Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Благодаря ти за Пътеписа "Из дебрите на Шаш Лош Беш" :rolleyes:

Аз също имам Съскащи и Шъшкащи съседи. Прилагам документ. Моля намери прикрепения файл тук. :rolleyes:

Пак си си играл с Фотошопа.Документа ти се отхвърля като доказано фалшив. Публикувано изображение
  • Отговори 2k
  • Прегледи 123,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пак си си играл с Фотошопа.Документа ти се отхвърля като доказано фалшив. Публикувано изображение

Играя само с фотото на шопа. :hush:;) Ако не приемаш документа се налага да ти бутна 6 шекела под масата, Публикувано изображение

Играя само с фотото на шопа. :hush:;) Ако не приемаш документа се налага да ти бутна 6 шекела под масата, Публикувано изображение

6 са недостатъчни.Аз обичам по големите числа.Направи ги 6х6 или направо 66 и имаме сделка. Публикувано изображение

6 са недостатъчни.Аз обичам по големите числа.Направи ги 6х6 или направо 66 и имаме сделка. Публикувано изображение

Абе ти се благодари, че не съм "мюсли" да ти пусна 666 шекера! :PПубликувано изображение

Абе ти се благодари, че не съм "мюсли" да ти пусна 666 шекера! :)Публикувано изображение

Давай,нищо че не си !Ще направим баклава да почерпим децата! Публикувано изображение

Към някой знаещ иврит (а не към великите философи):

Има ли връзка между името Юдея и корена на глагола "знам" (йодеа)? Стори ми се интересно подобието.

....пак те хващам в масовка(масонска крачка..хихихи, несъзнателна.. :beer11: ) казах ти, че проблемът ти е, че се занимаваш с археология, без да знаеш митология...ровиш и мислиш, че по индуктивен път ще стигнеш до Знанието :beer:ЗНАНИЕТО СЕ ДАВА ДЕДУКТИВНО. Първата крачка е направил Кришна в ума на Брахма...оттам вече има много пътища, някой спекулативни, някой авторитетни. Публикувано изображение

Конкретно за ЙУДА..етимологично иде от ЙАДУ, само, че анаграмирано, както всичко друго при евреите от ВЕДА, примерно 'Ева' от Дева, 'Давид' от 'дравид', т.нат...много са, но няма да си признаят другарите, защото им "отива на кино" спекулативната "богоизбраност" в материцата.. Публикувано изображение

ха сега, ако не отхврълиш тезата ми, ще се аргументирам защо е така, но ако продължиш по социалистически да се взираш в запетайките, то има ли сми?... :)Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Молех за отговор някой, който знае иврит. Достатъчно ясно беше написано. Темата заприлича на кенеф заради обажданията на разни неоткрити още писателски и философски таланти с различни фиксации (юдео-масонски, източнофилософски или други, но в еднаква степен патологични).

Молех за отговор някой, който знае иврит. Достатъчно ясно беше написано. Темата заприлича на кенеф заради обажданията на разни неоткрити още писателски и философски таланти с различни фиксации (юдео-масонски, източнофилософски или други, но в еднаква степен патологични).

Пак ти казвам, знанието ти е спекулативно. :P Който знае иврит го знае по ивритЕския метод. Публикувано изображение А цоциалистите не са ли фенове на ивИрита?... Че и "ивритски санскрит" познайват?... ;)

Кога евреите ще си признаят, че 'седем' на ирви -"'шив'а"(мъжки род) е плагиатствано от Ведическия Шива?...Кога?. :) ..напротив!- ще докарат тонове вода от Голандските възвишения за да нагодят тази дума към техния плагиатски език от ведическия санскрит.

