Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

оффф

Някои май повече се разгорещиха,

както мюсюлманите са клали наред всички християни, така и християните са правили кръстоносни походи и са клали и сега го правим, просто под друг предтекст и ръководство, дали е заслужено?

ако не е Аллах сигурно нямало да позволи, нали може и вижда всичко и знае и прочие.

нещо интересно за саудитска арабия

децата (тийнеджърите) на богатите също като родителите си спазват строго корана, но в корана никъде не пишело че не могат да правят секс със възрастни мъже, пишело че не може със жени, ами отврат.

Критерий за това, дали религията е от Бога или не е =съзнанието ти да не се стреми към консумация, да не се стреми към закотвяне в материята и да му служи тя, както -и да не я разрушава или трансформира. Това иска Бог. :rolleyes:

• Отговори 2k
  • Прегледи 127,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аверче, с лицемерен, раджаско-тамастичен и некоректен цар не комуникирам. :clap:Публикувано изображение Толкова е зле, горкият, че не ми се общува с него. Да се оправя сам. Веднъж му простих лицемерието с мене, но гледам той пак продължва с царско невежество. Публикувано изображение

А от твоят постинг тука, нищо не разбрах. Кажи по накратко какво те интересува?... Щото -гледам си добил неговият каруцарски език?..

да, забелязвам -твоят примитивен некомформизъм пак се мъчи да прави собствени обобщения, но от ниско ниво. Обобщения се правят отгоре, ма това няма да го разбереш.

Виждам, че не си догледал, че за B=V=U съм го направил за САНСКРИТСКИЯ език, който последователно се е модифицирал в етапи и клонове, докато стигне до едно от разклоненията си-латинския. :clap:

Не съм казал, че във ВСИЧКИ латински думи ще е това правило, човек със среден интелект ще го разбере това, но за тебе ?-ти си знаеш...

....но точно пък в испанския да ми кажеш, че 'б' не се произняся 'в', значи мене ме мислиш за глупак, което е твое неуважение към себе си, сеньо кабалеро-кавалеро, мучо травахо и трабахо. Публикувано изображение

A,Браткиш това е ново твое твърдение,да не си прехвърлял отново "Веда"-та???

Щом и ромеите си докарал да Инд и Ганг какво можеш да кажеш за това:

"bulgarum"

"bulgarorum"

виж там из Ведата ,кво е записано по тези понятия(нал разбираш на санткритски)

Царя каза ,че ти е запецнал твърдия диск и си дал "фира" не го натоварвай толкова ,хехехехехе

Сега това дето си го дал като пример "ХРАМ" на всички "индоевропейски" (включително и на тюрски и сигански) езици се пише ¨TEMPLE¨ във вариации

даже и на српски

единствено Храм като Храм означава на руски,украински и бългАрийски,

на полски е Swiatynia

на гръцки знаеш как е!

Тъй ,че ако Храм си го извел от/на санкритски ,това означава ,че са Го преписали от Българите!

хехехехе много автоголове си вкарваш ,Браткиш

Ама виж сериозно ,какво пише за тия "bulgarum" "bulgarorum" щом ромеите били айрани

виж може да изкочи нещо!!!

мдаа

Базиликата не е храм, било е обществена сграда,после поповете и папите са ги присвоили!

Как четеш следните думи -VINO,GVARDIA CIVIL,BVLGARI,VULGARA,VULGATA,VACA,VASCO,VACO,VEGETAL с "Б"или"В"

Мисля ,че няма да ти е трудно ,все пак с тая висока летва дето вдигна "САНКРИТ"(виж как на всички им стана интересно)хехехехехе

и охлаждай го от време на време тва ПИСИ

ПС. А забравих за тревицата,Браткиш трябва много внимателно да се следи с какво се смесва даже и с водата ,искам да кажа в какви пропорции,така ,че наистина е царска тревица!

Може даа те прати отвъд всички трансдентегенетални пространства и да останеш там цяла семица ,хехехехехехе

ще намеря една статия на един "Юлиминат"сега не се сещам ,къде я бях срещнал ,ама ще я намеря от чиста мед.гледна точка(няма паднали духове,маи ,ацтеки и инки)

Редактирано от aeu (преглед на промените)

Това ,че не си разбрал един прост въпрос:

Щом и ромеите си докарал от Инд и Ганг какво можеш да кажеш за това:

"bulgarum"

"bulgarorum"

виж там из Ведата ,кво е записано по тези понятия(нал разбираш на санткритски)

Или още по тъпо ще попитам:

Какво означава в латинския ,който е далечен приемник на санкритския според тебе!

