Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Луци НИЩО не ме корегира, Розетта Бианка!

Ако бях на Ваше място бих си подвил опашката от оня Ваш гаф, че 'Аура мазда' бил пророк, като заратуста, ма явно желануето Ви да корегирате е по-голямо от Възможностите ви?...

Вие ползвате латински, така ли?... Аз ползвам санскритски. А казват, че еллинския е дъщерен на санскритския. ;)

Продължавайте да си позлвате лабораторната вода. Аз съм Водолей и черпя вода ОТ ИЗВОРА!

:jeer:

И сега нека да се върнем на това, което корегира Вашето вопиеющо мъжки мозъци същество? :rolleyes:

Думата 'виртуален', аз казвам, че знаи ДЕЙСТВИТЕЛЕН, т.е ТОВА КОЕТО Е В СЪЩНОСТ, а не това, което изглежда.

virtualis - medieval Latin - being so in essence or effect, although not formally or actually.

VIRTUAL

['və:tjuəl]

истински, действителен, фактически

Така, че думата 'виртуален' НАПУК на интернетския жаргон ЗНАЧИ ТЪКМО 'ДЕЙСТВИТЕЛЕН'. А тези, които искат "Око да види-ръка да пипне" и не считат, че ума, разума и егото НЕ са по-реални от грубо-маатерното им телце, ЩЕ ИМ СЕ СТОРИ "недействително", като на баат Дийн, примерно, с пещерните закони... :)

Сраването словесТния си блуамач за 'корекция' Ви.

Думата 'Трансцедентален' аз казвам, че значи на "ОТВЪД ЗЪБА"(на Тризъбеца "трисула" на Шива). "TRANS-CE-DENT". Те.е ОТВЪД МАТЕРИАЛНИЯ СВЯТ, особено- неговата най-"ниска" част-МИРАЖА му.

Думата "А_Сен-дент" значи на Върха на Зъба на Шива, но не е ОТВЪД... "A-Сен-ДЕНТ" за материлания косомс е Брахма.

за това и появата на първите два администратиора в мат. космос са ПЪРВО БРАХМА, а после-Шива, единият е на на Върна на Тризъбеца на Другия, т.е НА ПО-ВИСОКО СТЪПАЛО, НО НЕ ОЩЕ ОТВЪД- "Транс-це-дент". Архетипите на Брахма е Водолей, и за това Уран е баща на Астрологията.

Шива се занимава с по-груби неща. И за това ще бъде майстор и на мюслита и на абрамци и на всички под Сатурн-агидата. Публикувано изображение

Сравнете с Вашия словесТен буламач.

Сама си знаете защо ги играете тези котешки номера, но ми приличате по-скотр на разгонена котка, която драска по стените, тъй като няма подходящ субект. :rolleyes:Публикувано изображение

А нагите наго-ни напират ли напират отвътре.... Публикувано изображение

Думата виртуален иде от старолатинската virtualis и има за корен virtus, от "vertu". Буквалното й значение въобще не е действителен, а точно обратното - нереален, недействителен, но възможен, потенциален, предполагаем, мислим, допустим; още - "като истински" - нещо, което няма физична, реална или онтологична база, а е продукт на мислене, за чиято реализация са необходими определени условия. Или с други думи казано... идеален - продукт на идея, на мислене, но не и реален - лишен от формалност. Още по-друго казано - илюзорен...

Думата трансцендент също е с латински корен - transcendens, значението й определя позиция и се превежда като нещо, което е положено отвъд, за разлика от descendens - отстоящ отдолу на нещо, с посока надолу или ascendens- позициран отгоре или отиващ нагоре. Така че, трансцендент се превежда буквално като надхвърлящ и няма нищо общо със зъби.

Основна философска доктрина на Кант е именно трансценденталния идеализъм.

А на какво, мислите (ако сте способен на това, разбира се), че са продукт горните ви разсъждения. За мен са типичен пример за спекулативен ментализъм.

Май вас ви е праснал някой дървен камък, в резултат на което си измисляте нова лингвистика, виртуално-трансцендентална, може би...

