се наложи да напусна тази държава! 

Само на удебеленото в червено искам да задам следният въпрос: Медиите ли крещяха на репортери и случайни хора "Извини се!" "Лумпени" "Платени курви на Бойко" и т.н.? Медиите ли му наеха тези едри момчета да се опитат да провокират? Брех, че лоши тези медии бе! :ph34r:  Скоро ще почнат и да му се*ат в гащите.

Просто се убедих напоследък, защото имам добри познати подръжници на Атака, че сте някак си зомбирали и не виждате колко нагъл е този човек. В нормална държава полицията щеше да го задържа през ден, а той ако имаше "съвест" "чувство за отговорност" - щеше да е подал оставка още на първата си изява тип - Не съм си пил хапчетата...

За какво говорим още, той не заслужава дори да бъде коментиран - дребната душа си остава такава, та ако ще и цар да я направиш!

Не може да сложиш хора с ограничено локално мислене - да решават национални проблеми в днешно време точно!

П.С.: Куриоза е следният - посягаш на полицай (държавен служител спазващ и следящ за реда в страната), посягаш на държавата директно. Излиза, че големият "националист" посяга и заповядва на държавата какво да прави... Това мисля, че по нашите земи аналог няма... Публично пред камери/медии и стотици хора някой да заповядва на полицаите какво да правят (който не е дори в структурата на МВР, камо ли на ръководен пост там).

Редактирано от icekiller (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Само на удебеленото в червено искам да задам следният въпрос: Медиите ли крещяха на репортери и случайни хора "Извини се!" "Лумпени" "Платени курви на Бойко" и т.н.? Медиите ли му наеха тези едри момчета да се опитат да провокират? Брех, че лоши тези медии бе! :ph34r:  Скоро ще почнат и да му се*ат в гащите. Просто се убедих напоследък, защото имам добри познати подръжници на Атака, че сте някак си зомбирали и не виждате колко нагъл е този човек. В нормална държава полицията щеше да го задържа през ден, а той ако имаше "съвест" "чувство за отговорност" - щеше да е подал оставка още на първата си изява тип - Не съм си пил хапчетата... За какво говорим още, той не заслужава дори да бъде коментиран - дребната душа си остава такава, та ако ще и цар да я направиш! Не може да сложиш хора с ограничено локално мислене - да решават национални проблеми в днешно време точно!

П.С.: Куриоза е следният - посягаш на полицай (държавен служител спазващ и следящ за реда в страната), посягаш на държавата директно. Излиза, че големият "националист" посяга и заповядва на държавата какво да прави... Това мисля, че по нашите земи аналог няма... Публично пред камери/медии и стотици хора някой да заповядва на полицаите какво да правят (който не е дори в структурата на МВР, камо ли на ръководен пост там).

Тези полицаи изпълняват заповеди на хора подчинени все още на Ц.Ц.  ... Къде видя да му посяга? Май ти си зомбиран. това че му иска обяснение или името му не значи да му посяга. Май нещо бъркаш термините!  А това извини се знаеш ли изобщо за кого се отнася и защо? Искам да ми отговориш на този въпрос. Защото по БТВ казаха също че напада журналисти, а знаеш ли кои са тези "журналисти" и как действат те? Случайни хора? Никога не е крещял на "случайни хора" ! Това пък къде си го чул?  Или само си видял тази извадка по БТВ? Да не би Слави Трифонов да ти е казал че той е фашист?  Моето мнение е че всеки трябва през собствената си гледна точка да търси истината. А не да се доверява сляпо на медии и журналисти. Всеки репортаж трябва да се гледа критично и с мисъл в услуга на кой работи. На това не се научихме... 

За зомбираните хора може да говорим когато медиите даваха по 5-6 пъти на ден мутрата на ВИС-аджията Бойко по телевизора и това му позволи да изкара толкова време във властта и накрая какъв е резултата на това управление? Покажи ми нещо добро което направиха? Не ми говори за магистралата само, започната е много преди него... Та нещо друго остана ли?

