Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Абе, ти що се регистрира с нов ник, а? Станаха ти прекалено много постовете или се опита да ни измамиш, ама аз веднага те разкрих? Публикувано изображениеПубликувано изображение:clap:

...разбира се, че ще 'ме разкриеш'- който пише автентично не се крие.. Публикувано изображение

....а за другите 'познавации' - пак ги отбелязах в тефтера си на правилното им място... Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 127,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

...разбира се, че ще 'ме разкриеш'- който пише автентично не се крие.. Публикувано изображение

....а за другите 'познавации' - пак ги отбелязах в тефтера си на правилното им място... Публикувано изображение

Още щом видях новият ти ник и поста ти, веднага разбрах, че това си ти - веднага! Публикувано изображение

Чак по-късно се сетих, че и аватарът, който си си избрал те издава.

Знаеш ли, още преди няколко дни, може би преди 2-3 дни си мислех, как ли ще наричам човек, който се регистрира като ... или ако аз аз се регистрирам така, как ли ще ме наричат. Публикувано изображение Май за този ник си мислех, ама може и да греша. И ето те сега. Значи, още преди няколко дни до мен е достигнала тази информация за този твой ник. Ха ха хааааа Ни мож ми избяга толкоз лесно. :clap::);)

А защо се регистрира с този ник, станаха ти прекалено много постовете или реши да видиш дали ще успееш да ни измамиш, а? Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Още щом видях новият ти ник и постът ти, веднага разбрах, че това си ти - веднага! Публикувано изображение

Чак по-късно се сетих, че и аватарът, който си си избрал те издава.

Знаеш ли, още преди няколко дни, може би преди 2-3 дни си мислех, как ли ще наричам човек, който се регистрира като ... или ако аз аз се регистрирам така, как ли ще ме наричат. Публикувано изображение Май за този ник си мислех, ама може и да греша. И ето те сега. Значи, още преди няколко дни до мен е достигнала тази информация за този твой ник. Ха ха хааааа Ни мож ми изяга толкоз лесно. :);):)

А защо се регистрира с този ник, станаха ти прекалено много постовете или реши да видиш дали ще успееш да ни измамиш, а? Публикувано изображение

Имам чувството, че един прозорец от браузерът ти е винаги отворен за гледане на профили- инфо, както статична, така и динамична Публикувано изображение ... Ако намериш някакви тайни агентски служби може да превърнеш това хоби в заветното желание на Телецът- 'мангЪзи'... Публикувано изображение

Но мене трудно могат да ме сбъркат-освен, че не се крия, но и не мога... Публикувано изображение Не съм явно леМУриец... Публикувано изображение

Имам чувството, че един прозорец от браузерът ти е винаги отворен за гледане на профили- инфо, както статична, така и динамична Публикувано изображение ... Ако намериш някакви тайни агентски служби може да превърнеш това хоби в заветното желание на Телецът- 'мангЪзи'... Публикувано изображение

Но мене трудно могат да ме сбъркат-освен, че не се крия, но и не мога... Публикувано изображение Не съм явно леМУриец... Публикувано изображение

А защо си смени ника?

Между другото, днес един потребител (той не пише в този раздел) пак ме заплаши да не му влизам в профила, щото иначе щял да се разправя с мен. :)

Случвало се е някои да ме питат що им влизам в профила. Особено, ако са забелязали, че за един ден им влизам два пъти в профила или пък няколко пъти, в продължение на няколко дни. :)

Пълно е с луди! Иначе, аз на този, който ме заплашва, като го видя се сещам за него и му влизам в профила ей тъй, профилактично, колкот да не се забравим. Публикувано изображение Явно някои всеки ден проверяват кой им е влизал в профила. Публикувано изображение;)

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Странджа е най-тайнствената планина в България.

За това ли говориш: http://paper.standartnews.com/bg/article.p...;article=184959

И според тебе това е 'божеството с провисналите либенци от линка с зоо-'фалУса'(зооморфичната глава, де?..) Публикувано изображение

Че днес има къде-къде по-по божествени форми от тази статИетка?.. Публикувано изображение при това с човешка, а не зоо-фалУси(т.е.-глави) Публикувано изображение;):):lol6:

Публикувано изображение

Луци, да те питам като експерт по латино? :P . .... рибата "кефАл" от 'це-фаЛус' ли иде?... Публикувано изображение ...имахме един от Павликени в технукума по корапоплаване, викаше на кефАла- 'кЕфал' :lol6: ...много му се кефихме на фонетиката.... Публикувано изображение

Редактирано от .... (преглед на промените)

Пише се за всичко друго, но не и по темата. :)

Пише се за всичко друго, но не и по темата. :huh:

По реторични въпроси какво има да пишем :P

Публикувано изображение Los Psychocephalus, добре че се появи в тоя забутан форум, от както си тук, се смея на корем. Публикувано изображение

Вероятно неговата версия за произхода на бебетата е - здравият разум. :P:wors::wors:

...абе сигурен съм, че няма версия, ма важното е да симулира... Публикувано изображение

Публикувано изображение

...абе сигурен съм, че няма версия, ма важното е да симулира... Публикувано изображение

Публикувано изображение

Както казва Ники Кънчев "Да видим!"

