Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Хахаха, Урко, ти вярваш ли си на думите .... Публикувано изображение

Да почна ли да давам примери противоречащи на твърденията ти сега .....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хахаха, Урко, ти вярваш ли си на думите .... Публикувано изображение

Да почна ли да давам примери противоречащи на твърденията ти сега .....

Винаги съм се шегувал без злоба, защото те възпримем, като човек с хУмор :PПубликувано изображение

Винаги съм се шегувал без злоба, защото те възпримем, като човек с хУмор :PПубликувано изображение

Само как ти вЕрвам да знаеш ..... ти може да си верваш също ............. Публикувано изображение

Попитах: Вярват ли евреите в безсмъртието на душата? Тук. Толкова труден ли е този въпрос? Или тъп? :P Но за мен си е въпрос.

:laughing5:Публикувано изображение

Да уточня: след смъртта, душата продължава ли да съществува индивидуално или Бог си я прибира до съдния ден? :rolleyes:

Защо, ако е сериозен интереса Ви, не се обърнете към православен свещеник.

Не искам да те поучавам..... но виж делата и тогава съди къде е грозното, и къде красивото.... Останалото е празнословие...

Много ми хареса тази фраза...

Използвал си думата "съди" в смисъл разсъди,а не осъди,нали?

Това е още по-красиво ....

И това също.... http://www.vbox7.com/play:e1c09bf4

Ето една песен,която според мен е красива...: http://www.youtube.com/watch?v=04JC2eEBL7E

Много ми хареса тази фраза...

Използвал си думата "съди" в смисъл разсъди,а не осъди,нали?

Ето една песен,която според мен е красива...: http://www.youtube.com/watch?v=04JC2eEBL7E

Да, смисъла който е използван е не буквално да съдиш( осъждаш ) , а да разсъдиш ( прецениш, премериш ) :)

Твоя линк също е добър, една хубава песен, от един много добър певец.. жива легенда...

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Да, смисъла който е използван е не буквално да съдиш( осъждаш ) , а да разсъдиш ( прецениш, премериш ) ;)

Твоя линк е също е добър, една хубава песен, от един много добър певец.. жива легенда...

....не му ли е доста фалцетен глас за мъж? :) .. в музиканските среди казваме, че 'мадористът е дошъл'..... Публикувано изображение

текстът за ислямът ли става дума или -за някое разбито на 555 парчета сърце от някой чок-гюзел ханъм?.... Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

....не му ли е доста фалцетен глас за мъж?

Преди се ядосвах на спама,ама явно е вярно твърдението,че всичко зависи от гледната точка.Може би колкото повече спам,толкова по-добре,или не?

Турските певци се славят с голям диапазон на гласа и този е един от тях.Гласът му е тенор и не пее фалцетно.

Нека някой да познае оригинала!

http://www.youtube.com/watch?v=J-g3N6TXn8M

http://www.youtube.com/watch?v=01OcIduiY8U...feature=related

Преди се ядосвах на спама,ама явно е вярно твърдението,че всичко зависи от гледната точка.Може би колкото повече спам,толкова по-добре,или не?

Турските певци се славят с голям диапазон на гласа и този е един от тях.Гласът му е тенор и не пее фалцетно.

Нека някой да познае оригинала!

http://www.youtube.com/watch?v=J-g3N6TXn8M

http://www.youtube.com/watch?v=01OcIduiY8U...feature=related

...фалцетен не го използвам за 'сопрано', а за фалшив, престорен-"false".

При малоазиатския и ромския контингент се ползва термина с друго значение. Публикувано изображение

В същността си евреинът е паразит, той не може и няма да се асимилира. Отличителната черта на евреина е тази, че за разлика от другите чужденци, той навсякъде иска за себе си правата на гражданин в приютилото го общество и същевременно навсякъде и във всичко си остава евреин. С други думи, той е единственият тип в целия свят, който иска специални привилегии.

мили ми смехуURко от елементарната астрология се знае че

никой не е само водолей или само овен.

