Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната (продължение)

Featured Replies

преди 1 час, Shiniasu написа:

Можеш да отговориш, но ми е все едно дали ще го направиш.

И какво очакваш да отговоря ?

Ми това си го пише в член кой беше там.. че президентската институция е обединител на нацията.

смърфа се сещам бе цитирал кой точно член.

Но дори това не е важно. Защо се втурнаха всички вкупом да оправдавате пРезидента за този пореден негов гаф ?

Видяхте че отдавна е разединител на хората и опорката се измени на.... той не е длъжен да е обединител.

А за ББ въобще няма такова изискване . Той е политик  от определена политическа партия и е длъжен да изпълнява тяхната програма и визия , заради която са ги избрали хората.

Което биха правили и другите партии. И това е напълно нормално.

преди 1 час, Shiniasu написа:

За теб нещата са: който убедя, убедя, а останалите не са важни.

Защо си мислиш че трябва да убеждавам някого ? Казвам си мнението, излагам си позицията, а това кой как я приема  не е мой проблем. Още по малко ми е проблем когато опонентите не могат да ме оборят и се доказвам в повечето случаи - прав.

В повечето случаи злобеенето и елементарните обиди срещу мен са именно заради това че се оказвам прав. :) 

• Отговори 4,7k
  • Прегледи 290,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Стига с тия комунисти бе хора. Комунисти отдавна няма, не го ли разбрахте? Има мафия. Мафия в различни политически формации и окраски, но с едно ядро, което държи целия политически и икономически живо

• Два митинга ... единият под надслов "Искаме си кокала", другият под надслов "Не пускаме кокала"...

• Да обясня на всички илитерати и пълни идиоти. Предсрочните избори са същото като редовните избори, само че се правят по- рано от предвиденото, защото правителството се е оакало или парламента в момент

Публикувани изображения

преди 49 минути, miro20 написа:

Ми това си го пише в член кой беше там.. че президентската институция е обединител на нацията.

Никъде не пише, че президентът е обединител на нацията. Това е абсурдно изискване, неосноваващо се на закон, което се вменява. Разпалване на очаквания, които никой не може сам да изпълни и прехвърляне на отговорността за нещо зависещо от всички. 

преди 50 минути, miro20 написа:

А за ББ въобще няма такова изискване . Той е политик  от определена политическа партия и е длъжен да изпълнява тяхната програма и визия , заради която са ги избрали хората.

Сериозно ли? 

преди 4 минути, Shiniasu написа:

Никъде не пише, че президентът е обединител на нацията. Това е абсурдно изискване, неосноваващо се на закон, което се вменява. Разпалване на очаквания, които никой не може сам да изпълни и прехвърляне на отговорността за нещо зависещо от всички. 

Сериозно ли? 

с него няма да можеш да се разбереш той е герберски трол и не мисли какво пише а пише каквото са му написали умственото ниво няма да го коментирам защото ще ме докладва за обида

преди 35 минути, Shiniasu написа:

Никъде не пише, че президентът е обединител на нацията. Това е абсурдно изискване, неосноваващо се на закон, което се вменява.

Пише пише :

Чл.92. (1) Президентът е държавен глава.Той олицетворява единството на нацията и представлява Република България в международните отношения.

Направо ме изумявате. ИЗведнъж след 30г нова демокрация се сетихте че "Президентът е абсурдно да е обединител на нацията"

:lol6:

Брей че абсурдно било ! ! Чак има член за това, ама сега станал "абсурден" .

само защото вашия Румен Божков се изложи тотално и е най радикален РАЗЕДИНИТЕЛ на българите и защитник и обединител на мутрите и олигарсите и от Дубай и от Сърбия, а кой знае още колко и какви играят в отбора... в червения отбор.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 32 минути, miro20 написа:

Пише пише :

Чл.92. (1) Президентът е държавен глава.Той олицетворява единството на нацията и представлява Република България в международните отношения.

Направо ме изумявате. ИЗведнъж след 30г нова демокрация се сетихте че "Президентът е абсурдно да е обединител на нацията"

:lol6:

Брей че абсурдно било ! ! Чак има член за това, ама сега станал "абсурден" .

Жалък си. Казвам ти го защото явно не можеш да се видиш отстрани. Тези опити за изопачаване вървят до един момент. А жалкото е, че вече не съм сигурен дали всъщност не лъжеш съвсем умишлено и целенасочено. Колко малоумен трябва да е човек за да не види разликата мужду "обединител на народа" и "олицетворява единството". Но ти се целиш точно в малоумните. 

преди 1 час, ninov написа:

с него няма да можеш да се разбереш той е герберски трол и не мисли какво пише а пише каквото са му написали умственото ниво няма да го коментирам защото ще ме докладва за обида

Нямам намерение да се разбирам. Единствено показвам част от методите за манипулация, които той също както и управляващите използват. 

преди 47 минути, Shiniasu написа:

Колко малоумен трябва да е човек за да не види разликата мужду "обединител на народа" и "олицетворява единството".

