Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

http://vbox7.com/play:db143003

http://vbox7.com/play:f3d1b779

• Отговори 2k
  • Прегледи 127,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Смисълът на живота в оставянето на поколение ли се съдържа?

Хората не са разплодни животни, нито пък сме на тази планета, за да се множим.

Ти за какво живееш, за какво си на този свят?

Заради Тони Стораро, за да направиш поколение, за да станеш милионерка?

Заради кое?

Ти за какво живееш, за какво си на този свят?

Заради Тони Стораро, за да направиш поколение, за да станеш милионерка?

Заради кое?

Ти си отговори сам на въпроса относно собственото си осмисляне, не питай мен, питай себе си.

А що касае мен - длъжна ли съм да давам обясние на всеки срещнат? ;)

Това, което си изредил, го дели бездънна пропаст от моето разбиране за смисъл на живот.

Не може всички да са прави, така че след като аз съм прав, значи останалите грешат. За мен смисълът е такъв. Като разумен човек харесвам красиви и умни жени, а моите наследници в най-добрия случай ще са по-съвършени от мен. Не разбирам хората, които харесват грозни и тъпи жени (и такива има, но лично аз го намирам за извратено). Имам един познат, наскоро си взе грозна, тъпа и космата жена. Е, може наистина да си маха космите под носа, но по-досетливите ще се досетят, че и техните деца ще са космати (понеже в тази двойка явно космите са много, а интелектът малко). Аз съм среден на ръст, спокойно мога да вляза в менса, рус, а очите ми са сини. На всичкото отгоре не съм космат, съразмерно развит, в добро здравословно състояние. Лично аз съм доволен от себе си, но не бих искал децата ми да са черни, грозни, космати или тъпи. За целта ми трябва подходяща жена - по-висока от мен, тъй като на мода е по-високият ръст, със сини или зелени очи, руса, с добро телосложение - до около 180 см, 65-70 кг, добре развити мускули и IQ минимум 120. В краен случай мога да жертвам някои неща, но не всички: Мога да направя компромис с ръста - 160/190 см, с теглото - 50-80 кг. Дори мога да жертвам цвета на косата и очите. Не мога да си позволя компромис с космите - не искам жена ми и децата ми да са космати. Епилацията не се брои, тъй като космите се предават по наследство. С грозотията: Колкото и умна да е една жена, ако не е хубава не ми е необходима. Не искам децата ми да са грозни, нито цял живот да се чудя: "Защо изобщо ми беше това нещо?". Последно, но не и по важност - не искам жена ми да е глупава. Ако е красавица и глупава - ще го преживея, аз и без това мога да си общувам с когото си искам, но моите наследници да са прости като галоши? Това е за мен смисълът на живота. Ако оставиш нещо след себе си - нека то е най-доброто, на което си способен.

В началото на октомври делегация, водена от Русенския митрополит Неофит и представители на администрацията на Русе, ще бъде в Рим, за да получи като дар частица от 1 700-годишните свети мощи на великомъченик Георги Победоносец, съобщи митрополит Неофит.

За посещението в Италия има писмо от Римската митрополия, което е отговор на молбата на Русенския митрополит Неофит за предоставянето на частица от светите мощи на Св. Георги Победоносец, тъй като той е покровител на Русе. Светите останки се съхраняват в църквата "Сан Джорджо ал Велабро" в Рим. Частицата от мощите на Св. Георги Победоносец ще бъдат посрещнати тържествено от населението на Русе, увери владиката Неофит. За събитието ще бъде поканена епископията на Гюргево, чиито покровител също е Св. Георги.

Източник: http://dir.bg/

"Рим" не бе ли обратното на Мир,а Ватикана нямаше ли парти-занско име 'Върти кинта'?... :angry::magnifier::handshake:

Ти откоя секта си- на 'Рома' ли си или от 'Лацио' или 'Луцио'?... :lol6:

Публикувано изображение Каквито и разсъждения да ми праскаш, повече ми приличат на оправдания ... за грозния гуру

Аз съм разбрала едно в живота - НЯМА ВЪТРЕШНА КРАСОТА, КОЯТО ДА НЕ Е ПОКАЗАНА ВЪНШНО.

