Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Добре тогава,няма да споря с теб.Благодаря ти че ми напомни това златно правило.Но честно да ти кажа,слабо ме интересува какво си мислят за мен,така че ако продължаваш с глупавите си цитати,ще ти направя анализа.

E, все едно си го търся. Изкарай плодовете на душата си. Може да взема да поумнея. Но ако не го направя, може да излезе, че си си загубил времето, а който не си цени времето е "загубен", може би.

• Отговори 2k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Маата, стращно ме кефи подписът ти ;) Напомня ми за "ЛееЛее МааЛее, Сабахлем Станаа!" :lol6:

steeela, разбирам болката ти, но не си на прав път, чадо. В поста си казах "приеми", предположих, че така ще ти е по-лесно някак да се успокоиш и ще ми спести ненужни обяснения като пред комсомолски другарски съд. Но не - явно и в прав текст да ви се каже, пак не разбирате от дума, разбирате само от думите на Учителя, какво да говорим за иронии. Нео, без да знае нищо, ме е усетил точно, вие не бихте могли, твърде сириъз го давате. Когато писах този си пост тук, в който казвам, че обичам Учителя и той е велик, тъкмо ме бяха бутнали за пореден път в карцера на Портала, за да се науча как и какво точно да мисля и как по-мазно да се изразявам, за да имам великата чест да пиша там. Един от останалите потребители тук също не ме е разбрал, помислил си е същото като теб и ме обяви за фанатик, от което на мен ми беше още по-весело.

На последния ти въпрос как да ти отговоря, приеми, че сме завистливи дребни душици и ревнуваме, че Дънов е вторият велик българин след Левски.

Мечо, обаче ти ме кефиш, ще ти викам вече Еванджелиста. Публикувано изображение

И понеже темата е за Дънов, не видях отговор на въпроса си, който бях задала преди на Багира - тоя човек какво, всъщност, е работел и как си е изкарвал хляба? Ти ще ми изрецитираш ли нещо?

"На тогози, който победи, ще му дам да яде от скритата Манна". О.И. 2:17

Знаех си, аз ще пак наградата е кльопачка и то- скрита! ;)

Бас държа, че е шоколад! Публикувано изображение:lol6:

Само шоколад може да се скрие и да бъде конкурентноспособно за приза от състезанието!

И аз така ,не пия,не пуша ,за секса не казвам хе

но с живите животни ми е трудно честно !

Няма да опитвам !

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Има доста съ-вдигаци. :beer:

Споко, със Загорка е, не е с боза от духовни водачи. Публикувано изображение

Знаех си, аз ще пак наградата е кльопачка и то- скрита! :beer:

Бас държа, че е шоколад! Публикувано изображение:friends1:

Само шоколад може да се скрие и да бъде конкурентноспособно за приза от състезанието!

A къде го "видя" състезанието?

A къде го "видя" състезанието?

"Победа" без състезание? :friends1: .. Да не е ......"надбягване с един кон", както се изразяваше дядо ми за комунизма?.... :beer:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Има доста съ-вдигаци. :rolleyes:

Споко, със Загорка е, не е с боза от духовни водачи. Публикувано изображение

sory,

Личната ми докторка не ми дава !!! Публикувано изображение

Ще пробвам на чист въздух с паневритмилия ,ша дишам по често и повече слънчеви лъчи Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ще потърся и още нещо подходящо от книгата, но може би утре.

Книгата "Буда и Любовта" от Лама Оле би трябвало да бъде отпечатана на български през тази година.

Думата 'БУДА-ла' от Буда ли иде?... :rolleyes: 'Буден' иде от Буда, ами - 'БЛУДЕН'?.. :whist:

sory,

Личната ми докторка не ми дава !!! Публикувано изображение

Ще пробвам на чист въздух с паневритмилия ,ша дишам по често и повече слънчеви лъчи Публикувано изображение

Ахаха, а, нее, тя праната се диша, пък храненето става със слънчеви лъчи - чувал ли си за т.нар. слънчево хранене - вторачваш се в слънцето без да мигаш и си лепваш такива трайни увреди на окото от конюнктивата до ретината, че ти се привиждат слънца и пентаграми навсякъде и околния свят става по-красив. Това е храната на бъдещето. :)

Думата 'БУДА-ла' от Буда ли иде?... :) 'Буден' иде от Буда, ами - 'БЛУДЕН'?.. :lol6:

Публикувано изображениеПубликувано изображение Иде от Буда-Алла - "буден е аллах в мене" Публикувано изображение . А Блуден иде от Будкха и любовта.

Публикувано изображениеПубликувано изображение Иде от Буда-Алла - "буден е аллах в мене" Публикувано изображение . А Блуден иде от Будкха и любовта.

