Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Искаш да кажеш, че сред тревопасните зодии има много балами ли?

Не Тукси. Просто фразата беше отправена към Венци. А и имах предвид, че тревопасните са по-надолу в хранителната верига от хищниците.

• Отговори 2k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

виждам че господин царя се опитва да въведе нормален тон на общуване в този форум.

тва си е цяло постижение.

за разлика от някои други за които тълкуването на някоя планета в някой знак се

прави на висок глас и с хаплив език и с единствената цел другия да бъде уязвен :nono:Публикувано изображение

по случай хубавата случка

(включително за леля луцка)

:huh:

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

виждам че господин царя се опитва да въведе нормален тон на общуване в този форум.

тва си е цяло постижение.

за разлика от някои други за които тълкуването на някоя планета в някой знак се

прави на висок глас и с хаплив език и с единствената цел другия да бъде уязвен :nono:Публикувано изображение

по случай хубавата случка

(включително за леля луцка)

:huh:
... доста скорпионски вкус с бая свежо ЕГ Не. Публикувано изображение

Ние, от поколението на леля ти Луицка, слушаме доста дърта-нянска музика от времето на царя-Слънце: Луицко 16-ти. Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

... доста скорпионски вкус с бая свежо ЕГ Не. Публикувано изображение

Ние, от поколението на леля ти Луицка, слушаме доста дърта-нянска музика от времето на царя-Слънце: Луицко 16-ти. Публикувано изображение

колега ти няма да се успокоиш.

до вчера ме убеждаваше че не съм водолей.

сега скорпиони някакви ти се привиждата.

сори обаче скорпионското е доста слабо изразено

в хороскопа ми.знака скорпион нито съдържа персонални планети нито

е в ъгловите домове.

объркал си се нещо

е в ъгловите домове.

объркал си се нещо

Много жалко, че нямаш достатъчно скорпионско. Скорпионите много ги бива в някои работи. Публикувано изображение

е в ъгловите домове.

объркал си се нещо

Ами да- как да го наричам на това дето трябва да ти верваме? "Юнашко" или "Слонско" доверие?.. Публикувано изображение

Това, което демонстрираш е скорпионска прикритост, манипулативност, и язвителност?... Я провери, да не би да пише съседа ти от твoе име?... Публикувано изображение Или някой твой sibling?... Публикувано изображение

Аз от астро-чертежи не разбирам, но разбирам от архетипи. Публикувано изображение

Пип, за фалцета не е "баш тъй" - той е техника на пеене. И Джон Ленън пееше на фалцет в Бръмбарската банда. Въпрос е как се пее - добре или зле. Или по-точно какво се пее и как. :laughing5: Щото като чуя имамите как се дерат от джамиите - и ми идва да си отрежа ушите... :wow:

И отряза ли ги? :speak: Или ти ги отрязаха като на ония, които станаха известни преди няколко месеца? :P

Публикувано изображение Открехни ме в какво точно ги бива скорпитата. Щото и в секса най-много ценят мастурбацията. Ама и там Рибите са на първо място.

Единственото им добро (плутонско) качество е че стигат до дъното на нещата и е невъзможно да бъдат излъгани в нещо. Щото скорпитата са измислен знак. В епохата на Лъва (построяването на Хеопсовата пирамида) знаците са били само 10. Добавени са били два знака - единия е бил скорпито. За другия оставям на отворкоффците да ни открехнат.

Пип, за архитипите - добре. Но астрологията не е само архитипи. Зодиака има 360 градуса - нали знаеш. И всеки градус има собствено значение и обяснение.

Препи, тази дата може и да е тя, но мога да ти дам още няколко дати с такъв асендант и подробности. Какъв софт използваш? Аз съм СтароМоден - предпочитам си Астролог 5.41G - щото много ми уйдисва. Е, бутнал съм си това-онова по мой си вкус.

понеже вчера го правих , и сега не мога да си спомня точно

най - много да е плюс един ден заради луната.

но и тва се догажда.

иначе друга такава дата i godina с тези позиции няма!!!

