Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Публикувано изображение Що бе - грачи ли ногу? ;) Ми чандала бе браткиш - пластелинчето си е пластелинче квото и да гу праиш... Особено рязаното Публикувано изображение

;) За разлика от сектантите и заблудените като вас драги ми цар Киро, аз съм направо цветенце Публикувано изображение

Погледни кои са проглушили форума , натяквайки истинността си постоянно, където сварят , и оплювайки другите нонстоп Публикувано изображение

Явно отговаряте на изискванията посочени по-назад за секта ;)

П.С А ти за Айрянче ли се имаш о " просТсветени " Публикувано изображение

P.P.S Въх, объркал съм темата.... моля модератор да премести поста ми в темата за сектите ....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Рязаното пластелинче събу сандалките (кирлясали) и се надупи при първото грачене на гарвана от "ракетата"... Публикувано изображение

В интерес на истината арабите (много въобще не са били араби) са допринесли доста за западната астрология - поне що се отнася до преписа на документи и литература, която са превели от гръчки и латински на арабски, а същата тази литература е била горена на кладите заедно със вещиците от неграмотни кюрета. Но такива са били времената - просветно-християнски (за малко щях да напиша ристиенски и да разгневя модератора, пък и не го знам колко е ВЕЖ по темата "разлика между Християни и ристиени") - горяло се е наред. Оставили са само една книга - Книгата - тя и до сега се нарича така - Библия. Тази Книга кюретата не можели да четат. Не само защото са били неграмотни (някои са знаели да четат, а тези, които са знаели и да пишат ги правели АРХИепископи), но защото е било забранено. Библията е била фетиш. Такава е и сега - влезте в коя и да е църква и попитайте първия срещнат дали е чел Библията. Ама аз се отплеснах от темата като Пиппилибан (Пип, помниш ли?) из форум... Публикувано изображение

Та - арабските части (arabic parts) са дошли в западната астрология от Вавилон. Е, преди това са ги заимствали от Индустан, ама това са подробности с които не искам да ви занимавам. Много астрологически трудове (загубени за запада по вина на неграмотните кюрета - не ги знам дали са били талибанисти) са били преведени обратно от арабски на латински от исламисти (за които имам големи съмнения дали са били чандала).

А това, че мюсюлманите отхвърлят астрологията като "анатема" отбелязана в корана от неграмотен камилар (квалификация - неизвестна) говори прекрасно за тяхната "начетеност", "ученост", и не на последно място - "интелект". Публикувано изображение

астралните карти ви са еднакво тъпи

Публикувано изображение Тц, нямаме си рязани пластелинчета и не оставяме мозъка си да залинее (по пет пъти на ден надупени) - просто го използваме по предназначението му. А арабските части може и да са дошли от Арабия, но са толкова арабски колкото и арабските числа - демек йок. Чат ли си или да повторя. Щото при неграмотните камилари може да е задължително да се повтори, че и потрети - трудно вдявате... Ама то е от рязаните ви пластелинчета... Публикувано изображение Щото като ви ги клъцнат и нещо на мозъчетата ви става - щото при вас IQ по-високо от 9 няма - нали толкова ви са цифрите... ;) Или те май не бяха ваши...

Най-острите хороскопи - арабските!

ба'ат Дийнка звездите са само илюзия на финната материя, която описва Астрологията. Разбереш ли я нея си на крачка от Трансцеденталния свят, отвъд всякаква материя.

Но ако банваш финната материя и все я смъкваш до кльопачка и оплождане-груба матер, кой мислиш ти 'говори'?.. -Ал лаху ли?... Публикувано изображение

Саллаамът предлага следното лечение за материализма- заболи ли те главата-най-сигурното и лечение е да я отрежеш. ;)

Астрологията няма тази нагласа... ;)

Публикувано изображение Пип, от всичките приказки които ти и братушката ти ( оня дето все камичката му е калъфче ) изприказвахте, остана един голям въпрос?