Няма как да сме зомбирани поддръжниците на АТАКА, тъй като от всякъде само го плюят. Кое ни зомбира? Да не ни е направил магия? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Май ти си зомбиран. това че му иска обяснение или името му не значи да му посяга. Май нещо бъркаш термините!  А това извини се знаеш ли изобщо за кого се отнася и защо?

Не ми се говори пак за тая политическа к*рва ,но явно няма как.

Това че Волен е народен представител не му дава право да унижава полицая ,който от зор чак му се извиняваше.Волен се държи агресивно,какво я защитатваш тая утрепка ?

Той не се притеснява да нарича журналистите проститутки пред камерите.Бедна ми е фантазията какво прави когато не го снимат ...Знаеш ли в чужбина ако някой политик нарича журналистите проститутки какво ще му се случи ?? Оставка незабавно !!

Ти май още не си разбрал,че идеите на АТАКА за да тежат пред избирателите ,лидера на партията трябва да е солидна личност ,а не това нищожество Волен Сидеров.

Платил на някакви селяндури да го охраняват,и се разхожда с шайката си като селски бек.

Аз респект към тая плюнка не мога да имам,нито да му повярвам на националистическите идеи,които използва да набира последователи,а всъщност иска да захапе кокала ...нищо повече.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не ми се говори пак за тая политическа к*рва ,но явно няма как.

Това че Волен е народен представител не му дава право да унижава полицая ,който от зор чак му се извиняваше.Волен се държи агресивно,какво я защитатваш тая утрепка ?

Той не се притеснява да нарича журналистите проститутки пред камерите.Бедна ми е фантазията какво прави когато не го снимат ...Знаеш ли в чужбина ако някой политик нарича журналистите проститутки какво ще му се случи ?? Оставка незабавно !!

Ти май още не си разбрал,че идеите на АТАКА за да тежат пред избирателите ,лидера на партията трябва да е солидна личност ,а не това нищожество Волен Сидеров.

Платил на някакви селяндури да го охраняват,и се разхожда с шайката си като селски бек.

Аз респект към тая плюнка не мога да имам,нито да му повярвам на националистическите идеи,които използва да набира последователи,а всъщност иска да захапе кокала ...нищо повече.

Това не са журналисти! Те са в листите на НФСБ които по всякакъв начин се опитват да провокират! Залужават и по-жестоки обиди! Много правилно постъпи в този случай Сидеров. А мен не ми се занимава с твоите глупости. Явно не знаеш за какво говориш... 

Мисля че ще е честно в случая да кажеш ти кои подкрепяш? Щом казваш не тези, кажи кои? И само не ми казвай че не се нтересуваш.. Щото от тия дето не се интересуват и не гласуват произлиза властта на тези партии и купуването на гласове. 

Само да кажа че като излезе скандала за Мишо Бирата и го умряха набързо... Разследването показа естествена смърт от 40 пробождания с нож в гърба. Такова ли управление искаме? На ВИС ? Кажи си за кои си? За Сидеров ми говорят за 500 евро разходи в хотел във Франция? Ами там няма хотел за 20лв сигурно. И това са негови лични пари! 500 евро няма да помогнат на България! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това не са журналисти! Те са в листите на НФСБ които по всякакъв начин се опитват да провокират! Залужават и по-жестоки обиди! Много правилно постъпи в този случай Сидеров. А мен не ми се занимава с твоите глупости. Явно не знаеш за какво говориш... 

Добре че се появи ти да разясниш кой е журналист ,и кой не е ... Освен това който да е ,един народен представител не може да го нарича проститутка по телевизията.Ти май хабер си намяш от това как трябва да се държи народният представител.

Аз много добре знам какво говоря,щото е снимано и показвано,докато ти си коня с капаците,който чете някаква невзрачна книжка ,с която Волен лови балъци за лекторат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре че се появи ти да разясниш кой е журналист ,и кой не е ... Освен това който да е ,един народен представител не може да го нарича проститутка по телевизията.Ти май хабер си намяш от това как трябва да се държи народният представител.