Коментирам само малка част от поста ви, останалата логорея ще отмина с мълчание...

Със здраве и от мен.

И умната! За да не изглежда трансценденталността ви като десценденталност.

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Луци НИЩО не ме корегира, Розетта Бианка!

Ако бях на Ваше място бих си подвил опашката от оня Ваш гаф, че 'Аура мазда' бил пророк, като заратуста, ма явно желануето Ви да корегирате е по-голямо от Възможностите ви?...

Вие ползвате латински, така ли?... Аз ползвам санскритски. А казват, че еллинския е дъщерен на санскритския. ;)

Продължавайте да си позлвате лабораторната вода. Аз съм Водолей и черпя вода ОТ ИЗВОРА!

:jeer:

И сега нека да се върнем на това, което корегира Вашето вопиеющо мъжки мозъци същество? :P

Думата 'виртуален', аз казвам, че знаи ДЕЙСТВИТЕЛЕН, т.е ТОВА КОЕТО Е В СЪЩНОСТ, а не това, което изглежда.

virtualis - medieval Latin - being so in essence or effect, although not formally or actually.

VIRTUAL

['və:tjuəl]

истински, действителен, фактически

Така, че думата 'виртуален' НАПУК на интернетския жаргон ЗНАЧИ ТЪКМО 'ДЕЙСТВИТЕЛЕН'. А тези, които искат "Око да види-ръка да пипне" и не считат, че ума, разума и егото НЕ са по-реални от грубо-маатерното им телце, ЩЕ ИМ СЕ СТОРИ "недействително", като на баат Дийн, примерно, с пещерните закони... :)

Сраването словесТния си блуамач за 'корекция' Ви.

Думата 'Трансцедентален' аз казвам, че значи на "ОТВЪД ЗЪБА"(на Тризъбеца "трисула" на Шива). "TRANS-CE-DENT". Те.е ОТВЪД МАТЕРИАЛНИЯ СВЯТ, особено- неговата най-"ниска" част-МИРАЖА му.

Думата "А_Сен-дент" значи на Върха на Зъба на Шива, но не е ОТВЪД... "A-Сен-ДЕНТ" за материлания косомс е Брахма.

за това и появата на първите два администратиора в мат. космос са ПЪРВО БРАХМА, а после-Шива, единият е на на Върна на Тризъбеца на Другия, т.е НА ПО-ВИСОКО СТЪПАЛО, НО НЕ ОЩЕ ОТВЪД- "Транс-це-дент". Архетипите на Брахма е Водолей, и за това Уран е баща на Астрологията.

Шива се занимава с по-груби неща. И за това ще бъде майстор и на мюслита и на абрамци и на всички под Сатурн-агидата. Публикувано изображение

Сравнете с Вашия словесТен буламач.

Сама си знаете защо ги играете тези котешки номера, но ми приличате по-скотр на разгонена котка, която драска по стените, тъй като няма подходящ субект. :nono:Публикувано изображение

А нагите наго-ни напират ли напират отвътре.... Публикувано изображение

Покажете ми къде съм направила гаф и къде точно съм писала, че Ахура Мазда е пророк. Искам точния цитат, ако може...

Направих само бележка, че религията се нарича маздеизъм, а не зороастризъм, Ахура Мазда е богът, а Заратустра е само пророк. Гафове правите вие на всяка своя крачка в стремежа си да изглеждате велик и интересен, което сочи единствено комплекси за малоценност, които, ако питате мен, така като ви чета, не са безоснователни.

Забелязвам, че ви е присъщо, когато сте изобличен в ментална слабост или спекула, да обвинявате в същото нещо този, който е дръзнал да направи това пъклено дело спрямо вашата Умнейшеста Светлост. Типичното мислене на сектанта, ограничен в изпаренията на собственото си величие.

Сега ще ви направя още една забележка - какво нахалство от моя страна! - не се нарича санскритски. Правилно е санскрит.

Но вие, явно, ползвате вода от вашия собствен източник, който не от време на време, а непрекъснато "пикае от шлангче" (да използвам вашия Ура-Тор-ски речник).

