Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Не! ;)

Отиваш тук Baraka и в търсачката изписваш "Baraka". Не успях да го дам по- прилично.

Това е суфистка дума, която означава "присъствие на Божествения Дух". Във филма по- скоро ясно се вижда отсъствието му. Но е показано добре.

колибка.com....близо съм до истината,нали? Публикувано изображение
  • Отговори 2k
  • Прегледи 127,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Направо си получил просветление! :P

Ми работел е вътрешно върху себе си. Публикувано изображение А ти, Багира, си Христовия Дух, който му подпомага спасението. Публикувано изображение

Комуноидната религия е разклонение (или по-скоро неин инструмент) на юдаизма и неговия апогей (ама не гледайте в речниците какво означава - става въпрос за астрология) - ционизма. Юдизма (да не говорим за ционизма) няма нищо общо с ИзРАЕЛ (ако нещо ви говорят цветовете), с тези (митични) 12 племена, 2 от които приемат рабинисткия (левитски) юдаизъм. Този същия юдаизъм, който проповядва дънoff. Същия, който проповядва и давид, и (уж) неговия син СОЛ_АМОН (соломон) - просто си направете историческа справка относно Херодот (бащата на историята) - щото той бил точно на обиколка в Палестина през "левитското време на соломон", но пък пропуснал (хич не е недоглеждане) да спомене най-великия и богат цар на царете соломон. Нито че имало такава град-държава Йерусалем. Не знам дали е бил късоглед, но си мисля, че и микроскоп не би му помогнал да открие царя на царете, най-богатия и величествен, знаен из целия знаен и незнаен свят - негово никога несъщестувало величество соломон.

Те това ви е проповядвал вашия дънoff - не помня какъв зидарски ранг е имал. А неговите "словославения" за "великия руски народ" (дегенерати) са просто жалки. Именно той доведе комуноидните изроди в БълГария.

За термина кемане. - Цигулка на която е свирил манггал. Характерно е, че на местата където се обикновено се слагат пръстите (манггалски макам) е образувана вдлъбнатина - от циганското вибрато. Абсолютно негоден за свирене инструмент. Киманча. Замърсен с мангалоидна пот и мръсотия инструмент от струнно-лъковата секция. Публикувано изображение

[/quote

ако беше прав, вместо да се само преписваш ,щеше да ми отговориш и на 3 те въпроса ,а сега виждам че се опитваш безуспешно да изпишеш България както я пишат знаещите в Азия,

правилното изписване е БългАрия.

общо взето ако реша че си струва да те обучавам 2-3 петилетки може и да излезне нещо от теб

Да, но това е част от един ден на Бог, който така изживява разнообразието на сътворението. Нали всичко е илюзия.!

Не всичко е илюзия.

Не всичко е илюзия.

И кое например не е илюзия, според теб?

Хайде дайте дефиниция на думата "Любов".

Абе що така ми прилича това желание и тази голяма любов към един мъртвец на некрофилия... Публикувано изображение

Струва ти се на тебе защото сигурно страдаш от нея

Хората са различни и поради тази причина Буда е преподал съвкупност от много различни методи водещи до просветление.

Същността на всеки е Буда.

Причината поради която не преживяваме това е съвкупността от "смущаващи" чувства, като гняв, гордост, завист, ревност, глупост ..., закостенели дуалистични идеи и навици.

Хубави книги на български:

"Как стоят нещата", "Навлизане в Диамантеният път", "Махамудра, Безгранично пространство и радост" - Лама Оле Нидал.

Пътят на Буда - Калу Ринпоче.

"Пледоария за щастието", "Лотосът и Квантът", "Монахът и Философът" - Матийо Рикар

Животът на Миларепа

Трите стълба на Дзен - Филип Капло

Великото лекарство - Шечен Рабджам

Зен ум, ум на начинаещ - Шунрю Сузуки

Тибетска книга за живота и смъртта - Согял Ринпоче

Скачай като тигър, движи се като костенурка - Лама Джампа Тхайе

Никой не е стигнал до просветление само с четене на книги без учител.

www.diamondway.bg

www.upadesa.org

zen centre

ПС

В Будизма няма "свещени" книги или крави, но все пак книгите водещи до просветление заслужават уважение.