Да, колко малоумен и колко е разликата между тези изрази ?? :)

Малоумието ти стигна до там да наричаш "абсурдно е да е обединител" .

Като си разединител, можеш ли да се наречеш "олицетворител на единството на нацията" ??

Кое е абсурдното ми кажи ?

преди 49 минути, Shiniasu написа:

Единствено показвам част от методите за манипулация, които той също както и управляващите използват. 

И аз мн обичам да изтипосвам такива като теб които не аз, а сами се самозакопават. :)  Само ви подавам жокери и вие сами се застрелвате. :)  

преди 2 часа, M.Николов написа:

Мирчо, отново те разкриха какъв трол си.Интересно защо прокуратурата не се заинтересува от такива като теб.

Ама разбира се :) 

дай нещо по умно.

Понеже не си трол, може би ще обясниш каква е разликата в погорните изрази

Интересно за какво трябва да се интересува прокуратурата от мен ? Че смятам президентската институция трябва да е обединител на нацията ?

Че не съм съгласен че било "абсурдно да е обединител" ? 

Че закопавам такива тролове като вас , които беснеят когато им се заврат аргументи и членове за  президентството ?? :)

А да.. понеже си безрезервен поддръжник на Румен Божков /видно от темата за пРезидента/ , май от теб ще трябва да се заинтересува прокуратурата :) 

За подкрепа на мутрите и олигархията и техните активни мероприятия и манипулиране на тълпата. Умната какви ги плямпаш , да не изядеш хурката като съветниците му  :) 

Още един поглед върху протестите :

преди 3 часа, miro20 написа:

И аз мн обичам да изтипосвам такива като теб които не аз, а сами се самозакопават. :)  Само ви подавам жокери и вие сами се застрелвате. :)  

И този трик забелязяам, че го ползваш на няколко пъти. Но аз нямам нищо против да съм в ролята на закопан или самозакопал се. 

"Подавам жокери" означава "манипулирам*, но представено завоалирано. Това е в реда на нещата за тези зад теб, очевидно. 

Ами, Бойко - той какво обединява?

Как какво? Не разбра ли, за толкова години?
Успя да обедини (почти) всички „лапачи”! Хора без принципи, но с амбиции и апетит.
Мирчо, отново те разкриха какъв трол си.Интересно защо прокуратурата не се заинтересува от такива като теб.

Защо прокуратурата? За говорител ли?
Те си имат достатъчно клакьори.
„Кви дебати … егати! Прокурори - ментета …”

Пп. Амо миро изпростее още малко - ще заподозра, че умишлено „сваля летвата”!

Каква изненада... РашаТудей :) :)  

пп

Абе като гледам.. днешния бе анонсиран като най мащабен и най масов и силен.

А те полицаите взеха да остават повече от протестиращите.. хм... :brawl:

пп

мн добро мнение от фейса :

Как да приема едни младежи , родени след 1990 година, да ми определят бъдещето?! На мене, дето съм живял 40 години в недоразвито, после в "развито" социалистическо общество, видял съм и меда и жилото на тоталитарното управление, видял съм как се направи прехода, как комунистите се отказаха от идеалите си, станаха социалисти-капиталисти. Това днешите протестиращи не го помнят, защото още са ходили с памперси на детска градина по онова време. Естествено не знаят, че мутрите бяха създадеи в това време и с цел да стане пазарната икономика по техен сценарии.Сценаристите от висшия ешалон на БКП. Те даже и не помнят Виденовото време и как родителите им са изнемогвали в хиперинфлацията, до която докара държавата управлението на БСП. А сега добре облечени и нахранени отиват на купона -протест.Така е! За тях това е един купон! Не осъзнават, че правят път към властта на стария хищник!

Цитат

Как да приема едни младежи , родени след 1990 година, да ми определят бъдещето?! На мене, дето съм живял 40 години в недоразвито, после в "развито" социалистическо общество, видял съм и меда и жилото на тоталитарното управление, видял съм как се направи прехода, как комунистите се отказаха от идеалите си, станаха социалисти-капиталисти. Това днешите протестиращи не го помнят, защото още са ходили с памперси на детска градина по онова време. Естествено не знаят, че мутрите бяха създадеи в това време и с цел да стане пазарната икономика по техен сценарии.Сценаристите от висшия ешалон на БКП. Те даже и не помнят Виденовото време и как родителите им са изнемогвали в хиперинфлацията, до която докара държавата управлението на БСП. А сега добре облечени и нахранени отиват на купона -протест.Така е! За тях това е един купон! Не осъзнават, че правят път към властта на стария хищник!

Аз пък бих попитал господин Русев, дали неговото поколение е способно да промени нещо? Дали хората на неговата възраст са способни да се откъснат от фантомите на миналото си и да помислят за бъдещето. Не само да се страхуват въпросното минало случайно да не се върне, и с това да се изчерпва загрижеността им. И не прави чест на г-н Русев, че подклажда омраза. Как такъв човек може да говори за промяна? Та той се страхува от нея. Изборът на по-малкото зло не е решение. А младите са тези, които ще живеят в тази държава и кой е Светлин Русев, че ще им отнема правото да определят живота си?  Колкото и добър художник да е, няма право на това.

