Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Хайде да се разберем така - каквото искаш да кажеш или споделиш относно сектата си - напиши го, оформи си поста както трябва.

Не ни замеряй с линкове от друг форум.

Реклама ли му правиш ?

Ако е така - чукни тук

като е секта защо те дразни толкова
  • Отговори 2k
  • Прегледи 127,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

А на теб специалната ти мисия, изглежда, на този свят е да ръсиш обиди и закани наляво и надясно като ранено добиче. Я по-добре разкажи някоя суричка, някоя приказка за исляма - хиляда и втората. Публикувано изображение

Я да не ми мърсиш името, лудогорски зъл турчино. Ти не ме познаваш изобщо и нямаш никакво право да говориш така, ясно ли е! Изобщо нищо не е явно за теб, това са твои предположения, безкрайно далеч от истината, ти си заслепен от злоба жалък човек и това което говориш, е точно обратното на реалността, но ти пречи злобата да го видиш. Пука ми какво си щял да мислиш ти и такива като теб заслепени фанатици.

Достатъчно много толерантност проявих към теб и тебеподобните ти, но такава не видях към мен и себеподобните ми от ваша страна.

А това, което правиш, е меко казано недостойно. Всеки може да се изплюе върху метеното, щото, така е най-лесно. Но от това прозират единствено не силните страни от нечий характер, което цапа само теб и никой друг.

Твоята злоба е оръжие, което наранява само теб и никой друг, не си ли го разбрал досега, турчино.

Ами така като гледам, злобния фактор на ощипана пренадута персона е налице... че и правеща се на горда стока някаква , че и претенции че и не сме я познавали демек... смях на кила..... айде не на мен тия дръвчения смешке....

За съжаление май търпението което ти се е изчерпало, се дължи единствено че простите ти изказвания за исляма, които уж " били много толерантни, и непредубедени " се оказаха кьор фишек ...

Злобата от Джамахирията( която е на това ниво пак благодарение на такива велики "морални христиенски" люде като теб , само че от друг етнос и време естествено ) е налице , и уж опита и познаването на исляма оттам, просто без коментар ....

Явно разликата м/у видял но не разбрал, и чул но недоразбрал е в липсата и при двете действия на някои основни неща, наречени разбиране, мислене и познания .. Това го показа наистина в огромни дози , макар че се опита, и не само ти( естествено и глутницата кученца лаещи като теб се вписва и тя в този образ) ....

Само че нали винаги стадото е право, защото блее или лае ( ако е глутница ) в един глас... Публикувано изображение

Та така заблеяли агънца.... беееееее Публикувано изображение

П.С Аз май наранявам единствено надутата с нищо незаслужено гордост ( както казват в Македония ) " Бугарска " на пишещите тука хули, май така се оказа, оттам и отношението към исляма.. .... .. ми така е.. съжалявам.. парцала си е парцал,независимо че си мисли че е хавлия... както и миналото си е минало.... миналото оказва влияние на настоящето.. при повечето простолюдие този закон важи в реваншистка и озлобяваща насока ...

И явно няма да разберете че ако ще и още да дойдат да лаят и реват бясно , не ще променят нищо... само ще покажат още по добре своята същност :) ( христиенска главно, тук таме чифутска, и тук таме разни сектантчета )

Редактирано от Diin (преглед на промените)

и тук таме разни сектантчета )

Баат Дийнка, ние в Кришна-съзнание, винаги сме се цепели от колектива(като преди това сме слушали Цепелин) винаги с риск колектива, с лидер Яху и особенно-АллахуПубликувано изображение, да ни го нацепи.Публикувано изображение. :P

Ами така като гледам, злобния фактор на ощипана пренадута персона е налице... че и правеща се на горда стока някаква , че и претенции че и не сме я познавали демек... смях на кила..... айде не на мен тия дръвчения смешке....

За съжаление май търпението което ти се е изчерпало, се дължи единствено че простите ти изказвания за исляма, които уж " били много толерантни, и непредубедени " се оказаха кьор фишек ...

