Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Аз ,съм паднал дух ,и съм мого кофти,разбираш ли?Аз ,не съм от добрите ,аз ще горя в ада!Тъй ,че не ме интересуват извънземните и какво ще си мислят за нас!Те ще бъдат по развити и ще ни се смеят как още оцеляваме с тая злоба ,която имаме!

Ей го виж го тоя Ура- Мура ,той не е виждал жив кришнар тръгнал да ми говори за кришна,

аве папагал,когато излъгаха девойката на моя приятел,трябваше да бъдеш там ,за да видиш какво се случва на двама сбърканяци , олигофрени миризливи ,в главите заприличаха на протобулгари само ,че с откъснати опашки ,хехехее

съжалявам туксум извинявай ,ама се нашморцах!

айде чао няма да пиша повече ,не ми е интересно!

Какво е станало с девойката на твоя приятел и с онези двамата???

• Отговори 2k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

За простотиите ли....ми кво да кажа...цял ден чета в панела на форума, всяко трето мнение е :

Будизъм /за любопитните

Ислям /за любопитни/

Юдеизъм /за любопитни/

Гностицизъм /за любопитните/

Библията - въпроси, отговори, тълкувания

Кришна

Учителят Петър Дънов

Човекът трябва да бъде спасен от самия себе си

За Христос, Мохамед, Йехова, Боговете и всичко останало

Марс, по скоро лицето (лицата) на Марс и други "аномалии"...

ВЕДАическа БългАрия- НЕ е абрахамска или еллинска!

НЕМЕСОЯДСТВОТО-необходимо,но-недостатъчно за Божественост Архетипите

По принцип съм за свободата на вероизповеданието, ама днешния случай ме отврати напълно.Не знам това религиозен сайт ли е или сайт за IT ??????

Да ама вашите ******* разсъждения излизат на челната страница на сайта.Ако не се появяваха там за мен нямаше да е проблем.

Всъщност знам че с ******* не се спори, така че, добре, прави сте, щом и на администрацията на сайта й харесва, ОК, и на мен ми харесва.....И настъпи любов.......и къде са сестрите от бялото братство :clap:;)Публикувано изображение

Бе яз к'ви ти ги редам, ти к'ви ги джомулкаш...

Става дума за труд написан на най-изряден английски, а не какъв език говорили американците. Явно не си запознат с оригинала, ама карай: няма да придираме я...

:rolleyes:

Метни едно линкче към тоя фундаментален труд,да му се порадваме и ние.Или е толкова топ сикрет че го няма в мрежата? Публикувано изображение

Гледали сме го.Чели също.И не ни пречи особено да си приказваме пак. Публикувано изображение

И как са розовите слончета, ммм? :rolleyes:

Да, това е доста интересно. Само д авметна, ей тъй, между другото, че в тоя раздел има е други интересни теми - не само за секстите и за Кришна. Има теми като архетипите, темата за Луната. Ама там напоследък само аз пиша. :ph34r:Публикувано изображение

Да не сме като коне с капаци и да не се ограничаваме само до разните му религии и сексти, ами да разгледаме и други теми, все пак. :jumping11::sobbing:

Явно его-центризмът ти, че само ти си пишеш в темите е обратно пропорционалне на "безинтересните теми" за Кришна.

Как да те похваля, че си признаваш, като е очеизвадно?... Публикувано изображение

Въпросът тука е: егото ти ще се смачка ли, ако го разбере този момент ,или още повече ще се надуе, като парче плодородна земя?.. :grimace:

Значи НИЩОТО е 'нещото', което е 'Вашия Бог' или Кредо. Което, и се помъчих да Ви обясня. :rolleyes:

На латински(нали го обичате тзо мъртвак! Публикувано изображение ) се нарича "НИХИЛО". Някои наричат това нихило 'яхве', яхова', 'аллах' и мнгоо други духчета и 'духки'... Публикувано изображение

А, значи Вие имате и наглостта да ми казвате кое да бъде моя бог, така ли да разбирам нахалството Ви... Ами - в повече Ви е самочувствието, аз да Ви кажа, Г- Божествен, което си го обяснявам много лесно на какво е компенсация...

