Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Какво извършва според теб?

На снимката това е мобилен телефон...

нямам идея,не мога да предположа дори Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дзмиите те карат да си фантазираш, Тюки.

Остави ги дзмиите и ме питай за мене. Публикувано изображение

Но не ме питай сериозно за мене, преди дзмиите да са при тебе.. :rolleyes:Публикувано изображение

Искаш да те питам за теб ли? Публикувано изображение

Добре, тогава ще те питам. Коя е тази която се вижда зад теб на снимката? :rolleyes:

Искаш да те питам за теб ли? Публикувано изображение

Добре, тогава ще те питам. Коя е тази която се вижда зад теб на снимката? :rolleyes:

Туки, в раздела обсъждаме религии и учения, не Ура.

Имаш опция за ЛС.

нямам идея,не мога да предположа дори Публикувано изображение

И имаш ли на идея какво този вещ(веж) анонимен мюсли иска да ни сугестира с тази сценка?.. :rolleyes:

Публикувано изображение

Леллеее каква боза сте сътворили тука!!! :ass:

Idan,

да те питам нещо, ма ако може по-спокойно? Публикувано изображение

Моe мнение е, че пушекът е символ на Сатурн(черната дупка, :angry: която 'управлява' Земята ни на материално ниво, която, очевидно и евреите почитат, тъй като са разрушители Публикувано изображение )

Та въпросът ми е, според тебе , кръвта и пушекът дето принася в жертва този джудас прийст, не са ли символ на разрушението(Сатурн, пушека) и плодовитостта(Луната в цикъл, кръвта)?.... Публикувано изображение

Публикувано изображение

Другият ми въпрос към тебе е: защо другарите евреи-комунисти димят нон-стоп, като печки в по-долния клип?: :speak:

И последно: ти с твоите matted locks на аватарната си снимка, използваш ли пушаци или- не?.... :whist:

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Idan,

да те питам нещо, ма ако може по-спокойно? Публикувано изображение

Моe мнение е, че пушекът е символ на Сатурн(черната дупка, :clap: която 'управлява' Земята ни на материално ниво, която, очевидно и евреите почитат, тъй като са разрушители Публикувано изображение )

Та въпросът ми е, според тебе , кръвта и пушекът дето принася в жертва този джудас прийст, не са ли символ на разрушението(Сатурн, пушека) и плодовитостта(Луната в цикъл, кръвта)?.... Публикувано изображение

Публикувано изображение

Другият ми въпрос към тебе е: защо другарите евреи-комунисти димят нон-стоп, като печки в по-долния клип?: :hush:

И последно: ти с твоите matted locks на аватарната си снимка, използваш ли пушаци или- не?.... :rolleyes:

Пушат, защото са нервни.

На някои луди в лудницата им дават да пушат, за да се успокояват.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Пушат, защото са нервни.

На някои луди в лудницата им дават да пушат, за да се успокояват.

Тюксън, кадрите не са били 24 в секунда, а по-малко бройка и за това изглеждат по-бързи от реалните, ....но хайде първо нека отговори Идан и после ти да се включваш, защото така става като конска муха. Въпросът ми е към него, а от твоите тъпотии той може да не го забележи... :rolleyes:

Тюксън, кадрите не са били 24 в секунда, а по-малко бройка и за това изглеждат по-бързи от реалните, ....но хайде първо нека отговори Идан и после ти да се включваш, защото така става като конска муха. Въпросът ми е към него, а от твоите тъпотии той може да не го забележи... :rolleyes:

Знаех си, че точно така ще си помислиш. Явно наистина ти се иска той да отговори. По-добре му пиши на ЛС, щото иначе се съмнявам, че той ще дойде тук (в близките няколко дни или седмици Публикувано изображение ), та затова едва ли ще забележи въпроса ти. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Освен това, това, което написах за цигарите е изключително сериозно и важно!

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Знаех си, че точно така ще си помислиш. Явно наистина ти се иска той да отговори. По-добре му пиши на ЛС, щото иначе се съмнявам, че той ще дойде тук (в близките няколко дни или седмици Публикувано изображение ), та затова едва ли ще забележи въпроса ти. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Освен това, това, което написах за цигарите е изключително сериозно и важно!