Злобата от Джамахирията( която е на това ниво пак благодарение на такива велики "морални христиенски" люде като теб , само че от друг етнос и време естествено ) е налице , и уж опита и познаването на исляма оттам, просто без коментар ....

Явно разликата м/у видял но не разбрал, и чул но недоразбрал е в липсата и при двете действия на някои основни неща, наречени разбиране, мислене и познания .. Това го показа наистина в огромни дози , макар че се опита, и не само ти( естествено и глутницата кученца лаещи като теб се вписва и тя в този образ) ....

Само че нали винаги стадото е право, защото блее или лае ( ако е глутница ) в един глас... Публикувано изображение

Та така заблеяли агънца.... беееееее Публикувано изображение

П.С Аз май наранявам единствено надутата с нищо незаслужено гордост ( както казват в Македония ) " Бугарска " на пишещите тука хули, май така се оказа, оттам и отношението към исляма.. .... .. ми така е.. съжалявам.. парцала си е парцал,независимо че си мисли че е хавлия... както и миналото си е минало.... миналото оказва влияние на настоящето.. при повечето простолюдие този закон важи в реваншистка и озлобяваща насока ...

И явно няма да разберете че ако ще и още да дойдат да лаят и реват бясно , не ще променят нищо... само ще покажат още по добре своята същност :) ( христиенска главно, тук таме чифутска, и тук таме разни сектантчета )

Diin,и ти добре показа твоята истинска същност,хаха. Публикувано изображение

;)

Люцке, както и преди казах... раздел фантасмагории за великата връзка на прабългарите с всички велики творения на човечеството е в друга тема...и в различен раздел на библиотеката...

Макар че няма да се учудя и великата китайска стена, пирамидите в Гиза, Родоския колос, Александрийския фар и други чудеса на света, да бъдат скорро приписани на уж твоите прадеди Публикувано изображение

За писменоста вече разбрахме, както и за великата и културна цивилизация на "гарамантите" - великите предци на дедите ти Публикувано изображение

П.С Опс, извинявай, за великата китайска стена май бях чел вече някъде че е дело на единия клон на прабългарите ..

Колко са заблудени световните учени, че да не знаят кой е изобретил първите фонетични писменни знаци.... тц тц тц.. да не говорим колко велики цивилизации, наследници на които си ти, е имало в Африка ....

П.П.С И не забравяй, че тука говорим за исляма... който е цивилизовал точно твоите бербери... Погледни само племенните обичаи на либийците , като пиене на кръв ... това не е ислямски обичай, бъди сигурна .....

Diin,и ти добре показа твоята истинска същност,хаха. Публикувано изображение

Ами моята същност спрямо вашата същност е точно такава ....

Каквото повикало, двойно получило Публикувано изображение .. а може и четворно дори ....

Публикувано изображение

Ето Луцке, тунизийска мъжка носия... брей тя била като на българските юнаци в миналото.... тц тц тц.. явно и великите тунизийски корени са свързани с прабългарските ти предци... е като махнем мотива с луната де, тя е символ на исляма....

Публикувано изображение

А тук марокнаци са нарисувани като берат рози... брей , я виж, носията на приседналата жена, и косичника и... направо като казанлъчанка приседнала след тежък розобер, и очакваща да бъде избрана за мис роза на Мароко хихихих ... само мъжете малк развалят представата нали... е не всичко е идеално....

Публикувано изображение

А за рускините какво ще кажеш... в доста краища на тази велика страна носите са почти като българските... много повече отколкото твоите велики гарамански косичници :jumping11:

П.С Мога да намеря още доста съвпадения.. но обяснението което даваш ме кара само да се смея с пълен глас Луцке Публикувано изображение както ти казах, нямаш достатъчно познания за да тълкуваш даден факт.. а там дори матрицата немож ти помогне ....

Люцке, както и преди казах... раздел фантасмагории за великата връзка на прабългарите с всички велики творения на човечеството е в друга тема...и в различен раздел на библиотеката...