Ти заемаш ли тяхна адвокатска позиция, като соц. интелЕгент(ка)?... :beer::beer11:

Пак ти казвам, знанието ти е спекулативно. ;) Който знае иврит го знае по ивритЕския метод. Публикувано изображение А цоциалистите не са ли фенове на ивИрита?... Че и "ивритски санскрит" познайват?... ;)

Кога евреите ще си признаят, че 'седем' на ирви -"'шив'а"(мъжки род) е плагиатствано от Ведическия Шива?...Кога?. :rolleyes: ..напротив!- ще докарат тонове вода от Голандските възвишения за да нагодят тази дума към техния плагиатски език от ведическия санскрит.

Ти заемаш ли тяхна адвокатска позиция, като соц. интелЕгент(ка)?... :P:)

Ти не знаеш ли че тя е най -умната ,най-красивата ,омагьосва мъжете от 1500км разстояние и когато говориш с нея трябва да мълчиш?Явно не щом се опитваш да влезеш в диалог . :yanim:

:cant believe:

АЗ вече си научих урока и ще мълча като комунист на разпит!

Ти не знаеш ли че тя е най -умната ,най-красивата ,омагьосва мъжете от 1500км разстояние и когато говориш с нея трябва да мълчиш?Явно не щом се опитваш да влезеш в диалог . :)

АЗ вече си научих урока и ще мълча като комунист на разпит!

:cant believe: абе и азИ трудно и свикнах на "азбукиВЕДИ", тъй като тя си е заплюла иврито-масонското "начало".. :yanim::P:rolleyes:

Рядко ми се случва да чета нещо толкова изпълващо като дневната доза мъдрост на Рави Тцви Фрийман, формулирана на базата на учението на Rebbe Lubavitch. Тцви Фрийман ми обясни, че това са негови перифрази на думите на Rebbe Lubavitch, оригинално насочени към изучаващи Талмуда, които обаче тук са умишлено опростени и насочени към широката публика. Не мога да преценя това геният на единия или на другия е, или и на двамата, но мислите са страхотни и се покриват с огромна част от това, което човек чете по езотеричната литература.

Тъй като са страхотни, позволявам си да ги цитирам тук. Ако някой модератор има нещо против, нека каже. Ето днешната мисъл:

И аз обичам мъдрости.Но докато мъдрите се намъдруват,лудите се налудуват.Тъжен житейски факт. Публикувано изображение

Виден немски оратор и философ от близкото минало.Завиждам ти че можеш да го четеш в оригинал....Но силно ме смущава факта,откъде накъде е в тоя сайт??? Публикувано изображение

Може би за това?

Редактирано от N e o (преглед на промените)

И аз обичам мъдрости.Но докато мъдрите се намъдруват,лудите се налудуват.Тъжен житейски факт. Публикувано изображение

Виден немски оратор и философ от близкото минало.Завиждам ти че можеш да го четеш в оригинал....Но силно ме смущава факта,откъде накъде е в тоя сайт??? Публикувано изображение

Може би за това?

Е ти какво очакваш от две овенно-скорпионски религии?... И яхве и алла са двама братя-близнаци, които отричат баща си Кришна. Кришна им казва НЕ УБИВАЙ НИщО, те си правят сметката да убият малко и за малко...

"Хайде яхве, Хайде алла

Айде на кръвната баня"

http://uk.youtube.com/watch?v=LItoazzHuKk

U.Ra-стига богохулства,какво целиш с това?!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Техния бог ли ги подтиква да правят това?

Аз не го вярвам.

Редактирано от Aliah (преглед на промените)

.....

Сайта,публикуван от Нео ме потресе Публикувано изображение

Това не може да е според Юдаизма...

чувала съм,че родителите учат децата си да мразят всичко

,,арабско,,но не го вярвах....докато не видях това:

......

Сайтът се нарича "Радио Ислям" и е направен с цел да предизвика точно такива реакции, като твоята, Aliah .

На това му се вика "пропаганда".

Ако се поразровиш, със сигурност ще попаднеш и на еврейски еквивалент на това "Радио", където ще има подобни снимки, само че с обратен знак.

......

Техния бог ли ги подтиква да правят това?

Аз не го вярвам.