А от това, в какво аз вярвам Сте много далеч - Вие и целия Легион, който се е вмъкнал в съзнанието Ви. Студено. Ледено студено.

Чакай, че ми стана любопитно - на какво е компенсация неговото високо самочувствие? :rolleyes:

Аз оставам с впечателнието, че той просто започва да се държи зле с всеки, който каже нещо против Кришна. Ето, аз например направих грешката да кажа, че Кришна е само едно от проявленията на Бога и той вече се сърди.

Още нищо не си видял...

Притежавам слонско търпение. Мога да чакам до безкрайност. После ще се посмея последна.

Я ми подшушни за това. :ph34r:

Живо ме интересува. :)Публикувано изображение

Не си падам по шушу-мушу. То само ще си изкрещи... и вече го прави.

И така - чакам Валентинус с отговора си за егрегорите. Умирам си от любопитство.

Правилно! Говори ми още за егрегорите. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Каквото се сетиш. :speak:

Аз да ти кажа ли? Има същества на земята които не виждаш, обаче те те виждат, и се хранят с негативните ти емоции, затова по-малко се ядосвай по форума.

Взех обаче да се замислям дали си нямаш някой егрегор дето прилича на Ура Публикувано изображение

И конкретно за егрегорите на сектитe, особено малките. Как се хранят те?

Е, как... Аз сега посещавам една такава сектичка...хммм... та нейното същество просто свети от удоволствие. Публикувано изображение:clap:

Аз да ти кажа ли? Има същества на земята които не виждаш, обаче те те виждат, и се хранят с негативните ти емоции, затова по-малко се ядосвай по форума.

Взех обаче да се замислям дали си нямаш някой егрегор дето прилича на Ура Публикувано изображение

Е, как... Аз сега посещавам една такава сектичка...хммм... та нейното същество просто свети от удоволствие. Публикувано изображение:P

Сектичката на модераторите на сайта ли? Която си затваря очите и примижва чак от удоволствие, когато се ръсят простотии и гнусни интернет агитации за набиране на още членове под формата на пропаганди за духовно извисяване ли?

Аз тая сектичка я знам - тя в скоро време ще засие като самородно злато. ;):eek::hush:

Сектичката на модераторите на сайта ли? Която си затваря очите и примижва чак от удоволствие, когато се ръсят простотии и гнусни интернет агитации за набиране на още членове под формата на пропаганди за духовно извисяване ли?

Аз тая сектичка я знам - тя в скоро време ще засие като самородно злато. :P:eek::hush:

Тц, не е тя Публикувано изображение

Още нямам нареждане свише да затварям и трия мнения и теми които не отговарят на изискванията на един потребител Публикувано изображение

Мдаааа, егрегорите особено обичат бебешки плач, майчина мъка, ракови болки, групови оргазми, абе страшна страхотия.....

Извинете.....да не обидя някого: вие не ходите ли на работа? Човек трябва да има доста свободно време, за да се

отплесва по толкова отнесено-емпирични, псевдо-гностични, холистично-гинекологични и граничещи със здравия разум теми....Ще помоля постът ми да не бъде трит и редактиран.Обещавам повече да не влизам в темата.

Казах,каквото мисля.

Ей, пич, ако знаеш колко ти се радвам само! влизай по-често, че тук пея соло.

Подкрепям! Идвай и пиши. :P

:hush:

И да и не! ;)

Е, то аз толкова си разбирам... :eek:

Е, то аз толкова си разбирам... :lol6:

А на моя въпрос ще отговорите ли?

Уверявам Ви - аз ще ви разбера перфектно.

Нашата планетарна система /макрокосмоса/ е проникната от астрални течения, астрални сили, които управляват/определят/тласкат/охарактеризират/дават цел на всичски астрални форми и същества, както и астралните аспекти на по-сложните същности.

До тук ясно ли се изразих?

А егрегорчетата на малките сектички от какво се хранят?

Вярно ли, че били много лакоми като кърмаци, които сега растат?

Затова ли членовете на тези сектички ходят като сенки и приличат на хора, които току що са кръводарявали с литри кръв?