а моя soft е ZET8

ne6to mi se skapa bg fonetikata sori

Много жалко, че нямаш достатъчно скорпионско. Скорпионите много ги бива в някои работи. Публикувано изображение

ех жени жени - все за тва мислите :laughing5:

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

Все за това мисли, я, асцендент във Везни..А "г-н царят" не въвежда ред, напротив, отново с типичното си вампирско его (за Лъва типично) намекна за хранителната верига, че Лъвът е номер 1, и е цар той :P Блажени са верующите Публикувано изображение

но и тва се догажда.

а моя soft е ZET8

ех жени жени - все за тва мислите :)

Аааа, почнахаме да замазваме с откровения, които не са нужни?....

Софта, хората си казват, след като първо си дадат астроданните. Публикувано изображение

Твойта работа с "даване на софта ти" ми звучи малко, когато оня го питали колко е часът и той отговарял: "Без петнадесет".... Публикувано изображение

Ех, т'ва Скорпи със свежо ЕГ Не, ве! Публикувано изображение ....Виждаш тука сме се събрали "отбор Юнаци"- аз, Кару, Муцката със свежи, ма- "ЕГ Да"! Публикувано изображение

Скорпиото казва "Не" ;) и на сън :P да го бутнат... ;)

но и тва се догажда.

а моя soft е ZET8

ех жени жени - все за тва мислите ;)

;) А ти сигурен ли си, че Туксито е жена? Щото аз не съм сигурен - по ми мяза на леко любопитен Телец със сравнително запазено ЕГН... Почти съм сигурен, че е по-младо от първото завръщане на Сатурн. Но при всички случаи е след първото завръщане на лунния възел. ;) За разлика от някои плещачи из форумите (задължително с огромно число постинги :yanim: ) дето това завръщане още им предстои... :P

Имам Зет 7 про, но много рядко го отварям - има някои уникални функции, които ги няма в другите софтове. Каква е разликата м/у 7 и 8 версии?

когато оня го питали колко е часът и той отговарял: "Без петнадесет"....

:) Не бе браткиш. Вица не е така. Сега ще те открехна.

Назначили младо милиционерче в транспортната милиция (или май сега беше POLYция) на гара Пловдив. В края на първия работен ден началника го пита: - Как мина работния ден?

- Мани шефе, това жепейците са много прости хора бе. Питам го един "Колко е часът" А той ми вика: - 5 и 5...

- Няма да ми каже направо 10... :lol6:

Редактирано от Цар Кару І (преглед на промените)

;) А ти сигурен ли си, че Туксито е жена? Щото аз не съм сигурен - по ми мяза на леко любопитен Телец със сравнително запазено ЕГН... Почти съм сигурен, че е по-младо от първото завръщане на Сатурн. Но при всички случаи е след първото завръщане на лунния възел. ;) За разлика от някои плещачи из форумите (задължително с огромно число постинги :) ) дето това завръщане още им предстои... :P

Имам Зет 7 про, но много рядко го отварям - има някои уникални функции, които ги няма в другите софтове. Каква е разликата м/у 7 и 8 версии?

А кога е първото завръщане на лунния възел? На каква възраст става?

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Публикувано изображение Открехни ме в какво точно ги бива скорпитата. Щото и в секса най-много ценят мастурбацията. Ама и там Рибите са на първо място.

Единственото им добро (плутонско) качество е че стигат до дъното на нещата и е невъзможно да бъдат излъгани в нещо. Щото скорпитата са измислен знак. В епохата на Лъва (построяването на Хеопсовата пирамида) знаците са били само 10. Добавени са били два знака - единия е бил скорпито. За другия оставям на отворкоффците да ни открехнат.

Пип, за архитипите - добре. Но астрологията не е само архитипи. Зодиака има 360 градуса - нали знаеш. И всеки градус има собствено значение и обяснение.

Препи, тази дата може и да е тя, но мога да ти дам още няколко дати с такъв асендант и подробности. Какъв софт използваш? Аз съм СтароМоден - предпочитам си Астролог 5.41G - щото много ми уйдисва. Е, бутнал съм си това-онова по мой си вкус.

Царю, няколко в зависмост, дали съм в цикъл или не... Публикувано изображение - Uranus, Zet12, ZET510, WOW Love(SHR)... имам и една немска Astrologer.

