Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Само говорите за христяни и сатанисти ,а не забеляжвате ,че сте лъгани за христянството.

Понаучете малко за исляма и ангелите и тогава ми говорете за Иса и Иблис !!!

За сведение във Корана се спори, дали Иблис е джин или ангел.

Вие христянски, гадни ,расистки, говеда .То, бива да си прост, ама вашето на нищо не прилича . Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 127,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Иса е пророк, а не бог !!! Сатанайл(Иблис) е ангел на злото!!!И аз вярвам в ангелите( джиновете)- има както лоши така и добри . Хора ,ае хванете понаучете малко ,защото яко ви се кефя на невежеството . Продължавайте така ,направо ще се пръсна от кеф !!!! :):) И не ми трийте коментарите ,нали всеки човек има право на мнение или се лъжа ???

• 1 месец по-късно...

Aliah, Lucia_free и Someone_Else, сега ще ви обясня как точно се прави проверка за направена магия с яйца. Значи, слагате две мъжки яйца заедно с прилежащия мъж вечерта между краката си. На сутринта проверявате - ако няма изхвърлен белтък, значи със сигурност ви е направена магия за надебеляване. Развалянето и е лесно, но бавно - всеки ден трябва да ядете храна с не повече от 1000-1500 калории и да ходите на фитнес, докато разликата между височината и теглото ви стане по-голяма от 110 :cool:

Хахахахаха Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

Хахахахаха Публикувано изображениеПубликувано изображение

Няма да вземам отношение по темата, защото нямам познания по въпроса. Искам обаче да похваля Lucia_free, Someone_Else

и някои други. Браво, вие сте майстори на хаоса. Отвори ли се нова тема и сте вътре. Закачате се като вирус в клетка, прониквате в ДНК-то и, променяте информацията и , а после каквото ще да става. Нямате ли си други занимания, а си избивате комплексите във форумите. Оставете хората да си пишат. Щом ги вълнува, значи има защо.

Няма да вземам отношение по темата, защото нямам познания по въпроса. Искам обаче да похваля Lucia_free, Someone_Else

и някои други. Браво, вие сте майстори на хаоса. Отвори ли се нова тема и сте вътре. Закачате се като вирус в клетка, прониквате в ДНК-то и, променяте информацията и , а после каквото ще да става. Нямате ли си други занимания, а си избивате комплексите във форумите. Оставете хората да си пишат. Щом ги вълнува, значи има защо.

Че кой спира хората да пишат ?

Обаче ти чудила ли си се, как може да се подлъгват възрастни хора, да си дават последните пари на мошеници ?

От черна, бяла или кафява кокошка да е яйцето ?

А ако не се счупи във вода ? На сухо не става ли номера ?

Eстествено че от оранжев петел на име перко!

Че кой спира хората да пишат ?

Обаче ти чудила ли си се, как може да се подлъгват възрастни хора, да си дават последните пари на мошеници ?

Знам за тия мошеннице, не казах че се съгласявам, но чак да ви избива на присмех. С тия неща шега не бива. Намерете си други забавления.

Знам за тия мошеннице, не казах че се съгласявам, но чак да ви избива на присмех. С тия неща шега не бива. Намерете си други забавления.

Виж сега, сама казваш "оставете хората да пишат", и веднага след това командваш "Намерете си други забавления". Не става така ! Остави ни да пишем.

Виж сега, сама казваш "оставете хората да пишат", и веднага след това командваш "Намерете си други забавления". Не става така ! Остави ни да пишем.

Ами давайте тогава. Аз реших само да си кажа мнението.

Ти пък какво искаш от мен, че ме визираш и цитираш? Случайно не видя ли, че съм си дала мнението за това, какво съм слушала по в-са с яйцата и магиите? Нали именно от такива като нас получават запитващите се поне капка информация, а не от такива като теб, които само влязоха да наредят и даже не каза нищо смислено по самата тема!