Дали е по-добре да съм декапитиран буквално следвайки пътя си , или просто да съм с капут с голяма уста,претендираща за познаване на Светата истина Публикувано изображение

Мдам.. дилемата е голяма.. :lol6:

П.С А това лечение Пип е доста полезно.. прилагано е от древността , дори от преди Ведите и твоя Кишу ;)

Публикувано изображение Тц, нямаме си рязани пластелинчета и не оставяме мозъка си да залинее (по пет пъти на ден надупени) - просто го използваме по предназначението му. А арабските части може и да са дошли от Арабия, но са толкова арабски колкото и арабските числа - демек йок. Чат ли си или да повторя. Щото при неграмотните камилари може да е задължително да се повтори, че и потрети - трудно вдявате... Ама то е от рязаните ви пластелинчета... Щото като ви ги клъцнат и нещо на мозъчетата ви става - щото при вас IQ по-високо от 9 няма - нали толкова ви са цифрите... Или те май не бяха ваши...

Аз съм в чата.. ... а ти в матрицата ли си.. или просто капутата е прекалено кух... ( поради маломерността на веществото ) Публикувано изображение

П.С Охоо, царю Кирчо, да не си бил в комисиите разглеждащи резултатите от тестовете на Менса .. ако си бил, то тогава явно си бил доста маломерен Член ;) .. Това обяснява пенявицата ти тука хихихих

Редактирано от Diin (преглед на промените)

ИМЕННО СИДЕРАЛНАТА ОТИЧА ПРЕСЕЦИЯТА

Пип - прочети за неподвижните (фиксирани) звезди - ще ти стане ясно и за много неща. Те и сега ти са ясни много, но...

(х)фанатизма е винаги (от)рязан и обикновено се среща в рюзанопластелинкови© кратунки... ;)

Все пак астрологията е един вид панацея даващ надежда....

дрън-дрън... Отново камиларско първосигналносистемничество©

Астрологията е средство за самопознаване и саморазбиране. Останалото е шарлатанство (не го знам дали е рязано, ама съдейки по чифутоидните финансисти - може и да е :lol6: )

'отчитане на прецесията' значи да върнеш РЕАЛНИЯ СИ ЗНАК към звездите,

Нима тук вземате впредвид еволюционната теория на Дарвин? Или пък я отричате? Публикувано изображение

За това ти казвам, че имаш сбъркани понятия С ЛОГИКАТА си. Иначе си тъп упорит и замеряш с 'научни цитати', НО НЯМАШ ЛОГИЧЕСКО МИСЛЕНЕ.

Виж си изречението: "АКО НЕ ОТЧИТА ПРЕЦЕСИЯТА НУЛА ГРАДУСА НА ЗНАКА ОВЕН ЩЕШЕ ДА СЪВПАДА С НУЛА ГРАДУСА НА СЪЗВЕЗДИЕТО ОВЕН.(ТИ КОЛЕГА В СЪЗНАНИЕ ЛИ СИ ВЪОБЩЕ)"

Именно поради факта, че НЕ го отчита е изместено. Ако 'отчита' ще се върне в РЕАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ.

Значи РЕАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ Е 0(ПЪРВОНАЧАЛНОТО). Имаш грешка 5. Ако отчетеш грешката се връщаш в 0, ако не я отчетеш си в 5.

Т.е. ЗА ДА ОТЧЕТЕ ГРЕШКАТА 'ТРОПИЧЕСКИЯ' ТРЯБВА ДА СТАНЕ 'СИДЕРАЛЕН'. Но той вс еоще си е тропически, въпреки, че знае грешката

БЪРКАШ "ОТЧИТАНЕ" И "ЗНАЕНЕ".

нямаш логическо мислене!

значи- това е пълна глупост на фактурел степен.

Първо няма 'хидустанци', а ВЕДА-всички касти са били в едно общество, като учените не са били от низшите или извънкастови, които са сегшните религии или материалистичени 'учени'.

Второ- нямаш понятия, че именно поради факта, че ГАЛАКТИКАТА СЕ РАЗВИВА, то в центъра и движението е най-слабо и това е ОРИЕНТИРЪТ, колкото повече се развива галактиката, толкова повече ориентирите са подвижни и ненадежни в периферията и.

Сидералнта Астрология е Огледало с МИНИМАЛНО ИЗКРИВЯВАНЕ на Светлината, поради оринетирът към Галактическото Слънце-Брахма, докато всяка следваща астрология, базаирана на 'дадено Слънце'(не само нашето, примерно около Сириус също може да има Астрология, базирана на Слънчевите домове на Сируис. Тази астрлогия базирана на Слънчевите домове за Сириус ще бъде огледало на реалността по-точно от нашата тропическа астрология на 'Слънчевите домове' на нашето Слънце, но пак по-неточно в сравнение със Сидералната.