Тюксън пак спамиш за глупости и ме принуждаваш да ти отговарям. Ако бях един Скорпион и 4% нямаше да ти отговоря на въпросите ти.

Опцията "Лични Съобшения" е именно за това, дето драскаш ти. Бях те посъветвал, като се интересуваш от хорски клюки да отидеш при Миглена Ангелова от "И&Л". Моите въпроси към Идан са по темата, като за десерт има и един полу-личен, която е алтернативен(факултатитве) за отговор.

Не си ли спомняш, как Нео те дефинира пред месеци? ... :hush: каза, че си "Спамаджийка", което си е верно. Ма, като, че ли нямаш мяра и преценка колко плява да пуснеш покрай зърното си?..

Бих си помечатал ........ :rolleyes: Инфи да почисти последните ни постинги за да може да остане това по темата, :clap: като диалог?...

ПС: Наистина, и от самолет е ввидно, че оставяш впечеатление, като "Агент от Матрицата", който ходи налявао-надясно и сее спам с цел да не се фокусират нещата върху Главната Проблематика.

Туки, сърдиш се, че ти трием мненията, но някои твои писаници и за коша не стават...

Разясни ми я тази дуалност.

Христос/Кршна е извън нея. Тогава?

Какъв е този Луци?

Инфи ,това е въпрос на Туки!??!

Защо ти го задаваш?Да не обърка профилите? Публикувано изображение

Инфи ,това е въпрос на Туки!??!

Защо ти го задаваш?Да не обърка профилите? Публикувано изображение

Тя сега не може, та затуй Публикувано изображение:P

Аз нямам клонинги бре, единствена и неповторима съм.

:angry:

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

Тя сега не може, та затуй Публикувано изображение:P

:angry:

Колко време ще е на бананова каша?Ще ми липсва много,тъкмо и свикнах. Публикувано изображение

Dindi, не си Земна, за да разбереш Близнаците, с Близнак живея и аз, цял живот, а именно-мама.Колкото до Уркото, на мен ми е ясен, нарочно му написах няколко неща, които той дори не усети.Само да намекна, че Астрологията, която се преподава, е Нисша, и доста математически ориентирана, и бедна.Аз не говоря от астрологична гледна точка, а от името на друга, по-висша и точна наука.Урко, докато ти избиваш комплекси и се заяждаш ексцентрично, без ясна позиция, и изчистен начин на мислене, обърни внимание колко опростено и същевременно изчерпателно умея да обяснявам аз...Кой мислиш, че повече се нрави на начинаещите?По отношение на състареното, абсолютно цялата ти теория е грешна, и много смешна.Подсказвам-цикъл, бебе, дете...сети ли се за останалаа последователност?И тая тема ли ще омацаш? Аз, като двойна Земна конфигурация, съм прекалено голям залък за теб.Не съм те търсил аз, ти потърси мен да се заяждаш.Защо ли? Оставям ти го за домашно.

Чичо Догматичко, нищо не каза. Само дрън-дрън. :speak:

Приличаш ми на Овнето Дийн по догматизъм и перене: "Моята висша-твоята низша!".

Типичен низш сатурнански тип си! ;) ...Щото познавам и доста напреднали Козирози. Ти си просто на дъното на Черната дупка. Гний си там.. не те пипам.. Публикувано изображение

ПС: Ааааа- да не забравя за "децата на зодиака"-Козирози. Пусни им бради и ги облечи в черно..... и им дай една лопата "да са отговрни"! :ph34r::baby:;)

Не съм те търсил аз, ти потърси мен да се заяждаш.Защо ли? Оставям ти го за домашно.

Верно по ЕГ Не-си ми хлапе, с 15 години си по-малък на ЕГ Не, но затова пък си ми вече баща- наставник!

Затова ти казвам, че Козироз и Скорпион са родени старци. Те се раждат с муста и брадаци.