А, сега отбележи го сама за себе си.

И другото, което е - аз не се присмивам на темата - я, първо малко помисли и погледни отговорите. Смея се на коментара на цитирания човек - е, ми, забавно е, смешно е това, което е казал - защо да не се смея?! Ако има нещо - обърни се към него.

Трето - не съм на всяка манджа мирудия.

Четвърто - какво пък искаш от Lucia_free, при положение, че е писала сериозно по темата и то откъде изхожда развалянето на магия с яйца, за самите яйца.

Пето - комплекси? Имам точно няколко комплекса, за които не ме е срам да говоря и определено нямат общо с форума и въобще не ги набърквам в него - те са си мои и като такива аз сама си ги разрешавам. Знам и откъде изхождат, как са свързани помежду си и как да си ги реша. На гърба на друг да си избивам комплексите - нямам навика, още повече, че това не е решение за тях, а замазване.

Ти и ти не знаеш какви ги пишеш май. Малко по-емоционална ми се виждаш, но преди да тръгнеш да нареждаш първо, помисли дали имаш право и второ, дали имаш какво да кажеш по самата тема, а не просто да си пишеш без нищо конкретно. В този смисъл не знам кой паразитира в темата.

Повече нямам какво да ти кажа! Жива и здрава.

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

Ти пък какво искаш от мен, че ме визираш и цитираш? Случайно не видя ли, че съм си дала мнението за това, какво съм слушала по в-са с яйцата и магиите? Нали именно от такива като нас получават запитващите се поне капка информация, а не от такива като теб, които само влязоха да наредят и даже не каза нищо смислено по самата тема!

А, сега отбележи го сама за себе си.

И другото, което е - аз не се присмивам на темата - я, първо малко помисли и погледни отговорите. Смея се на коментара на цитирания човек - е, ми, забавно е, смешно е това, което е казал - защо да не се смея?! Ако има нещо - обърни се към него.

Трето - не съм на всяка манджа мирудия.

Четвърто - какво пък искаш от Lucia_free, при положение, че е писала сериозно по темата и то откъде изхожда развалянето на магия с яйца, за самите яйца.

Ти и ти не знаеш какви ги пишеш май. Малко по-емоционална ми се виждаш, но преди да тръгнеш да нареждаш първо, помисли дали имаш право и второ, дали имаш какво да кажеш по самата тема, а не просто да си пишеш без нищо конкретно. В този смисъл не знам кой паразитира в темата.

Повече нямам какво да ти кажа! Жива и здрава.

Да, разбрах каква си и най вече каква не си. И ти жива и здрава.

Не те знам роцефин ли си, цефтрин ли или терцеф, цефтриаксоне, ама не ти минава номера на цефалоспорина. Аз съм висока 166 и тежа между 47 и 48 кг, така че и без тази проверка е видно, че нямам магия за надебеляване. А мъжките яйца само ги затоплям между краката си, след това предпочитам да ги изям целите като гарнитура към мозъка. :-)))))))))))))))))

Това вече звучи интересно. До сега смятах, че изразът "яж го целия барабар с топките" е само крилата фраза, не бях попадал на жена, която може да го изпълни буквално :) Ако си и 3D (нали знаеш, жените се делят на 2D и 3D, според чашката на сутиена) можем да помислим за среща на живо ;)

И, само за информация - това, дето ние, мъжете го изхвърляме при изпразване, не е точно мозък. Въпреки че много често вземаме решения с оная си работа :)

Това вече звучи интересно. До сега смятах, че изразът "яж го целия барабар с топките" е само крилата фраза, не бях попадал на жена, която може да го изпълни буквално :) Ако си и 3D (нали знаеш, жените се делят на 2D и 3D, според чашката на сутиена) можем да помислим за среща на живо ;)

Само не ми казвай, че тук е на умряло...:-)))

И, само за информация - това, дето ние, мъжете го изхвърляме при изпразване, не е точно мозък. Въпреки че много често вземаме решения с оная си работа :)

А аз досега не бях срещала мъж, който си го признава. :-)))

Като казах мозък, имах предвид точно мозък - онова, що се крие зад os frontale. Първо проверявам там - имам безпогрешен индикатор - каквото горе - това и долу - основен закон в херметизма.