'Буда-Алла' е "буден в Алла Пугачева". :P

Я!!! Публикувано изображение Маат с този аватар станал "при-Маат"... :P Маата станала брадата. :jeer:

"Bradaat"! :speak:

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

'Буда-Алла' е "буден в Алла Пугачева". :wors:

Я!!! Публикувано изображение Маат с този аватар станал "при-Маат"... :help: Маата станала брадата. :wors:

"Bradaat"! :)

Я да не ми закачаш аватара!!! :wors::help: От днес съм от сектата на брадатите брадъри "Движение за спаведлив световен ред на голите глави"- ДеСеРе на Г на квадрат. :P

усещам как ще заобичам "кошчето на раздела"

Я да не ми закачаш аватара!!! :P:wors: От днес съм от сектата на брадатите брадъри "Движение за спаведлив световен ред на голите глави"- ДеСеРе на Г на квадрат. ;)

усещам как ще заобичам "кошчето на раздела"

Алла, Алла, Маата със Брадами! Публикувано изображение:wors:

Публикувано изображение

До Брад Пит пасе редом брадат му брат Пипп! :):help::wors:

Маата Космаата! :help: (Мата Хари)

Публикувано изображение

А Водолеят - с какво??? :)

Утре може да му анализирам лика. Тази вечер нямам време. Нямаш ли негова снимка като по-млад и по възможност, без брада?

Ето тук е малко по-млад:

Публикувано изображение

По носа му се съди, че е амбициозен и има превес на мисълта пред чувствата.

Tuksum,защо си редактира съобщението?Линковете бяха много полезни?Чак сега разбрах защо почна да ми бяга духовността.Вече си пускам брада ,мустаци и дълга коса,до 2 месеца ще се свържа с БОГ! Публикувано изображение Другото което разбрах е ,че Дънов май не е обичал копривата ,която иначе препоръчва да рупаме за черна коса!Ами който е рус ,ако яде 1 година коприва и спанак,дали ще му почернее косата? Публикувано изображение

Туки-без компромати,много лични взеха да стават нещата,това не е на хубаво

защо го пльосна У-рата в подписа,снимката не е актуална

ма хубав момък е бил едно време Публикувано изображение

Уа алейкум селям уа рахматуллахи уа баракятух.

Аллах да е доволен от теб за хадиса.

И лъвовете станали мюслита! Публикувано изображение

Животните не могат да станат мюсюлмани или християни.

те са си мюсюлмани.

Впечетли ме един от коментарите от друго клипче в серията:

In every hour, christian convert to Islam. Everyday, 16,000 kaffir convert to Islam. Ever year, 6 million jews convert to Islam. These numbers are very large indeed". (English Translation | Arabic)

На всеки час един християнин приема Исляма,всеки ден 16 000 невярващи приемат Исляма.

Всяка година 6 милиона евреи приемат Ислям.Тези цифри са наистина големи.

Субхан-Алла!

Брех! Че те всички евреи станали мюсюлмани!

U.Ra, познай защо никой не може да ти изпрати ЛС.

те са си мюсюлмани.

In every hour, christian convert to Islam. Everyday, 16,000 kaffir convert to Islam. Ever year, 6 million jews convert to Islam. These numbers are very large indeed". (English Translation | Arabic)

На всеки час един християнин приема Исляма,всеки ден 16 000 невярващи приемат Исляма.

Субхан-Алла!

Али, бях споменал, че ислямът е "Moon-Theism", тъй като счита, че Mono-то е 'Moon', а ислямските лидери определо считат, че е Money-theism.

Имам един малък проблем- дори всички ристени да станат Лунно-теисти, то Христос НИКОГА няма да може. Публикувано изображение

Във ведическите писания е казано, че края на кали-йуга почти всички ще станат мюсли и ще приемат Бафомет-"Goathead". ;)

И в предната епоха, преди да има частично разрушание всички са залитнали към de-Mono, т.е. Лунната глава, която детронира Mono-то.

А това що изтъкваш, като 'напредък' го има при животните- спасяване на общността за сметка на "увеличаване на бройка"-"safety in numbers". Публикувано изображение

В политиката се нарича КОМУНИЗЪМ. ;)

Във ведическите писания е казано, че края на кали-йуга почти всички ще станат мюсли и ще приемат Бафомет-"Goathead". ;)

Кога ще дойде края на кали-йуга?

В предсказанията се казва, че след Третата световна война мюсюлманите ще завладеят Европа. ;) Е, те и сега са почнали да я завладяват и да се множат бързо из европейските страни, ама това е отделен въпрос.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Кога ще дойде края на кали-йуга?

В предсказанията се казва, че след Третата световна война мюсюлманите ще завладеят Европа. ;) Е, те и сега са почнали да я завладяват и да се множат бързо из европейските страни, ама това е отделен въпрос.