Техният Бог ?

Онази вечер в темата за Исляма се опитваше да ме убедиш, че Бог е един, а сега изведнъж - "техния" .......

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Така е,бога е един,но те не мислят така:),

под,,техния бог,,имах в предвид тяхната вяра,

снимките в сайта ме шокираха,съжалявам,че мисълта ми не е

ясна..

Лайла не вдява, че яхве и алла са два антагонистични братя, които искат да се бият и проливат кръв в името на реда на рода. Марсов момент. :)

Един е Марс и Скорпионът е Негов порок! Публикувано изображение

Сайтът се нарича "Радио Ислям" и е направен с цел да предизвика точно такива реакции, като твоята, Aliah .

На това му се вика "пропаганда".

Ако се поразровиш, със сигурност ще попаднеш и на еврейски еквивалент на това "Радио", където ще има подобни снимки, само че с обратен знак.

Техният Бог ?

Онази вечер в темата за Исляма се опитваше да ме убедиш, че Бог е един, а сега изведнъж - "техния" .......

Мисълта на Рави Фрийман за днес:

Advice on Thoughts

By Tzvi Freeman

If a negative thought should arise in your mind, be still until you have chased it away. Do not allow it to pass your lips.

If that thought should continue pestering you, speak about it in confidence with someone who can empathize and provide encouragement and strength.

Много простичко, но понякога за много простички неща не се сещаме навреме. Днес имах негативни мисли. Изчаках ги да си отидат. Не казах нищо. Отидох да пея с кръстницата си. В края на урока нямаше и помен от лошо настроение. Прибрах се и прочетох това - и разбрах, че съм постъпила правилно.

Мисълта на Рави Фрийман за днес:

Много простичко, но понякога за много простички неща не се сещаме навреме. Днес имах негативни мисли. Изчаках ги да си отидат. Не казах нищо. Отидох да пея с кръстницата си. В края на урока нямаше и помен от лошо настроение. Прибрах се и прочетох това - и разбрах, че съм постъпила правилно.

Ко, стаа сеа? .....юдаизмът ще я правим емоЦИОНална ли вместо- "наЦИОНанална" религия?... Публикувано изображение

Без думи

Протест срещу пизденето в "Юдеизъм /за любопитни/" !

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Публикувано изображение Публикувано изображение

Без думи

Протест срещу пизденето в "Юдеизъм /за любопитни/" !

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Публикувано изображение Публикувано изображение

Присъединявам се към протеста срещу откровенното обругаване и на иудеизма, и на другите религии, с които живеят стотици милиони хора - наши братя!

Присъединявам се към протеста срещу откровенното обругаване и на иудеизма, и на другите религии, с които живеят стотици милиони хора - наши братя!

Пак велкия Ленин=Маха атма Мордехай, със законът, че "количеството прави качеството"?.... :(

post-176307-1220102042_thumb.jpg

Не знам защо си мисля, че тази тема можеше да се развива много интересно, ако не беше станала жертва на хора, които нямат нищо положително да допринесат към нея, а в много случаи са и откровени спамери. Не стигат ли другите теми, за да си задоволите страстите?

Редактирано от azbuki (преглед на промените)

Не знам защо си мисля, че тази тема можеше да се развива мого интересно, ако не беше станала жертва на хора, които нямат нищо положително да допринесат към нея, а в много случаи са и откровени спамери.

Не стигат ли другите теми, за да си задоволите страстите?

аааа, като няма друго какво да кажем-спамим по адрес на хипотетични "спамери". :wors:

Това понятие "спам"(буквално на англ. "кълцано месо" ;) ) може и да се превърне в последствие, дано не!, като неотдавнащния казрамен старшина, който 'се крие зад устава", като оправдание?.. Публикувано изображение

Какво лошо развитие има темата "юдаизъм"?... Публикувано изображение Не и харесва, че сваляме черните му дрехи и бръснем брадата му за да го видим в детайли?.. Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.