Твоят от кои е - от 2D или от 3D? Яйцата са само допълнение към специалитета.

аз отдавна агитирам да не й се позволява на Лучка Сектата да поства, ама вие не... тая тема ще е поредното поле за изява на словоблудницата. ся остава оня, Aeu ли беше Eua ли, да дойде и той, да се включи Леля Линда (мистресата) и Fixit00 или както там се пише и оня калъф... то верно, че "луда жена - весела къща", ама тука вече на психопатии го избиват

Сега паразитирам, демек ОФФ:

"луда жена - весела къща"

Това не беше ли "пияна жена - весел креват" хихихихи

А бе ей б*к*уци кога ще се научите , след отварянето на тема от даден автор да не му спамите темата... като не вярвате в магии не вярвайте защо трябва да си правите базици с автора на темата ? Много сте отворени пред компютрите тука... ама на живо сте гола вода (някои от тях) и това не е единстевената тема която оплюхте , ако екипа на Калдейта се самнява в мен може да се споразумеем така. Давам линк към 6-7 теми в които същите бълъци пишат глупости по темите... ако не е така може да ме банете или там каквото пожелаете но ако е така наказание за всеки 1 от тях с по 1 месец забрана за публикуване. По темата: За 1-ви път чувам такова нещо , иначе методи с яйца за разваляне на магии много , но както Lucia free ти каза - ВЪЗМОЖНО е . Поздрави.

Ще ви е*а в турците! Анадола ви зове, боклуци! Който иска да учи коран, да вярва в алах, мохамед и да се кланя в джамиите, да се изнася от България. Омръзна ми да слушам опяванията на ходжите всеки ден в 5 часа. В скоро време ще си изпатите!

Ех, доста напоследък излязохме от темата за исляма и навлязохме на историческа територия, ма тъй като съм историк, просто не мога да се въздържа... След подписаната капитулация в късната есен на 1918 -та година в Беломорска и части от Одринска Тракия турци, мохамедани и българи се самоорганизират и със съгласието на временно управляващия - един френски генерал /забравил съм му името/ изграждат временна администрация на региона. Така се създават необходимите условия за оцеляването през следвоенната зима 1918/1919 г на смесеното население, което я населява. В помощ на окупационните съглашенски войски се изграждат смесени българо-турски въоръжени отряди за самозащита от грабители и разбойници и за опазване на реда. И тогава идва нещастният април 1919 г., когато гръцките войски под покровитеството на окупационните англо-френски войски запозват окупацията на тези територии. Това е една епопея, за която е писано малко. След изтеглянето на англо-френските войски, под ръководството на временната българо-турска администрация се извършва мобилизация на мъжкото население без оглед на народностни и религиозни различия и тези чети /тайно подпомагани от победените бивши съюзници България и Турция с оръжие и пари/ водят военни действия и задържат с бой сто хилядната гръцка армия цели 2 месеца!. Това дава възможност на дивизиите на Мустафа Кемал, наречен Ататюрк /в прев. Баща на турците/ да се прехвърлят с параходи /вкл. и български/ от пристанищата и скелите на одринска Тракия /вкл. Царево и Ахтопол/ в Анатолия, където продължават борбата. И така, ето ви една страничка от българо-турската бойна дружба в името на националните им интереси тъй, както нашите прадеди са ги разбирали. Значи можело и заедно. А пък ако и мен ме питате, не е необходимо непременно да има общ противник, за да сме едни добри комшии и приятели. Въпреки миналото. И въпреки верските развличия. А може би именно затова.

Значи можело и заедно.