Твоите квалификации означавт "КУХОСТ"липса на аргументи!Ти за мене не си умен(както казва Маат) ако беше щеше да водиш дискусия ,която води до убеждения ,а ти не я умееш!

Дали си глупак или не -това не ме вълнува ,ама ако имаш съмнения някакви ,тука има много хора които се занимават професионално с медицина(за разлика от кришнарите ,които могат да излекуват всеки,от всичко с мантрите) можеш да ги попиташ!Ако не искаш публично ,мога аз да Ги питам и после ще ти пошушна какво са ми казали,хехехехе

Сега за история ,нива,понятия факти и т.н. ти си извън всякакви нива и категории и затова не ми представлява интерес даже да си хабя "клавито" и да коментирам каквото и да е било с тебе!

Но за Лицемерието ,Двуличността и Алчността и Тоталната лъжа и заблуда на кришната съзнание съм на твое разположение!

От момента ,в който видях празния и нереагиращ поглед на една бивша вече кришнарка ,

съм Антикришнар даже и към симпатизанти!

Ти си слаб противник,даже не си противник ами си веселяк (по своему)и за това ми е интересно!

Ако имаш капацитета на умник и знаещ (за къвто се мислиш) напъни се да отговориш на въпросЪт ми!

Si no puedes ,no pasa nada ,amigo!!!

Para mi es daigual

Benga,hastaluego ,chato!

Аверче, с лицемерен, раджаско-тамастичен и некоректен цар не комуникирам. :)Публикувано изображение Толкова е зле, горкият, че не ми се общува с него. Да се оправя сам. Веднъж му простих лицемерието с мене, но гледам той пак продължва с царско невежество. Публикувано изображение

А от твоят постинг тука, нищо не разбрах. Кажи по накратко какво те интересува?... Щото -гледам си добил неговият каруцарски език?..

да, забелязвам -твоят примитивен некомформизъм пак се мъчи да прави собствени обобщения, но от ниско ниво. Обобщения се правят отгоре, ма това няма да го разбереш.

Виждам, че не си догледал, че за B=V=U съм го направил за САНСКРИТСКИЯ език, който последователно се е модифицирал в етапи и клонове, докато стигне до едно от разклоненията си-латинския. :sobbing:

Не съм казал, че във ВСИЧКИ латински думи ще е това правило, човек със среден интелект ще го разбере това, но за тебе ?-ти си знаеш...

....но точно пък в испанския да ми кажеш, че 'б' не се произняся 'в', значи мене ме мислиш за глупак, което е твое неуважение към себе си, сеньо кабалеро-кавалеро, мучо травахо и трабахо. Публикувано изображение

Камериерке, моля те върни се и прочети какво е написал U.Ra в профила ти. ;) За да не го сторвам същото с Царя и Люцката- материалисти инати( и лицемери, същевременно), клонящи към ЧИСТ демонизъм. Между Кришна и Христос не само, че няма никакво противоречие, но има ПРЯКА връзка. Това, което прави ристените демонисти е абрахамския и луциферианския дух.

;)

Тебе те разбрах ОТ САМОТО начало и за това не водя дискусия с тебе. Царя го зарязах -да се оправя сам. Люцката ще я държа под око, все пак е жена...но ти си неспасяем демонист...поне за мене. ;) Друг да се оправя с тебе.

След като се самопределяш за 'анти-кришнар', ти очакваш да се самоопределя за 'анти-камериерка' ли?.. Да- определено ще ги 'юркам' в House-keeping-a булките, като хотелски менажер, спомняйки си за хиспано-хитанската камериерка. Публикувано изображение Но към тебе няма да ме трогнеш с никакво чувство. Отдавна си прочетена брошура за мене. Публикувано изображение

"Противник"?... оле-оле...другарю кръстоносец...тебе те оставям на исламските кучетат да те ръфат... Публикувано изображение

Това ,че не си разбрал един прост въпрос:

Или още по тъпо ще попитам:

Какво означава в латинския ,който е далечен приемник на санкритския според тебе!

Твоите квалификации означавт "КУХОСТ"липса на аргументи!Ти за мене не си умен(както казва Маат) ако беше щеше да водиш дискусия ,която води до убеждения ,а ти не я умееш!

Дали си глупак или не -това не ме вълнува ,ама ако имаш съмнения някакви ,тука има много хора които се занимават професионално с медицина(за разлика от кришнарите ,които могат да излекуват всеки,от всичко с мантрите) можеш да ги попиташ!Ако не искаш публично ,мога аз да Ги питам и после ще ти пошушна какво са ми казали,хехехехе

Сега за история ,нива,понятия факти и т.н. ти си извън всякакви нива и категории и затова не ми представлява интерес даже да си хабя "клавито" и да коментирам каквото и да е било с тебе!