Но не разбирам от тях..повче ме влече да гадая и да корегирам програмите... :P

За Ра-кът какво ти е мнението, като архетип?.. Все пак е съседен на твоят доминиращ, пак и е доста детероден на пръв поглед, а на секонда виста?... Публикувано изображение

19 години и нещо. Настъпването на пълнолетието. Завръщането на Сатурн е "узряването" на индивида за живота - 29.5 години.

Позна за възрастта. Много ми познават възрастта във форума. Явно го давам леко инфантилно, но не прекалено. Публикувано изображение:P

туксито ТВЪРДИ че е жена.няма причина да не и вярваме.

оче пове4е написа стихотворение за ТОЧИЛКАТА.

типично телешки НАТУРАЛИЗЪМ Публикувано изображение

даже май е 84.с доста фатална позициа на ПЛУТОН точно ВРЪЗ асц

Ааа, не си спомням някъде аз да казвам какъв ми е пола. Тази тайна информация я давам само на някои, много специални хора. Публикувано изображение

Колкото до стихотворението за точилката - ми правичката ти казах. За теб се отнася с пълна сила. :P

Айде стига спам за глупости.

Царю Кару, какво става при сатурновото завръщане, освен че четвъртата чакра ли беше, разцъфтявала? :P

Позна за възрастта. Много ми познават възрастта във форума.

А за пола - познах ли че си момче?

1.асцендент риби

2.юпитер е управител на асцендента

3.слънце в съвпад в юпитер

За чий хороскоп става въпрос?

аз имам ЗЕТ8 лайт

А регистрационния файл от зет 7 про ще действа ли и на осма версия?

Ааа, не си спомням някъде аз да казвам какъв ми е пола. Тази тайна информация я давам само на някои, много специални хора. Публикувано изображение

Царю Кару, какво става при сатурновото завръщане, освен че четвъртата чакра ли беше, разцъфтявала? :yanim:

:P Амиии - ще ги скъсаш мацките по всички направления... ;)

А може и да поумнееш (в повечето случаи) и да се питаш защо "Ева изпапкала ябълката"... :P

При мен лично това завръщане имаше огромно значение.

1.асцендент риби

2.юпитер е управител на асцендента

3.слънце в съвпад в юпитер

туксито ТВЪРДИ че е жена.няма причина да не и вярваме.

оче пове4е написа стихотворение за ТОЧИЛКАТА.

типично телешки НАТУРАЛИЗЪМ Публикувано изображение

даже май е 84.с доста фатална позициа на ПЛУТОН точно ВРЪЗ асц

аз имам ЗЕТ8 лайт сиреч олекотена версия.

но зет8 про ина вси4ко квот си помислиш доколкото знам

на 18 мила тукси на 18 Публикувано изображение

Още едно затвърждаване, че си Скорпионски тип- познаваш ЛД на всички, а твоите ги криеш грижливо в оловен сандък-сейф на дъното.

Типичен скорпионски архетип. Публикувано изображение

Ти си Водолей, колкото аз съм космонавт. с- 'Ф' дори! :P

:P Амиии - ще ги скъсаш мацките по всички направления... :yanim:

А може и да поумнееш (в повечето случаи) и да се питаш защо "Ева изпапкала ябълката"... :P

При мен лично това завръщане имаше огромно значение.

Ще ги скъсам по всички направления? Би ли разяснил това, защото не го разбирам. Публикувано изображение

Колкото до стихотворението за точилката - ми правичката ти казах. За теб се отнася с пълна сила. ;)

Айде стига спам за глупости.

Царю Кару, какво става при сатурновото завръщане, освен че четвъртата чакра ли беше, разцъфтявала? :yanim:

Абе и аз на времето си криех пола, ма това бе преди да ми порастат муста и брадаци... Публикувано изображение

Видя ли скорпионското "водолейче" Щайгерче- как оспами(осрами) Личните ти данни. Публикувано изображение

И аз крия пола си, тъй като моите устни се срамуват... Публикувано изображение

Не бе браткиш. Вица не е така. Сега ще те открехна.