Макар че няма да се учудя и великата китайска стена, пирамидите в Гиза, Родоския колос, Александрийския фар и други чудеса на света, да бъдат скорро приписани на уж твоите прадеди Публикувано изображение

Баат Дийнка, като говорим за исламът да не би да забравям салаамът?... Публикувано изображение Всичко е свързано. :P

За мене лично астралната свобода на Луцифер е 1001 пъти(по 5 Публикувано изображение ) по ценна от ямата на Сатар-наилчо на барабахамхумците: и-Бра и а-Бра. Публикувано изображение Венера винаги за предпочитане пред Сатурн. Не само в петък, но дори и в събота. ;)

Като стана дума за чудесата на света-да ти дам една гатанка? Какво е средното аритметично между Родоския колос и Александрисйкия фар?.. Публикувано изображение Ако не се досещаш- Аллабски (це)фалос. Публикувано изображение Това не никак фанта, а малко горичо кайве Публикувано изображение без шербет...

Публикувано изображение

По-здрав с един парчаларЪ! Публикувано изображение

:):P

"Отначало, през Ледниковата епоха, арийците живеели в пещерите на Уралските планини (както показаха изследванията на Казанския учен Фирдаус-ханум Салихова) и се сражавали с “потомците на злите духове” – убирите (човекоподобни маймуни). Когато ледникът започнал да отстъпва, хората населили и равнините на Волго-Урал. Но благодарната памет за гостолюбието на Уралските планини, които още от самото начало наричали Арал (Урал), завинаги се е съхранила в сърцата на българите и е прераснала в преклонение пред планините.

Спомен за Ледниковия период българите са съхранили и в мита за добрия дух (диу, див) – алпа (алъпа) Мардукан–Карга (карга на български означава и “грак”, и “гарван”). Веднъж, разказва тази легенда, злите духове – йореги (джинове), начело с господаря на Подземния свят – Албасти (Тама или Тиме-Тархан), решили да погубят хората и издигнали висока стена, закриваща Слънцето. На Земята се възцарили мрак и студ, тя започнала да замръзва и всичко живо на нея – да гине. Тогава добрият алп Мардукан–Карга, заедно със синовете си Сак и Сок, започнал да руши “стената на джиновете”, но след известно време лъчите на близкото Слънце започнали да го обгарят. Тогава той изпратил момчетата в къщи за мед, който можел да ги защитава от изгарянето. Но Сак и Сок се изплашили от опасността и се скрили в нощта. Четиридесет дни ги чакал Карга, а след това сам разбил стената. И пламнал от огъня на Слънцето, но светлината и топлината се върнали върху Земята и я съживили. Жената на Карга – Чак-Чак, проклела децата за измяната към баща им, а Всевишният завинаги ги оставил в света на мрата. Сак и Сок се разкаяли и искат да измолят прошка от майка си, летяща заедно със Слънцето, но не могат да прекрачат границата на мрака и да я догонят. А душата на алп Мардукан, по волята на Твореца от онези времена насам живее в един от гарваните (враните), които всяка година през пролетта долитат във Волго-Урал . . ."

хахаха, Луцке, пиеш ли си редовно хапчетата... тази книжка е наистина много весела..... подобна на великите саги на викингите за произхода и историята им :lol6:

П.С Браво, успя да ме разсмееш още повече....... Публикувано изображение

ооо Урко..... Публикувано изображение

Я аз да ти задам една гатанка... поради що Луцка се е чалнала... поради мАтрициЦки ли ......