ХИНДУСТАНЦИТЕ НЕ СА ЗНАЕЛИ ЧЕ ИМА ДВИЖЕНИЕ НА ЗЕМЯТА ОКОЛО САМАТА НЕЯ.

ЗАТОВА НЕ СА ОТЧИТАЛИ НЕЙНОТО ДВИЖЕНИЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН.

ЗАТОВА ТЯХНАТА АСТРОЛОГИЯ Е СИДЕРАЛНА(ЗВЕЗДНА, НЕПОДВИЖНА).

ЗАПАДНАТА АСТРОЛОГИЯ ЗНАЕ ЧЕ ЗЕМЯТА СЕ ДВИЖИ ОКОЛО СЕБЕ СИ И

ЗА ТОВА ОТЧИТАТ ТОВА ДВИЖЕНИЕ ОКОЛО ОСТТА И.

СЛЕД КАТО ОТЧИТАТ ТОЗИ ФАКТ(НА ДВИЖЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА ОКОЛО САМАТА НЕЯ)

ЗАПАДНАТА АСТРОЛОГИЯ ГО ВЗЕМА ПРЕДВИД ПРИ ОПРЕДЕЛЯНЕ ТОЧКАТА НА РАВНОДЕНСТВИЕТО

(ДЕНЯ В КОЙТО ДЕНЯ И НОЩТА СА РАНВИ ПО ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ).

ТОЧНО ТОЧКАТА В КОЯТО ДЕНЯ И НОЩТА СА РАВНИ ПО ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

Е НАЧАЛОТО НА ЗОДИАКА ИЛИ НУЛА ГРАДУСА ОВЕН.

ТОВА Е ТОЧКАТА НА РАВНОДЕНСТВИЕ(ИМА АНГЛИИСКА ДУМА ЗА ТОВА EQUINOX- ЕКВИНОКС).

СЛЕДОВАТЕЛНО ЗАПАДНАТА АСТРОЛОГИЯ ОТЧИТА ДВИЖЕНИЕТО НА ЕКВИНОКСА

ЗАЩОТО НА ВСЕКИ 72 ГОДИНИ СЪЩИЯ ЕКВИНОКС СЕ ИЗМЕСТВА С 1 ГРАДУС.

КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ ЧЕ НУЛА ГРАДУСА ОВЕН СЕ ПРОЕКТИРА НА НЕБЕСНАТА СФЕРА С ОТМЕСТЕНА 1 ГРАДУС

НА ВСЕКИ 72 ГОДИНИ .

СЕГА , КАКТО ТИ САМ КАЗА , СЛЪНЦЕТО ТИ ПО ВЕДИ НЯМАШЕ ДА Е В КОЗИРОГ,

А ЩЕШЕ ДА Е ВЪВ ВОДОЛЕЙ , КАКТО Е ПРИ ЗАПАДНАТА АСТРОЛОГИЯ, АКО ВЕДИ ОТЧИТАШЕ

ТОВА ДВИЖЕНИЕ НА ЕКВИНОКСА.

АКО ЗАПАДНАТА АСТРОЛОГИЯ НЕ ВЗЕМАШЕ ПРЕДВИД ПРЕЦЕСИЯТА НА ЕКВИНОКСА

СЕГА ТВОЕТО СЛЪНЦЕ ПО ВЕДИ И ПО ЗАПАДНАТА АСТРОЛОГИЯ ЩЕШЕ ДА

Е В КОЗИРОГ.

АКО И ТВА ЕЛЕМЕНТАРНО ОБЯСНЕНИЕ НЕ МОЖЕШ ДА ВДЕНЕШ , НЯМА КОЙ ДА ТИ ПОМОГНЕ.

КОЙТО ОТРИЧА ПРЕЦЕСИЯТА НА РАВНОДЕНСТВИЕТО ОТРИЧА И ВЪРТЕНЕТО НА

ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ОКОЛО ОСТТА И, КОЕТО ПРАВЯТ И ВЕДИТЕ.

ХИНДУСТАНЦИТЕ НЕ СА ЗНАЕЛИ ЧЕ ИМА ДВИЖЕНИЕ НА ЗЕМЯТА ОКОЛО САМАТА НЕЯ.