Но за Лицемерието ,Двуличността и Алчността и Тоталната лъжа и заблуда на кришната съзнание съм на твое разположение!

От момента ,в който видях празния и нереагиращ поглед на една бивша вече кришнарка ,

съм Антикришнар даже и към симпатизанти!

Ти си слаб противник,даже не си противник ами си веселяк (по своему)и за това ми е интересно!

Ако имаш капацитета на умник и знаещ (за къвто се мислиш) напъни се да отговориш на въпросЪт ми!

Si no puedes ,no pasa nada ,amigo!!!

Para mi es daigual

Benga,hastaluego ,chato!

Аве,Пипик той тоя хУрко дет пишеше тука си беше същия папагал като тебе ,ша кажеш ,че една майка ви е раждала!хехехехе

Между кришна и Исус нямало разлика,ми виж ги на картинките ,единия СИН другия БЯЛ

Да,и аз те разбрах ,че си нямаш ни пута идея за кришнарите и не си бил в техен лагер!

не си ставал в 3 часа,не си спал на дървен под,не си ГО "къпал"не си пил от водата с която са Го къпали,не си бил на полето(да бачкаш като РОБ) също не знаеш за работата в КРИШНА ресторант аве много неща НЕ ЗНАЕШ,пък ако ги знаеш пък не ги споделяш ,това се нарича ЛИЦЕМЕРИЕ ,Пипик (що ти викат ,така нежно ПИПИК ,да не би за това да си само симпатизант ,а ?)

само да ти кажа на тебе ,че последния кришнар ,който ме юркаше остана с много болезнени спомени,хехехехехе

Аз да ти кажа при ислямските кучета ,както казваш се чувствам по добре,щото не са фалшиви(някои от тях)а пък кришнарските булонки са фалшименто отвсякъде!

като каза за брошура я покажи последното ти произведение ,ти откъм брошурките си мого печен!хехехе

Как те фали царя ,разбирал на фотоШопа,хахаха

Ти и за хотелските брошуркки не ставаш

Камериерке, моля те върни се и прочети какво е написал U.Ra в профила ти. ;) За да не го сторвам същото с Царя и Люцката- материалисти инати( и лицемери, същевременно), клонящи към ЧИСТ демонизъм. Между Кришна и Христос не само, че няма никакво противоречие, но има ПРЯКА връзка. Това, което прави ристените демонисти е абрахамския и луциферианския дух.

;)

Тебе те разбрах ОТ САМОТО начало и за това не водя дискусия с тебе. Царя го зарязах -да се оправя сам. Люцката ще я държа под око, все пак е жена...но ти си неспасяем демонист...поне за мене. ;) Друг да се оправя с тебе.

След като се самопределяш за 'анти-кришнар', ти очакваш да се самоопределя за 'анти-камериерка' ли?.. Да- определено ще ги 'юркам' в House-keeping-a булките, като хотелски менажер, спомняйки си за хиспано-хитанската камериерка. Публикувано изображение Но към тебе няма да ме трогнеш с никакво чувство. Отдавна си прочетена брошура за мене. Публикувано изображение

"Противник"?... оле-оле...другарю кръстоносец...тебе те оставям на исламските кучетат да те ръфат... Публикувано изображение

Аве,Пипик той тоя хУрко дет пишеше тука си беше същия папагал като тебе ,ша кажеш ,че една майка ви е раждала!хехехехе

Между кришна и Исус нямало разлика,ми виж ги на картинките ,единия СИН другия БЯЛ

Да,и аз те разбрах ,че си нямаш ни пута идея за кришнарите и не си бил в техен лагер!

не си ставал в 3 часа,не си спал на дървен под,не си ГО "къпал"не си пил от водата с която са Го къпали,не си бил на полето(да бачкаш като РОБ) също не знаеш за работата в КРИШНА ресторант аве много неща НЕ ЗНАЕШ,пък ако ги знаеш пък не ги споделяш ,това се нарича ЛИЦЕМЕРИЕ ,Пипик (що ти викат ,така нежно ПИПИК ,да не би за това да си само симпатизант ,а ?)

само да ти кажа на тебе ,че последния кришнар ,който ме юркаше остана с много болезнени спомени,хехехехехе

Аз да ти кажа при ислямските кучета ,както казваш се чувствам по добре,щото не са фалшиви(някои от тях)а пък кришнарските булонки са фалшименто отвсякъде!