Аз много добре знам какво говоря,щото е снимано и показвано,докато ти си коня с капаците,който чете някаква невзрачна книжка ,с която Волен лови балъци за лекторат.

Не може да отвориш очите на всеки. Явно ти си от тия които лесно се манипулират от медиите. Това е в резултат на образованието и на възпитанието. Нямам сили да променя това. Остани си с твоето мнение, но да знаеш че не си прав. Добре че ти се появи да ми говориш за морал в политиката! Неморално било да се говори по този начин на провокатори от партия която не влезе в парламента и лидера и нарича избирателите на атака лумпени. За това му казват извини се! И заслужаваме извинение! Това е прецедент в политиката по света. Да се обиждат избиратели. Показно за това че всякакви пръчки се бутат на сцената за да подкрепят евентуално правителство на Боко. Пак не каза ти кой подкрепяш, но мисля че на всички става ясно... 

По-морално е да говориш мазно мазно и да крадеш с всички сили? Това е програма за развитие на България с цел подобряване на живота на българите и спиране на колониалното робство което води до геноцид на българския народ! Не невзрачна книжка. Ти не си прочел и една невзрачна книжка в живота си и затова не заслужаваш вниманието ми. Още повече ще слушам съвети от теб. Не може само да нападаш! Добре Сидеров е еди какъв си, а ти какво предлагаш? Кой подкрепяш? 

Колко хора са гласували за Сидеров на последните избори знаеш ли? Знаеш ли колко хора наричаш балъци? Ти за мен си абсолютен глупак! ИЗВИНИ СЕ БЕ !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По-морално е да говориш мазно мазно и да крадеш с всички сили? Това е програма за развитие на България с цел подобряване на живота на българите и спиране на колониалното робство което води до геноцид на българския народ! Не невзрачна книжка. Ти не си прочел и една невзрачна книжка в живота си и затова не заслужаваш вниманието ми. Още повече ще слушам съвети от теб. Не може само да нападаш! Добре Сидеров е еди какъв си, а ти какво предлагаш? Кой подкрепяш? 

Колко хора са гласували за Сидеров на последните избори знаеш ли? Знаеш ли колко хора наричаш балъци? Ти за мен си абсолютен глупак! ИЗВИНИ СЕ БЕ !

Радвам се ,че никога няма да се даде възможност на Волен да вземе властта ,защото той много добре се погрижи за това с изпълненията си покрай протестите.

Останалата част от поста ти няма да коментирам...

"Никога не спори с глупака,защото ще те свали на неговото ниво,и ще те бие с опит"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Къде са ръгнАли тия американски мекерета, с 3% да ми свалят правителство!  :rolleyes:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Галъп: 30% искат избори до 1 година, 26% - до края на годината, 15% - веднага

Публикувано изображение
Графики: Галъп

Мнозинството български избиратели са на мнение, че правителството на Пламен Орешарски не трябва да има пълен мандат, а едва 21% са на обратното мнение. Това сочат данните от национален представителен експресен телефонен сондаж на „Галъп интернешънъл", част от собствен изследователски проект.

За избори веднага се обявяват 15% от интервюираните; за избори до края на годината - 26%; за избори до 12 месеца - 30%. Същевременно обаче нацията остава поляризирана и силно разделена, огромното мнозинство от гражданите не виждат действена алтернатива на двете големи политически партии от статуквото.

Към момента БСП има малка преднина (в рамките на статистическата грешка) пред ГЕРБ, а реформаторският блок, по чисто механичен принцип, набира около 6% потенциал.

Публикувано изображение

Продължаващите близо два месеца протести са в центъра на масовото съзнание - 57% от избирателите твърдят, че ги следят редовно.