преди 1 час, M.Николов написа:

Именно, младите трябва да решават за своето бъдеще.

Разбира се. Удобно клише.  Само че е хубаво както казаха от прокуратурата, хората да имат информиран избор когато правят нещо.

Сегашните протести, ръководени и подтиквани от мафията и мутрите, не са пример за такъв информиран избор.

Лозунгите на сегашните протести са.. "мразим ББ , ГЕРБ и Гешев",   "ББ и Гешев оставка, какво ще правим после ще видим" . :) 

И не е това най лошото... а че всичко това става под знамената на основния лозунг "вън мутрите и мафията" , диктувани именно от сценаристите на задкулисието и мафията :giggle1:

Това не е нормално.

Иска ти се протестите да са организирани от политически сили или от мафията, но те не са, ясно се видя, че бяха спонтанни.

И понеже няма в какво друго да ги обвините си повтаряте тези лъжи.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Иска ти се протестите да са организирани от политически сили или от мафията, но те не са, ясно се видя, че бяха спонтанни.

И понеже няма в какво друго да ги обвините си повтаряте тези лъжи.

Както и преди бях казал,не е нужно Божков да плаща на всички. Достатъчно ясно си го каза човека как се манипулират хората лесно по социалните мрежи , с депутати и с журналисти:

https://trud.bg/божков-в-разговор-с-депутат-създавам-щаб-на-протестите/

“Ще продължат. Даже сега създаваме Щаб на протеста малко да ги обедина, че, нали, (не се разбира) шик'ви лумпени. Всеки иска да го яхне. Ако не им бях налял десет-петнайсет хиляди, протестът ше се сведе до две хиляди и разни политици да минат, да ги поздрават и т`ва е. Но ме изкефи как се управлява тълпата по т'ва, по мрежите. Отидете там, отидете там, и те вървят. Малко бавно става, нали, щот' тя е тълпа, не мо'е да се затичва. Реакцията се вижда до петнайсет-двайсет минути, половин час, тълпата почва да реагира”, казва Божков. Паунов му отговаря, че той ще действа тук, а бизнесменът от Дубай, където е в момента. “Ти знаеш, че, на мен винаги мо'е се разчита. Познаваме се отдавна и знаеш, че съм твърдо, твърдо зад теб”, казва Паунов.

Два дни по-късно, на 12 юли, Божков отново разговаря с Огнян Стефанов. “Проектът върви по план. Точка първа - прочистване на хунтата от властта. Точка втора - създаване на нещо различно и ново”, казва Божков. Стефанов пък му отговаря, че очакванията са много големи. “Протест до дупка и го мачкаме Бойко. Виж го вчера плачеше, оправдаваше се, лъже, подсказват му лъжите. Давам ти материали к'во да пишеш. Така че с’а трябва докрай! Бойко, Гешев. Нали Бойко имам предвид цялото им правителство и Гешев. И после да видиме Румен Радев к`во правителство ше направи. Там трябва да се съветва”, говори Божков. Стефанов пък споделя, че разговарял с президента за Пламен Узунов “чий човек е.” “Ама в първото му правителство бяха повече от половината хора на Шиши, така че сега трябва. Ама той не си държи на хората въобще. Той ги гори един след друг. Имам предвид не Президента, Шиши. И борбата продължава до край. Няма спиране. Днеска са пак на улицата”, завършва Божков разговора.

:hush:

Спонтанни казваш а ?

Мирко, това кой какво бил казал в телефонни разговори няма никакво значение.

Много хора обичат да се хвалят с невероятни неща и да се правят на велики в разговори по телефона.

Фактите са друго нещо.

Нали отправиха запитване към прокуратурата да представи поне един факт за купуване на протестиращи?

Къде са тези доказателства все още ги чакаме?

преди 36 минути, miro20 написа:

И не е това най лошото... а че всичко това става под знамената на основния лозунг "вън мутрите и мафията" , диктувани именно от сценаристите на задкулисието и мафията :giggle1:

Този емотикон какво означава? Че ситуацията те забавлява ли? Разбираш ли колко неуместен е той и двата случая - и ако си прав, и ако грешиш?

преди 6 минути, M.Николов написа:

Мирко, това кой какво бил казал в телефонни разговори няма никакво значение.

Ама разбира се. :) 

преди 45 минути, Мойра написа:

Отпред протести, отзад мръсни войни. Какво става в Свинеландия

фрогнюз - гласът на жаб... на Божков

• Божков: Прочетох ти анализа...
  • Божков: Да. ....А моите, моите опорни точки утре аз ше ги дам

https://news.bg/crime/publikuvaha-chetiri-srs-ta-na-vasil-bozhkov.html

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.