Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната (продължение)

Featured Replies

А ти от кои си?
Или, чакаш на готово!

Аз съм от тия, които гласуват, когато има избори.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Отговори 4,7k
  • Прегледи 290,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Стига с тия комунисти бе хора. Комунисти отдавна няма, не го ли разбрахте? Има мафия. Мафия в различни политически формации и окраски, но с едно ядро, което държи целия политически и икономически живо

• Два митинга ... единият под надслов "Искаме си кокала", другият под надслов "Не пускаме кокала"...

• Да обясня на всички илитерати и пълни идиоти. Предсрочните избори са същото като редовните избори, само че се правят по- рано от предвиденото, защото правителството се е оакало или парламента в момент

Публикувани изображения

на 27.07.2020 г. в 23:46, insec написа:

😵 Кой по дяволите му е дал диплома за адвокат на този Хаджигенов и как па баш на него се спряха битите на протеста - чудя се има ли поне едно дело спечелено въобще в професионалната си практика. Нямало смисъл да ходят, ами че какво дело ще ми заведеш тогава бре байчо, мале, мале и що ли от сега ще позная, че пак Борисов ще е виновен за изхода от делото .... ако въобще се стигне до такова, с този "адвокат".  Бил обжалвал, ма не подал жалба ...... не, не, нимоа, егати фарса.

Не зная как реши, че действията му са неадекватни.А делото вече е заведено.Напълно прав е да ги посъветва да не ходят, те са страна по делото и няма нужда да   запознават МВР с това какво и колко им е известно.Напротив - правилно изисква доказателствата и поставя капан с това искане.Същото той ще изисква, но вече пред съда, като ще твърди, че МВР не му ги е дало, а това ще бъде сочено в делото като недобросъвестно и препятстващо обективното разследване поведение, а съдът ще изиска всички снимки и записи.

Хитър е този адвокат, хитър.   

преди 57 минути, badr написа:

Хитър е този адвокат, хитър.   

To си личи, колко е хитър, даже е всеизвестен с хитруването си, с което все стига до под кривата круша - дано свърши работа поне на тези хора, предвид колко ще е лесно делото, няма да има оправдания, ако се изложи.

Към протестиращите да припомня това :

Цитат

,,Моята цел е българските граждани чрез правосъдие да получат справедливост. Аз знам, че имам врагове, знам, че това което направих - милиардите, които засегнах, ще има реакция. Знам, че прокуратурата ще бъде атакувана. Ще бъдат направени опити тя да бъде унищожена, както по времето на Иван Костов. Но съм твърдо решен да продължа да работя по същия начин”, каза обвинител номер 1.

Наздраве.

Кога сме най зле все тъй да сме !

116697606_3359748584047296_1391014197739

И още за връзките на Божков с отровното трио

https://breaking.bg/politika/отровното-трио-е-в-пряка-финансова-обвързаност-с-васил-божков/?fbclid=IwAR17aNmply5Aa90QKnwRZEWGxUHuQba7NiqNf_RgjiyQDQ1C9jdsOJPxoyQ

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Автор

преди 19 часа, ostavime написа:

Народа искал да избира? Кой народ? Аз виждам 20-ина човека. Това ли е народа? 

преди 16 минути, ostavime написа:

Говоря за палаткаджиите.

Да си събират шатрите и да освободят пътните артерии които са затворили незаконно. 

• Автор
преди 55 минути, FusE написа:

Да си събират шатрите и да освободят пътните артерии които са затворили незаконно. 

А ако не ги съберат, следва...

Протестиращите непреклонни за оставките на Борисов и Гешев. Провокатор запали една от шатрите на „Орлов мост“

Това е само началото на провокациите, следва насилие!

ГЕРБ-ерите не знаят що са търпимост и етика, но тарторът им с поведението си  ги е научил на други нещица...

преди 5 минути, Мойра написа:

А ако не ги съберат, следва..

Късметлии сте с толква либерална държавана политика, толква либерална и толерантна полиция която ви позволява своеволията които се вършат в момента, нищо не следва защото всяко нещо има своя праг на поносимост. 

• Автор
преди 2 минути, FusE написа:

Късметлии сте с толква либерална държавана политика, толква либерална и толерантна полиция която ви позволява своеволията които се вършат в момента, нищо не следва защото всяко нещо има своя праг на поносимост. 

Никога не съм допускала, че си трол, но след написаното вече съм сигурна.

Само трол може да напише подобна лъжа!

преди 8 минути, FusE написа:

Абсолютно. Нито на изток, нито на запад има толкова либерални и меки държави спрямо протестиращите.

Някои тук обаче ще оценят това едва когато го загубят.

Да си събирате шатрите и тарлъта и да протестирате където трябва! Там на жълтите павета ли, пред парламента ли, ако щете на нивата. Никой не ви е длъжен да се съобразява с вашите щуротии.