Дори и със склероза, за това "кой кого потърсил"?.... Писал си постинг в Днес в 10:09ч. и вече си забравил "КОЙ КОГО Е ТЪРСИЛ ПРЪВ"?... Публикувано изображение

Младеж-бива ли така, бе синко- на 26 и те гони склерозата!?... :bighat:

К'о ли ще бъдеш като станеш на 41?.... Публикувано изображение Ще трябва да си записваш и да си четеш през 10 мин мислите си?..... ;)

Бат` Стефане, може ли да ми обясните по-ясно кой какво щял да ми разплаче, че нещо не доразбрах... После аз ще ви кажа някои нещица.

Много ми е странно колко са злобни и завистливи хората, едни и съши твърдения почитате, ако са на ГУдман, аз, ако ги кажа по друг начин, казвате, че бъкел не разбирам...По отношение на минусите, казах ясно, като за малоумни, тъпи ли сте, или не разбрахте, че, когато един човек има прекалено силен минус спрямо твоя характер, тогава той отпада от надпреварата?Жената Телец е възможно най-недипломатичното същество, Бебето на Зодиака, било комуникативно, wtf, чуват ли се някои хора какви ги плещят?Хайде да цитираме кака Гудман "Жената Телец е търпелива, но не е гъвкава ".Най-изявената хулиганка, която описах по-горе в примера с релсите, отново е на Линда Гудман.Споменахте я многократно, и се постарах да говоря по нейния начин, за да ме разбирате.Честта за най-дипломатично същество се пада на Скорпиона, заради завидната адаптация, и за факта, че говори за всичко друго, дори за проблемите на другия, но НИКОГА не издава своето.Гудман казва, че той дори сам себе си не познава, запазил е всичко за своя Създател.Пояснявам-добрият войн няма език, казва легендарният Атила, и не може да те издаде, дори и да го иска.Уродчо, или какъвто си там, явно не си разбрал, че прекалено различните хора имат прекалено различни позиции.Хайде да си опредниш гениалната водоподлейска памет, и сам да се сетиш какво съм имал предвид.Изрично посочих, че никому няма да давам даром знанията си, и да му отварям очите, ако няма подходящо отношение.Може ли дъртак на 41 да се чувства застрашен от един младеж?На тия години вече трябваше да си мастит бизнесмен, бе!Използваш заучени неща, които ги има във всяка книга и на много места в мрежата, без нищо лично твое, освен за Девите, за което те признавам, между другото, и не си си създал собствен стил и начин на мислене?Аз обяснявам на хората с по две изречения, а ти само се ядеш с другите, евала на онази, която те изяде с парцалите, не помня точно nickname.Човек, който не разбира от зодии, да пише като мен?Да видяхте някой друг в темата да пише на подобно ниво?Написаното важи и за Динди.Дреме, спи, бълнува, не знам, но хората искат ФАКТИ.Когато те говорят, и боговете мълчат.Аз за еди-кого си съм омъжена, аз кого познавам...Ти дори не си компетентна, как можеш да опознаеш Въздуха?Къде е той, навсякъде и никъде?Изобщо, наистина ли си въобразяваш, че рационален с ирационален характер умеят да се опознаят?!Оспорваш научни факти на топескперта в световен мащаб, кака Гудман, както я наричам, а имаш ли си понятие колко смело е това?И то, без НИКАКВА РЕАЛНА АРГУМЕНТАЦИЯ?!Аз кого познавам, аз с кого съм живяла, можеш ли да си представиш колко смешно би било да се напише в книга?Ами, аз пък чух, че баба Пена родила на 80г :nono: (Затапващият аргумент за празни приказки на един прочут модератор, когото аз не харесвам, но му се възхищавам за знанията).Урко, ако щеш, на 441 стани, много по-мъдри от теб хора са казали-Не питай старото, а патилото.Пишлегарският ти подход е срам за човек със знания като твоите, които наистина си ги бива доста, в определени мащаби.Нека сега да си изложа личната позиция и впечатления, все пак, това е поискал от нас авторът на темата."Ако не можеш да обясниш нещо, дори най-сложното, по най-простия възможен начин, то, значи, ти не си го разбрал, и нищичко не знаеш." А.Анщайн, милиарди пъти по-голям учен от теб.Е, аз доста практически насочено и изчерпателно обясних за връзките между конфигурациите, за разлика от теб, който се изкара на всяко гърне мерудията.Четох само първите 2-3 страници, и бях по-полезен от теб.Евала на Матт, или както се пишеше, която вкара психология и философия с обяснението за Анимус и асцендент, комбинира 3 науки.И хлапе да седне да преписва от дебелите книги, ще може да говори като теб, Урко (така те нарича един член на форума).Не си и очаквал подготвен противник, нали? Имам новини за теб, "татенце", следващият път разбери, че Въздушните ВИНАГИ подценяват противника си, и не го познават.Вместо да прочетеш астробоклуците си, прочети "Изкуството на войната", личното ми мнение е, че много ще ти помогне, да се съобразяваш с кого, и как говориш.На знания те задминах, на честен бой-да не говорим...Тогава никакви помии и никакви лалания няма да те спасят, адски ще ми е интересно как ще ми се молиш.Е, фактите са си факти, лаладжийо.Познаваш хората, а не умееш да ги разбираш, и да намериш подхода.Козирогът има ясна лична позиция, която брани завидно добре, нещо, което не е за Водоподлей, нали?Заяждайки се и осмивайки, наистина си подлей, отново факти...Даваш с пример в Ван Хален, описа го похвално, и аз го обожавам...КАКВО ГОВОРИ ЗА ТЕБ ДОБРЕ ТОВА, че и ти си същата зодия?Какво играеш ти, както се казва на разговорен език?Каква заслуга носиш за чужди постижения, макар и подобен по характер?Като свалим картите, един на един, ти с какво ще се похвалиш?Разбираш ли ме?Аз да съм давал пример със спрягания за най-велик учен на всички времена, Исак Нютон?Или с друг Козирог, Луи Пастьор? Барабар Петко с мъжете, казали хората.Засрами се.Смееш се на мен, за връзките и постиженията ми, а ти какво играеш, какъв си, и кой си?Би ли посмял да ми говориш така в очите?!