Останалите прелести на мисловния ви процес, охарактеризиращи нивото на асоциативното ви мислене и потребности, а също така и обноски, хвърлящи ярка светлина върху личността ви, не смятам да коментирам... Те говорят сами за себе си.

Какво представлява човек си личи най-вече в спор и по умението му да губи в спора с достойнство. Явно вие сте доста далеч от това. Но аз не се страхувам от оцапване, защото колкото и да се стреми да направи някой това, показва само същността си... онова, което излиза Публикувано изображение ...

А каквото ви е мисленето, такава, явно, е и духовността ви, какво да се прави - толкова дал господ.

Не съм от ония, дето "смазват опонента си". Публикувано изображение Няма да търся сега, не е необходимо, при условие,че дрънкате САМО общи приказки сега.

Имате желание да корегирате, отчатaм това, като похвално, дори аз примема критика, тъй като самият аз го правя, с цел да СЕ ИЗЯСНЯВАТ НЕЩА, но Вашето прилича на ръкомахания с лапа на разгонена котка? :P

Имате ли нещо "Лъвско" в наталната си карта? Я Слънце, Я Луна, Я - А-scendent?.. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Покажете ми къде съм направила гаф и къде точно съм писала, че Ахура Мазда е пророк. Искам точния цитат, ако може...

Направих само бележка, че религията се нарича маздеизъм, а не зороастризъм, Ахура Мазда е богът, а Заратустра е само пророк. Гафове правите вие на всяка своя крачка в стремежа си да изглеждате велик и интересен, което сочи единствено комплекси за малоценност, които, ако питате мен, така като ви чета, не са безоснователни.

Забелязвам, че ви е присъщо, когато сте изобличен в ментална слабост или спекула, да обвинявате в същото нещо този, който е дръзнал да направи това пъклено дело спрямо вашата Умнейшеста Светлост. Типичното мислене на сектанта, ограничен в изпаренията на собственото си величие.

Сега ще ви направя още една забележка - какво нахалство от моя страна! - не се нарича санскритски. Правилно е санскрит.

Но вие, явно, ползвате вода от вашия собствен източник, който не от време на време, а непрекъснато "пикае от шлангче" (да използвам вашия Ура-Тор-ски речник).

Останалите прелести на мисловния ви процес, охарактеризиращи нивото на асоциативното ви мислене и потребности, а също така и обноски, хвърлящи ярка светлина върху личността ви, не смятам да коментирам... Те говорят сами за себе си.

Какво представлява човек си личи най-вече в спор и по умението му да губи в спора с достойнство. Явно вие сте доста далеч от това. Но аз не се страхувам от оцапване, защото колкото и да се стреми да направи някой това, показва само същността си... онова, което излиза Публикувано изображение ...

А каквото ви е мисленето, такава, явно, е и духовността ви, какво да се прави - толкова дал господ.

Тази тема е пусната от Стефан Чолаков. Но, това онзи Стефан Чолаков ли е или друг???

Чоли Боли твърди, че никога не е писал в този форум!

Друг Стефан Чолаков е.

Стига вече спам.

Не съм от ония, дето "смазват опонента си". Публикувано изображение Няма да търся сега, не е необходимо, при условие,че дрънкате САМО общи приказки сега.

Имате желание да корегирате, отчатaм това, като похвално, дори аз примема критика, тъй като самият аз го правя, с цел да СЕ ИЗЯСНЯВАТ НЕЩА, но Вашето прилича на ръкомахания с лапа на разгонена котка? :ph34r:

Имате ли нещо "Лъвско" в наталната си карта? Я Слънце, Я Луна, Я - А-scendent?.. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Аз, обаче, съм от онези, които като започнат нещо, ГО ДОВЪРШВАТ. И обичат чистотата.

ЦИТАТ:

...и понеже съм за екзактността, ще си позволя да ви поправя - религията на древните перси не се нарича зороастризъм, а маздеизъм - от Ахура Мазда, Зороастър е само пророка, не върховният бог, иначе сте прав за монотеизма и дуализма при персите.