то за тва има още 9 планети

но ти тия работи неможеш да ги вденеш явно и за това

ще си останеш на битово ниво ! Публикувано изображение

Грамотният Астролог като дефинира понятие "Водолей съм" дефинира архетипа, който доминира в неговата натална карта. Нали за това ти исках данните да ти кажа мнението си, тъй като човек сам не се вижда добре.

Ми, доминира при тебе Марсовото:Овенно-Скорпионското и исках да ти кажа от къде конкретно. Същевременно знам, че на такива индивиди да кажеш нещо е по-трудно, отколкото те да си прережат вените. Толкова им е костеливо егото. :angry:

Не бяха ли общо 9?

Абе дете, не виждаш ли, че се шегуваме, защо толкова злоба в едно малко дете като теб?

Я кажи, познах ли Ац-то ти?

не забелязвам някъде да се пробваш да го познаеш.

липсва изречнието: ац-то ти е...

посоката овен-скорпион е доста грешна.

но ти предлагам да не налучкваш-по детински е някак си... лельо луци

Грамотният Астролог като дефинира понятие "Водолей съм" дефинира архетипа, който доминира в неговата натална карта. Нали за това ти исках данните да ти кажа мнението си, тъй като човек сам не се вижда добре.

Ми, доминира при тебе Марсовото:Овенно-Скорпионското и исках да ти кажа от къде конкретно. Същевременно знам, че на такива индивиди да кажеш нещо е по-трудно, отколкото те да си прережат вените. Толкова им е костеливо егото. :)

за грамотния астролог слънце във Водолей значи много малко.

той е наясно че около 500 милиона души са водолей.

просто тва означава факта че слънцето е в знак водолей.

опитния астролог се захваща с архетипите едва след като

се запознае с картата на конкретния човек

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

ПРЕПИнателен, искрено благодаря за експертното мнение, предлагам да се кротнете с Люцката.Специално за нея пояснявам, че е много низко един експерт да критикува друг експерт, само защото не обяснявал по неговия начин.Пояснявам, като за малоумници, както се изрази някой в темата:Характерното на конфигурация 4-10 е, че единият постоянно се опитва да моделира и превъзпита другия, което е строго забранено, и наказуемо.Моят стил е описателен и тълкувателен, на Люцката стилът по-скоро спада към геометричен и по-математечески, не-практически насочен.На хората им е необходим само първият, това е, което те искат да знаят и чуват.Ако сега някой ни пита-я обяснете за еди-си коя зодия, гарантирам, че Люцката няма и думица да й разберат.Люцка, много от написаното от мен няма да го помиришеш дори като ниво, казвам ти го приятелски.Препинателният, да го номинира за книга, наистина е цяло признание, както и копирания разговор с Конфликтна вътрешно Везна (със Земен асцендент).Препинателният съвсем не е под твоето ниво, и бих препоръчал да се поучиш от него.За моето "писание" не отправи една-единствена критика, а към твоите-цял куп.Съжалявам, фактите са налице, аз никого не искам да убеждава в неща, пред които Астрологията като Земна наука е безсилна.После, не видях каква да е аргументация срещу мен от нейна страна, освен типичната отрицателна енергия и злоба, за която, естествено, обвинява мен, крадецът вика-дръжте крадеца.Колко Мъжко от нейна страна само... (Везна=Мъжки знак, Положителен, агресивен, най-безрасъдният от всичките.А Тукито е към сектата, тя е много повече Телец, отколкото Везни, и тя го раздава мерудия да съди всекиго, особено мен, без каквито и да е основания да ми стъпи на познанията... P.S Абе, ей, байновци, кой ...да не казвам какъв,нарече Дикинсън Земен, като е зодия Лъв?! Цар Шаро, дето само лае, и не хапе, по Лъвски, тройният Огън ти личи, толкова пишлегарски и безрасъдно самовлюбен, че не се посвени да наречеш един експерт леймър...Хората тук не знаят Отрицателен знак какво е, а аз съм бил леймърът...че, как, няма да е Лъвът, я, дето за над Бога се има, дето още в гимназиаята един доста ерудиран Лъв вкарваше психоатаки как всички трябва да вампирясат енергийно като него, и всекиму уж се искало да премери сили и да се опълчи срещу бога, срещу огромното тяло, от което самият той е част...Машалла, и 5-годишните имат по-земен и трезв разсъдък...Продължавай с пагубното его на Лъва, дето аз от такива хора страня дори професионално, камо ли дори за приятели, несъзнателни енергопийци, пропадащи все повече и повече, защото гордостта е Пагубна, и в Библията е написано...Никаква опора, само едно чалгарско представление, къв съм цар и господар, и когато Козирогът го разобличи, гордостта му отива на кино и той се скъсва да циври вътрешно...но нали е прекалено горд, за да го забележи дори сам...Люцката е толкова напред от мен със зодиите...Огънят ми бил фиксиран...блажени са верующите...Огънят, най-безконтролният от 4те елемента, фиксиран, и според конфигурация 6-8 бил по-напред от Козия, дето не можел да се справи с него...божеййй...язък ви за задълбочените знания, дето сте на брашното евтини, и в самата Основа се дъните...тцтцтцтц...