Явно влиянието на Курешкорейската мУтрица не е полезно за Слънчевото и мислене ;)

баат Диинка, според тебе на Лунна светлина е по-божествено да стоиш?... Бро-Иса е казал, че е дошал, внимавай сега!: СЛЕПИТЕ ДА ПРОГЛЕДАТ, А ВИЖДАЩИТЕ ДА ОСЛЕПЕИАТ. На езика на езотериката е тези, които са като мене ще ослепеиат, а тези, като тебе(лунно-cултовcите- да прогледнат). Но ти гледам си вече \"виждащ\" но искаш да си стоиш в материата под лунната патека? Няма такива филми, баатка. Или вече ослепяваш и напускаш матрицта, или стоиш в нея виждаш, но с тотовност да погледнеш Сланcето, когато доиде. Ти хем искаш зрящ хем без Сланcето. Това не може, баатка, няма такива филми-освааш слиап, но в матрицата. :baby:

Обрязването или по точно осакатяването на жените според"Шариата" ли беше? -

-Не причинява ли болка?

-Не променя ли създаденото от Аллаха ви?

-Не е ли грях да натиснеш едно 8-9 год.момиченце като "диво прасе" и да му изрежеш всичко отдолу и плюс това да му завържеш краката за две седмици да можело да зарастне всичко каква варварщина!!!

И това го правели в името на "морала" и

Чий морал?

Някой неграмотник като тоя @диин сигурно го е надраскал в някой "хадис"!

От 160 000 хадиси щели да ги намалят на 10 000 това е повече от 90% с една дума бошлаф работа(язък за работата)!

http://www.dnesplus.bg/World.aspx?f=103&d=290884

Ами явно "грамотника " камамберчо си измисля нови хадиси и обичаи в исляма ... това е коментара ми ...

Явно си решил и ти да дадеш някой принос, само че първо не знаеш каво е това хадис, и второ обичаш да лъжеш като цигане Публикувано изображение

Но знам че това само можеш, и не ти се сърдя Публикувано изображение

баат Диинка, според тебе на Лунна светлина е по-божествено да стоиш?... Бро-Иса е казал, че е дошал, внимавай сега!: СЛЕПИТЕ ДА ПРОГЛЕДАТ, А ВИЖДАЩИТЕ ДА ОСЛЕПЕИАТ. На езика на езотериката е тези, които са като мене ще ослепеиат, а тези, като тебе(лунно-cултовcите- да прогледнат). Но ти гледам си вече \"виждащ\" но искаш да си стоиш в материата под лунната патека? Няма такива филми, баатка. Или вече ослепяваш и напускаш матрицта, или стоиш в нея виждаш, но с тотовност да погледнеш Сланcето, когато доиде. Ти хем искаш зрящ хем без Сланcето. Това не може, баатка, няма такива филми-освааш слиап, но в матрицата. :)

Каза курешкоядеца от неговата матрица, и слънцето засвети за всички еднакво ... :)

Определено, не ми харесва ислямът от 12-13 век,признавам си! Точно тогава с името на Мохамед и мечти за райските хурии тръгват тюрките да завладяват нови земи! С ятагана и лъка, на масова сеч и да го налагат насилствено!

Пак тогава в арабската "цивилизация" разцъвтява търговията с роби, от залавянето до крайната продажба и използуване! Тази гавра с човешката раса продължава, пак при исляма до началото на 20ти век, т.е. поне половин век след като приключва при западняците!

То се вижда че не ти харесва... затова и лъжеш .......

Но и от теб това е нормало, неуки хора като теб са почитатели на собствените си заблуди... фактите за тях са само препятствие Публикувано изображение

Оо, исламат никога не е мечтал за раи, които не е сварзан с материата и именно за това изпада в тази илусиа за \"избиване на неверниците\". Исламат,като част от абрахамските изванкастови чандалски религии на ЛУННИА култ(в материата), са АБСОЛИУТНО КОПИЕ на евереискиа социалисам- УТОПИА на раиа в материалниа свиат. Соcиалистите избиват \"в името на народа\"(сиреч -НА ИЛУСИАТА)И точно както социалистите са ограбили царете така и исламскиат свиат е краднал от кастовите(класови)преди тиах. Баат Диинка знае минимум за цифрите.... Публикувано изображение

\"Пророкат Иса\"(както флиртуват муслитата с Исус Христос) е казал, че е ЦАР НЕ от този свиат(материалниq), а муслитата нито приемат царската подредба на света, нито са счели, че Исус е нематериален цар. И за това в социалисма евреиски и арабскиа свят винаги се поиавиават ДИКТАТОРИ, които ниамат НИЩО оббщо с божествената царска подредба на материалниq свят. Тов аезотерично се обяснява сас ЗАТЛАЧВАНЕ НА ФИЛТАРА САТУРН- тои не пропуска кам по-виши светове, а ползва лажовно неговата власт на филтар.