ЗАТОВА НЕ СА ОТЧИТАЛИ НЕЙНОТО ДВИЖЕНИЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН.

ЗАТОВА ТЯХНАТА АСТРОЛОГИЯ Е СИДЕРАЛНА(ЗВЕЗДНА, НЕПОДВИЖНА).

ЗАПАДНАТА АСТРОЛОГИЯ ЗНАЕ ЧЕ ЗЕМЯТА СЕ ДВИЖИ ОКОЛО СЕБЕ СИ И

ЗА ТОВА ОТЧИТАТ ТОВА ДВИЖЕНИЕ ОКОЛО ОСТТА И.

СЛЕД КАТО ОТЧИТАТ ТОЗИ ФАКТ(НА ДВИЖЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА ОКОЛО САМАТА НЕЯ)

ЗАПАДНАТА АСТРОЛОГИЯ ГО ВЗЕМА ПРЕДВИД ПРИ ОПРЕДЕЛЯНЕ ТОЧКАТА НА РАВНОДЕНСТВИЕТО

(ДЕНЯ В КОЙТО ДЕНЯ И НОЩТА СА РАНВИ ПО ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ).

ТОЧНО ТОЧКАТА В КОЯТО ДЕНЯ И НОЩТА СА РАВНИ ПО ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

Е НАЧАЛОТО НА ЗОДИАКА ИЛИ НУЛА ГРАДУСА ОВЕН.

ТОВА Е ТОЧКАТА НА РАВНОДЕНСТВИЕ(ИМА АНГЛИИСКА ДУМА ЗА ТОВА EQUINOX- ЕКВИНОКС).

СЛЕДОВАТЕЛНО ЗАПАДНАТА АСТРОЛОГИЯ ОТЧИТА ДВИЖЕНИЕТО НА ЕКВИНОКСА

ЗАЩОТО НА ВСЕКИ 72 ГОДИНИ СЪЩИЯ ЕКВИНОКС СЕ ИЗМЕСТВА С 1 ГРАДУС.

КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ ЧЕ НУЛА ГРАДУСА ОВЕН СЕ ПРОЕКТИРА НА НЕБЕСНАТА СФЕРА С ОТМЕСТЕНА 1 ГРАДУС

НА ВСЕКИ 72 ГОДИНИ .

СЕГА , КАКТО ТИ САМ КАЗА , СЛЪНЦЕТО ТИ ПО ВЕДИ НЯМАШЕ ДА Е В КОЗИРОГ,

А ЩЕШЕ ДА Е ВЪВ ВОДОЛЕЙ , КАКТО Е ПРИ ЗАПАДНАТА АСТРОЛОГИЯ, АКО ВЕДИ ОТЧИТАШЕ

ТОВА ДВИЖЕНИЕ НА ЕКВИНОКСА.

АКО ЗАПАДНАТА АСТРОЛОГИЯ НЕ ВЗЕМАШЕ ПРЕДВИД ПРЕЦЕСИЯТА НА ЕКВИНОКСА

СЕГА ТВОЕТО СЛЪНЦЕ ПО ВЕДИ И ПО ЗАПАДНАТА АСТРОЛОГИЯ ЩЕШЕ ДА

Е В КОЗИРОГ.

АКО И ТВА ЕЛЕМЕНТАРНО ОБЯСНЕНИЕ НЕ МОЖЕШ ДА ВДЕНЕШ , НЯМА КОЙ ДА ТИ ПОМОГНЕ.

КОЙТО ОТРИЧА ПРЕЦЕСИЯТА НА РАВНОДЕНСТВИЕТО ОТРИЧА И ВЪРТЕНЕТО НА

ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ОКОЛО ОСТТА И, КОЕТО ПРАВЯТ И ВЕДИТЕ.

А как се доказва, че точно Земята се върти, а не небосводът? :hush:

Сега, дойде момента да ти кажа, защо се нарича САКРАЛНА и зашо се нарича странично-реална(сидерална).