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

ПРЕПИнателен, искрено благодаря за експертното мнение, предлагам да се кротнете с Люцката.Специално за нея пояснявам, че е много низко един експерт да критикува друг експерт, само защото не обяснявал по неговия начин.Пояснявам, като за малоумници, както се изрази някой в темата:Характерното на конфигурация 4-10 е, че единият постоянно се опитва да моделира и превъзпита другия, което е строго забранено, и наказуемо.Моят стил е описателен и тълкувателен, на Люцката стилът по-скоро спада към геометричен и по-математечески, не-практически насочен.На хората им е необходим само първият, това е, което те искат да знаят и чуват.Ако сега някой ни пита-я обяснете за еди-си коя зодия, гарантирам, че Люцката няма и думица да й разберат.Люцка, много от написаното от мен няма да го помиришеш дори като ниво, казвам ти го приятелски.Препинателният, да го номинира за книга, наистина е цяло признание, както и копирания разговор с Конфликтна вътрешно Везна (със Земен асцендент).Препинателният съвсем не е под твоето ниво, и бих препоръчал да се поучиш от него.За моето "писание" не отправи една-единствена критика, а към твоите-цял куп.Съжалявам, фактите са налице, аз никого не искам да убеждава в неща, пред които Астрологията като Земна наука е безсилна.После, не видях каква да е аргументация срещу мен от нейна страна, освен типичната отрицателна енергия и злоба, за която, естествено, обвинява мен, крадецът вика-дръжте крадеца.Колко Мъжко от нейна страна само... (Везна=Мъжки знак, Положителен, агресивен, най-безрасъдният от всичките.А Тукито е към сектата, тя е много повече Телец, отколкото Везни, и тя го раздава мерудия да съди всекиго, особено мен, без каквито и да е основания да ми стъпи на познанията...

P.S Абе, ей, байновци, кой ...да не казвам какъв,нарече Дикинсън Земен, като е зодия Лъв?! Цар Шаро, дето само лае, и не хапе, по Лъвски, тройният Огън ти личи, толкова пишлегарски и безрасъдно самовлюбен, че не се посвени да наречеш един експерт леймър...Хората тук не знаят Отрицателен знак какво е, а аз съм бил леймърът...че, как, няма да е Лъвът, я, дето за над Бога се има, дето още в гимназиаята един доста ерудиран Лъв вкарваше психоатаки как всички трябва да вампирясат енергийно като него, и всекиму уж се искало да премери сили и да се опълчи срещу бога, срещу огромното тяло, от което самият той е част...Машалла, и 5-годишните имат по-земен и трезв разсъдък...Продължавай с пагубното его на Лъва, дето аз от такива хора страня дори професионално, камо ли дори за приятели, несъзнателни енергопийци, пропадащи все повече и повече, защото гордостта е Пагубна, и в Библията е написано...Никаква опора, само едно чалгарско представление, къв съм цар и господар, и когато Козирогът го разобличи, гордостта му отива на кино и той се скъсва да циври вътрешно...но нали е прекалено горд, за да го забележи дори сам...Люцката е толкова напред от мен със зодиите...Огънят ми бил фиксиран...блажени са верующите...Огънят, най-безконтролният от 4те елемента, фиксиран, и според конфигурация 6-8 бил по-напред от Козия, дето не можел да се справи с него...божеййй...язък ви за задълбочените знания, дето сте на брашното евтини, и в самата Основа се дъните...тцтцтцтц...