Назначили младо милиционерче в транспортната милиция (или май сега беше POLYция) на гара Пловдив. В края на първия работен ден началника го пита: - Как мина работния ден?

- Мани шефе, това жепейците са много прости хора бе. Питам го един "Колко е часът" А той ми вика: - 5 и 5...

- Няма да ми каже направо 10...

аххаа, верно, че имаше такива аритметики , да ..... ;):P .... аз знаех на времето .. друг милиЦИОНерски- Питали един милиЦИОНер каква дата е днес, а той отговорил: Де да знам, всеки ден ги сменят! :P

Туй твоят Непти в Скорпи в 11 дом на Водоносника как го възприемаш?.. и аз имам "Непти в Скорпу".

Кефи ме, че освен, че имаш сгъчкване на много планети в Голямата котенка, но -и в Дева. Благодарение на нея също имаш предпочения към аналНиза.

Знаеш ли Чоли-Боли в колко часа е роден?..... ма не го пльосвай тука, че онова Щайнерче пак ще воаира кикотейки се... Публикувано изображение

Ще ги скъсам по всички направления? Би ли разяснил това, защото не го разбирам.

:P Стар рокаджийски жаргон. Лафове към гаджета от сорта: "Ще те скъсам като вестник Септемврийче" и "Ща лашкам кат шкембе у дувар" :P

Видя ли скорпионското "водолейче" Щайгерче- как оспами(осрами) Личните ти данни.

Да, ама не позна. Щото много точно си казах асенданта в Стрелец, а пък те го изкараха в Риби.

:P Стар рокаджийски жаргон. Лафове към гаджета от сорта: "Ще те скъсам като вестник Септемврийче" и "Ща лашкам кат шкембе у дувар" :P

Да, ама не позна. Щото много точно си казах асенданта в Стрелец, а пък те го изкараха в Риби.

Обаче имаш Слънце, Уран и Курий в 8-ми-Скорпи дом?... няма да те подминат и кофтар събитията?... Публикувано изображение

Още едно затвърждаване, че си Скорпионски тип- познаваш ЛД на всички, а твоите ги криеш грижливо в оловен сандък-сейф на дъното.

Типичен скорпионски архетип. Публикувано изображение

Ти си Водолей, колкото аз съм космонавт. с- 'Ф' дори! :wors:

умнико никого не съм насилвал да си дава личните данни.

даже туксито си ги е изтрила от вчера-размислила значи.

а мойте ЛД не ги давам на никаква цена и чужди неискам.

а който има желание да си ги поства.

Обаче имаш Слънце, Уран и Курий в 8 Скорпи дом?... няма да те подминат и кофтар събитията?... Публикувано изображение

А за мен какво ще кажеш, като ми знаеш данните? Какви кофти събития ще има? Ама не ми казвай данните. :wors:

а мойте ЛД не ги давам на никаква цена ....

.

Ми повтори го още 8 пъти да го чуят и глухите.

Архетипите се охарактеризират САМО с по една дума.

Архетип Скорпион е "secretive". Дано поне да станеш сект-ретарка и пазиш секрета на шефа си в буквален и детероден смисъл. Публикувано изображение

А за мен какво ще кажеш, като ми знаеш данните? Какви кофти събития ще има? Ама не ми казвай данните. :wors:

.... кофти неща в ЛД не казвам... Публикувано изображение ......подозирам, че Щайнерчо всичко ще ти каже... него ухажвай... Публикувано изображение

Ми повтори го още 8 пъти да го чуят и глухите.

Архетипите се охарактеризират САМО с по една дума.

Архетип Скорпион е "secretive". Дано поне да станеш сект-ретарка и пазиш секрета на шефа си в буквален и детероден смисъл. Публикувано изображение

.... кофти неща в ЛД не казвам... Публикувано изображение ......подозирам, че Щайнерчо всичко ще ти каже... него ухажвай... Публикувано изображение

Като му чета на препинателния постовете и на мен ми изглежда като Скорпион. Малко ми напомня на isabel1, който също е Скорпион.

А за лошите работи, казаха ми, че ме очаквали два брака, ама в по-късна възраст. Та, като знам това, сега ме интересуват другите работи. Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.