като каза за брошура я покажи последното ти произведение ,ти откъм брошурките си мого печен!хехехе

Как те фали царя ,разбирал на фотоШопа,хахаха

Ти и за хотелските брошуркки не ставаш

оххх....защо твоите мнения трябва да ги чета по 3 пъти,за да ги разбера, много тиренца,много нещо xD просто можеше да ми кажеш "не,не важи за теб, ще го духаш" Публикувано изображение

А да се похваля, като ходих в Полша барах някакъв камък и нямам грехове сега Публикувано изображениеПубликувано изображение

Друг въпрос. Щях да пускам отделна тема ама и тука става.

Защо е лошо да се убиват хора? И моля ви се,никакви карми и прераждания, и астрали и т.н. Can't take it anymore! Публикувано изображениеПубликувано изображение

оххх....защо твоите мнения трябва да ги чета по 3 пъти,за да ги разбера, много тиренца,много нещо xD просто можеше да ми кажеш "не,не важи за теб, ще го духаш" Публикувано изображение

Вече ще постаям голяма червена точка с цифрата '20' да ти напомня да не ги четеш... Публикувано изображение Чак септември месец -може... Публикувано изображение

ок, така и така почнахте с възкресението та да питам, тъй като по принцип не се интересувам много точно от това: Христос изкупил греховете на хората със смъртта си и после се възкресил. Та въпросът ми е греховете на кои хора точно? xD Щото и ако моите се броят...това ще е много на далавера Публикувано изображение

Какво е грях? Ако е стока някаква с какво може да се купи? Ако ще се плаща с кръв то всеки един би я "изкупил" с няколко капки кръв - жертвоприношение по тифутоидски©... :yanim: Пък и хората да не би да са стадо оффце - да се купуват и продават (въпреки, че като гледам 85% от населението влиза в графа "стадо оффце", а политиците - ми да - копуват се и се препродават - тифутоидна© им работа)? Пък и даже ако се опитаме да си представим, че Йошуа (не го знам колко е кришнат - поне се знае, че не е бисексуален като кришната) е "играл на борсата" и е изкупил за няколко капки кръв хората - ами те не му принадлежат - щото не ги е създал Той за да ги купува. Нито е Господ. Но че е Син на Бога (ама няма нищо общо с мингиянина кришната) - Да - Син на Бог е. Син на Бог съм и Аз. И като такъв не искам да имам нищо общо с тези, които не са Синове на Бог - мингияните - кришнати, и тифутоидите© с рязаните библейски пластелинчета. Публикувано изображение

Къфф камък си барала в Полша казваш? Дето отнема греховете ли? Да не е бил в нечии слипове?

:super: И аз имам един такъв - държа си го на скришно в гащите и не го показвам на всякоя... Щото нали - грях... По мингияно-кришнаитски.... :lol6:

не ми се получава на мене медитацията, все заспивам Публикувано изображение хахахаах

Публикувано изображение

...пробвай с тогава първо с медицински списания- там възрастовата граница е 18. Публикувано изображение

тва добронамерен съвет ли е или намекваш нещо? Публикувано изображение

добронамерен..

добронамерен..

Ура, обясни ми на мен, тогава, що е то медитация.

Това онова нещо между таците ли е, ахахаха?

Ура, обясни ми на мен, тогава, що е то медитация.

Това онова нещо между таците ли е, ахахаха?

Щоот има мЕд-и още нещо... Публикувано изображение

и орехи? полезно е за гърлото...

....на ингилизки 'nuts' е друго ,а това, което имаш в пред вид е 'balls' Публикувано изображение

....помоли кака си Люцка(понеже е фен на 'пси') да ти направи един аналНиз на 2-та арехтипа- Лунен и Слънчев по снимка и да опише по 7-8(по избор) качества към всеки(епитети). Аз като дойда ве4ерта ще направят проверка. Публикувано изображение

Слънчев тип:

Публикувано изображение

Лунен тип:

Публикувано изображение

Не се страхувам,ноооо определено има още неща,които искам да направя преди това...иначе ще стана на призрак и ще тормозя околните няхняхнях Публикувано изображение

Просто това е естествения ход на нещата.Не че ние от клана Маклауд има за какво да се притесняваме,но все пак.. Публикувано изображение

Къф е тоя клан ма?

Камареро,не знам какво да ти кажа?Ти сигурен ли си ,че ти си писал тоя пост?Щото и текста и картинката напомнят стила на нашия добър приятел....

А иначе казано ,не съм чувал нищо подобно.Но това не значи ,че не е възможно.