Само да не е версия от рода на следния здрав разум: Ами бебетата идват, защото САЩ нападнаха Виетнам заради нефта на Ирак. Публикувано изображение

Както казва Ники Кънчев "Да видим!"

Само да не е версия от рода на следния здрав разум: Ами бебетата идват, защото САЩ нападнаха Виетнам заради нефта на Ирак. Публикувано изображение

...добре че нефта не Уранжав, че щяха мириканците да ни прелапат в Бг, заедно с Уранжадата ни ... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

Щях да питам само точките ама явно и Lucia_free е на това ниво..

та, на колко години сте бре пиленца? 13? Публикувано изображение Ако не друго, като гледам поне по акъл сте на толкова.. Публикувано изображение

...аз съм на достатъчно да помня режима на тока по времето на тато... Публикувано изображение

4 поредни мнения за всичко друго, но не и по темата.

P.S Ура, разбрахме, че можеш да ползваш фотошоп и си играеш с думите като малко дете в детската градина ...УРАнжево небето, ей тия секти не прощават Публикувано изображение

Ама явно училището си го пропуснал в по-голямата му част а? .. Публикувано изображение

Важното е, че съм ходил на училище, а на по чалготеки. Е, верно нямаше ток да си учя уроците, ма слушах роци на батерии и така станах от сектата на бакте-риите.. Публикувано изображение

Ти можеш ли да ползваш фотото на шопа или си от провинцията?... Публикувано изображение

...наистина не стана ясно защо нефта е причината за войната на САЩ в Ирак, след като Венецуела им е на '1 ръка растояние'?... Публикувано изображение

Явно за новата генерация историята с летоброенето започва с издаването на албума на Гергана, Гана и Маслина?... Публикувано изображение

4 поредни мнения за всичко друго, но не и по темата.

P.S Ура, разбрахме, че можеш да ползваш фотошоп и си играеш с думите като малко дете в детската градина ...УРАнжево небето, ей тия секти не прощават Публикувано изображение

Я се върни назаде и виж кой намеси децата в темата за коспиритацията?... Публикувано изображение

евреите си пускат вицове от рода 'Знаеш ли, че има 'конспирация' в потъването на Титаник, тъй като 'айсберг' завършвало на "Берг"... ако не мога да се смея на този виц ме погъделичкай малко... ?... Публикувано изображение

...добре че нефта не Уранжав, че щяха мириканците да ни прелапат в Бг, заедно с Уранжадата ни ... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

Ми те ни прелапаха вече и даже ни прес..ха. Нали заради това сме в сектата на Нематод.

Despo, кво пиеш малкия, да те черпя за комплимента. Искаш инфо ли - в училище бях пълна отличничка откак се помня, ма често ме гонеха от клас, щото много се смеех на тъпаците и им пречех на мисловния порцес, докато се пънеха на дъската като ги изпитват.

Ми те ни прелапаха вече и даже ни прес..ха. Нали заради това сме в сектата на Нематод.

Despo, кво пиеш малкия, да те черпя за комплимента. Искаш инфо ли - в училище бях пълна отличничка откак се помня, ма често ме гонеха от клас, щото много се смеех на тъпаците и им пречех на мисловния порцес, докато се пънеха на дъската като ги изпитват.

Ние пък имахме само 2 предмета в училише-научен комунизъм и физическо възпитание (марш на скок)

Аз пък бях отличник по научен комунизъм, тъй като научно разяснявах, че комунизма е отличник.

Средният ми успех бе 3.5, тъй като имах 1-ца за подсказване по физическо възпитание... Публикувано изображение

ПС: Имахме и 3-ти факултативен предмет- 'пеене', но там се кандидатстваше с връзки, тъй като трябва да пееш в тоналност "ДС" или 'КГБ"... :P:)

ма ти женско ли си бе муцка? хаха.. така кажи бе пиле.. Публикувано изображение

Ми то много трудно да се сетиш, сигурно. Всеки втори мъж е с ник Лусия, ма не всеки може да се сети, я, само ти. Публикувано изображение

Я кажи кво пиеш, днес ти е ден - много познаваш велики тайни и ще те черпя. :)

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Зависи от повода и настроението, но в тоя студ ромче + количка добре влизат.. айде наздраве. :beer:

Наздраве! За здравия разум! :question:Публикувано изображение

Наздраве! За здравия разум! :cheers:Публикувано изображение

Лука не се алкохолизирай(интоксикирай) под въздействието на мат'риалист. :beer: Така вкарваш spiritus в spiritus... :super: Ето така се почва- един мат'риалист ти казва, че "няма илюминати, няма комунисти, няма луцифер, няма конспирация, няма спиритация" -и ти вдигаш градуса(33-та степен) на 'здравия разум' Публикувано изображениеПубликувано изображение

..така се почва то- в соц-ът -свалката бе: :question: "Имате ли огънче на Прометеус?"... :lighter::wors:

:lol6:

Публикувано изображение

Пияници :huh:

Ура, не че нещо, ама кой ти плаща нета и колко ти струва компютъра? Публикувано изображение

Пияници :huh:

Ура, не че нещо, ама кой ти плаща нета и колко ти струва компютъра? Публикувано изображение

илюминати .. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.