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Който знае какво представлява и как се постига да пише. Какво става, когато вече е постигнато това състояние?

Вземаш една ока руйно вино, тобра със свински пържоли, видео-касета 'хард-порн' и транцедентираш на върха на зъбите. :ph34r:;)

Еее, ама цялата тема ще я пратя в коша ако ще се спами така.

Извинявай Инфи, но това е отговор, според мене, който е най-близко до отговорът, който има Тюки... ;)Публикувано изображение

Ако не е така лично се отричам от отговорът си. Публикувано изображение

Скъпа Али,

Нови мусул-уомани не се ли задължват да стоят до печката и да бъркат яйца с призив : "Миш-Маш-Ал-Англе", леко суровички, Али, да не ги загориш?..

Да те питам нещо относно 'идолите'?... Казваш Кааба, джамиите, Минаретата не са култови идоли. Добре, не бих се съгласил, но да допуснем това.

Но проблемът не в статуите или някакви каменни обекти.

Проблемът е доста по-перцептуален. Публикувано изображение

Мусулите, като част от абрахамците, а те-част от извънкастовите на ВЕДАическата държава, не разбират понятието "полубог". Те считат, че освен духът "аллах" най-развитите живи същества в грубо-матерно тяло са човеците . :) Нещо повече: мусулите се задължават да избиват всички човеци, които не вярвали в този дух от мрака, наречен- 'аллах'.

Алли, сега на тебе как ти се струва?- мислиш, че Бог Кришна няма да се появи в Неговата форма когато си поиска?.

И за това ли изтебват мюслитата човеците? Мислият , че един ден няма да ги има вече ли?... Публикувано изображение

Мюсли мисли..... :gift:

Прървата молитва на един професор

Професорът по математика Джефри Ланг, който преподава в амрикански университет, описва по следния начин първия си намаз, изпълнен с дълбоки душевни терзания в книгата си "Преди изпита на ангелите":

В деня, в който приех исляма, имамът на джамията ми подари една малка книжка, в която се описваше как се изпълнява намаза(молитвата). Но като видях реакцията на студентите мюсюлмани, той ме успокои: "Не бързай, с времето ще свикнеш!" Аз пък си рекох: "Толкова ли е труден намазът?" и се направих, че не чувам какво говорят студентите и реших да извършвам намаз.

През същата нощ се усамотих в мрачната си и малка стаичка и като се ръководех от обясненията, дадени в книжката, изпълних упражненията за абдест и се опитах да наизустя някои сури на арабски и значенията им на английски. Тези мои занимания отнеха много часове.

Когато почувствах в себе си смелост вече да опитам първия намаз(молитва), реших това да иша(нощната молитва). Беше посред нощ. Взех книжката с указанията, отидох в банята, отворих я и едно по едно изпълних всичките изисквания така както правят начинаещите готвачки в кухнята.

Когато приключих с абдеста(обмиване), застанах насред стаята и след като се уверих, че всички врати и прозорци са затворени и заключени, се изправих към посоката, където бях уверен, че се намира Кибла(посоката за молитва).

След това поех дълбок дъх, вдигнах ръцете си и с тих глас изрекох: "Аллаху- акбар!" В този миг надявах се никой да не ме чуе и да не ме види. След това прочетох сура "Фатиха" и една друга къса сура на арабски. Струва ми се, че ако беше ме чул някой арабин, нищо нямаше да разбере от това, което четох...

сп.Мюсюлмани

:gift:Маша-Алла!Аллах да улеснява всички нови мюсюлмани!

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Алли, сега на тебе как ти се струва?- мислиш, че Бог Кришна няма да се появи в Неговата форма когато си поиска?.

И за това ли изтебват мюслитата човеците? Мислият , че един ден няма да ги има вече ли?... Публикувано изображение

Бог Кришна не същетвува,така,че няма как да се материализира.

Не само мисля,ами съм и убедена.

Мюсюлманите не убиват човеците,какво предположение само

кой нама да го има бре Ю-ра ?!Публикувано изображениеПубликувано изображение

Бог Кришна не същетвува,така,че няма как да се материализира.