Ахура Мазда е върховният бог на персите. Ако и това оспорите, не знам на какъв език да говоря с ваша светлост.

Уопа тропа.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Обичаш секса, ти ми айде, от мене да мине! Публикувано изображение

ПС: Забелязвам, Луци, че нагите, които действат и Луцифер(който обича да пие 'мъжки мозъци' ахаха Публикувано изображение ) са се активизирали напоследък(те ви-НАГИ гледат кога има ресурс за това) и за това днес смятам да направя едно клипче за 'секса, като окови, поствени от Бога', за тези, които не Му спазват правилата. :ph34r:

Аз, обаче, съм от онези, които като започнат нещо, ГО ДОВЪРШВАТ. И обичат чистотата.

ЦИТАТ:

Уопа тропа.

Че ти не обичаш ли секса? Публикувано изображение:ill:

И защо да са се активизирали нагите точно напоследък? Публикувано изображение:ph34r:

;)

Тюксън, този, който обича Бога не се занимава със секс, дори и да 'го обича'.

:P

Този, който не вижда Бога -вижда нагите и низшите енергии, които, както ти казах, са ОКОВИ, капан към Освобождаване от матрицата.

Нали ме питаше как се освободиш? ..

Освен това ти дадох линк към ИЛЮМИНАТИ, които управляват низшото съзнание и го насочват към дебрите на илюзиите с похот и пари.

Оше ти е рано да слушаш, още те сърби 2-ра чактра... Публикувано изображение

ПС: ислямът не само, че обича секса, но и ислямския рай е 'ВЕЧЕН СЕКС'(което ще рече ВЕЧНИ ОКОВИ КЪМ МАТЕРИАЛНО РОБСТВО)

...малка си оше, не ги 'чуваш' тези работи... Публикувано изображение

Кой беше линка, че сега не се сещам? От някои от твоите клипове ли е? Я го дай пак. :question:

А твоята приятелка от Бургас какво мисли по въпроса? Съмнявам се да се е отказала от секса - ще повече, че е Телец.

Ти и освен, че не слушаш какво ти казвам, но и нахалстваш като муха. Публикувано изображение "Линк" към моята 2-ра чакра, не искаш ли?... :rolleyes:

ПС: каква муха си?... зодия конска или зодия -телешка?... Публикувано изображение

:question:

Урко, като гледам пак насираш темата със твоите празни приказки ... Ако ще си възхваляваш мижавата сектичка, вече има тема и за нея :rolleyes: , бъди добра Курешка, изхождай се на правилното място.. спазвай хигиенните навици ако изобщо са те научили на това първите ти 7 години ......

Това е тема за ислям....

И запази щенията и личния си сексуален живот за себе си, мен лично не ме интересува какво мисли долната ти глава, и какво иска тя Публикувано изображение

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Добре, ама ти говориш, че не трябва да се прави секс, нали? Или, че не трябва да се прави много секс, а само по малко? Кое от двете - никакъв секс или само малко?!

И как така, ако не правиш секс си имаш приятелка??? Публикувано изображение

Тюксън, спри да дрънкаш, като секс-кречатало. Публикувано изображение

Амбицираш ме да залея нета с пропаганда, за секса е ВИСША илюзия. Той си е, де, но Господ съветва всеки да се откаже доброволно, със самосъзнание. А не да спекулира с него.

Ще запомниш ли няколко думи от мене?(ако не можеш друго ;) ): "Сексът са оковите, които Бог поставя, на тези, които не искат ДОБРОВОЛНО да Го слушат".

Ти, като си окови и се гордееш от това, искаш и мене ли да приобщиш към тази верига?... :P

И пак ти напомням-ИЛЛЛУМИНАТИ 'УПРАВЛЯВА' гоите със СЕКС и с ПАРИ.

....за мене илюминати са мит, не знам за тебе, обаче?... Публикувано изображение да не си 'мита'-чистичка, като Луци?... :P

Тази дискусия никак не е за тук... Но и аз да си кажа - Ура, насилственото доброволно отказване също не върши работа.

