Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Защото Препи, като застане пред мамми с това малко чурче и веднага комплексира, че "халката е голяма". Публикувано изображение Всичко зависи от гледната точка. Препо може да нарече Луцката 'Зелка', само и само защото е още заек и му се ръфа... Публикувано изображение

Бай ти Стефан ме нарече 'дъртак' и е прав, тъй като когато аз съм се занимавал с Астрология -той е събирал картинки от дъвки за колекция- Мики Маус. От друга страна: ако застана сега до него може някой да каже, че ми е баатко според подпухналите си от бой(а може и водка!) подочия. Публикувано изображение

...всичко е ралатнво, Царю- в ма'атерноото ни битие, където :rolleyes: 'питието определя съзнанието' и бухалката.... :sobbing:

Публикувано изображение

ами то чучурчето неще да РАСТЕ щото лелка зелка не го дига. Публикувано изображение

то в тия работо трябва ВЗАИМНОСТ!

а лелка е пенсионерка от мойте гледна точка, иначе в постовете

го играе фриволна тинейджърка.типично за...

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Но не и в моите! :sobbing:

Вземи се кротни, че ми писна от тези глупости. Да не ми писне съвсем, щото тогава ще щракна с пръсти. :rolleyes:

ами то чучурчето неще да РАСТЕ щото лелка зелка не го дига. Публикувано изображение

то в тия работо трябва ВЗАИМНОСТ!

го играе фриволна тинейджърка.типично за...

Ми колкото "да порасне", не може да надскочи габаритите си за свежото си ЕГ Не. Публикувано изображение Само Царят им патка, като пуйка в детската кошара.

Ти не си Лъв да имаш този талант. Ти си най-обиновено Скорпи, което му става на млади години, но габаритите имат малко светлини. Публикувано изображение

.....казах ти, че аз познавам без таблици и таблатУРи, а ти не, че не вярваш, но ти казах Скорпи по скоро, ще си прережи вените, отколкото да си признае СВОЯ грешка, та камо ли-грях. Публикувано изображение

ПС: Много бързо излизаш изпод тъмния ъгъл, що нещо стане дума за егото, май а?... Публикувано изображение

ПС2: матУРна , която играе "фроволна тийнейджърка" дразни ИЗВЪНРЕДНО много САМО един архетип 88%-Скорпи (и 66%-Козирог, като гарнитУ.Ра)

Това да го знаеш от "а-матУРния" си баа'тко У.Ра, на който му кацна на .......... Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Но не и в моите! :sobbing:

Вземи се кротни, че ми писна от тези глупости. Да не ми писне съвсем, щото тогава ще щракна с пръсти. :rolleyes:

тойто приятелче урко зачекна темата за лелка зелка.

знам за марс в скорпион ама взе да се оливаш вече стия заплахи.

ах , и да щракнеш и да не щракнеш БОЛИМЕ ЕЛЕКТРОМЕРО!

Публикувано изображение

ах , и да щракнеш и да не щракнеш БОЛИМЕ ЕЛЕКТРОМЕРО! Публикувано изображение

А ще ми кажеш ли защо ме хареса? Какво видя в мен, като се има предвид, че дори не знаеш как изглеждам? :rolleyes:

ах , и да щракнеш и да не щракнеш БОЛИМЕ ЕЛЕКТРОМЕРО! Публикувано изображение

Ако беше поне мааалко по-интелЕгентен-НЕ, а наблюдателен, щеше да забележеш, че ти се държиш ТОЧНО като Тюки в отказа си. :rolleyes: А Туки е Скорпоионски архетип, нищо че има Слънце в Телец и Луна -в Летец. Публикувано изображение

...ма ти държиш на егото си, като муШ над муха... Публикувано изображение

А ще ми кажеш ли защо ме хареса? Какво видя в мен, като се има предвид, че дори не знаеш как изглеждам? :rolleyes:

такова нещо не съм казвал.

харесвам само по външен вид и очи в очи!!!

тва тука сичко е измислица

Бай ти Стефан ме нарече 'дъртак' и е прав, тъй като когато аз съм се занимавал с Астрология -той е събирал картинки от дъвки за колекция- Мики Маус. От друга страна: ако застана сега до него може някой да каже, че ми е баатко според подпухналите си от бой(а може и водка!) подочия. Публикувано изображение

Аз пък чух, че баба Кера родила на 80г...Бъкел не чаткаш от Астрология, на мен ще ми говори...Козирогът идва от самата духовност, обратнопропорционален на годините си, помни друидите, военните маршове... Я сега напъни сивото си вещество и сметни обратнопропорционално кой къде се пада, а?

Ми колкото "да порасне", не може да надскочи габаритите си за свежото си ЕГ Не. Публикувано изображение Само Царят им патка, като пуйка в детската кошара.