КАКВОТО ГОРЕ, ТОВА И ДОЛУ, КАКВОТО ВЪТРЕ, ТОВА И ОТВЪН - още Хермес го е казал, а за ме и животът ми го е доказал - ако знаеш само колко много хора съм срещала в този си живот.... неизброимо много и съм разбрала, че този закон важи в пълна сила тук и не на книга или щото така някой ми казал, това е проверено от мен милиардократно - Душата на човека е част от Духа и няма красиви Дух и Душа в грозно тяло, както и обратно.

Бог може да не гледа на лице, ала е изтипосал точно там Душата на човека да се вижда хубавичко. На истината това й е характерната особеност - тя е скрита на най-необичайното място - на най-видното, затова и не се вижда, а често се пренебрегва от хората. Те си мислят, че са над истината търсейки я другаде и отвъд, ала грешат - тя е тук и е на максимално видно място.

Чаран Де-то е с много тежка карма и носи грозно лице затова. Това е и неговото нещастие - не може да се примири с това, тоест с кармата си и понеже е дребен търговски дух, създавайки едно тъпо учение, бяга от нея, вместо да я понесе и изплати както подобава на един силен дух и на една красива душа.

Нали като ми развиваш философии, оспорващи това ми твърдение, вземаш предвид, че работя с хора и съм научена да чета много неща по лицата им - те казват всичко, особено очите - мястото на Истината за Душата.

Aко взема, този критерий, трябва да знаеш, че винаги съм те смятал за грозна.

Но сега ще ти разкажа, една модерна причта: На пустинен остров попаднал мъж, със най-грозната жена на света. Тя била много сексуална и му се "самунабутвала". Той направил черта през средата на острова и казал: "Избери си едната половина, и въобще не искам да те виждам". А жената:" Ти ще видиш...Пак до мен ще опреш..." Минала се една година , срещнали се двамата на разделителната линия. Започнали да прават секс.

-Видя ли, че има нещо хубаво и у мен?

-Трай... Ще го извада.

Та , ще се моля Господ, да ти осемени душицата.

Aко взема, този критерий, трябва да знаеш, че винаги съм те смятал за грозна.

Но сега ще ти разкажа, една модерна причта: На пустинен остров попаднал мъж, със най-грозната жена на света. Тя била много сексуална и му се "самунабутвала". Той направил черта през средата на острова и казал: "Избери си едната половина, и въобще не искам да те виждам". А жената:" Ти ще видиш...Пак до мен ще опреш..." Минала се една година , срещнали се двамата на разделителната линия. Започнали да прават секс.

-Видя ли, че има нещо хубаво и у мен?

-Трай... Ще го извада.

Та , ще се моля Господ, да ти осемени душицата.

Тоя същия господ, който осеменява теб (вижда се от поста ти колко е красив), мен ще ме гледа през крив макарон... и ще ме улови за оня, дето го нямам, като в твоя виц. ;)Публикувано изображение

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Абе сигурно и на мене са ми направили черна магия, като купя нещо от марката Самсунг и все си имам ядове. За последно вчера един бокук Самсунг, кутия за да се сложи вътре в нея твърд диск и да се включи към USB. Пуснах всичко и зелената лампа на трансформаторчето светна и угасна и до там беше. Сега го захранвам с 12 волта от компютъра и така работи. Няма ли някой да ми помогне да направи черна магия на ония олигофрени от Южна Корея да им фалира самсунговата фирма та да си нямам повече проблеми с тях бе? Помагайте магьосници!!! Заплащането обаче само след резултата да си знаете предварително.

Абе сигурно и на мене са ми направили черна магия, като купя нещо от марката Самсунг и все си имам ядове. За последно вчера един бокук Самсунг, кутия за да се сложи вътре в нея твърд диск и да се включи към USB. Пуснах всичко и зелената лампа на трансформаторчето светна и угасна и до там беше. Сега го захранвам с 12 волта от компютъра и така работи.