Яяя, каква тема - ЧРЕЗ ФРИГИДНОСТ И ИМПОТЕНТНОСТ НАПРЕД КЪМ ДУХОВНОСТТА! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Как не съм видяла това по-рано...

Ей ви малко секс гратис:

Яяя, каква тема - ЧРЕЗ ФРИГИДНОСТ И ИМПОТЕНТНОСТ НАПРЕД КЪМ ДУХОВНОСТТА! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Как не съм видяла това по-рано...

Ей ви малко секс гратис:

Ми не баш, ама за някои е начин... гледам...

Нещо объркахме тапите...

Тапа за уста на Мрежест Питон няма още. :)

Най-добрата "тапа" за тази цел e: далеч над земно-водната повърхност и клоните на дърветата. Публикувано изображение

Over the hills and far away.... :lol6:;)

Егати заглавието.

Бог не яде месо, така ли?

Ако твоя 'бог' е яГве или Бафомет-Махомет, положително яде не само мравки, но и мръвки.

:rolleyes:

Но Бог Кришна не само, че не яде месо, но и не иска месо да ми се предлага, като жертва.

Затова ние наричаме Бога "Кришна", а не някакви си 'духовни духове'! Публикувано изображение...най-модерно е да се нарича Духа-"Етер".

"Бог е Етер"! Публикувано изображение Може и "Етър" или "Алтай", почти като "Кока Кола". Публикувано изображение

След като толкова интимно познаваш всички чужди богове, надявам се някой някога да ви запознае и с твоя.

Проваш твоята тапа ли?.. :rolleyes:

Моята бутилка е ВЕДАическо стъкло , твоята тапа от абрахамски корк ли е?.. :)

Да, и мюслим се превежда още - вярващ.

С това се обяснява и твърдението, че всички са мюсюлмани. Няма се предвид исляма конкретно, а вярата в Бог.

"Един ден всички ще бъдат мюсюлмани."/Един ден всички ще бъдат вярващи.

Точно.

Господине Ура, смея се с глас, докато ви чета глупостите, които изписвате. И отново ще ви поправя:

Думата мюсюлманин идва от арабското муслим, което се превежда като отдал се или помирил се и е влязла в употреба като наименование на вярващите монотеисти още от времето на Авраам - с езика на мюсюлманите - Ибраим. Мюсюлманин означава човек, който е успял да смири бесовете си/в някои школи ги наричат его/ и изпълнява съвестно постулатите на своя бог за водене на чист и праведен живот.

Това, че вие свързвате тази религия с демонични сили, си е проблем на вашите бесове/вашето его, което ражда ново езикознание. Публикувано изображение

Къде го пише това, че 'муслим', значе 'отдал се'?... :beat:УИКИ-педера ли?...

Аз ползвам санскритски, ВЕДИте , а вие какво ползвате?.. :rolleyes:

...-да не би песента на Щурците: "Говори се за нещо в сладкарница една"

Вие, явно не сте чели КУР Аната за да разбере колко са "смирени" мусулите?... ;)

Знаете ли на колко места в КУР Аната се призовават мюслитата към ТЕРОР към т.нар. 'куфари'(немюслита)?... Май не Сте запозната, видно, но пък си личи стремежът да опонирате?... Че- и да скроявате сценки-скечове- сега пък имаме етюд, че се "смеете на моите бесове".("МОЯ" била Бхавиша Пурана???!!? Публикувано изображение )

Ми, хайде -посмейте се на воля! Ха-ха-ха!

(Спомням си една Космаата Особа, която имаше такъв израз "Смея се на глас"... да не ви е брат'чедка?.... Публикувано изображение )

Ми, само съдбата да не Ви завърти да живеете в условията на Шарията, че тогава може и да ви се стъжни?... Публикувано изображение Както сте и с хромозоми "Хиск" само, Ви виждам наистина смирена, забулена с черен чул от главата до петите?... Публикувано изображение

Да, и мюслим се превежда още - вярващ.

С това се обяснява и твърдението, че всички са мюсюлмани. Няма се предвид исляма конкретно, а вярата в Бог.

"Един ден всички ще бъдат мюсюлмани."/Един ден всички ще бъдат вярващи.