До момента, до който халдейци, египтяни и вавилонци са решили да ползват Астрологията, като СВЕТСКА наука(а сега 'западна астрология' следва този модел!!)Е ИМАЛО ОТ НАЧАЛОТО НА ГОЛЕМИЯ ВЗРИВ(от точка с безкрайна маса с минимален обем) начало на развиване на галатиката ЕДНА АСТРЛОГИЯ, която ПОСТОЯННО Е ОТЧИТАЛА ПРЕЦЕСИЯТА и е връщала РЕАЛНИЯ ЗНАК, съобразно ЦЕНТЪРА на ГАЛАКТИКАТА- тази точка. ПРИ СЛОЖНИТЕ ВЪРТЕЛИВИ ДВИЖЕНИЕ на селестиалните тела в Галактиката грешките са се корегирали СВОЕВРЕМЕННО и за това тази Астрлогия се нарича САКРАЛНА, тъй като ОТЧИТА ГРЕШКАТА спрямо ЦЕНТЪРА на Галактиката, при нейното развиване. Центърът на галактиката е най-статичен в коя да е точка в нея!

...когато решиш да не отчиташ това се получава 'движеща астрология'.

'Движещата Астрология' е все едно да вземеш пелинг от друг кораб, който се движи. Не знам ти дали си мореплавател, но аз съм.

Астрологията е вид 'обсервация' на мястото ти в даден момент. Колкото ориентирите ти са по-статични,толкова повече ти расте шансът да си намериш точното място на картата. Колкото по-вече ориентирите ти са 'плаващи' толкова повече релацията се увеличава и ти не намираш точната си позиция.

Нямаш логическо мислене, но то е свързано и с нежеланието ти да учиш от други места, освен светски илюминатски 'астрономии', които ги позлват и мюслитата, като ба'ат Дийнката но за цел да прекарат кораб с нефт от Кувейт до Миссиссипси за да приберат пачката с 'финни кьойски' знаци и после да лежат под палмата и кокосовите орехи сами да падат в устата им... Публикувано изображениеПубликувано изображение

АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПАК ОКА СМЕХУРКО.

КВА ГАЛКТИКА , КЪВ ИНДИИСКИ КОНОП БЕ.

МИ ТЕ ВЕДИЦИТЕ НЕ СА ЗНАЕЛИ ЧЕ ЗЕМЯТА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ОСТТА СИ ,

И СА СИ МИСЛЕЛИ ЧЕ ПЛАНЕТИТЕ СА САМО 7, ТИ МИ ГОВОРИШ ЗА

ЦЕНТЪРА НА ГАЛАКТИКАТА.КЪДЕ ГО ВИДЯ ТОЯ ЦЕНТЪР ВЪВ ВЕДИТЕ-

ПАК СИ ПРЕКАЛИЛ С ДРОГАТА.(КАК ВЕДИТЕ НАРИЧТ ЦЕНТЪРА НА ГАЛКТИКАТА И Е ДОБРЕ ДА НИ КАЖЕШ

КАК Е ГАЛАКТИКА НА ДРЕВНОХИНДУСТАНСКИ :):idea:Публикувано изображение ).ЩЕ ПУКНА ОТ СМЯХ С ТЕБЕ СМЕХУРКО.

СТИГА ЛЪГОТИ ЕЙ!

А ДВИЖЕЩА СЕ АСТРОЛОГИЯ ЗНАЧИ АСТРОЛОГИЯ КОЯТО ОТЧИТА РАЗВИТИЕТО

НА СВЕТА.ВЪВ ВСЕЛЕНАТА НЯМА ПОКОЙ.

СТАТИЧНАТА АСТРОЛОГИЯ Е МЪРТВА АСТРОЛОГИЯ,ЩОТО

САМО МЪРТВОТО НЕ СЕ РАЗВИВА.

И ТИ СИ ОТ СТАТИЧНИТЕ .

ОТИДИ НА ПРОФЕСИОНАЛЕН АСТРОЛОГ ОТ ЗАПАДНАТА ШКОЛА И МУ КАЖИ

ЧЕ ТОЙ НЕ ОТЧИТА ПРЕЦЕСИАТА НА ЕКВИНОКСА И ЩЕ ПАДНЕ ГОЛЯМ СМЯХ.

ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ МАЛКО КНИЖКИ , А НЕ САМО ДА МИ ПОСТВАШ ТУКА

РАЗНИ ФАНТАСМАГОРИИ ДЕТО САМО ТИ СИ ВЯРВАШ.