Ти не си Лъв да имаш този талант. Ти си най-обиновено Скорпи, което му става на млади години, но габаритите имат малко светлини. Публикувано изображение

.....казах ти, че аз познавам без таблици и таблатУРи, а ти не, че не вярваш, но ти казах Скорпи по скоро, ще си прережи вените, отколкото да си признае СВОЯ грешка, та камо ли-грях. Публикувано изображение

ПС: Много бързо излизаш изпод тъмния ъгъл, що нещо стане дума за егото, май а?... Публикувано изображение

ПС2: матУРна , която играе "фроволна тийнейджърка" дразни ИЗВЪНРЕДНО много САМО един архетип 88%-Скорпи (и 66%-Козирог, като гарнитУ.Ра)

Това да го знаеш от "а-матУРния" си баа'тко У.Ра, на който му кацна на .......... Публикувано изображение

имаше едно предаване по телевизията-ИЗМИСЛИЦИ ПРЕМИСЛИЦИ

ставаш - пробвай се за там , ако върви още Публикувано изображение

такова нещо не съм казвал.

харесвам само по външен вид и очи в очи!!!

тва тука сичко е измислица

Публикувано изображение

А аз така се надявах, особено след като ми заприлича на Скорион! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Публикувано изображение

А аз така се надявах, особено след като ми заприлича на Скорион! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

нищо не се знае .може и да ти излезе късмета.

имаш подходящи планетни позиции - точно по моя вкус.

накратко казано- ако има нещо между нас- ще страдаш, но

моя кеф ще бъде голям.

разбира се с условието че си жена,щото в нета сякакви ги има.

не знам обаче как си на външен вид, тва може да е проблем :clap:Публикувано изображение

нищо не се знае .може и да ти излезе късмета.

имаш подходящи планетни позиции - точно по моя вкус.

накратко казано- ако има нещо между нас- ще страдаш, но

моя кеф ще бъде голям.

разбира се с условието че си жена,щото в нета сякакви ги има.

не знам обаче как си на външен вид, тва може да е проблем :speak:Публикувано изображение

Планетните ми позиции са твой вкус?! :idea: Кажи кое по-точно в моите планетни позиции ти харесва? Къде ми е положителното? ;)Публикувано изображение

Планетните ми позиции са твой вкус?! :speak: Кажи кое по-точно в моите планетни позиции ти харесва? Къде ми е положителното? ;)Публикувано изображение

сори ,обаче в отношенията с жените не търся положителното

а отрицателното.

ако имам нужда от положителни отношения ще се обърна към себе си

:idea:

а отрицателното.

ако имам нужда от положителни отношения ще се обърна към себе си :speak:

Е добре, кажи кое ми е отрицателното като ми гледаш планетите. Публикувано изображение

Няма да се сърдя. :idea:

а отрицателното.

ако имам нужда от положителни отношения ще се обърна към себе си :speak:

....като едно младко Скорпче се раждаш дъртаче по психика, но докато ти израстне шанцът бая отрова пръскаш. Публикувано изображениеЕгото на на Скорпи и Кози е най-твърдо от целият зоопарк.

Скорпионските архетипи са шовинисти-те се харесват един друг, така както ти си си самовлюбен.

Търсиш някоя жена-мръсница, а не -тийнейджърка. На тебе ти трябва садо-мазо. Или садо-садо. Т.е. :респективно- "Скорпи-Риби" и "Скорпи-Скорпи" ДОМИНИРАЩ архетип.

Едно е 100% ясно-че си Скорпи-архетип, което ще рече СЕКСУАЛЕН до мозъка на костите си. Публикувано изображение Както и се интересуваш от паднали духове, религиозните фантазии, които преследват Щайнер-зидарят.

Скорпионските архетипи са шовинисти-те се харесват един друг, така както ти си си самовлюбен.

Търсип някоя жена-мръсница, а не -тийнейдърка. на тебе ти трябва садо-мазо. Или садо-садо. Т.е. респективно- "Скорпи-Риби" и "Скорпи-Скорпи" ДОМИНИРАЩ архетип.

Тогава сигурно ме е харесал заради аватара. :idea:

И на мен ми прилича много на Скорпион, което е обнадеждаващо. :speak:

Тогава сигурно ме е харесал заради аватара. :idea:

И на мен ми прилича много на Скорпион, което е обнадеждаващо. :speak:

....над 1000% е сигурно не заради 200% му сексуалност тип "Мастър-Слейв" в сексистко отношение или интересът му към паднали духове на Щайнер. Това, което го издава 1:1 е търсенето на отрицателното. Скорпионът се храни с отрова. Т.е. това му е нужно да съществува. Ако няма отрова-умира. Публикувано изображение

Туки, ако ти излезе късметя, значи трябва да черпиш, щото и аз съм дал малко светлина с прожекторът към ъгъла, от който воайорства този симпатичен симпатяга. Публикувано изображение

....над 1000% е сигурно не заради 200% му сексуалност тип "Мастър-Слейв" в сексистко отношение или интересът му към паднали духове на Щайнер. Това, което го издава 1:1 е търсенето на отрицателното. Скорпионът се храни с отрова. Т.е. това му е нужно да съществува. Ако няма отрова-умира. Публикувано изображение