А дали е демонична тази вяра или не - ще видим. )))

Според Бхагавад Гита, която е маааааааалко по-древна от КУР Аната, има 3 вида 'вяра', според 3-те гуни на материалната природа.

Chapter 17, Verse 3.

According to one's existence under the various modes of nature, one evolves a particular kind of faith. The living being is said to be of a particular faith according to the modes he has acquired.

Chapter 17, Verse 4.

Men in the mode of goodness worship the demigods; those in the mode of passion worship the demons; and those in the mode of ignorance worship ghosts and spirits.

....за какъв 'вярващ' става дума?.. :rolleyes:

.....аз виждам, че "вярващ в паднали духове" ме определя за 'невярващ'('куфар', 'кафир', 'кофар')?... Ти какво виждаш Инфи?... Публикувано изображение

Инфи, аз досега в историята на салама не съм видял нищо друго освен демонизъм. Нали знаеш, че съм търпелив и за в бъдеще-

...знаеш, че Христос е казал, че "добро дърво не дава лоши плодове" и обратно?...

Ха-ха, бхакти-йога също означава отдаденост на Бога. Интересна прилика. :) А пък съм и чел на едно място, че всички предани християни и мюсюлмани са бхакти-йогини, без да го осъзнават. И тук също виждам интересна прилика с някои неща, казани по-горе за мюсюлманите.

Ха-ха, бхакти-йога също означава отдаденост на Бога. Интересна прилика. :)

А пък съм и чел на едно място, че всички предани християни и мюсюлмани са бхакти-йогини, без да го осъзнават. И тук също виждам интересна прилика с някои неща, казани по-горе за мюсюлманите.

Всичко в саламът е ИЗКРИВЕНО точно на 180 градуса и то не е необходимо да четеш КУРанат-просто наблюдавай с матриалните си очОчки! Публикувано изображение

При бакти-йога не е СВЕТСКО общество, където 'държавата е религията'.

При саламаът имаме един безполов дух, който се нарича 'аллах' и там вече -КОЙТО Е НАЙ-СИЛЕН физически е 'най-висш' под него. В обществото мъжът е като суверен-диктатор и жената и децата са подчинени на кланова основа.

При "бхакти-йога" имаме Кришна, който е от мъжки пол В ДУХОВНО ОТНОШЕНИЕ и всички, БЕЗ ОГЛЕД НА ФИЗИЧЕСКИЯ ИМ ПОЛ са ДУХОВНИ ЖЕНИ.

Разликата е ОЧЕЗИВАДНА.

Бхакти-йога не само не дели хората на етническа или религиозна основа(ислямът е измислена религия след бхакти-йога), НО -И НА ПОЛОВА ОСНОВА. Публикувано изображение

Ха-ха, бхакти-йога също означава отдаденост на Бога. Интересна прилика. :)

А пък съм и чел на едно място, че всички предани християни и мюсюлмани са бхакти-йогини, без да го осъзнават.

Вярно е.

Аз ползвам много езици, но предимно неизмислени. Моля, не приемайте толкова лично и навътре поправките ми и не ги интерпретирайте от нивото на собственото си мислене, защото грешите - нищо лично към вас. Приемете, че просто имам афинитет към истината.

Ислям - الإسلام - от арабски се превежда буквално като подчинение , което в контекста на религията означава подчинение на бога. Тази дума - ислям - на арабски език е причастие на думата муслим, която в този смисъл може да се преведе също и като подчинил се на бога. Ако не вярвате, може да го проверите в някой речник.

Какво съм чела нито ви засяга, нито има връзка с темата. Много се спекулира с някои текстове в Корана, както и с всички свещени книги. Зная и дявола как чете евангелието...

Е, това не е ли от Уики-педията? :)

Според Уикипедията Човек е стъпвал на Луната http://en.wikipedia.org/wiki/Moon_Landing

Това що пише в уикипедията не трябва да се взема за ЧИСТА монета8а да с епроверява и от други независими източници), тъй като е цензурирано от Илюминати, какво им пасва на пропагандата.

