Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

:P

мерси за линковете-

той и за това е "Линкин' Парк".

Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 124k
  • Създадено
  • Последен отговор

той и за това е "Линкин' Парк".

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

непоправим,уникален Ура

малко на евреин мязаш от време на време във форумното пространство...

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

непоправим,уникален Ура

малко на евреин мязаш от време на време във форумното пространство...

Всъщност аз съм Usama mama & Red Pippiliban под прикритие. Т.е. "скрита лимонка" с двойно фередже. Публикувано изображение

Всъщност аз съм Usama mama & Red Pippiliban под прикритие. Т.е. "скрита лимонка" с двойно фередже. Публикувано изображение

заслужаваш ,,стонинг,,ако ме питаш Публикувано изображение

а бившия евреин,който разказва за живота си преди и след е учил в

известното Sabbath school ,а после е станал християнин,странно.....

заслужаваш ,,стонинг,,ако ме питаш Публикувано изображение

а бившия евреин,който разказва за живота си преди и след е учил в

известното Sabbath school ,а после е станал християнин,странно.....

Rolling Stonin'... ;);):jeer:

http://www.youtube.com/watch?v=SZoX6Q0UK8A, Лайла! Публикувано изображение

Ето ви малко музика да вдигнете "вибрацията" малко. От тези сефрадски напеви получавам душевен о... да не казвам ;)

Моля:

http://www.youtube.com/watch?v=c4RO9QiwvTM...feature=related

Make love, not war!

Е тя и певицата също получи о.......да не казваш....Ама си пее на испански долкото чувам,та ми се струва че напевите са малко смесени... :P

Благодаря за вибрацията! ;)

Редактирано от Нео (преглед на промените)

Интересни неща в последните два поста.

Това с ковчега на Ной не го вярвам-щеше да е световна сензация :rolleyes:

Profruit-в изчисленията на годините,какво е 29,5?

Парка е хубав,но има пингвини и те ли са библейски животни ?!

:angry:

Ти кой смяташ че ги направил пингвините?всички животни са библейски.....или бъркам? Публикувано изображение

Ти кой смяташ че ги направил пингвините?всички животни са библейски.....или бъркам? Публикувано изображение

Упоменати в Библията каза Profruit

не четеш Нео!

Редактирано от Aliah (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Интересни неща в последните два поста.

Това с ковчега на Ной не го вярвам-щеше да е световна сензация :lol6:

Profruit-в изчисленията на годините,какво е 29,5?

Парка е хубав,но има пингвини и те ли са библейски животни ?!

:)

29.5, Скъпа ми Али-я, е цифрата на цикъла в години в човешкия живот в кали-йуга, познат под термина "SAT U.rn reTurn" или -Сатурново завръщане(Сатурн се връща в Осъзнаването и индивидуалното светоусещане). След тази цифра в годините на човешкия живот по-ярък става Асендента му, а не- Слънчевия знак. ;) Но Асендента е "маската", която Слънцето си слага(пред обществото): Т.е. --това как ИСКАМЕ да ни възприема обществото. Примерно. аз имам Асенденрт Овен и съм минал Сатурновото завръщане, но съм различен от този, който има "Слънце в Овен". Публикувано изображение

Около 29.5 год. 'разцъфва' 4-та, сърдечна чакра- "АНАХАТА", която е началото на ТрансСатурновите Уран и Нептун и приСатурновите Меркурий и Венера.

Коментирам това, защото си симпатизант на една от 2-те официални сатурнови религии: юдазмът и ислямът. :)

Матаджи, има ли разлика между 'светилище' и 'свърталище'?.... :P:lol6::lol6:

за някой бесите има бесове и има свърталища, а не -светлища, ма както винаги съм казал-зависи от камбанарията, от която гледаш... Както казва Roberto Plantisimus: "From the houses of the holy, we can watch the white doves go, frm the door came satan's daughter and it only goes to show" :P

Хм, като се спомене Ноевия ковчег и все се сещам за една легенда по нашите земи. На около 30-на км от Асеновград по пътя за Кърджали, близо до селцата Мостово и Врата, се намира един голям скален масив под формата на плато, който напоследък доста нашумя, поради факта, че е представлявал светилище на бесите. Там има едно голямо скално образувание, наречено Халките. Легендата гласи, че за тези халки е бил завързан заседналия Ковчег на Ной. Мястото е наистина магическо. Въздухът там е пропит с нещо, което преражда човека.

