Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Що не обясниш на прост език това за змиите?! Ко шъ мъ праят? Кои са те и какво искат?

;)

Искаш ли да поиграем на асоциации...? Публикувано изображение

Сега разбирам защо Ура е избрал такъв стил на писане, а като се замисля, го осъждах, че е несериозен. Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 123,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Що не обясниш на прост език това за змиите?! Ко шъ мъ праят? Кои са те и какво искат?

Теб никога ли не те е сърбяба втора чакра? Никога???

Публикувано изображение

Еее, сърби ме и мене, ........... ;) но я почесвам с пауново перо... Публикувано изображение

Публикувано изображение

Еее, сърби ме и мене, ........... :wub: но я почесвам с пауново перо... Публикувано изображение

Аха ха ха хахааааааааа Знаех си! Публикувано изображение

Отдай се на изкушението! Пък после пак си се отдавай пак телом и духом на Кришна. Публикувано изображение:PПубликувано изображение

И как издържаш, особено при условие, че (май все още) си много търсен? :):question:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Нео ми е снимал краката тайно! :clap: Тъкмо се готвех за новия скеч и Нео влезе със старото си апаратче от Луната. Публикувано изображение

Не аз, а Нео молеше за снимка подобна на тази от архива на Мама Донна . ...

Аха ха ха хахааааааааа Знаех си! Публикувано изображение

Отдай се на изкушението! Пък после пак си се отдавай пак телом и духом на Кришна. Публикувано изображение:lol6:Публикувано изображение

И как издържаш, особено при условие, че (май все още) си много търсен? :P:friends1:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Венера дето се съвокупила с тапира и се получил Човека(без Човка)... Публикувано изображение

Публикувано изображение

Но понеже имал човека и нещо божествено в наследство от майка си, станал КРИШНАР и така познал истината. За справка - най-горната снимка на един кандидат-бог. :rolleyes:

Венера чака да види какви още обиди ще избълва духовната възвишеност... и хубаво да види същността й.

:rolleyes:;):friends1: Това и моята Венера го чака, щото нали на Телец покровителката му е Венера. Публикувано изображение

Не бе, просто Кришната е голям шегобиец. Трябва им лозунг: "С нелепи шеги, осмиващи невежите - към духовно извисяване"! ;)

Не бе, просто Кришната е голям шегобиец. Трябва им лозунг: "С нелепи шеги, осмиващи невежите - към духовно извисяване"! :rolleyes:

А, да. Това е истинския път към самоосъзнаването. Публикувано изображение

Нищо не ми е отговорил. Някои случайно да е разбрал как той ми е отговорил? Ще изчакаме да дойде вечерта и да се включат и останалите потребители да видим те какво ще кажат.

Публикувано изображение за тях не знам, но за теб има надежда да си откриеш отговорчетата в пъзела - понеже пускаш теми, интересуваш се, питаш...)))))) иначе би писала само в раздел Секс и еротика, не тук.

Та тъй.

Пък стадното... е налице - "да почакаме другите."

Стадно ли?!!! Нееее!!! :whist: Човек трябва да види различни гледни точки, а не да гледа само мнението на един човек или на един Бог или въобще да черпи информация само от един източник. Трябва да се видят всички гледни точки, пък после човек, ако е способен сам ще си прецени в какво да вярва и в какво да не вярва.

Ама и ти ме учудваш много с твоето мислене - също като U.Ra.

И това за тантрическия секс няма нищо общо с това, което U.Ra прави. При тантрическия секс се прави секс, а наш U.Ra напълно се е отказал от него, нали така?! Публикувано изображение

Хубаво е да се види друго мнение, разбира се, но по-горе ти имаше нужда да докажеш, че Ура не ти е отговорил, а не да сравниш гледни точки. )))

Моето мислене го зарежи - аз съм заради спама тук Публикувано изображение

Иначе навярно и тук има нива, Туки - първо много секс, после по-малко като практика на друго, пък накрая - хич Публикувано изображение

Хммм... подозирам, че Ура не се отказвал от секса. Просто не изпитва необходимост от него. ;)

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

1. Хубаво е да се види друго мнение, разбира се, но по-горе ти имаше нужда да докажеш, че Ура не ти е отговорил, а не да сравниш гледни точки. )))

2. Моето мислене го зарежи - аз съм заради спама тук Публикувано изображение

Иначе навярно и тук има нива, Туки - първо много секс, после по-малко като практика на друго, пък накрая - хич Публикувано изображение

3. Хммм... подозирам, че Ура не се отказвал от секса. Просто не изпитва необходимост от него. ;)

1. Нужда не изпитвам! :whist: Той наистина не ми отговаря, защото и сам на себе си не е способен да отговори как разбира, че сексуалната му енергия се трансформира в духовна. Не може, а и ако се замисли, може да прозре истината и да види, че далго време се е самозалъгвал. Той се страхува от това. ;)

2. Е, бива ли една модераторка да говори така?! ;)

3. А аз подозирам, че не си наясно с нещата. Той напълно се е отказал от секса. Сигурно вече и не помни какво е това. ;) Той снощи си каза, че му се иска, ама се галел с пауново перце като го засърби 2-ра чакра. ;)

1. Нужда не изпитвам! Той наистина не ми отговаря, защото и сам на себе си не е способен да отговори как разбира, че сексуалната му енергия се трансформира в духовна. Не може, а и ако се замисли, може да прозре истината и да види, че далго време се е самозалъгвал. Той се страхува от това.