Buddie, имаш ли предства каква ознчава 'Оле' и има ли връзка с призива 'Оле, Оле, Оле'..примерно - от ултраксите на "Левски"?... Публикувано изображение

Щото съм сигурен, че Лама е обратното на 'Ламя', и от 'лама' са го копирали малоазиатските симпатични симпатяги.... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

ПС: на мене лама-та винаги ми е приличала на камила с овча глава... Публикувано изображение ..определено 'лама-рина' няма нищо общо.... Публикувано изображение

Редактирано от .... (преглед на промените)

Ами аз се опитах да се боря - с дясната си ръка хванах лявата и я извих силно, едва не я счупих, а с десния си крак ритнах яко левия, чак го посиних, прасках си шамарчета по лицето.

Ма мноо боли, бе. Публикувано изображение

имаш страхотно чувство за хумор,поздравявам те!!! Публикувано изображение
npn, разкажи още някоя история, свързана с опитите ти със силата на мисълта. :)

А мислиш ли, че ако поставим под чашата някакво послание, например, че това ще лекува еди какво си, би имало същия ефект? А може ли да се сложи под чаша с растително масло, вместо под чаша с вода? Дали ще има същия ефект? :P Как мислиш? :speak:

Ма мноо боли, бе.

Люси, ще те боли я. Щото си "матриалистка"... Публикувано изображение Ако беше трансценданталистка хич нямаше да усетиш... Публикувано изображение Я виж последователите на Кришна - нищо не чувстват (само архитипите, ама от време на време :) ). То може и от божественото питие дето поркат да е - Сома. Само дето не знам дали е халюциногенно . А Луцифер хич не си падал по халюцинациите. Ето на, давам ви фотографиите му - две на брой.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Цар Кару І (преглед на промените)

Люси, ще те боли я. Щото си "матриалистка"... Публикувано изображение Ако беше трансценданталистка хич нямаше да усетиш... Публикувано изображение Я виж последователите на Кришна - нищо не чувстват (само архитипите, ама от време на време :) ). То може и от божественото питие дето поркат да е - Сома. Само дето не знам дали е халюциногенно . А Луцифер хич не си падал по халюцинациите. Ето на, давам ви фотографиите му - две на брой.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Люцката, Царю, обича да спекулира ментално. Влюбена е в ума си и мисли, че той е спасението. Публикувано изображение

Умът е инструмент- като нож е. Той може да ни служи да разкъсаме връзките('гуните') си с материята, може и да ни служи да "убиваме душата", като се закотяваме по-здраво за нея(материята). Проблемът при Люцката е, че си мисли, че е 'Златната среда'... Публикувано изображение Т.е.- Самият Бог.

Предлагам и да се ощипе-ако я заболи да си помисли, че не е Бог и че е смъртна, ако-не-тогава честито! Публикувано изображение Анестезията от интоксикацията е и подействала! Публикувано изображение

'Убийство на душа', означава да се отъждествяваш с ума си или грубото си тяло.

ПС: Вярно, че "Год хас НО релиджън", ма "Гот ис НО ФАНТА, ас уел". Публикувано изображение

..бекоз да релиджънс ар ФАНТА дъмселвз.. Публикувано изображение

Редактирано от aeu (преглед на промените)

Люцката, Царю, обича да спекулира ментално. Влюбена е в ума си и мисли, че той е спасението. Публикувано изображение

Умът е инструмент- като нож е. Той може да ни служи да разкъсаме връзките('гуните') си с материята, може и да ни служи да "убиваме душата", като се закотяваме по-здраво за нея(материята). Проблемът при Люцката е, че си мисли, че е 'Златната среда'... Публикувано изображение Т.е.- Самият Бог.

Предлагам и да се ощипе-ако я заболи да си помисли, че не е Бог и че е смъртна, ако-не-тогава честито! Публикувано изображение Анестезията от интоксикацията е и подействала! Публикувано изображение

'Убийство на душа', означава да се отъждествяваш с ума си или грубото си тяло.

ПС: Вярно, че "Год хас НО релиджън", ма "Гот ис НО ФАНТА, ас уел". Публикувано изображение

..бекоз да релиджънс ар ФАНТА дъмселвз.. Публикувано изображение

Хей, Аура кришна мура, не ме познаваш и това, което говориш за мен, са само твои ментални спекули. Ша се спечеш, бре, момче. Ке те хване запеко. :eek:Публикувано изображение

2.8 Не са желателни безсъдържателните мнения ("Хахахахахахаха", "Жестоко е!", "Много яко", "Харесва ми!", емотиконки и т.н.) и теми. Нека подобни мнения бъдат придружавани с обосновка.

iovi

да, кали-юга е векът, в чиито край жената ще изземе напълно потенцията на мъжа. :)

Според моя калкулатор краят на тая ера ще е след само 426 900 годинки...