Защо на илюминати не пасва ислямът да е произлязъл от шайвизма?.. -Просто защото "се разплита кълбото" кои са евреите?... нали има общ Авраам(Ибрахим), т.е A-braham(A-brahman)& Ibrahim("I-Brahmin"), т.е. НЕ-ДУХОВЕН УЧИТЕЛ, а ДОЛНА КЛАСА, КОЙТО СИ ФАНТАЗИРА ЗА БОГА И ВИКА ПАДНАЛИ ДУХОВЕ!

ПС: Вие знаете ли арабски, че така смело заявявате, че знаете етимологията на думата ислям?.. НЕ е 'МИР', а- "ПОДЧИНЕНИЕ"!(казармено) Публикувано изображение

Препочъвам ви да прегледате ВСИЧКИ клипове на този юзър.

http://www.youtube.com/user/islaminvideo

Е, това не е ли от Уики-педията? :P

Според Уикипедията Човек е стъпвал на Луната http://en.wikipedia.org/wiki/Moon_Landing

Това що пише в уикипедията не трябва да се взема за ЧИСТА монета8а да с епроверява и от други независими източници), тъй като е цензурирано от Илюминати, какво им пасва на пропагандата.

Защо на илюминати не пасва ислямът да е произлязъл от шайвизма?.. -Просто защото "се разплита кълбото" кои са евреите?... нали има общ Авраам(Ибрахим), т.е A-braham(A-brahman)& Ibrahim("I-Brahmin"), т.е. НЕ-ДУХОВЕН УЧИТЕЛ, а ДОЛНА КЛАСА, КОЙТО СИ ФАНТАЗИРА ЗА БОГА И ВИКА ПАДНАЛИ ДУХОВЕ!

Урко, пак ли шикалкавиш Курешкоядецо Публикувано изображение

Доскоро ми цитираше свои клипове от Уикипедията ( Уики- педията както сам се изразяваш ) за доказателство и чиста монета, цитираше ми цитати на английски от някакъв уж истински Коран пак намерени в Уикито.. самия ти имаш сайт в който надлъжно обясняваш сектичката си , и ръсиш пак простотии...

А сега, изведнъж, не била вярна Публикувано изображение

Айде разбери се сам със себе си.. вярно че Курешкоядството промива мозъци, но чак до амнезия и старческо слабоумие не вярвах че ще води :lol6:

П.С Оправи се момче, освен да драскаш за секс и глупости, май за нищо те не бива вече....

И ползвай темата по предназначение ;)

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Е, това не е ли от Уики-педията? :P

Ама вие наистина демонстрирате завидна фантазия относно думите и имената. Публикувано изображение

Произходът на името Авраам иде от вавилонското Аби-раму, което в превод означава бащата е издигнат.

Урко, пак ли шикалкавиш Курешкоядецо Публикувано изображение

Доскоро ми цитираше свои клипове от Уикипедията ( Уики- педията както сам се изразяваш ) за доказателство и чиста монета, цитираше ми цитати на английски от някакъв уж истински Коран пак намерени в Уикито.. самия ти имаш сайт в който надлъжно обясняваш сектичката си , и ръсиш пак простотии...

А сега, изведнъж, не била вярна Публикувано изображение

Айде разбери се сам със себе си.. вярно че Курешкоядството промива мозъци, но чак до амнезия и старческо слабоумие не вярвах че ще води :lol6:

П.С Оправи се момче, освен да драскаш за секс и глупости, май за нищо те не бива вече....

И ползвай темата по предназначение ;)

Никога не съм считал Уикито за 'чиста монета', баат Дийн.

Ако не съм то го декларирал-ето сега го.

Винаги "сверявам часовника" на "розовото Уики" с "черната страна" на нещата: Ти нали си в черно, знаеш ги тези неща?... Публикувано изображение

Препоръчвам ти да изгледаш ВСИЧКИ ЧЕРНИ клипчета на този юзър:

http://www.youtube.com/user/islaminvideo

:P

Баат Дийн, ти нали бе роден на 1 април?..

Виж на каква първоаприлска шега се натъкнах?. http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1272029 Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.