лелейййй FIX. леля луци-експерт Публикувано изображение:)

леля луци требва да те разцелува и да се влюби в теб дето

толкова много си я похвалил.

леля луци разбира от астрология колкото сибирска мечка от диференциална геометрия.

тя е като смехуркото- приказват си общи приказки и дълбоко си вярват.

само дето смехуURкото знае 3-4 думички повече и е малко по убедителен.

та са си почти набори де- дето е 66 там е и 68 Публикувано изображение

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

ПРЕПИнателен, искрено благодаря за експертното мнение, предлагам да се кротнете с Люцката.Специално за нея пояснявам, че е много низко един експерт да критикува друг експерт, само защото не обяснявал по неговия начин.Пояснявам, като за малоумници, както се изрази някой в темата:Характерното на конфигурация 4-10 е, че единият постоянно се опитва да моделира и превъзпита другия, което е строго забранено, и наказуемо.Моят стил е описателен и тълкувателен, на Люцката стилът по-скоро спада към геометричен и по-математечески, не-практически насочен.На хората им е необходим само първият, това е, което те искат да знаят и чуват.Ако сега някой ни пита-я обяснете за еди-си коя зодия, гарантирам, че Люцката няма и думица да й разберат.Люцка, много от написаното от мен няма да го помиришеш дори като ниво, казвам ти го приятелски.Препинателният, да го номинира за книга, наистина е цяло признание, както и копирания разговор с Конфликтна вътрешно Везна (със Земен асцендент).Препинателният съвсем не е под твоето ниво, и бих препоръчал да се поучиш от него.За моето "писание" не отправи една-единствена критика, а към твоите-цял куп.Съжалявам, фактите са налице, аз никого не искам да убеждава в неща, пред които Астрологията като Земна наука е безсилна.После, не видях каква да е аргументация срещу мен от нейна страна, освен типичната отрицателна енергия и злоба, за която, естествено, обвинява мен, крадецът вика-дръжте крадеца.Колко Мъжко от нейна страна само... (Везна=Мъжки знак, Положителен, агресивен, най-безрасъдният от всичките.А Тукито е към сектата, тя е много повече Телец, отколкото Везни, и тя го раздава мерудия да съди всекиго, особено мен, без каквито и да е основания да ми стъпи на познанията...

P.S Абе, ей, байновци, кой ...да не казвам какъв,нарече Дикинсън Земен, като е зодия Лъв?! Цар Шаро, дето само лае, и не хапе, по Лъвски, тройният Огън ти личи, толкова пишлегарски и безрасъдно самовлюбен, че не се посвени да наречеш един експерт леймър...Хората тук не знаят Отрицателен знак какво е, а аз съм бил леймърът...че, как, няма да е Лъвът, я, дето за над Бога се има, дето още в гимназиаята един доста ерудиран Лъв вкарваше психоатаки как всички трябва да вампирясат енергийно като него, и всекиму уж се искало да премери сили и да се опълчи срещу бога, срещу огромното тяло, от което самият той е част...Машалла, и 5-годишните имат по-земен и трезв разсъдък...Продължавай с пагубното его на Лъва, дето аз от такива хора страня дори професионално, камо ли дори за приятели, несъзнателни енергопийци, пропадащи все повече и повече, защото гордостта е Пагубна, и в Библията е написано...Никаква опора, само едно чалгарско представление, къв съм цар и господар, и когато Козирогът го разобличи, гордостта му отива на кино и той се скъсва да циври вътрешно...но нали е прекалено горд, за да го забележи дори сам...Люцката е толкова напред от мен със зодиите...Огънят ми бил фиксиран...блажени са верующите...Огънят, най-безконтролният от 4те елемента, фиксиран, и според конфигурация 6-8 бил по-напред от Козия, дето не можел да се справи с него...божеййй...язък ви за задълбочените знания, дето сте на брашното евтини, и в самата Основа се дъните...тцтцтцтц...