Не руснаците ,а точно американци разлаяха кучетата.Има някаква минимална вероятност нещата да се изяснят до десетина години,но не е ствсем сигурно.

Хауз-кипърката, Нео, е минала школата в Булгаристан, където не се плащат авторски права... Публикувано изображение Има тренинг Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

Камареро,не знам какво да ти кажа?Ти сигурен ли си ,че ти си писал тоя пост?Щото и текста и картинката напомнят стила на нашия добър приятел....

А иначе казано ,не съм чувал нищо подобно.Но това не значи ,че не е възможно.

Не руснаците ,а точно американци разлаяха кучетата.Има някаква минимална вероятност нещата да се изяснят до десетина години,но не е ствсем сигурно.

А Нео , Публикувано изображение

как ме свали в нивото хехехехе

нали виждаш ,че мойти картинка мърда,пък на нашия приятел не мърдат хехехехе

Ако наистина ,продадат дяла си на китайците и японците изтрелят робота с индийската ракета носител скоро време ,

нещата отиват на заселване на луната?!?!

п.п.показах ти вече кои са там хехехее и винаги са били !!!

Viva Bъlgaria Viva !!! хехехе

aeu Публикувано на Преди 13 минути

Хауз-кипърката, Нео, е минала школата в Булгаристан, където не се плащат авторски права... Има тренинг

Хехехехе ,Аве Пипик,много ме веселиш с тия картинки,ако не знаех ,че си в професията 10 години и не си симпатяга на Него,щях да си помисля ,че в Советския союз още сте на Правец "82!

Смени си Р2 -то ,брадър !

Време е ! хехехехехе

Редактирано от camarero (преглед на промените)

нали виждаш ,че мойти картинка мърда,пък на нашия приятел не мърдат хехехехе

Ако наистина ,продадат дяла си на китайците и японците изтрелят робота с индийската ракета носител скоро време ,

нещата отиват на заселване на луната?!?!

п.п.показах ти вече кои са там хехехее и винаги са били !!!

Viva Bъlgaria Viva !!! хехехе

Моите картинки са възкръстнали.. как да мърдат?... :)

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2111591

Даваш ми идея следващата си публикация в в блога си да посветя на Бг-наци-тата. Публикувано изображение

С напредване в кали-йуга все повече ще изпъква разликата между Духовно и национално(паднала духовност). Аз съм щастлив, че на време съм се отървал от тази нага, дето прокламира 'семето на племето'. :)

Смятам да дам връзка между 'печенегите' и 'печените наги'- булгАрийците, както и, раз бира се и еврейците- за къде без тях? Публикувано изображение .. Ще намеся и Адолф Шиклгрубер де Ротшилд....може и да спомена за хиспанците и хитанците, като от една чандалска група, 'любеща живота'... Публикувано изображение

а ти си от сектата на "пежо" - вече го разбрах :ph34r:

:P:P

а ти си от сектата на "пежо" - вече го разбрах :huh:

Ехехехе, неее, не съм от сектата на Опел... Публикувано изображение:P:P

Стане ли въпрос за автомобили, за нищо на света не си сменям кучето.

Публикувано изображение

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

9-та точка също не е за пренебрегване, нали ?

Обикновено в такива общности се контролира и храненето на отделните членове. Този момент обикновено незаслужено се подценява, но и това е белег над който трябва да се замислите! Често явление е да се налагат изтощителни пости, с ограничаването под някакъв благовиден предлог на белтъчинната храна - месо, риба, млечни продукти, алкохол, кафе и др. В замяна на това се набляга на сладкото - захар и захарни изделия. Парадоксално? Не съвсем! Въглехидратите дават енергия, но липсата на белтъчини и мазнини изтощава организма и отслабва нервната система. Качването на кръвната захар пък е удар върху мозъка - през войната са провеждани опити в концлагерите на изток, където за първи път е открита тази закономерност. Изразът "здрав дух - здраво тяло" не се е родил случайно - физическият срив обикновено предизвиква и емоционален. Целта на много от сектите е да предизвикат макар и само единия от двата, а това спокойно може да стане и с прекаленото постене!

Venseremos !

да, ама виж сектатните какво казват малко по-надолу в точка 10 - ако ядеш месо, ще се преродиш в нещо по-низше - например в... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Venseremos !

Не палачи дете! Баща ти е невинен! :):P

Venseremos !

Ииии от кога го търся тоя флаг ,как се вее супер ,тенкию мучо Trichocephalus!!!

В замяна ,ще ти копна символа на Каталуния и каланците:

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.