2. Е, бива ли една модераторка да говори така?!

3. А аз подозирам, че не си наясно с нещата. Той напълно се е отказал от секса. Сигурно вече и не помни какво е това. Той снощи си каза, че му се иска, ама се галел с пауново перце като го засърби 2-ра чакра.

Ако ми изпееш "Хризантеми"(Хари-зани-теми) и "Детелини"(Дете-лини) на Лили Иванова, мога да се позамисля над офертата ти :hush:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

:eek:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

:)

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Хм какви теми бистрите тези дни само Публикувано изображение

и какво заглавие на темата Публикувано изображение

Кама Сутра какво беше?Нали от религията от която произлиза и Вишнавизма

идваше?

При това полужение Ю-ра не казва всичко,което знае

или пък не знае; или не приема.

Той каза,че бракът е разрешен на кришнарите,така,че остава забраната за плътски

забавления извън него,

а тези,които искат да се извисят по-бързо и бленуват по-скоро да

бъдат в прегръдките на самия Кришна се отказват доброволно.

схващаш ли Туки ,номера на вишната,?

Кама Сутра била Лунен култ или измислена от нагите - нещо такова.

Подозирам, че нашият кришнар се стреми още след края на този си живот да излезе от Матрицата и да не се преражда повече. Публикувано изображение

U.Ra, а брат ти и той ли следва заветите на Кришна, като теб? Той женен ли е или е ерген като теб?

U.Ra, а брат ти и той ли следва заветите на Кришна, като теб? Той женен ли е или е ерген като теб?

...вече съвсем се превръщаш в зодия "Мухата под опашката на Телеца".. :huh:

Публикувано изображение

...вече съвсем се превръщаш в зодия "Мухата под опашката на Телеца".. :yanim:

Публикувано изображение

Кажи де! Аз ще чакам. Брат ти май не следва Кришна Мишна - та, ако съдя по думите ти за него.

Кажи де! Аз ще чакам. Брат ти май не следва Кришна Мишна - та, ако съдя по думите ти за него.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

А ти ще кажеш ли какви са причините така да го преследваш У,ра?И щом ти пропускаш да отговаряш на въпросите дето не ти изнасят,не изисквай да отговарят и на твоите. Публикувано изображение

...не я закачай, тя е щерка на бай Мутра Публикувано изображение

Публикувано изображение

А, секс като не може, Кришна разрешава ли самозадоволяването?

Да !Само ,че тайно!

Ама това е най малкия проблем да хванат някой да се самозадоволява,ще изпее 20 - 30 повече "мантрата " и готово!

Ако се стараеш в познанието Му,ще те отпуснат малко ,ама ако гуруто ти каже -иначе ниц!

:rolleyes:

Не е за мен това въздържание, а си мисля, че и на жената никак не би й харесало. Все пак на него се крепи 90% от нашата връзка, останалите 10% са любов и духовитост :)

следователно няма да се възвишиш :dancing18:

следователно няма да се възвишиш :rolleyes:

Следователно възнамерявам да не умирам от ръката на незадоволена жена :) Мисля да започна да се възвишавам като чукна 80 години :dancing18:

Следователно възнамерявам да не умирам от ръката на незадоволена жена :) Мисля да започна да се възвишавам като чукна 80 години :dancing18:

Хих, добре че не е 40...

Демонстрираш завидно чувство за хумор в предишния си пост. Публикувано изображение

Хих, добре че не е 40...

Демонстрираш завидно чувство за хумор в предишния си пост. Публикувано изображение

Хах, на 40 душата ми навярно ще е натрупала най-много грехове :speak:А, иначе няма шега тук. Човек трябва да мисли малко с главата си - може да започне да се извисява, едва след като престане да му става - тогава е определено по-лесно приложимо, си мисля аз.

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Рядко влизам в този раздел, но, като се покаже отпред някоя интересна тема като тази, се зачитам Публикувано изображение

Хайде вие се извисявайте, дано се въздигнете много високо, пък аз ще си стоя тук, на Земята, ще се наслаждавам на малкото сладости, наречени от някои от вас "грехове" или удоволствия за "низки създания".

Само да попитам- хората как се повявяваха на бял свят, дори и "възвисените" и ненизши такива, че забравих?

И дано съм наблизо, като паднете след прекомерното си въздигане :speak:

П.П.Нищо лично към никого

....казваш- може и в локвата да се въргаляме, в калта- и пак да се 'възвисим духовно'...? ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.