Не само мисля,ами съм и убедена.

Мюсюлманите не убиват човеците,какво предположение само

кой нама да го има бре Ю-ра ?!Публикувано изображениеПубликувано изображение

"Кришна не съществува, а аллах-същестува".

.... ;)

Али, чувала ли си латинския израз(Шпагата си при-пада по латински сентенции! Публикувано изображение ) Deva il(Devil, Il Deva) est Deva(Deus, Dio)inversus?- Демоните са инвертирали Деваи.

Али, да оставим на страна Кришна. Другият въпрос ми е относно девите(полубоговете) И те ли не съществуват?... :rolleyes:

А въобще, какво значи за тебе(или мусул-уоманството) понятието 'ЕКЗИСТЕНЦИЯ'(съществуване)?... :rolleyes:

Кравата, Кравата, ама коя?... :) Дето е на КУР бана? :wors: Банната Крава от к'УР?..

Моето въображение може да бъде и по-дивНо(и архивно) от това на мюсли-варианта. :wors:

Аз се виждам в Джанна със 72 девици(по ц....ци :P без терлици), а освен това виждам и Алла Пугачева гола-голеничка да пее http://www.youtube.com/watch?v=oIFmhye6fqw

Искам си я Алла за 73-та бройка! :rolleyes:Публикувано изображение

Юра е поли-тестис и си иска Алла! Публикувано изображение

Няма деви,предраги ми Ю-ра,освен във въображението ти разбира се.

Както знаеш Исляма не е политеизъм

ето най-важните мююлмански принципи,за а придобиеш(ако изобщо е възможно)представа:

шесте основи на имана(вярата)са:

1.Вяра в Аллах сут

-вяра в господството на Аллах сут

-вяра в божествеността на Алах сут

-вяра в имената и качествата на Аллах сут

2.Вяра в ангелите

3.Вяра в книгите

-Библия

-Тора

-Псалмите (на Дауд ас (Давид))

-Писанията на Ибрахим ас

-Коран

4.Вяра в пратениците

5.Вяра в Съдния Ден

6.Вяра в съдбата

+5-те стълба на Исляма

няма божествени деви и вяра в голите селянки на Кришна

и както знаеш мюсюлманите,за разлика от християните работят не само за душатат,

всичко е балансирано и обратно на общоприетото мнение няма екстремизъм.

и една ,,приказка за лека нощ,,:

Няма принуждение в религията. Отличи се вече истината от заблудата.

Който отхвърли сатаните и повярва в Аллах, той се обвързва с най-здравата връзка,

която не се къса. Аллах е всечуващ, всезнаещ.

Аллах е Покровителят на вярващите. Той ги извежда от тъмнините към светлината.

А сатаните са покровители на невярващите. Те ги извеждат от светлината към тъмнините.

Те са обитателите на Огъня, там ще пребивават вечно.

Не видя ли ти онзи, който спореше с Ибрахим за неговия Господ, че Аллах му е дал владението?

Когато Ибрахим рече: “Моят Господ е, Който съживява и умъртвява.”, [другият] рече:

“Аз съживявам и умъртвявам.” Ибрахим рече:

“Аллах довежда слънцето от изток, а ти го доведи от запад!”

И се слиса онзи, който не бе повярвал. Аллах не напътва хората-угнетители.

:) из сура Кравата

Ревността е радостно чувство защото може да се трансформира в мъдрост.

Мисля че третият Буда от нашата епоха - Кашяпа е живял преди повече от 25000 години, а този преди него (вторият) (не му помня името) преди повече от 100 000. Излиза че Веда е произлязла от Будизма. :-) Този факт прави ли те щастлив?

Ахм Те и йогите едно време са живели по няколко стотин години. Ама защо сега вече не живеят по толкова, знае ли някой? :rolleyes:Публикувано изображение

Ахм Те и йогите едно време са живели по няколко стотин години. Ама защо сега вече не живеят по толкова, знае ли някой? :PПубликувано изображение

Продължителността на живота е обратно пропорционален на броя на задавани въпроси, както и на броя на сексуалните мисли(макар и със сила!) :)Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.