А курешкоядите, от своя страна са донесли знанието и истината на света..... в който хиляди години, дори допреди няколко години хората са живели в тъмнина :computer8:

Публикувано изображение

Ако бяха бесили и ислямизирали както казваш , ти самия или нямаше да съществуваш, или щеше да си мюсюлманин драги хахахаха....

Тоя учебник и аз съм го чел, че и учил по него... но за съжаление доста далеч от фактите в много отношения касаещи собствената " героична" история на БГ ....... учебника беше за да се приповдигне самочувствието на такива като теб, както и да обясни ( лъжливо ) присъствието на толкова турци, и мюсюлмани във всички балкански държави, и основно в Бг Публикувано изображение

Айде не го преповтаряй, учил съм го и аз, а на въпросите които задавахме някои, учителката беснееше че било точно така без да отговаря нито веднъж смислено... Публикувано изображение Ами така е, с промит мозък фактите са малко трудни за обяснение, дори и в такава нелогична понякога наука наречена история......

А за арабите и робите, айде пак старата чалга на нов глас ....... явно някому не е изгодно че християнската му вяра е тази която главно унизявала цели нации, превръщайки ги в роби, мъчела, убивала безнаказано ......... използвала поголовно, и смятала робите за по-низши дори от животните .....

Колкото и да се пъчеш, факта си е факт....

Твоите изкривявания не променят нищо ......

П.С някои взеха да си признават лека полека :huh:http://news.ibox.bg/news/id_1951576510

А други магарета все още се пънат че исляма видите ли бил унизявал, унищожавал поголовно, малтретирал робите хахахаха.....

П.П.С А виж и това, кои са отвличали, и продавали роби по техен си образец и начин.... и изобщо не намесвай исляма в това, като твърдиш че в исляма имало роби... изобщо не си приличат двете неща ;)

Робството в исляма, такова каквото е било, от военнопленници, или задлъжнели е било на светлинни години от робството създадено от " великия " християнски свят ..... както и отношението към тях.....

http://forum.boinaslava.net/archive/index.php?t-9286.html

П.П.П.С А сега можеш да четеш, да си чешеш умната кратуна..и да мълчиш позорно лъжльо..... не че вярвам да поумнееш или си направиш изводи....

Обама се възползува, че е президент, да си върне на белите! Детско отношение!

Християнството, ще го плюеш в тема, в която се обсъжда то!

Малко, ще те цитирам: "Каза курешкоядеца от неговата матрица, и слънцето засвети за всички еднакво ..." от тук!

Ами, май ще позная за дългата почивка от писателска дейност, спомената в един друг мой пост! Този!

Обама се възползува, че е президент, да си върне на белите! Детско отношение!

Християнството, ще го плюеш в тема, в която се обсъжда то!

Малко, ще те цитирам: "Каза курешкоядеца от неговата матрица, и слънцето засвети за всички еднакво ..." от тук!

Ами, май ще позная за дългата почивка от писателска дейност, спомената в един друг мой пост! Този!

Публикувано изображение хахаха, явно пак си се молил и ревал... какъв смел и доблестен човечец....

П.С А ти прочети какво ти бях отговорил ... и че тука не е място да си пропагандираш лъжите, воден от комплексите си към исляма.....

Но явно си мислиш че те минават.... не си познал......

Самия ти пост е поредния офтопик по темата, но все още те трая, а и да рева не ми е сила, като на теб "доблестни" ми христиенски лъжецо :huh:

Публикувано изображение хахаха, явно пак си се молил и ревал... какъв смел и доблестен човечец....