И ПАК НЕ ОТГОВАРЯШ КОНКРЕТНО НА ВЪПРОСА - КЪДЕ СЕ НАМИРА И КАК СЕ НАРИЧА

ВЪВ ВЕДИ ТОВА, КОЕТО ЗАПАДНАТА АСТРОЛОГИЯ НАРИЧА 0 ГРАДУСА ОВЕН ИЛИ

НАЧАЛО НА ЗОДИАКА.

НЕ СЕ ПРАВИ НА УТРЕПАН МИ ОТГОВАРЯЙ!

А как се доказва, че точно Земята се върти, а не небосводът? :hush:

НЕ ПОЗНА

ЗЕМЯТА ОБИКАЛЯ ОКОЛО ЛУНАТА. Публикувано изображение

А ИНАЧЕ НАУЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА КОЛКОТО ИСКАШ!

ПЪРВО НАУЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВО- ГАЛИЛЕЙ И МАХАЛОТО

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

e, това направо ме отказа от кафето Публикувано изображение

хе хе

КОПИ ЛУВАК струва някъде около 200-240 долара килото.

а иначе аз си пия кафето след 12 часа на обед-щото тогава се издигам

благополучно над дюшека.

пия УДАРНО между 4 и 6 чаши от по около 150 грама всяка

в разтояние на 2-3 часа.

после всички звезди са разположени благоприятно за мен!!!

стигал съм до осем чаши ,но не правете като мен :P .

хе хе

КОПИ ЛУВАК струва някъде около 200-240 долара килото.

а иначе аз си пия кафето след 12 часа на обед-щото тогава се издигам

благополучно над дюшека.

пия УДАРНО между 4 и 6 чаши от по около 150 грама всяка

в разтояние на 2-3 часа.

после всички звезди са разположени благоприятно за мен!!!

стигал съм до осем чаши ,но не правете като мен :P .

Аха! Това обяснява твоята свръхактивност в опитите ти да се доказваш на света и параноята ти. Публикувано изображение

Та, значи си Скорпион?

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Това означава, че ти наистина си Скорпион, щом го следиш къде пише!!!

Tyksum,кажи му на Препинателния защо е толкова нервен.Преди малко си писала по темата,от вчера ми стана интересно,като каза че имало скандал в празните приказки.И сега прегледах да видя има ли движение по темата и опаааа,какво да видя.Интересни темички сте заформили там.

Скорпионската му безцеремонност го кара да няма срам за това, че се дъни и все той 'води хорото'.. сега си настоява за нещо и врещи, като тебе да му отговарям.

'Теоритично му изглеждало'.Скорпион е по грубата реалност. С това си прилича с Телеца, само, че оня иска да гние, а Телец иска да цъфти

абе седя си аз във форума за кафето и хоп цъфва смехуркото.

и тва се случва точно след като си ми постнала поста от там в тоя форум.

тъй че не знам кой кого следи ама ти като троен скорпион май с тва

се занимаваш(следене) , освен да му адвокатстваш де, което ти е главното

занимание тия дни .но си станала адвокат на тъпотата и неграмотността на

смехуркото държа да те осведомя Публикувано изображение

Скорпионската му безцеремонност го кара да няма срам за това, че се дъни и все той 'води хорото'.. сега си настоява за нещо и врещи, като тебе да му отговарям.

'Теоритично му изглеждало'.Скорпион е по грубата реалност. С това си прилича с Телеца, само, че оня иска да гние, а Телец иска да цъфти

празна главо осрал си се на тема астрология.

по добре млъкни и стига плямпори простотии.

аа да и чакам от онзи ден отговор къде се намира и как се нарича

във веда еквивалента на 0 градуса овен в западната астрология.

но ти така си омотал в лъготене че нема да се оправиш и до великден (дето не съществува де,понеже не е отбелязано във ведите)

Tyksum,кажи му на Препинателния защо е толкова нервен.Преди малко си писала по темата,от вчера ми стана интересно,като каза че имало скандал в празните приказки.И сега прегледах да видя има ли движение по темата и опаааа,какво да видя.Интересни темички сте заформили там.

разбра ли накрая смешко защо 72 ?

а то се оказа че нищо не си превеждал(язък само дето те похвалих) ами си го копнал от тука .

и като пействаш чужд труд е уважителнода си признаваш че не ти си автора, а оригинала

е от ето тук .то и за тва не ти е ясно кво е тва 72(то верно не само на тебе).ама нищо де имаш време да вденеш

но ти така си омотал в лъготене че нема да се оправиш и до великден (дето не съществува де,понеже не е отбелязано във ведите)

а то се оказа че нищо не си превеждал(язък само дето те похвалих) ами си го копнал от тука .