А пък ако и мен ме питате, не е необходимо непременно да има общ противник, за да сме едни добри комшии и приятели. Въпреки миналото.

И въпреки верските развличия. А може би именно затова.

Благодаря за мъдрото и отрезвяващо страстите мнение...

Я прочети какво съм казал аз, а не какво втълпяват че съм казал клонингите и сие на Луцка... :yanim:

Не принизявам в никакъв случай делата на Мустафа Кемал Ататюрк.. напротив... Чел съм биографията му, чел съм за делата му предостатъчно , за да си позволя да го направя...

Относно султаните, те не са били божиите наместници Док, в исляма няма такова титулуване и претенции ( това не е християнството не го забравяй, където всеки император или цар задължително е трябвало да бъде помазан от папата, а папите да са божии наместници на земята )

Ататюрк не че не е понасял ходжите, не ги е понасял заради закостенялостта им, която не е възприемала дори идеите му, които не били противоречащи на исляма.... като правата на жените, като смъкването на султаните.... Защото ако не си запознат османските султани са били последните халифи ( халиф може да прочетеш какво е) , управници и владетели както в политически, така и в религиозен смисъл на целия ислямски свят.. титла идваща от времето на Мохаммед ..

Относно арменците, пак повтарям, има и достатъчно документи за това, сами са виновни за случилото им се.... Вземи за пример Априлското въстание.. нима ако бяха седели мирно и кротко щеше да има толкова жертви ?? Дай да го сравним с други неща тогава.. бунта на селяните в Индия, когато британците избиват по един или друг начин милиони от тях.... Или Китай, когато е под чужд протекторат, отново избивани стотици хиляди разбунтували се китайци....

И ето че понеже арменците са проглушили чрез диаспорите си световното мнение, и въздействали всеки да гледа само тяхната гледан точка, айде те да са прави..

На Луцка и казах да чете френски, английски немски и турски исторически източници .. а не да гледа сега какво били, и защо Франция на Саркози се противи на влизането на Турция в ЕС... нерде Ямбол, нерде Стамбул.... смешно е .. но явно тя си вярва.... нека си вярва, за нея знам че е с доста промити схващания за истина, хуманност, и познания на религиите, както и историята.... ( въпреки че доста успешно копира текстове оттук от там и ги представя за своя мисъл ) Хората са го казали..има и документи.. Но тя се е запънала и си мисли че с тавтология и логически трикове ще успее да се изкара права.. Моля.. но тезите и не издържат ....

А дето викаш малки бандички... малки друг път... след като от тях руснаците създават по време на Кавказката кампания 6 пехотни дивизии... това заедно с дезертьорите от турската армия ( мисля че този факт нещо ви убягва, ако бяха гонение , нима щеше Ататюрк да им даде равни права че и в армията да ги приеме ? )

Гърците, относно тях пък съм с две ръце.. да беше ги изклал им е малко.. Ако не сте чели прочетете историята за какво става дума, след първата световна война.. Тези византийци не стига че са били бити като брашнен чувал у дувар, но с цялата си наглост решили да завземат почти цяла Мала Азия , защото съгласно споразуменията и под крилото на съюзниците, получават право да пратят окупационни войски в района на Измир и да окупират почти цялото крайбрежие на средиземно море в Анадола.... Самите те почват да издевателствуват и прогонват турското население от този град и районите където владеят по тези споразумения... Но са си правили сметката без Ататюрк.... който им тегли такъв шут , че нещастните им войски едва не се удавят в морето бързайки да се върнат в дупката откъдето са изпълзели.....

Та така..

П.С И стига с тоя ислямизъм.. ако не си запознат този термин тогава го е нямало... както и измисления то самите арменци уж термин геноцид, за да спечелят сълзите и сополите на останалия християнски свят..и да ги настроят срещу Турция... То се вижда де.... и без този повод, пак се намират други поводи .. :)

За уж законните претенции на арменците, понеже видите ли , те били владели там преди стотици години.. Луцка толкова и историята на Армения знае.... същото като евреите... имали били, че сега са им били длъжни да им го дадат..... хахаха.. в историята такова нещо като аз бях там първи, или бях там по едно време, или бях там преди теб не важи ... но явно тя е пропуснала доста уроци по история в училище....