П.С А ти прочети какво ти бях отговорил ... и че тука не е място да си пропагандираш лъжите, воден от комплексите си към исляма.....

Но явно си мислиш че те минават.... не си познал......

Самия ти пост е поредния офтопик по темата, но все още те трая, а и да рева не ми е сила, като на теб "доблестни" ми христиенски лъжецо :huh:

Ако го бях правил когато и да е, нямаше да се издавам в постовете си! До сега никога не съм използувал съответният бутон! За теб не съм сигурен, щом веднага се сети да ме обвиниш!

Но, определено, ще го използувам следващият път когато обидиш мен, защото се обиждам, макар че съм атеист и ще искам бан по IP!

Ако го бях правил когато и да е, нямаше да се издавам в постовете си! До сега никога не съм използувал съответният бутон! За теб не съм сигурен, щом веднага се сети да ме обвиниш!

Но, определено, ще го използувам следващият път когато обидиш мен, защото се обиждам, макар че съм атеист и ще искам бан по IP!

Кое те обижда лъжецо, че си роден християнин и те наричам такъв, или това че лъжеш с някакви измисленни факти, които рухват като вавилонска кула пред истинските факти ли , и те наричам лъжец заради тоя ти манталитет...

Или те обижда че не каза нищо свястно а само плю досега опитвайки се да изкараш исляма по- неморален, неетичен, варварски и какъв ли не от християнството... и в същото време ревностно защитавайки християнството и хулейки исляма,се опитваш да се изкараш атеист

Или че комплеските ти от собствената ти история те карат да си съчиняваш измишльотини за исляма.... и за турците , и аз ти го казвам.....

Кое по точно те обижда.... че научаваш факти които не ти харесват, или са в разрез с твоите представи набити в кратуната ти от някъде другаде.. и които те карат да се чустваш като попаднал сред минно поле, защото досега си си мислел че си велик и превелик .... особено с историческо минало...което уж познаваш много добре и това което знаеш си мислиш че е 100% истина

Кажи кое те обижда..... че да видим къде е вината и в кого ......

Мен ме обиждат такива като теб, чели недочели,но вече готови даващи съвети и определящи кой по най най....

Такива като тебе, с малко енцилопедични исторически познания, минимални религиозни такива, но изкарващи се че са едва ли не стожер на историческата и религиозна мисъл...

И такива които въпреки всичките си такива деяния, претендират че те са най най толерантните , а аз съм най най грубия обиждащия и какво ли не.....

Е , както казах ще имаш да почакаш още..... докато минат такива номера пред мен.....

П. С И пак ти казвам, не си ти човека който ще решава и ще дава акъли какво да става или не.. колкото и да ти се иска, или да се молиш за това....

А за ревльото, искаш доказателства ли.... ще е против правилата за съжаление ....

Дотук, в постовете Ви доста често Сте нарушавал правилата и се чудя каква е тази криворазбрана толерантност към Вас!? Ревльото, Вие го споменавате, а аз само го цитирам! Къде съм хвалил християнството и къде съм го определял като нещо по-добро, от която и да е друга религия? Вашите източници на имформация, с нищо не са по-добри от посочените от други потребители, в тази тема! Интересно ми е къде съм се правил на велик? Друг потребител, на Ваше място, отдавна щеше да е забравен от останалите в този форум! Как Ви се разминава, толкова лесно?(С малки изключения)

Дотук, в постовете Ви доста често Сте нарушавал правилата и се чудя каква е тази криворазбрана толерантност към Вас!?

Ревльото, Вие го споменавате, а аз само го цитирам!

Къде съм хвалил християнството и къде съм го определял като нещо по-добро, от която и да е друга религия?

Вашите източници на имформация, с нищо не са по-добри от посочените от други потребители, в тази тема!

Интересно ми е къде съм се правил на велик?

Друг потребител, на Ваше място, отдавна щеше да е забравен от останалите в този форум!

Как Ви се разминава, толкова лесно?(С малки изключения)

Не държа да ми се говори на надуто Вие ...... запази го за себе си...... това не показва култура... основно показва снобизъм и комплекс.... ( по простата причина че не е от уважение )

Първо, ревльо си... и това е факт....