и като пействаш чужд труд е уважителнода си признаваш че не ти си автора, а оригинала

е от ето тук .то и за тва не ти е ясно кво е тва 72(то верно не само на тебе).ама нищо де имаш време да вденеш

ОТВРАТИТЕЛЕН ПРИМИТИВ СИ!

Освен че си тъп, като галош си нагъл като плъх. Гнус ме е да те чета. И ще те прескачам за напреде.

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Ха-ха-ха!Аз казах ,че ще те храня бе тролче,не съм уточнявал с каква храна.Нарочно го направих по тоя начин,иначе нямаше да разбера това което ме интересува.Още от поста за майките,на теб гледам като на абсолютен паразит и нищожество,така че не се хаби да ми се правиш на много умен и начетен.И темата е или по скоро беше -Разни работи за зодиите,не Астрология,можеш ли да направиш разликата? Публикувано изображение

И темата е или по скоро беше -Разни работи за зодиите,не Астрология,можеш ли да направиш разликата? Публикувано изображение

:P:hush: Взе ми думите от устата, спретеда спорите и да си ги мерите, разбрахме, че всеки от вас доста го бива, донякъде се допълвате.Аз, например, бях оплют, защото писах именно по темата, на доста лаконичен и разбираем език, а Смехурко и Лоцкам_кръв започнаха да парадират доста по-наперено и от мен със знания, нямащи каквото и да е общо с темата, а разни аборигенки, дето бъкел не са помирисали от отношения между зодиите, ми държаха на мен сметка какво съм говорил, и научни факти ги омаскариха за бисери...Има си тоалет, не върху метеното, моля! Направете си тема за астрология, и си ги мерете, защото наистина ще предложа чудесната тема за затваряне.

Направете си тема за астрология, и си ги мерете, защото наистина ще предложа чудесната тема за затваряне.

Има отделно тема за астрология. Като направих темата за зодиите, целта ми беше по-новите в областта да научат разни работи за зодиите. А за астрология си имаме отделна тема. А тази... беше съвсем зацапана от разни хора, като не те изключвам и теб от числото на зацапващите и обиждащите. :hush:

А на абориген повече мязаш ти, с твоите примитивни изказвания и обиди. :P

:wors::hush: Взе ми думите от устата, спретеда спорите и да си ги мерите, разбрахме, че всеки от вас доста го бива, донякъде се допълвате.Аз, например, бях оплют, защото писах именно по темата, на доста лаконичен и разбираем език, а Смехурко и Лоцкам_кръв започнаха да парадират доста по-наперено и от мен със знания, нямащи каквото и да е общо с темата, а разни аборигенки, дето бъкел не са помирисали от отношения между зодиите, ми държаха на мен сметка какво съм говорил, и научни факти ги омаскариха за бисери...Има си тоалет, не върху метеното, моля! Направете си тема за астрология, и си ги мерете, защото наистина ще предложа чудесната тема за затваряне.

От троицата "баат Дийнката-Боксерът-Трологът" ти заемаш централно и най-главно място по ценност за мене.

После е баат Дийнката, а този лауреат за награда по физика и 'западна азТРОЛоргия' заема достойното 3-то място на почетната стълбичка.

Публикувано изображение

Нека да ти поприпомня, че на 1-во място е средата е Първенецът(Козирогът Боксер), на 2-ро е Овенът ба'ат Дийнката и на 3-то място е Скорпито-Тролът.

Така, че от троицата ти печелиш златния медал, :P , баат Дийнката, колкото да ми е неприятно, ще трябва 'да прегърне' среброто, а за Тролът се пада бронзът, въпреки, че ако питаш мене, без някаво жури, на тролът дори и тенеке не бих му връчил.

...такива мити работи, драги ми кървав Гарванчо... Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Луцифер, означавайки носител на светлина, означава и носител на разбиране, на просветление. Затова и не е чудно, че Христос е нарекъл себе си така. Това го знаем. Някои предполагат, че има връзка между прогонването на Луцифер на Земята и същото нещо, което се е случило с Христос, който е бил пратен тук, в човешко тяло, за да просветлява хората. ;)

Древните народи са почитали звездите и най-ярката от тях - Венера се е асоциирала с настъпването на утрото и тя се появява точно преди да изгрее слънцето. Затова утринната звезда се свързва с ново начало и надежда. Според някои, точно от тук произлиза темата за възкресяването.