Армения е нямало да бъде независима, то се и вижда.. след откъсване на тази част която сега е Армения от Османската империя, тя съществува няма и 20 години, и е завладяна от Русия .. историята се повтаря...

П.П.С Ах да, щях да забравя.. цитира списъци на населението.... Ами я да попитам, колко голяма част от тези уж изчезнали са забегнали в други земи ...? в Русия основно, в сегашните земи на Армения например също така.... в Европа, в Америка ... Австралия ... колко от тях са измрели от болестите и епидемиите които съпътстват войната .... То и НСИ казва че за 10 години България е намаляла с 1 милион нали.. да не е имало геноцид в Бг че са изчезнали .... ( риторичен въпрос естествено )

Иди се прегледай, момче. Садизмът ти е в повече. Това дали идва от Исляма, не знам и не ме интересува, ала ако от мен зависи, ще ти отнема оръжието, с което разполагаш в момента.

Султанът, за твое сведение е главата на едно деспотично управление, чията база е именно религиозната - Исляма. Тази последно родена монотеистична религия на Стария свят, създадена от тюркски и арабски племена, когато те са били в един много ранен етап на процеса на класовото си разделение, основана на идеята за свещена война - джихад и борбата с неверниците, е основата на държавното устройство на всички ислямски страни. Основната икономическа особеност на ислямските общества е държавната собственост върху земята и формата на държавно управление. И това е така, за твое сведение, защото Аллах е бил считан не само за създател на света, но и за негов пълен собственик и оттук прерогативите му били прехвърлени върху монарха. На това се базира и теократичния характер на държавната система в ислямските общества. А султанът в Османската империя е не само формален глава на всички мюсюлмани, но и неоспорим наместник на Бога в собствените си и чуждите завладени с кръв територии, т.е. неговата абсолютна власт не само не можела да бъде контролирана, но не можела и да бъде оспорена от никого. Анадъмно? Чувал ли си за системата "кул"? Всички, които имали отношение към дължавната власт - от най-дребния чиновник в султанските администрации или слугите в харемите до великите везири били напълно подчинени на султана. И не само това - той не само разполагал с имотите им, но имал право да ги лишава и от живот. Фактически те били негови пълни роби. Към абсолютизма на султана системата "кул" включвала и такива като теб - армейски служители - войниците от еничерския корпус, а също и онези от т.нар шест бюлюка. И не е само това - султанът е имал не само абсолютна и неограничена власт като държавен монарх - тоест деспот, а е разполагал и с пълната юридическа такава - с две думи - той колел и той бесел и никое негово решение не е можело да се оспори от никого. И точно Ислямът с неговия монотеизъм е идейната основа на тази форма на държавно управление през средните векове тогава. За съжаление в ислямските страни това важи в пълна сила и до ден днешен. Държавният глава е наместник на Бога там.

Аз клонинги нямам. Ала предположението ти хвърля светлина единствено върху самия теб.

Мисля че целта на темата е :

1-во. Да се Говори за Ислям - само от челите свещената книга Коран.

2-ро. За нечелите да задават въпроси и по възможност да прочетат най-святата книга - непроменена и до днес , това е.. КОРАНА.

3-то. По възможност Да се избягват исторически въпроси през 1912 в Кувейт обезлгавиха жена за изневяра , в турция заколили магаре с жена,исляма е с терористически характер и тем подобни глупости. Всеки който прочете Корана далеч ще се убеди че не е така.