..ти пак продължаваш да си я караш по инерция, като тъп и упорит Коз, щом 'зодия Лъв', значи не може да е 'земен'. Ей страшна карма имат тези кози- да бъдат тъпи и упорити... Публикувано изображение

не забелязвам някъде да се пробваш да го познаеш.

липсва изречнието: ац-то ти е...

посоката овен-скорпион е доста грешна.

но ти предлагам да не налучкваш-по детински е някак си... лельо луци

за грамотния астролог слънце във Водолей значи много малко.

той е наясно че около 500 милиона души са водолей.

просто тва означава факта че слънцето е в знак водолей.

опитния астролог се захваща с архетипите едва след като

се запознае с картата на конкретния човек

....понеже си непочтен и спекулативено-манипулативен Марсов тип Овен-Скорпион, смятам да те оставя на собственото ти жило от илюзии. Включая и луциферианът Рудолфо Щайнерисимус. Такива архетипи като тебе се давят в собствените си изпражнения, които крият и предствят като 'мистериозен екскремент'. Публикувано изображение

Ало, въздухарите, не потвърждавайте постоянно правилото, че не можете да спорите, само да падате низко и кал да хвърляте.Не е необходимо/желателно.Препинателен, много си прав, с подмазване не върви.Лелката е дълбоко зле, щом един 26 годишен фуклЮ я слага в джоба си, чак тя се страхува от него, опитвайки се да го принизи.Колкото до Астрология, не разбирам и аз, само отношенията между зодии и комбинации, там доста ме бива.

Ало, въздухарите, не потвърждавайте постоянно правилото, че не можете да спорите, само да падате низко и кал да хвърляте.Не е необходимо/желателно.Препинателен, много си прав, с подмазване не върви.Лелката е дълбоко зле, щом един 26 годишен фуклЮ я слага в джоба си, чак тя се страхува от него, опитвайки се да го принизи.Колкото до Астрология, не разбирам и аз, само отношенията между зодии и комбинации, там доста ме бива.

Венсеремос! Публикувано изображение

СтРефане, баща ми бе Коз, но не боксьор. Публикувано изображение Много работите, но обикновено пропускате фината част в живота, а- да не говорим за най-фината?.. А никак не сте хора без потенция! Просто сте прекалено амбициозни за това преходно битие. Har Ambee! Таман вземете ключовете за апартамента, колата и вилата и току виж го напуснете без време.

И Козите летят, макар и - на Оловен Дирижабъл. :doh:

ПС: Козите не са определена боя, а -са коз. Те искат да бъдат не Ас, а-Коз. Т.е.: те искат да определят правилата на играта и искат да цакат в нея. Нещо като да напишеш пророчески завет за разрушение и да си го следваш стриктно. Публикувано изображение

Царю, не знам защо християните се страхуват много да обсъждат от сатурнаинските религии на Шива в Близкив изток- юдаизъм и ислям? Самото обсъщане на юдаизъм е 'анти-семетизъм', сякаш тези талмудчени хазари днес там имат ощо с абрахамскиата кръв на семитските араби?..

Въпросът не за кръв, а за КУЛТ. Знаеш. Публикувано изображение

Това е защото не познават ИЗТОКЪТ. И двете сатурниански религии са дегенерати на санатана-дхарма на Шива.