Няма ли някой да ми помогне да направи черна магия на ония олигофрени от Южна Корея да им фалира самсунговата фирма та да си нямам повече проблеми с тях бе? Помагайте магьосници!!!

Заплащането обаче само след резултата да си знаете предварително.

Веднага ще ти помогна при това съвсем безплатно...За да си нямаш проблеми със САМСУНГ - НИКОГА НЕ КУПУВАЙ ПРОДУКТИ НА САМСУНГ!!! :):);)

Редактирано от valentincami (преглед на промените)

ама омагьосали са ме бе, като видя че са най-евтини тяхните боклуци и импулсивно ки купувам, лошо много лошо, помагайте...

дебела е работата

не е така елементарно

за тая магия цените по неутрализацията и почват от 1000 нагоре

(в евро) защото сме по европейски стандарт

да ти парщам ли paypal сметката ми на л.с

и да почваме ритуала по разпердушинването на магията

гарантиран успех с доживотна гаранция

Трябва да сте луди - за да вярвате в такива глупости.

Абе сигурно и на мене са ми направили черна магия, като купя нещо от марката Самсунг и все си имам ядове. За последно вчера един бокук Самсунг, кутия за да се сложи вътре в нея твърд диск и да се включи към USB. Пуснах всичко и зелената лампа на трансформаторчето светна и угасна и до там беше. Сега го захранвам с 12 волта от компютъра и така работи.

Няма ли някой да ми помогне да направи черна магия на ония олигофрени от Южна Корея да им фалира самсунговата фирма та да си нямам повече проблеми с тях бе? Помагайте магьосници!!!

Заплащането обаче само след резултата да си знаете предварително.

защо купуваш Самсунг като звучи на корейски? Магиите си ги правим сами . Много добре знаеш, че си изпатил от тази марка. Значи дотук с нея. Не повтаряй пети път една и съща грешка.

Хората все се надяват, че лошото може да стане добро.Но няма такъв филм.

Ехехехее, това е страхотно. Публикувано изображение

Аз пък познавам много многорози. :P

Тук има много такива, да знаеш...

явно жените има не са самодиви, ахахаааа. :P

Люцка, а виждала ли си жив много-орг?.. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

В лекарските среди се шири схващането, че мъъжът след 50-те си години разбира, че има повече от 1 орган... :P;):lol6:

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Абре, Нео, как можа, провокацията беше към Урко, не към теб Публикувано изображение

Няма да се обиждаме на рога, я...Lucia, Ura, Нещо много тактично мълчите на провокацията ми, ..

Публикувано изображение Какво да ти кажа, в твоя казус си мълча, щото за поставяне на диагнози на мен ми се плаща... Публикувано изображение

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Ами какво може да направи простия човечец, който е раб божи , освен да затвори страницата под диктовката на своето плоскоумие и неинформированост Публикувано изображение

Нека я затваря.. никой не го е бил с тояга да я отваря... :clap:

П.С Не се сдържах.. извинявай глупави ми човече...... Публикувано изображение

Ха,ха ,ха!За кого говориш бе, Джини?За себе си ,най-вероятно.Не се пъни,брато.Знам ти дълбочината. ;) ;) :super::help:Публикувано изображение

Роб на арабски е 'абд и няма общо,не се напъвай У-рата.

Робите в ислямския свят са имали права,пример за някои от тях и отношението

спрямо тях са посочени в хадиса.

Т.е. не са ги държали гладни и не са ги задължавали да работят докато умрат и др.

Освобождаването на роб в Исляма е нещо,което се равнява на хиляди добри дела.

Ах колко хуманно!Направо ще припляскам!Най-великите сте!