А аз предлагам и четвърто - да говори за исляма такъв, който е и живял в ислямска страна, щото на такива като вас, дето не сте излизали от вашето село и имате мляко около устата още Ислямът им се чини нещо чудесно. А поживей в една ислямска страна, та да те видим тогава каква песен ще запееш. От тук ти е прекалено лесно, щото.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

А аз предлагам и четвърто - да говори за исляма такъв, който е и живял в ислямска страна, щото на такива като вас, дето не сте излизали от вашето село и имате мляко около устата още Ислямът им се чини нещо чудесно. А поживей в една ислямска страна, та да те видим тогава каква песен ще запееш. От тук ти е прекалено лесно, щото.

Много умна и начетена мадама, малко се поучете от нея ...

Редактирано от SultaN_MuraD (преглед на промените)

Иди се прегледай, момче. Садизмът ти е в повече. Това дали идва от Исляма, не знам и не ме интересува, ала ако от мен зависи, ще ти отнема оръжието, с което разполагаш в момента.

Султанът, за твое сведение е главата на едно деспотично управление, чията база е именно религиозната - Исляма. Тази последно родена монотеистична религия на Стария свят, създадена от тюркски и арабски племена, когато те са били в един много ранен етап на процеса на класовото си разделение, основана на идеята за свещена война - джихад и борбата с неверниците, е основата на държавното устройство на всички ислямски страни. Основната икономическа особеност на ислямските общества е държавната собственост върху земята и формата на държавно управление. И това е така, за твое сведение, защото Аллах е бил считан не само за създател на света, но и за негов пълен собственик и оттук прерогативите му били прехвърлени върху монарха. На това се базира и теократичния характер на държавната система в ислямските общества. А султанът в Османската империя е не само формален глава на всички мюсюлмани, но и неоспорим наместник на Бога в собствените си и чуждите завладени с кръв територии, т.е. неговата абсолютна власт не само не можела да бъде контролирана, но не можела и да бъде оспорена от никого. Анадъмно? Чувал ли си за системата "кул"? Всички, които имали отношение към дължавната власт - от най-дребния чиновник в султанските администрации или слугите в харемите до великите везири били напълно подчинени на султана. И не само това - той не само разполагал с имотите им, но имал право да ги лишава и от живот. Фактически те били негови пълни роби. Към абсолютизма на султана системата "кул" включвала и такива като теб - армейски служители - войниците от еничерския корпус, а също и онези от т.нар шест бюлюка. И не е само това - султанът е имал не само абсолютна и неограничена власт като държавен монарх - тоест деспот, а е разполагал и с пълната юридическа такава - с две думи - той колел и той бесел и никое негово решение не е можело да се оспори от никого. И точно Ислямът с неговия монотеизъм е идейната основа на тази форма на държавно управление през средните векове тогава. За съжаление в ислямските страни това важи в пълна сила и до ден днешен. Държавният глава е наместник на Бога там.

Аз клонинги нямам. Ала предположението ти хвърля светлина единствено върху самия теб.

Много умна и начетена мадама, малко се поучете от нея ...

Хахаха, много умна и начетена ли викаш :yanim:

Само дето тя забравя да спомене че преписва дословно от някакви други статии... оригинала и е тук ....

http://www.pravoslav...m_politika.html

Да взема ли и аз цитирам от статиите на Харун Яха ... :nono: и да се бия в гърдите че това е истина и само истина .....

Луцке, твоята система кул дето четеш за нея, не е точно това, ама нейсе.. щом поповете в православие са го казали, значи е така нали :)

Обаче суфльорчето го бива нали.. че и те аплодира бурно хахахах

П.П.С Малко корекция, видях че сайта богословие ползва за своя основа многотомната "История на България " от миналия век... За съжаление обаче, точно тази история е просто отритната от мнозинството историци в момента :P, защото е не толкова фактологична, колкото пропагандаторска ..........

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Хахаха, много умна и начетена ли викаш   :yanim:

Само дето тя забравя да спомене че преписва дословно от някакви други статии... оригинала и е тук ....

http://www.pravoslav...m_politika.html

Да взема ли и аз цитирам от статиите на Харун Яха ...   :nono: и да се бия в гърдите че това е истина и само истина ..... 