Туки, ако ти излезе късметя, значи трябва да черпиш, щото и аз съм дал малко светлина с прожекторът към ъгъла, от който воайорства този симпатичен симпатяга. Публикувано изображение

И аз си мисля, че е точно Скорпион. Публикувано изображение Не разбрах какво ми отговори на питането дали ме е харесал заради аватара. Може да е и заради песните. Нека да видим той какво ще каже. Публикувано изображение

И аз си мисля, че е точно Скорпион. Публикувано изображение Не разбрах какво ми отговори на питането дали ме е харесал заради аватара. Може да е и заради песните. Нека да видим той какво ще каже. Публикувано изображение

....няма да дойде скоро, Скорпионите ловуват в засада и от най-неочаквани места. Публикувано изображение най-често -в гръб. Винаги правят напук Публикувано изображение ....

....няма да дойде скоро, Скорпионите ловуват в засада и от най-неочаквани места. Публикувано изображение най-често -в гръб. Винаги правят напук Публикувано изображение ....

Дали от Скорпионското при мен още от дете когато някой ми каже да направя нещо, имам силното вътрешно желание да не го правя, защото не примем да ме командват?! Сега като че ли поомекнах, ама преди съвсем не приемах да ми казват какво да правя. :)

Как мислиш - това от Скорпионското ли е?

Докато мислиш, ще ви поздравя с песен на Van Halen. Кой от вас би си обул такъв панталон? :)

http://www.youtube.com/watch?v=O2TyVuYL8bM

ама ние ве4е ги знаем :rolleyes: - 15.05.1984 18:17

Мога да кажа и местораждането и местоживеенето на Туки и пола и още други неща, без да ги зная от него. :speak:

Мога да кажа и местораждането и местоживеенето на Туки и пола и още други неща, без да ги зная от него. :down:

А бъдещето можеш ли да казваш? :speak::rolleyes:

Какво още можеш да кажеш? Публикувано изображение Ти спомена местораждането и местоживеенето. Можеш ли да ми кажеш местораждането ми? Публикувано изображение:angry: Явно мислиш, че е на различно място от местоживеенето ми. Кажи, а аз ще ти кажа дали си познала.

Аз пък чух, че баба Кера родила на 80г...Бъкел не чаткаш от Астрология, на мен ще ми говори...Козирогът идва от самата духовност, обратнопропорционален на годините си, помни друидите, военните маршове... Я сега напъни сивото си вещество и сметни обратнопропорционално кой къде се пада, а?

Абе, козле, успокой се, момче, печелиш първенството в световния шампионат наобратно. Публикувано изображение

Ех, тая Варна, бе, с тея Тим-Ур-овски команди. Публикувано изображение

А бъдещето можеш ли да казваш? :speak::P

Какво още можеш да кажеш? Публикувано изображение Ти спомена местораждането и местоживеенето. Можеш ли да ми кажеш местораждането ми? Публикувано изображение:idea: Явно мислиш, че е на различно място от местоживеенето ми. Кажи, а аз ще ти кажа дали си познала.

Ти се готви за среща с Препънинапънният..
Публикувано изображение

Дали от Скорпионското при мен още от дете когато някой ми каже да направя нещо, имам силното вътрешно желание да направя да не го правя, защото не примем да ме командват?! Сега като че ли поомекнах, ама преди съвсем не приемах да ми казват какво да правя.

Как мислиш - това от Скорпионското ли е?

Докато мислиш, ще ви поздравя с песен на Van Halen. Кой от вас би си обул такъв панталон?

http://www.youtube.com/watch?v=O2TyVuYL8bM

Типично срещано при ВЪНШНИТЕ жени и деца. Публикувано изображение

Когато станеш ВЪТРЕШНА жена или дете с радост ще служиш на Доброто, без да търсиш облага, тъй като никой не те задължава. ;)

Но да служиш на себе си е Скорпионско-да. Публикувано изображение Кози и Скорпи носят каменно и желязно его, най-твърдото. За това не се задълбавам много с тебе, тъй като си знам стоката... Публикувано изображение Дано ти излезе късметя със Симпатягата от сенчестата гора...

Ти се готви за среща с Препънинапънният..

Публикувано изображение

Типично срещано при ВЪНШНИТЕ жени и деца. Публикувано изображение

Когато станеш ВЪТРЕШНА жена или дете с радост ще служиш на Доброто, без да търсиш облага, тъй като никой не те задължава. :P

Но да служиш на себе си е Скорпионско-да. Публикувано изображение Кози и Скорпи носят каменно и желязно его, най-твърдото. За това не се задълбавам много с тебе, тъй като си знам стоката... Публикувано изображение Дано ти излезе късметя със Симпатягата от сенчестата гора...

Ти като вътрешна жена как служиш доброволно на доброто, освен че храниш уличните писани и кучета?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.