Второ, нееднократно защитаваш християнството.... но явно имаш и къса памет.....

Моите източници са всестранни, и доказано непредубедени, за разлика от твоите, и на другите опитващи се да се доказват като хулители в тази тема.... за сведение, погледни постовете своите, на Луцка, камамберчето, матко- Ура под маска и така нататък.... Освен ако не считаш че самата тема е предубедена, защото все пак се гледа религията и нейната гледна точка... ако не си забелязал... няма да си първия пообъркал се случайно... не се приотеснявай...

А може пак да ги премерим ако искаш....

Отделен е въпроса за опититите да се изпозлва логическия приом на обобщаванети идеи и представи касаещи човечеството а не религията, и последващо систематизиране и посочване на един виновник само -исляма ..... смешно и елементарно

За великите ти изказвания да посочвам ли, където си велик на знания, доказателства, убеденост- реална глупост

Друг потребител.. май си нямаш на идея от колко време съм тука..и не винаги съм бил Диин, както и от колко време се смея на комплексари и тъпаци като теб....решили че знаят всичко и са запознати с исляма..и не само с това.... лъжещи, мамещи, преиначаващи....

И последно, не ми се разминава... но няма как да знаеш това.... защото си поредния заслепен в своето човечец.....

П.С Сега спокойно можеш да изчезнеш да се правиш някъде другаде на по-запознат.... може би в темата за християнтвото... там не си се изявявал... защо ли атеисте :rolleyes:

• 2 седмици по-късно...

Разбира се! Няма мерки САМО в духовния свят. Този който си вади шанцьт за мерене нека да се озьрне да види какьв е амбиансьт наоколо..

Никога не сьм харесвал компетицията, таи като от нея се вади син-теза, необходима за ново циклене... Публикувано изображение

Харе Кришна,

езичниче :P

Тъй си е. По една, по две, че и по три плоскости, обикновено проекциите трудно се напасват...без да се кръст осят, за разлика от трансцедента, в който всичко е Хар мония.

Поздрави! :headphones:

Oтносно точка 3

НО какво следва: През 1983 година започва съдебен процес срещу организацията на последователите на Кришна. Присъдено е те да изплатят обезщетение от 32 милиона долара за отвличането и довеждането до умопомрачение на 15-годишно момиче, като този факт довел до смъртта на нейния баща от остра сърдечна недостатъчност. Вспоследствие сумата е намалена на 9,7 милиона, което за времето си е било огромна сума. Противниците на движението уверявали, че кришнаитите са създали множество компании и развивали бизнес, за да перат нелегални (мръсни) пари. По-късно става известно, че учениците на Вриндабан са имали склад за оръжие. Те са обвинени и в зверското убийство на един от членовете на организацията – те първо стреляли в него, след това му нанесли множество прободни рани и го били с тояги, като това довело до смъртта му. Последователят Вриндабан е осъден за това убийство, а останалите кришнаити, участници в изтезаването и убийството, успяват мистериозно да се скрият. Това става през 1983 година.

МОКС старателно прикрива и охранява своите нарастващи приходи. За да се оправдаят, те казват, че незаконно придобитите пари се използат за техните благородни цели. Тоест целта оправдава средствата.

Колко интересна организация и с каква интересна нестопанска цел на занимание Публикувано изображение

Лично аз съм читал винаги Стрелците за по-интелигентни от охльовите?... Публикувано изображение

Предполагам, че няма да разочароваш, просто конската ти част за момента е по-активна... :rolleyes:

Маат, това за иманентния и омнипотентния, съответно в сърцето и звездите много ми хареса, особено разликата с планетите и минералите. Намества доста неща в главата ми :rolleyes:

Окей - таргет Галактическото слънце:

(през нашето или през Полярната или всяка друга звезда)

Обаче - защо "учените" напоследък твърдят, че има Свръхмасивна черна дупка в средата на Млечния път.