Аз тука бях направил анализ на паралелите, ма трият ли трият някои?... Публикувано изображение

Обърни внимание на това анимационно клипче ясно се вижда, че ваишнавската "шика"(снопче коса) тука вместо да е отзаде-е отпреде и то "2 броя за хероя"?... http://www.youtube.com/watch?v=k2Gju-FK7MA...feature=related

Идан кво ще каже за това?... Публикувано изображение

Урко, и какво променя това?! Ти търсиш грешната игра, за да си пилееш ресурсите ли? За фината част, ами, честито, по-фина и духовна душа от Козята няма.Подсказвам-елемент-Земя, Кардинален, Сатурн.

От Марс и Сатурн му идват проблемите на него

Тц, от асенданта в съвпад с северния лунен възел в квадратура с луната му в козирогче. Те овните (асенданта) и козите рогчета нали са рогати - боцкат наляво и надясно. :P Но има едно много интересно фактче - 4 празни знака и дома. Ммм, да не пропусна - най-високо е луната му - направо сладкиш.

Таман вземете ключовете за апартамента, колата и вилата и току виж го напуснете без време.

Това май важи повече за Телеца. ;) А иначе козирозите са пълно шоу с методичността си гарнирана (много) често с отсъствието на интелект. Което като принцип се наблюдава при рогатите... :P Най-голямото шоу, което съм виждал беше перверзен Телец (с много "сладка" луничка в Риби в странна квадратура). Беше лесбийка и това я довеждаше до вътрешни противоречия. Щото нали лесбийките дават повече от колкото получават. А пък Телеца не е много по даването... :P Те (Телците) са свикнали кротко да си пасат на оградена ливада и щастливо да преживят илюзията си за свобода. Нарушаването на идилията от разни смоци и скорпита ги докарва до паника от разбъркания им космос. Но иначе са много сладки рогати, не са конфликтни (като комплексирани овни), и с тях може да се прекарва приятно на обществени места. ;)

Урко, и какво променя това?! Ти търсиш грешната игра, за да си пилееш ресурсите ли? За фината част, ами, честито, по-фина и духовна душа от Козята няма.Подсказвам-елемент-Земя, Кардинален, Сатурн.

Егото на зоо-кръгът почва/се ражда с Овен и 1 дом и умира с Козата и 10 дом. Казано е, че змията хапе най-силно, преди да умира. Змията(орелът) е егото, паунът(гълъбът) е душата. Внимавай да не се възгордееш. Козата и 10 дом са само завършване на цикли в материята, колкото и кардинални да са. Публикувано изображение Сатурн- символа на черната дупка и прераждането в матрицата. :P Ако ти харесва- действай! Следващия пъ може да бъдеш или бяло котенце или черно камерунско козле.. Публикувано изображение

Ресурсите са на Бог. Ти само ги ползваш, на заем...от начина на ползването ти зависи aftermath-а... Публикувано изображение

Пип, за фалцета не е "баш тъй" - той е техника на пеене. И Джон Ленън пееше на фалцет в Бръмбарската банда. Въпрос е как се пее - добре или зле. Или по-точно какво се пее и как. ;) Щото като чуя имамите как се дерат от джамиите - и ми идва да си отрежа ушите... :)

Ма Тукси, какви са тези рибешки уклони в твоята телешка душа? :shock11: Направо ме хвърляш зад тъч линията... :P

:lol6: Венци, да ти дам и моята банкова сметка - кешки събера и аз някой и друг лефф :lol6:

Щото баламите никога не свършват - нали са тревопасни (не визирам кришнатите). А до когато има тревопасни ще има и хищници да ги папат.

:lighter:

Искаш да кажеш, че сред тревопасните зодии има много балами ли? :rolleyes:

Царю Кару, какво ще ми кажеш за човек, който има опозиция Венера-Марс в наталната карта. Чета и хубави и лоши неща за тази опозиция, та искам да видя и ти какво ще кажеш по въпроса. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.