Имах работа ди Писанец. Блокирали пътя на кръстовището до Джъмбо и заобикалям като луд, щото една шепа хора без работа киснат като сополи по пътищата. Една опакована джипка с тонколкони като цигански катун дъни песньовки и шматки киснат и свиркат кат улави. А полицаите само отбиват хората с колите и гледат и те кат заек у храсти.

Аман от смахнати в тая държава.

преди 9 минути, Мойра написа:

Никога не съм допускала, че си трол, но след написаното вече съм сигурна.

Само трол може да напише подобна лъжа!

Никога не съм бил трол, винаги съм писал на база максимална обективност, за разлика от други които са под влияяние на разни партиини формирования и нечии интереси. Кое е лъжа в поста ми? В коя друга европейска държава ще се посволи такова своеволие, в коя друга държава ще се позволи такова нарушаване на закона, в коя друга държава ще се позволи на 20 човека да държат за заложници двумилионен град? Не е ли прекалено либерална нашата страна и полиция ? Цитирай ми кое от поста е тролско? 

• Автор

Майка: Младежката организация на ГЕРБ искат да ни блокират по пътя до Банкя! Планират да разпиляват пирони , стъкла

Цитат
АТЕНШЪН ПЛИЙЗ! Получихме информация, че Младежката организация на ГЕРБ се подготвят да ни блокират по пътя до Банкя! Планират и да разпиляват по пътя пирони , стъкла и пр.

Мили младежи,
Опичайте си акъла! Нашите шествия се водят от младежите на “Системата ни убива” на мотори! С нас пътуват хора и деца с увреждания! Ако се случи нещо с тях, ще търсим отговорност не само от вожда ви, но и персонално от всеки един от вас! Ние това го умеем!

Вера Иванова, майка от "Системата ни убива", Фейсбук

"Акъл" се иска да блокираш мирно автошествие, на което присъстват деца и възрастни инвалиди.

Това може ГЕРБ, това прави! :mad:

Юрист взе дипломата в ръце и отиде с тогата на „Орлов мост“

spacer.png

Цитат
Новозавършил юрист взе дипломата си в ръце от Софийския университет и отиде право на „Орлов мост“, за да подкрепи протестиращите.

Това видя екип на Фрог.  Младият мъж бе категоричен, че ситуацията, в която се намира страната изисква възстание. Оказа се, че той е нямал търпение да приключи церемонията в Алма Матер, за да се включи в блокадата на възловото място в столицата.  Именно затова се появи и с тога и диплома в ръка.

Браво!

Докато има такива достойни млади хора и България ще я има!

преди 4 минути, Мойра написа:

Майка: Младежката организация на ГЕРБ искат да ни блокират по пътя до Банкя! Планират да разпиляват пирони , стъкла

"Акъл" се иска да блокираш мирно автошествие, на което присъстват деца и възрастни инвалиди.

Това може ГЕРБ, това прави! :mad:

О да, те младежите от ГЕРБ само това искат да правят - да саботират майки , инвалиди и т.н.

Много умно , да.

Ех... Прав е Бойко.. прав е... Че акъл се набива на умен човек... на простия.... знаем....

преди 2 часа, miro20 написа:

Ех... Прав е Бойко.. прав е... Че акъл се набива на умен човек... на простия.... знаем....

То точно това най ги е яд - че е прав. Политика с прости хора, няма как да се прави. Само протести за оставки и след всяко правителство, само по- зле и по- зле. 30 години и нито йота развитие в манталитета на българина, едни и същи грешки всеки път. Едни и същи!!!

Гледам едно от живите предавания

То бива цирк и театър ама смешно чак.

30-на човека  от които 20 снимат с телефоните си , си правят театър и постановки за снимане.  Те милицонерите повече даже.

Основния проблем на протестърите е че... им свършват батериите на камерките ... и трябва нови ...

преди 11 минути, miro20 написа:

Гледам едно от живите предавания

То бива цирк и театър ама смешно чак.

30-на човека  от които 20 снимат с телефоните си , си правят театър и постановки за снимане.  Те милицонерите повече даже.

Основния проблем на протестърите е че... им свършват батериите на камерките ... и трябва нови ...

Те са си циркаджии  бекапарите Гадев трябва да е мега доволен.

преди 1 час, miro20 написа:

че са разглезени, нагли, мамини столичанчета със самочувствие на римски императори - и на други протести се е стигало до безредици, но сериозни безредици, а не има- няма 20 човека да барикадират кръстовища, което си е откровена хулиганщина, а не протест. Ще ми застанат 20 лапетии, къде са още с жълто покрай устата и ще претендират, че били гласът на народа - бахти нахалството братче, търся десетте разлики с безпардонноста на политиците ни и нещо ги намирам.

• Автор

Сигурно само неграмотните и полуграмотни простаци и тези от хранилката на ГЕРБ имат право да претендират, че са гласът на народа?

Такава глупост отдавна не бях чела, сигурно защото си позволих малка почивка от форума?

преди 1 час, Мойра написа:

Сигурно само неграмотните и полуграмотни простаци и тези от хранилката на ГЕРБ имат право да претендират, че са гласът на народа?

Къде това?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.