ЩО НЕВЗЕМЕШ ДА СЕ ГРЪМНЕШ ЧЕ ЛУЦИФЕР ОЗНАЧАВАЛ СВЕТЛИНА ЛУЦИФЕР Е ИМЕТО НА САТАНА ДЕМЕК ДЯВОЛА КАТТО ПРОЧЕТЕТЕ БИБЛИАТА ТОГАВА КОМЕНТИРАЙТЕЕ ПУТКИ МАЙНИ

Редактирано от SAFIN4O (преглед на промените)

;) Май се отплеснахте на тема музика. Брат Пип ще ни уведоми колко букви има в санскрита.

Правейки един (ама много) бегъл анализ на чифутоидната музика с изненада откриваме, че е невероятно бедна в ладово отношение. Боравят с два-три макама - и толкова. Отново браткиша Пип ще ви "открехне" колко са макамите в Арийска Индия (Пип, не случайно в мюсюлманските броеници на рязанопластелинковчетата© има точно същия брой зърна). Макам означава лад. Гърчолята са можели да асимилират от Тракийците само 5 - йонийски, дорийски, фригийски, лидийски, и еолийски. Особено надарените европейци и до там не са стигнали - имат само 2 - мажор и минор. А нотариуса са си измислили през ристиенския католицизъм (Гвидо Д'Арецо). Като сравнение със арийците - ами всяка буква в санскрита означава И музикална нота. В БълГарския фолклор се използват повече маками отколкото из целия близък (рязанопластелинков©) изток + африка взети заедно.

Пип, знаеш ли значението на хиатоса (увеличената секунда)?

Не отплеснахте се изцяло от темата на форума.

ЩО НЕВЗЕМЕШ ДА СЕ ГРЪМНЕШ ЧЕ ЛУЦИФЕР ОЗНАЧАВАЛ СВЕТЛИНА ЛУЦИФЕР Е ИМЕТО НА САТАНА ДЕМЕК ДЯВОЛА КАТТО ПРОЧЕТЕТЕ БИБЛИАТА ТОГАВА КОМЕНТИРАЙТЕЕ ПУТКИ МАЙНИ

;) ;) :) :) :lol6:

Не питай за плявата,тя сама се обажда!!! Ти оди малко да прочетеш как се пише в форум,преди да крещиш на хора на които доста неща са им ясни ,за разлика от теб. Не знам що за библия си чел.Тийнейжърмутант или обикновен тъпанар си?

Айде пак приравняване?...

Люци, не е въпросът дали "айрянът се пие с л..няри". Въпросът е: да пиеш айрян, не -да песеш или пушеш трева. Публикувано изображение

Верно- пасящите ще се опитат да те направят л...няр ще ти вкарат л...ната си от пашата в айрянът ти.

Изводът тук е ЧЕ ВСИЧКО Е 'СЕКТА' и все САМ си подбира средата, за да не му се предлагат л..ната от пашата. ;)

Това се мъча да ти подскажа от сумалъка време, че другарите илюминати, в съюз с абрахамците 'сектосват' неудобните, като самите те са най-големите секти, ма ако не си разбрала- карай, карай се 'несектантскти' при масите... Публикувано изображение

...само не ми разправяй, че Христос не е сектант, тъй като нямаше да призовава за 'отсяване на зърното от плявата'. ;)

Темата се затваря докато си упоскоите страстите.

Отправям последно предупреждение към : Angel Heart, prepinatelen, U.Ra, tuksum и Цар Кару І да престанат с постоянните провокации и скандали в темите на раздел "Религия, мистика, езотерика".

При следващи нарушения на реда няма да бъдат затваряни теми, а акаунти !

Хм.Интересна е статията!Благодаря за линковете! :cheers:

...Тюксън има дарба да отгатва някои неща за матрицата, тъй като има скорпионска интуиция. Но именно това за нея 'пускане на гювеч' от Бога я прави доста фиксираща в матрицата и в този аспкет- вместо да контролира живото същество в матрицата, тя(матрицата, като илюзорност) я контролира. Получава се "catch 22" :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.