....имаш цял нет пред себе си! Имаш гугле, пишеш на латиница*да не се бърка с 'лютеница'! Публикувано изображение ) в дупката "yuga"и "kalpa" щракаш с плъхока ... Публикувано изображение

Яд ли те е Ю-ра?

Браво на ВЕДАическите писания-само,че не почти всички,а всички;но има време до тогава

и няма да продължи за винаги

Яд ли те е Ю-ра?

Браво на ВЕДАическите писания-само,че не почти всички,а всички;но има време до тогава

и няма да продължи за винаги

Али, ако трябва да ме яд на някой то Този трябва да е Кришна, тъй като Той е детерминирал матрицата на ВСЯКАКВО ниво. Но е казал, че Той е отвъд матрицата.

Е?.. Според тебе, пукам ли се от яд?.. ;)

Пак нещо под секреет: :bye1: примитивното съзнание, като формировател на примитивните ДО-сатурниански религи стига САМО до НИСША страст. Отвъд сериозността на Бафомет-Козата с петолъчката и полумесецът, има ВИСША страст, тя е да се радаваш ТРАНСЦЕДЕНТАЛНО-без оглед на ония 8 неща, симовлизиращи дрехите на 8-те гопи, на който Кришна им взема дрехите и ги скрива.

Според тебе, Христос дали "Го е яд" на изкусителят му, който му предлага райската градина-Джанна?... ;)

ПС: забележи, че абрахамските религии са "ПУСТИННИ религии"(Лунни и "Отрязващи") и копнеят за материален рай с вода и изоболие(Корнокопия).

Това що е обещано като "ислямския рай" от КУР Анна и МухаМед, се е опитал и изкусителят на Христос да го стори, докато Христос е бил 40 на пост в пустинята. Но знаеш как е завършила случката, нали?.... :)

Публикувано изображение в Исляма никого не се възпява,още повече пък статуи.

Хората,покланящи се на идоли се наричат мушрикин-и.

Ти,Ю-ра си типичен мушрик.

Твоите предци в Мекка са си изразявали трансцеденталните страсти скачайки,

подсвирквайки и обикаляйки Кааба г о л и ,просто невероятно нещо са идолаторите,

добре,че са ги изгонили от там,та до ден днешен.

'Статуите' ли пречат на ислямът или това, че Бог може да влезе в ОПРЕДЕЛНА от НЕГО ФОРМА?.. :)

Бог е 1, именно защото ОПРЕДЕЛЯ В КОЯ ОТ ФОРМИТЕ, КОИТО Е СЪЗДАЛ Е НЕГОВА ЛИЧНА!

Аз мисля, че второто- абрахамците(не само мюслитата) считат, че 'Бог'='дух'. God=ghost, God-head=Goat-head. Публикувано изображение 'god'-doG.

Те и за това юдеите са разпънали Христос, защото са му казали "че се прави на Бог".

Разбираш ли къде е проблемът?...

Така, че смешните плачове на мюслитата, че юдеите разпънали "мюсли-брадъра Иса" са за парлама. Мюсли би Го замерил с камъни, декапитирали или обесили за това негово провъзгласяване- "Син, Аватар на Бога". ;)

Христос не е казал, че е "Пророк на Бога". 'Пророк' може да бъде всеки втОри мангал, тъй като не е Син на Бога.

Разбираш ли ОСНОВНАТА разлика или пак ще си пееш песните за статутии и икони?. Публикувано изображение

Аз бях те питал нещо, но ти не ми отговори по този повод? КОГАТО НОСИШ СНИМКА НА МАЙКА СИ В ДАМСКАТА СИ ЧАНТИЧКА ти КОГО ЦЕНИШ ФОТОХАРТИЯТА ИЛИ МАЙКА СИ?.. :huh:

те са си мюсюлмани.

Субхан-Алла!

Али,ти съвсем се увлече!Животните са мюсюлмани!Това е много интересно,значи идеята е да се върнем на дърветата,да си станем пак маймуни.Не мерси,ама няма да се включа.А за 6-те милиона евреи коментара е излишен.Толкова са липсващите от Холокоста,какво е това съвпадение?Значи 300 милиона мюсли за евреи,само за последните 50 години??!!!Накрая да не се окаже че всички са евреи? Публикувано изображение

Публикувано изображение в Исляма никого не се възпява,още повече пък статуи.

Хората,покланящи се на идоли се наричат мушрикин-и.

Ти,Ю-ра си типичен мушрик.

Твоите предци в Мекка са си изразявали трансцеденталните страсти скачайки,

подсвирквайки и обикаляйки Кааба г о л и ,просто невероятно нещо са идолаторите,

добре,че са ги изгонили от там,та до ден днешен.

:):huh:;):P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.