и сме изминали 5 100, трябва да сме съвсем в началото.

ако не друго,то поне в сънищата ми си левитирам като птица...явно всичко свързано с левитацията в реалността обаче - е измама

Сънищата, сами по себе си, са вид илюзия. Публикувано изображение Каквито и да било.Те виждат феноменалният свят във времето, но времето никога не спира. Това,което се променя е илюзия, това, което не се променя е Реалността. :PПубликувано изображение

Сънищата, сами по себе си, са вид илюзия. Публикувано изображение Каквито и да било.Те виждат феноменалният свят във времето, но времето никога не спира. Това,което се променя е илюзия, това, което не се променя е Реалността. :PПубликувано изображение

Може пък всичко да се променя и всичко да е в процес на развитие - дори и Бог. Ти няма как да знаеш това, нали?!

Може пък всичко да се променя и всичко да е в процес на развитие - дори и Бог. Ти няма как да знаеш това, нали?!

Бог не може 'да се развива', Тюки.

Има няколко критерия за мене, по които веднага идентифицирам и не ми трябва никава друга информация. Примерно масонАрийката спекулативна на духът Луцiфер веднага го идентифицирам, когато почнe да говори за Бог, че не е познаваем и неразкрил се. И с това вързва тенекия на невежите да се 'разививат в материята'. Публикувано изображение Този капан е направен от падналите духове, но понеже Бог дава свобода на избор на инд. душа не се намесва ПРЯКО, особено в кали-юга нещата ще да бъдат малко в забвение, но не в изоставяне от Него. Публикувано изображение

....така както в суб-културата няма да има по-велики парчета НИКОГА :P от Stairway to Heaven(Led Zeppelin) и

Floyd), като ОБРАЗЦИ, така Бог е казал каквото трябва. Този, който не разбира си е за негова сметка. Жалко, че на опашката на заблудите се вързват доста невежи душИ! ;)

Другият критерий е АРЙАНИТЕ или БЕРБЕРИЯНИ(варварите)?..

Арйаните не са етническа принадлежност, не са религия, а- КУЛТ, Слънчев култ към Бога. Те са ПЪРВОНАЧАЛНИТЕ заселници на Земята. Земята не ебила заселена в началото от диваци и варвари, а от Арйани(Аряни в преносен сисъл значи 'млечно-бели' и 'благородни'.. Арианите идват ДА КУЛТИВИРАТ И ОБЛАГОРОДЯТ ЗЕМЯТА, но НЕ ОСТАВАТ НА НЕЯ. :yanim: Облагородяването е именно ПЪТЯ ОБРАТНО от там, към ПО-ВИСОКОТО МЯСТО на идване.

Тези, които наследяват Земята след като са си заминали Арйаните- са варвари, които искат да я завземат, да експлоатират Земята, ресурсите и накрая да я унищожават физически. Затова те не си заминават от нея, а СЕ КРИЯТ В НЕДРАТА И, до самото и пълно унижаване.

Това са много важни критерии. Няма етност, няма религия. :doh: Има КУЛТ. ;)

Другият критерий е АРЙАНИТЕ или БЕРБЕРИЯНИ(варварите)?..

Арйаните не са етническа принадлежност, не са религия, а- КУЛТ, Слънчев култ към Бога. Те са ПЪРВОНАЧАЛНИТЕ заселници на Земята. Земята не ебила заселена в началото от диваци и варвари, а от Арйани(Аряни в преносен сисъл значи 'млечно-бели' и 'благородни'.. Арианите идват ДА КУЛТИВИРАТ И ОБЛАГОРОДЯТ ЗЕМЯТА, но НЕ ОСТАВАТ НА НЕЯ. ;) Облагородяването е именно ПЪТЯ ОБРАТНО от там, към ПО-ВИСОКОТО МЯСТО на идване.

Тези, които наследяват Земята след като са си заминали Арйаните- са варвари, които искат да я завземат, да експлоатират Земята, ресурсите и накрая да я унищожават физически. Затова те не си заминават от нея, а СЕ КРИЯТ В НЕДРАТА И, до самото и пълно унижаване.

Това са много важни критерии. Няма етност, няма религия. ;) Има КУЛТ. :rolleyes:

Значи айряните се крият под Земята?

Ще ми разкажеш ли за това?

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Значи айряните се крият под Земята?

Ще ми разкажеш ли за това?

Точно обратното бе! Публикувано изображение Чети по-внимателно! Арйаните са се ВЪРНАЛИ там, от където са дошли- Трансцедента.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.