По-ясно и по-добре от това не мога да го обясня.

...много, много си примитивен, чак вече не ми се отговаря дори в ироничен стил, защото освен, че си малък, но си си доста гаменски архетип. Тип негърът мохамеданин Касиус Клей.

Доста по-примитивен си дори от Дийн-шпагата. Шумното мюсли от Шумен.

Нямаш не само познания, но и никога няма да са научиш, защото си роден костелив орех- гаменче. Публикувано изображение Тука не съм да си меря шанца с някой, ма явно недорасли по съзнание гаменчета, прочели две неща се хващат за шпагата си, като "13 годишни бащи"?...

Боксьорите когато бях на твоя възраст в България бяха цигани, а в цивилизованите страни са негри. ...на това ниво си.... ;)

От тебе ще запомня един бисер, който ще го цитирам винаги: "Най-големи деца на зодиака били Козирозите".

От това по-голямо НЕВЕЖЕСТВО -ЗДРАВЕ МУ КАЖИ! ;)

Аз, разбирам Козирозите да са на 2 или 3 място, по дъртащина(дърта-нянщина), ма те водят убедително пред всички архетипи, взети заедно. С убедителна дистанция!

Освен това, догматизма и мафиотлъка на деградиралите козирози(и скорпиони) винаги кулминира в бабаитлък("бабА" значи 'бащейко') и гаменщина. Публикувано изображение

С червено са отбелязани нелепости и невежества, които няма да корегирам, че ще ми свърши червеното мястило...

Малък си, Наивен си, Невеж си. Не е беда, както ти казах. Бедата е, че няма да се научиш тъй като си гаменски тип, мангалско-негърски тип: примитив с една дума. :speak:

Много ми е странно колко са злобни и завистливи хората, едни и съши твърдения почитате, ако са на ГУдман, аз, ако ги кажа по друг начин, казвате, че бъкел не разбирам...По отношение на минусите, казах ясно, като за малоумни, тъпи ли сте, или не разбрахте, че, когато един човек има прекалено силен минус спрямо твоя характер, тогава той отпада от надпреварата?Жената Телец е възможно най-недипломатичното същество, Бебето на Зодиака, било комуникативно, wtf, чуват ли се някои хора какви ги плещят?Хайде да цитираме кака Гудман "Жената Телец е търпелива, но не е гъвкава ".Най-изявената хулиганка, която описах по-горе в примера с релсите, отново е на Линда Гудман.Споменахте я многократно, и се постарах да говоря по нейния начин, за да ме разбирате.Честта за най-дипломатично същество се пада на Скорпиона, заради завидната адаптация, и за факта, че говори за всичко друго, дори за проблемите на другия, но НИКОГА не издава своето.Гудман казва, че той дори сам себе си не познава, запазил е всичко за своя Създател.Пояснявам-добрият войн няма език, казва легендарният Атила, и не може да те издаде, дори и да го иска.Уродчо, или какъвто си там, явно не си разбрал, че прекалено различните хора имат прекалено различни позиции.Хайде да си опредниш гениалната водоподлейска памет, и сам да се сетиш какво съм имал предвид.Изрично посочих, че никому няма да давам даром знанията си, и да му отварям очите, ако няма подходящо отношение.Може ли дъртак на 41 да се чувства застрашен от един младеж?На тия години вече трябваше да си мастит бизнесмен, бе!Използваш заучени неща, които ги има във всяка книга и на много места в мрежата, без нищо лично твое, освен за Девите, за което те признавам, между другото, и не си си създал собствен стил и начин на мислене?Аз обяснявам на хората с по две изречения, а ти само се ядеш с другите, евала на онази, която те изяде с парцалите, не помня точно nickname.Човек, който не разбира от зодии, да пише като мен?Да видяхте някой друг в темата да пише на подобно ниво?Написаното важи и за Динди.Дреме, спи, бълнува, не знам, но хората искат ФАКТИ.Когато те говорят, и боговете мълчат.Аз за еди-кого си съм омъжена, аз кого познавам...Ти дори не си компетентна, как можеш да опознаеш Въздуха?Къде е той, навсякъде и никъде?Изобщо, наистина ли си въобразяваш, че рационален с ирационален характер умеят да се опознаят?!Оспорваш научни факти на топескперта в световен мащаб, кака Гудман, както я наричам, а имаш ли си понятие колко смело е това?И то, без НИКАКВА РЕАЛНА АРГУМЕНТАЦИЯ?!Аз кого познавам, аз с кого съм живяла, можеш ли да си представиш колко смешно би било да се напише в книга?Ами, аз пък чух, че баба Пена родила на 80г :lol6: (Затапващият аргумент за празни приказки на един прочут модератор, когото аз не харесвам, но му се възхищавам за знанията).Урко, ако щеш, на 441 стани, много по-мъдри от теб хора са казали-Не питай старото, а патилото.Пишлегарският ти подход е срам за човек със знания като твоите, които наистина си ги бива доста, в определени мащаби.Нека сега да си изложа личната позиция и впечатления, все пак, това е поискал от нас авторът на темата."Ако не можеш да обясниш нещо, дори най-сложното, по най-простия възможен начин, то, значи, ти не си го разбрал, и нищичко не знаеш." А.Анщайн, милиарди пъти по-голям учен от теб.Е, аз доста практически насочено и изчерпателно обясних за връзките между конфигурациите, за разлика от теб, който се изкара на всяко гърне мерудията.Четох само първите 2-3 страници, и бях по-полезен от теб.Евала на Матт, или както се пишеше, която вкара психология и философия с обяснението за Анимус и асцендент, комбинира 3 науки.И хлапе да седне да преписва от дебелите книги, ще може да говори като теб, Урко (така те нарича един член на форума).Не си и очаквал подготвен противник, нали? Имам новини за теб, "татенце", следващият път разбери, че Въздушните ВИНАГИ подценяват противника си, и не го познават.Вместо да прочетеш астробоклуците си, прочети "Изкуството на войната", личното ми мнение е, че много ще ти помогне, да се съобразяваш с кого, и как говориш.На знания те задминах, на честен бой-да не говорим...Тогава никакви помии и никакви лалания няма да те спасят, адски ще ми е интересно как ще ми се молиш.Е, фактите са си факти, лаладжийо.Познаваш хората, а не умееш да ги разбираш, и да намериш подхода.Козирогът има ясна лична позиция, която брани завидно добре, нещо, което не е за Водоподлей, нали?Заяждайки се и осмивайки, наистина си подлей, отново факти...Даваш с пример в Ван Хален, описа го похвално, и аз го обожавам...КАКВО ГОВОРИ ЗА ТЕБ ДОБРЕ ТОВА, че и ти си същата зодия?Какво играеш ти, както се казва на разговорен език?Каква заслуга носиш за чужди постижения, макар и подобен по характер?Като свалим картите, един на един, ти с какво ще се похвалиш?Разбираш ли ме?Аз да съм давал пример със спрягания за най-велик учен на всички времена, Исак Нютон?Или с друг Козирог, Луи Пастьор? Барабар Петко с мъжете, казали хората.Засрами се.Смееш се на мен, за връзките и постиженията ми, а ти какво играеш, какъв си, и кой си?Би ли посмял да ми говориш така в очите?!