..ти ще го освободиш, ма кой ще бачка за Аллах?.. Публикувано изображение

Аааа, Нео, ше се глобяваме, аааа, ше се уволняваме, аааа !!! (Цитат от жалкия Сливов Трифонов къркача).За втори път "светваш" Урко, в рамките не само на една тема, а на цяла страница...Що не ме остави да му гледам сеира, дето отколе му приказвам, че нито съм побойник, дори пълен антипод, нито правя аркади (медицински шедьовър е неговата носна аркада), и дори го питах кой му я даде, барем и аз понауча нещо, нали трябва да си оправдавам побойническата роля...Всяка тема я обръщате на мерене на... в язвителен пишман сатиричен вариант.Хората искат да научат нещо, а вие се пъчите по предизвикателно-психологически правилник...Именно това имах предвид, като бях наказан от модератор, за навирането вдън земя, почти до тролските дебри, на пишман Цар Кару, който ме обвини, че нищо не разбирам от зодии.Пфу, иди обяснявай разликата между кладенчова, и чешмяна вода, точно на такива, дето все още не ми е отговорил на забиващия въпрос, който му зададох, и коя наука над коя с колко Нива е...На най-жалкия недоносник на Зодиака, поредната паразитна гъба, която искала да бъде шампион (зодия Лъв, особено за мъж, нея конкретно визирам, не някого конкретно).Моля ви да се придържате към темата.Ако не-ще пускам провокации в стил Урко постояно, (Х)АРЕ лека вечер.

..ти ще го освободиш, ма кой ще бачка за Аллах?.. Публикувано изображение

Моля?

Моля?

сори, това е жаргонизъм при нас за глагола 'работя'... Публикувано изображение работа, бе, Али..от физиката: работата е равна на силата по преместването... Публикувано изображение

Ох,У-рата.

И робите работят (незнайно как)за Аллах СУТ,а господарите им не-така ли?

Ох,У-рата.

И робите работят (незнайно как)за Аллах СУТ,а господарите им не-така ли?

Не знам защо за България на Запад имат идеята, че е 'ориенталска държва'?... :rolleyes: Или още- 'бейска'. :P Вярно, че Господарите трябва да работят, но когато управлението е 'бейско', то управляваните са 'пле-бейски'.. Публикувано изображение

Роб на арабски е 'абд и няма общо,не се напъвай У-рата.

Т.е. не са ги държали гладни и не са ги задължавали да работят докато умрат и др.

...в един момент ми се прииска да съм негър не в щата Ал Абама а -в Ал Бания?... :clap:Публикувано изображение

"Роб с права ми звучи", като "християнин-социалист", скъпа Али! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Не те разбрах много с този твой постинг, ма нека да ти направя бегъл паралел с ведическата класова система и ваишнавизма, като нейн 'каймак'.

Имената на ваишнавите окончават на дас(а) за мъжки род и 'даси' за женски род, което в буквален превод значи роб, слуга. Но те не са материални роби, а роби на Бога(при ваишнавизма е Кришна). Духовен Роб на Кришна и материално-свободен, тъй като не се ангажират в кармични деяния. Това, което прави душата роб в материалния свят са кармичните деяния, които въртят цикли в матер. свят.

Глупост е да се освободиш физически или астрално от нечий 'господар', а да си духовен роб. Така е направил Мойсей от Египет. Исус е направил обратното- той е казал да не се вдигат бунтове срещу светската власт, като същевремнно е казал, че е Раб Божий.

Правиш ли разлика?.. Публикувано изображение

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте!

Чета ви постовете от известно време насам и не се стърпях да си направя регистрация,за да се намеся и аз.Наистина сте много просветени и доста неща от тези,които прочетох ги зная и аз,научих и много които не съм знаела,но човек се учи непрекъснато,никой не може да знае всичко.Напълно се съгласявам,че и астрала е намесен в цялата работа.Но не в тая тема е мястото на това нещо,както и на още много СПАМ.

Би било хубаво да не се отклонявате от идеята за темата,защото така нищо не се разбира.От Библията(Св. Писание) се качваме при звездите,след това ровим в историята на древните цивилизации и отиваме в "История на религиите".Става каша,момчета...и е гадно така.