Ето малко материал за Белинташ:

http://history.rodenkrai.com/index.php/200.../menu_id_1.html

http://selo.bg/sights_details.php?id=85&am...ric&lang=bg

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

У моя град като се стъмни и тръгват дракони, крокодили сякви ги има Публикувано изображение

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Крокодилите са най-страшни. Събуждаш се, поглеждаш настрани и се опомняш звънейки на Гражданска Защита, обяснявайки какво е избягало от зоо парка.

Има, и дедо Коледа го има и изобщо не се шегувам Публикувано изображение:lol6:

Има, има - останете в тъмното, да чуете как шумолят и съскаттттттт, и ви подръпваттттттттт, ссссссссстттттттттррррррррррааааааашничкоооооо! :)

Ако при пълнолуние застанете на моста на желанията и се загледате в правилната посока ще видите да прелита ято вещици отиващи на дяволски събор. Но има едим малък проблем: по това време около моста обикалят върколаци.

А пък над Виница има една пещера, свърталище на вампири. Там те си имат и жертвен олтар. И да не си помислите че са откъснати от света, не, нищо такова. Дори четат местните вестници и програмта на кулурните мероприятия.

Ти остави Виница,ако знаеш под Аспаруховия мост какво става след полунощ ще ти се скъси живота с....години!
  • 2 седмици по-късно...

Някой би ли ми обяснил какво символизира рязането на дрехите при погребенията им?

'рязането' е много характерно за лунните култове: като се почне от органи и крайници, та се стигне до дрехи, 'зелки' и прочие.. :blink::rolleyes:

:blink: сори.....ама само твоите писания не мога да разбера в този форум........Мерси все пак...

:blink: сори.....ама само твоите писания не мога да разбера в този форум........Мерси все пак...

..има време... :rolleyes:

'рязането на времето'(Хронос) на отделни порцийки-"диференциали" е също признак на лунен култ.

Казват така" Тука този про-рок казал, че от утре ше настъпи края на света, края на рода и края на ....банковата ти сметка. ахахахаха

Обикновено ползват Лунния сърп. :whist:

Попитах: Вярват ли евреите в безсмъртието на душата? Тук. Толкова труден ли е този въпрос? Или тъп? :snowballfight: Но за мен си е въпрос.

:zipper:Публикувано изображение

Да уточня: след смъртта, душата продължава ли да съществува индивидуално или Бог си я прибира до съдния ден? :lol6:

Кого питаш-юдеи или неюдеи?.... :top secret: Моето отрицателно мнение по въпроса ти съвпдата с тяхното положително. :jeer:

За да вяварш в безсмъртието на душата трябва да си си отговорил успешно на 3 състоятелни и 2 деятелни въпроса:

1. Кой е Бог?

2. Какво е душа?

3. Що е смърт?

1.От къде идвам?

2.Къде отивам?

Докато евреите сами си пишат оценките на тези въпроси(и бая си ги завишават! :wub: ) положението им ще бъде същото.

Вмежду впрочем, мюслитата са същите. Те сами си решават какъв е рая и дали ще отидат или не. Бог не им трябва.

И на двата контингента им трябва неверници(куфари) за да могат да упражняват племенната си 'богоизбраност' и 'правоверност'

Например адвентистите приемат, че след смъртта на човека душата се връща при Бога и той буквално заспива до съдния ден. Наскоро гледах един филм за апостол Павел и там ми стана ясно, че подобна е вярата на фарисеите към които той е принадлежал преди да приеме Христос. Садукеите обаче са били още по-крайни. Те отричат май и съдния ден.

Този, който боготовори деня на Шива-SATUR(N)day не може да бъде нищо друго, освен юдеин по вяра. Публикувано изображение Мюслитата богорворят предния ден, т.е те дори не стигат до съдния ден(съботния ден), а си 'заплюват' Астралната градина на Венера, по СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ. Публикувано изображение

Във цялата тази схема заложена в законите на юдеизма прозира някакъв материализъм. С тази разлика, че обикновените материалисти се подчиняват на природните закони, а евреите на божиите. И в двата случая живеем тук и сега, за момента. Е, вярно, че евреите са малко по-облагодетелствани от другите народи, според тората. Но в крайна сметка ако не вярват, че човек освен тяло има и душа, то и те са еднодневки като останалите.