По-ясно и по-добре от това не мога да го обясня.

хм, не че се меся.... ама ...... май някой не си е научил урока като е прочел "Изкуството на войната"..... е, може и да не го е чел ..... :ph34r:

хм, не че се меся.... ама ...... май някой не си е научил урока като е прочел "Изкуството на войната".....

е, може и да не го е чел ..... :ph34r:

Архетип Овните и Скорпита са войни. Архетип Козирог не е.

Но това японско петле тип "баат Дийн" има доста аспекти на тези два архетипа и домовете им.

Но е достатъчно примитивен да разбере, че индивидът не е само зодията си(Слънце в знак), ма когато на 13 годишен му стане кокалчето можеда разтръби на цял свят за бащинството си, а?... Публикувано изображение

Примерно, за тебе?.. Ти като ценителка на "Монолози на Еймми" би ли декларирла в потвърждение от боксьорчето, че си 'най-добрия дипломат'?.. Виж може би- да си най-добрия изкусител на нежни сърДца, хаха, ха?... Публикувано изображение

Архетип Овните и Скорпита са войни. Архетип Козирог не е.

Но това японско петле тип "баат Дийн" има доста аспекти на тези два архетипа и домовете им.

Но е достатъчно примитивен да разбере, че индивидът не е само зодията си(Слънце в знак), ма когато на 13 годишен му стане кокалчето можеда разтръби на цял свят за бащинството си, а?... Публикувано изображение

Примерно, за тебе?.. Ти като ценителка на "Монолози на Еймми" би ли декларирла в потвърждение от боксьорчето, че си 'най-добрия дипломат'?.. Виж може би- да си най-добрия изкусител на нежни сърДца, хаха, ха?... Публикувано изображение

нито ме интересуват архенамкаквоси нито на кого къде му се е завряло слънцето

Дипломация? по-скоро бих го нарекла манипулация.

"Той с никого не се кара, затова цялата вселена не му се съпротивлява.

Коментара на Уан Джън е следния: "Нужно е само да се откажеш от съперничеството в света и никой няма да може да ти съперничи.""

нито ме интересуват архенамкаквоси нито на кого къде му се е завряло слънцето

Дипломация? по-скоро бих го нарекла манипулация.

"Той с никого не се кара, затова цялата вселена не му се съпротивлява.

Коментара на Уан Джън е следния: "Нужно е само да се откажеш от съперничеството в света и никой няма да може да ти съперничи.""

как за всичко си права?! ...