Луцке, твоята система кул дето четеш за нея, не е точно това, ама нейсе.. щом поповете  в православие са го казали, значи е така нали   :)

Обаче суфльорчето го бива нали.. че и те аплодира бурно хахахах

П.П.С  Малко корекция, видях че сайта богословие ползва за своя основа многотомната "История на България "  от миналия век... За съжаление обаче, точно тази история е просто отритната от мнозинството историци в момента  :P, защото е не толкова фактологична, колкото пропагандаторска ..........

Чети повече, момче. И не само Корана или това как се празни пищов в неверник. Чети всичко без предубеждения и отсявай. Така се търси истината само, а не наготово - да четеш каквото ти се заповядва като на роб.

Харун Яха и него съм го прелистила, за твое сведение. Човекът, е меко казано, пернат леко.

Я да видим к`во казва тоя човек - Исус бил жив и щял да се върне, ахахаа. Жив бил, разбираш ли? http://www.ochakvaniatmesia.com/index2.html

Чети повече, момче. И не само Корана или това как се празни пищов в неверник. Чети всичко без предубеждения и отсявай. Така се търси истината само, а не наготово - да четеш каквото ти се заповядва като на роб.

Харун Яха и него съм го прелистила, за твое сведение. Човекът, е меко казано, пернат леко.

Я да видим к`во казва тоя човек - Исус бил жив и щял да се върне, ахахаа. Жив бил, разбираш ли? http://www.ochakvani...com/index2.html

Да де, всичко което ти четеш единствено и твърдиш е истина хахахахах  :yanim: това вече го разбрахме... 

Луцке, прегледай се малко, и поспри с четенето на отговарящи на  виждането ти само литератури.. и да плюеш по Либия.. кой ти е виновен че просто ти не си пригодена за там, а си се намърдала сама че и сега плюеш  :)

А за начетеността ти, недей парадира, виждал съм какво четеш като историци ( псевдо такива ) .. да не ти напомням сега П.Добрев хахахах

Да де, всичко което ти четеш единствено и твърдиш е истина хахахахах  :) това вече го разбрахме... 

Луцке, прегледай се малко, и поспри с четенето на отговарящи на  виждането ти само литератури.. и да плюеш по Либия.. кой ти е виновен че просто ти не си пригодена за там, а си се намърдала сама че и сега плюеш  :D

А за начетеността ти, недей парадира, виждал съм какво четеш като историци ( псевдо такива ) .. да не ти напомням сега П.Добрев хахахах

Не, момче. Нямам претенции върху истината, никога не съм имала, но затова, пък, вие, които не знаете нищо за ислямския свят, такъв, какъвто е в своята същност, щото сте расли на сянка като саксиени цветенца в стая, имате претенции, че знаете всичко. Знаете, да - нянката на мама си само. Но да ми изкарвате една религия - деспотична по своята същност, налагаща себе си с кръв по целия свят, за нещо, каквото не е, има да вземаш да стоя и да гледам безучастно. Защото знам, за разлика от теб, какво представлява тя в червата. А тя поробва само такива като теб - наивници с преклонени главички, които не могат да мислят сами.

Добрев и не само него - всичко чета, но най-много ми пада на сърце Ганчо Ценов и проучванията на Чилингиров, дано направят раздел История в сайта.

Ами не съм пригодена, да - фереджето не ми стои добре - твърде задушаващо е в летните жеги. А и не понасям миризмата на овнешко, примесено с аромата на запръжки от зехтин.

А ти, овенче, като си толкоз ербап и така скачаш и се пениш и хвърляш къчове, що не идеш в Либия, да те видим тогава? Знаеш ли как обичат арабите такива пламенни момченца като теб... за това Ислямът какво казва - айде раздуй ти - спецът.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.