Водеща медия в това отношение е телевизията, като на второ място, далеч пред вестниците и радиото, е интернет и социалните мрежи. Като цяло, мнозинство от 43% намира медийното отразяване на протестите за обективно, но значим брой избиратели -30%, го определят за пристрастно. В тази почти една трета недоволни от отразяването на протестите избиратели по-голямата част (19%) считат, че медиите изкривяват в полза на протестиращите срещу правителството, а по-малката част (11%) виждат пристрастност в полза на правителството.

Мнозинството български избиратели определят като нормални и в рамките на закона и действията на протестиращите (68%), и действията на полицията (64%). Малко над една пета (22%) намират поведението на протестиращите за агресивно и извън закона. Същата нагласа, но към полицията, имат близо една четвърт (24% от гражданите). Това са мненията за обичайния ход на ежедневните събития - коренно различни са оценките за нощта на сблъсък около парламента и блокирането на депутати, журналисти и министри вътре. Мнозинство от 65% осъжда действията на протестиращите тогава. Също мнозинство, но от 53%, осъжда и действията на полицията. Полицията събира 6% повече симпатии за поведението си през въпросната нощ (32%) спрямо протестиращите (26%).

Публикувано изображение

Вероятната причина за това е убедеността на мнозинството избиратели, че виновни за остротата на сблъсъка тогава са провокатори. Огромно мнозинство от 79% са съгласни такива провокатори да бъдат предадени на прокуратурата и да им се повдигнат обвинения.

Фигурата на вътрешния министър Цветлин Йовчев все още не е достатъчно позната (25%) или не предизвиква определено отношение (23%). Сред избирателите с мнение за дейността му малък превес събират позитивните спрямо негативните оценки (28% на 24%).

Редовно участие в протестите декларират 3% от избирателите, които са почти изцяло жители на София. Участие понякога обявяват 10%, а 87% изобщо не участват. Сред активно участващите доминират избирателите с дясно политическо самоопределение, като за тях водеща медия е интернет.

Публикувано изображение

Всеки трети избирател (35%) счита, че протестите са по-скоро платени и обслужват конкретни политически партии и лидери, докато мнозинство от 39% ги намира по-скоро за спонтанни.

Нацията е разделена и по въпроса дали протестите са значими и големи или малки и незначими - 43% на 41%. И обратно - в разбирането си за културата на протеста нацията ни е обединена - мнозинство от 77% са на мнение, че протестиращите трябва да се съобразяват с непротестиращите и да не нарушават техни права.

Публикувано изображение

Протестите през февруари за цената на тока и оставка на правителството на Бойко Борисов срещат одобрението и симпатиите на широкото мнозинство от избирателите - 77%.

Настоящите протести срещу правителството на Орешарски се ползват с поляризирана обща оценка, като подкрепящите ги са 47%, а на обратното мнение са 41%. Контрапротестите в защита на настоящото управление набират 31% симпатии. Моментната снимка на масовото съзнание, отразена от настоящия експресен сондаж, показва, че отсъстват бързи и лесни решения, които да бъдат подкрепени от отчетливо мнозинство. Липсват и ясно очертани алтернативи на политическото статукво. Същевременно протестният потенциал, макар и като участие в национален мащаб да не е значим, като нагласи и настроения за промяна е доминиращ.

24chasa.bg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се ,че никога няма да се даде възможност на Волен да вземе властта ,защото той много добре се погрижи за това с изпълненията си покрай протестите.

Останалата част от поста ти няма да коментирам...

"Никога не спори с глупака,защото ще те свали на неговото ниво,и ще те бие с опит"

"Когато спориш с глуапак, всъщност спорят двама глупаци" 

Ти какво предлагаш? Кой подкрепяш ти, като плюеш по другите и наричаш стотици хиляди хора балъци? Хайде, най-умния дето решава кое е морално след като го е облъчил телевизора - ДАЙ ТИ РЕШЕНИЕ!

Радвам се че хора като теб не решават дали Сидеров ще вземе властта и много скоро очаквам да го видя премиер!  :) Това не са протести а платена агитка на ГРОБ. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...