Предлагам ви да се пуснат още поне две теми и ще се намерят места на тези въпроси,където те няма да пречат на това тук.

По въпроса как са намесени "небесните светила" в Библията?!Какво за ТЕОЛОГИЯТА означават те?!От това,което аз съм учила зная,че са дадени на хората от Бог,за да си служат с тях и да пориодизират времето,да се радват на светлината и т.н. и т.н.

Относно този гаден СПАМ (с риск спамера да не замеря с компромати и да "плюе по мене) аз ще ви дам следният пример:

Вие сте студенти по ТЕОЛОГИЯ,явявате се на един изпит по "Тълкувание на Св. Писание" и там вместо да тълкувате Библията и т.н. ,вие започвате да говорите за как беше..."астрономия и астрология".Как мислите ще бъдете оценени?

Аз не пиша,за да се заяждам,нито пък да ви правя оценки за това как пишете,аз съм никой в случая,нямам правото да ви съдя,или да ви казвам кое е правилно и кое не.Мисля,че никой не е мерилото за никого от нас.Само Бог съди,Той дава.

И още нещо,очаквам да ме провокирате,да се знае,че не се давам на провокации,за да бъда едва ли не линчувана заради постаси,или "пребита с камъни" , ползвам иронията и сарказма,защото видях,че това се носи наоколо,както Св. Дух над вярващите.

Научете се да се уважавате по между си!Ще има добри плодове.Вярно е,че в спорът се ражда истината,но вие не водите спор,а се "плюете",което е в противоречие с нормалните правила за провеждане на диалог.Всеки е прав за нещо.Но тук в тая тема сте смесили нещата.

Много бих се радвала да ви чета подредени в мислите ви,подредени в постовете ви.Всичко хубаво пожелавам на екипа на форума и на онези от вас,които пишат тук.Чета ви.Продължавайте да ме радвате с постовете си!Умни сте и сте начетени,но не сте подредени.

с уважение:Кирилова

Кирилова, подхождаш, като учительница в детска градина. Публикувано изображение

Когато дадена догма(както официалното християнство) е налагана през вековете от империя(а то е създадено именно тази империя да преустрои властта си СВЕТСКА!) и тази империя започне да отслабва е нормално да и се върне КАРМИЧНО лъжите. Но тепърва ще се разплита догмата на това ОФИЦИАЛНО ристиенството, което се налага със светото ЮДЕЙСКО писание(плагиат и спекулация с древни върху чужди текстове), наречено 'Иблия'. Публикувано изображение

ПС: имаше един юдейски свещенник, представящ се за 'божий служител' в абв-форума- бат' Жорката от Съединените Еврейски Щати, който така завършваше всеки постинг по сатурниански етикетно- 'С уважение -еди кой си'. Бизнес кореспонденция. :angry:

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Без да прозвучи като заяждане(не искам да си създавате такъв образ за мен),само пояснявам,че между пророк,медиум и гадател има разлики.Тези разлики водят до различно възприемане на различните видове пророци,проводници на енергии и самозванци.Това е причината и те да бъдат третирани по различни начини.

Много невинни са изгорели на кладите.Това е кървав отпечатък от миналото на католическите общества,който е заровен в прахът на миналото.И тези грехове тежат на тези души,а са допуснати точно поради това погрешно схващане на много неща,заложени в Писанията.

А православието? - знаеш ли как точно е насадено по тези земи...

Без да се заяждам, но и без да ми пука какъв образ ще си създават за мен (може да съм от ония, дето са горени на клади и от огън се не плашат)... да кажа - не без реки от кръв и с ужасно много насилие. А след това... ми пеят ангелски литургии и се наричат "свети отци" като цапат с намоцаните си от грях ръце и уста името Христово и фарисейски ще ме учат кое е праведното.

Да питам - защо в църквите има тарифа за светената вода и се продава като боза в сладкарница?

Да питам - защо поповете са вечно пияни?

Да питам - защо ще карат миряните да целуват разпянието - органът, използван за мъчение на Исус?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.