Къде беше като бях на 26 да те отнеса за невеста?.... Публикувано изображение

Елементарната психология предполага, че анализиращият, сканиращ мъж опознава всички, изкарвайки ги извън нерви, подхождайки предизвикателно, замествайки основен компонент от семейството им.Аз нарочно се държа така хлапашки с всички.Мислите ли, че съм си такъв, че така се сключват сделки, и се живее? Урко, Скъсай си дипломата по астрология, момко, и разбери, че със стари и заучени неща доникъде няма да стигнеш, като един цитиращ дърт литератор ще си останеш.И си плати на частен урок да ти обяснят разликата между архетип и потенциал, после вече слез на Земята, и виж продължението му.Опа, забравих, ти няма как да слезеш тук, все пак си само един изгнаник.За боксьорчето не знаеш много неща, и се обаждаш неподготвен.Когато ти постигнеш 1/10 от боксьорчето, и съумееш да говориш нападателно и затапващо като него, да разгромиш противника с думи, защото с мълчание е лесно, тогава приказвай.Скорпионът ми бил воин...боже господи...Оставям ти за домашно да разбереш защо.Овенът не е воин, а побойник, ако мога да се изразя така.Той търси секс и надмощие.И, когато най-силният знак от всичките не е воин, означава, че някой обърка характеристиките на Основния характер в Зодиака, и този някой не съм аз.Ето, виж, дори ти подсказвам.За да говориш така за някого, значи трябва най-малкото да си разбрал, че кармично му се дават готови заслуги (подсказвам, заслуги), което Астрологията не го пише никъде.Всичко е индивидуално, трябва да умееш да разграничаваш.По отношение на Изкуството на войната-виртуално наистина сме големи воини, особено Уродкото.Аз му пускам гювеч, както се казва, а той дори не хваща да си обогати познанията...Все пак, му дадох възможности, и му отговорих, въпреки ниското му ниво.И, когато правиш разликата между Висшата наука, и земната аматьорщина, тогава можеш да разбереш.И никой от вас, великите присмехулници, не разбра, че фактите са си факти, и ви затапвам с по един елементарен въпрос, и ви показвам какво ви е нивото.Аз си писах добронамерено, по моя си начин, а вие ме нападнахте с помия, най-силното ви оръжие, евала, че сте достойни... :blow out candles: Сега ви купих и продадох, без дори да разберете, с едно изречение от това съобщение.Никой от вас, велики водоподлеи, Скорпиони, орли и змии, не ми каза кои са Четирите Избрани знака, къде, и защо се срещат, за да покаже, че наистина имате покритие.Какво да се прави, дава хляб и на врага си...

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Може би няма да ти се изясни и до твоята 41 годишнина(ако не си намериш майсторът до тогава с тази агресия? ), че с гаменчета не се занимавам?... Публикувано изображение

10 нива надолу си дори от мюслито Дийн в мойта класация. :cheers:

За него няма да ти казвам къде ми е в класацията "Top100".

Скъсай си дипломата по астрология, момко.И си плати на частен урок да ти обяснят разликата между архетип и потенциал, после вече слез на Земята, и виж продължението му.Опа, забравих, ти няма как да слезеш тук, все пак си само един изгнаник.За боксьорчето не знаеш много неща, и се обаждаш неподготвен.Когато ти постигнеш 1/10 от боксьорчето, и съумееш да говориш нападателно и затапващо като него, да разгромиш противника с думи, защото с мълчание е лесно, тогава приказвай.Скорпионът ми бил воин...боже господи...Оставям ти за домашно да разбереш защо.Овенът не е воин, а побойник, ако мога да се изразя така.Той търси секс и надмощие.И, когато най-силният знак от всичките не е воин, означава, че някой обърка характеристиките на Основния характер в Зодиака, и този някой не съм аз.Ето, виж, дори ти подсказвам.За да говориш така за някого, значи трябва най-малкото да си разбрал, че кармично му се дават готови заслуги (подсказвам, заслуги), което Астрологията не го пише никъде.Всичко е индивидуално, трябва да умееш да разграничаваш.По отношение на Изкуството на войната-виртуално наистина сме големи воини, особено Уродкото.Аз му пускам гювеч, както се казва, а той дори не хваща да си обогати познанията...Все пак, му дадох възможности, и му отговорих, въпреки ниското му ниво.И, когато правиш разликата между Висшата наука, и земната аматьорщина, тогава можеш да разбереш.И никой от вас, великите присмехулници, не разбра, че фактите са си факти, и ви затапвам с по един елементарен въпрос, и ви показвам какво ви е нивото.Аз си писах добронамерено, по моя си начин, а вие ме нападнахте с помия, най-силното ви оръжие, евала, че сте достойни... :blow out candles: Сега ви купих и продадох, без дори да разберете, с едно изречение от това съобщение.Никой от вас, велики водоподлеи, Скорпиони, орли и змии, не ми каза кои са Четирите Избрани знака, къде, и защо се срещат, за да покаже, че наистина имате покритие.Какво да се прави, дава хляб и на врага си...

Aбе хора, днес гълтали ли сте си хапчетата?? Публикувано изображение Ако не сте- направете го и не си губете времето с неща които не са манджа за вас....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.