Юдеите са демонисти и вярващ в духове(моно-спиритът 'яхве, яхова, ях'). Демонистът отстои от материалистът на същото растояние на което материалистът от трансцеденталиста.

Тяхна си работа(юдейска), не лъжат Бог, а себе си. :)

И сам можеш да го намериш нали си многознаещ и на Ти с нета , намираш разни ла**а за да ни засипваш, а не можеш да напишеш в търсачката Коран нали ...

Смешен си Лъжецо , смешен... и жалък....

Аз исках да видя твоя източник за да сравняваме, тъй като като го посочиш САМ после няма как да се се измяташ, нали?.. :P

Според тебе- моя източник верен ли е или не?.. Публикувано изображение

http://www.wikiislam.com/wiki/Main_Page

И сам можеш да го намериш нали си многознаещ и на Ти с нета , намираш разни ла**а за да ни засипваш, а не можеш да напишеш в търсачката Коран нали ...

Смешен си Лъжецо , смешен... и жалък....

Не се пени толкоз ,бе малкия!Ще си докараш някой инфаркт! Почваш все по качествено да забавляваш потребителите.С пред последния си пост ,просто уби вожда! Публикувано изображение

Аз исках да видя твоя източник за да сравняваме, тъй като като го посочиш САМ после няма как да се се измяташ, нали?.. :rolleyes:

Според тебе- моя източник верен ли е или не?.. Публикувано изображение

http://www.wikiislam.com/wiki/Main_Page

Твоя източник е писан от всякакви хора, затова се нарича Уики ислям, защото всеки може да драска каквото си иска, свои интерпретации, както и лъжи....

;)

Нима не е така

Аз ползвам само оригинала, не интерпретациите на някои си чели, недочели като теб...

Ох, следващия който пак не чете...

Същия смешник като курешкоядеца...

Погледни назад в темата, обяснявахме вече и за това какъв ще бъде рая за жените ...

Но мързела и избирателното виждане и четене са голяма работа нали тукесмие тукенесмие Публикувано изображение

Ох, мързи ме сега да гледам по-назад.

Айде свети ме по въпроса, жените като отидат в рая ще получат ли 72 девствени (или опитни, ако желаят) съпрузи? И ще пият ли много вино, без да се напиват? А ще могат ли да се възползват от 72-та си съпрузи, ама като едновременно с това си остават вечно девствени? Публикувано изображение

Твоя източник е писан от всякакви хора, затова се нарича Уики ислям, защото всеки може да драска каквото си иска, свои интерпретации, както и лъжи....

;)

Нима не е така

Аз ползвам само оригинала, не интерпретациите на някои си чели, недочели като теб...

А КУР ана от 'какви хора е писан'- невсякакви?.. :rolleyes:

'Моят източник' анализира източниците на списвачите на КУРана, вкл. и 'твоя източник' който е ЕДИН от многото КУр анини списвачи...

не разбрах дали го одобрвяш?... ;)

Публикувано изображение

Какво чакаш, че не си дал досега ОРИГИНАЛА не само на мене, но и на целият мюсли-свят?... ;)

Срамота! Публикувано изображение Такъв ли си бил добър мюсли, а?... Публикувано изображениеПубликувано изображение

ДАВАЙ БЪРЗО ОРИГИНАЛА! ;) Линк имаш ли?...

А КУР ана от 'какви хора е писан'- невсякакви?.. :rolleyes:

'Моят източник' анализира източниците на списвачите на КУРана, вкл. и 'твоя източник' който е ЕДИН от многото КУр анини списвачи...

не разбрах дали го одобрвяш?... ;)

Публикувано изображение

Същия съвет и към теб както към преждеопитващия се да ръси това което няма ;)

Погледни назад, обяснено е....

Не, не приемам .. опитвващите се да анализират ... ами най-вероятно са такива като теб Публикувано изображение лъжци, наглеци, плюещи....

Публикувано изображение

Айде до следващия опит ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.