Доколкото знам черните дупки направо изсмукват слънцата и тяхната светлина.

Това не е ли антагонизъм или таргета отива към едно друго измерение ?!

Това дето напоследък се говори че 2012 ще еволюираме, познавайки едно ново измерение...

И как се връзва "митологично" евентуална черна дупка като Галактическо слънце...

Нощта на Брахма или нещо друго .

Я скивай http://www.youtube.com/watch?v=kcw3UmptGX8... Публикувано изображение

Харе Кришна,

езичниче ;)

Тъй си е. По една, по две, че и по три плоскости, обикновено проекциите трудно се напасват...без да се кръст осят, за разлика от трансцедента, в който всичко е Хар мония.

Поздрави! ;)

Хармонията, харизмата, шармантността харизваме -"харАм" да им! Публикувано изображение

Поздрав-и аз си имам черно, като дупа, минало! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Няма еднозначен отговор.. но може би искреността на исляма като религия... и че е много по-земна и насочена към човека като такъв, .... към теб самия и другите около теб..... принципите му, земни, но същевременно извисяващи човека ... ..

http://www.koran.hit.bg/moral.html

И поздрав за всички ....

П.С а също и този.... ще помоля да се абстрахирате от първите кадри ако ви дразнят, клиповете не са мои.... и да гледате по-нататък...

Поста ми не пропагандира нищо.....

баат Дийнка, днес Аyse ми предаде пьрвият урок по турски. Хареса(иде от Hare) ми думата okul училище- хем school, хем -окултно. Публикувано изображение ...

Още ме научи на думи- budala, sarsem, aptal, hayvan ... Публикувано изображение

Редактирано от Maat (преглед на промените)

баат Дийнка, днес Аyse ми предаде пьрвият урок по турски. Хареса(иде от Hare) ми думата okul училище- хем school, хем -окултно. Публикувано изображение ...

Още ме научи на думи- budala, sarsem, aptal, hayvan ... Публикувано изображение

Явно е достигнала до същноста ти, щом ти е предала тези думичи ...

Да не би тона и да е бил гневен, когато ти ги е казвала Публикувано изображение

П.С А okul е свързано с okumak - чета .... а не както си мислиш ти, с термина харе маре матрица пица дръндарица и мисливица на яребица с тревица хахаха

П.П.С И нали знаеш, спаменето и алабализмите са в другите теми :)

Очите, не ми казват за камъка на пътя ми в непрогледната нощ. Очите, могат да регистрират по два различни начина един и същи цвят. Очите, не ми казват за счупената бутилка заровена във пясъка. Очите, ми дават различна представа (буквално в пъти) за размера на Луната, гледайки от две места намиращи се само на петстотин метра едно от друго. Очите, не ми казват дали стърчащият от стената проводник е под напрежение или не. Не ми казват и дали непознатото растение е отровно или не. Очите сами по себе си - доста лъжат... За това имаме повече от едно сетиво...

Тук ме развесели доста. Какво друго да каже човека, на купчина журналисти, желаещи прост отговор на сложен въпрос? Дал им е точно това, което са търсели - забавен каламбур, лесен за смилане пример от битието ни.

Нещата не са толкова прости, колкото ги излагаш. Пространството е недефинирана велична, без понятието време - т.е. няма пространство без време. Това е видно от така добре позначтият ни закон за движението :

→   ⌠ →

S = | V * dt,

⌡

който е валиден като за макро, така и за микросвета (в диференциален вид за определени видове движение - S = V * t).

Кой тогава създава времето? Отговора е измамно прост - събитията! Те от своя страна, са следствие от танца на енергията - т.е. докато имаме температура на открития космос по-голяма от 0° К - ще имаме удоволствието да се наслаждаваме на лукса наречен време. Какво става, когато изчезне времето? Опасявам се, че това ще е краят на познатата ни вселена. Та дали ще пребъде съзнанието ни отвъд времето - не знам... Но в замяна на това, все още има друга надежда. Вместо да се охлади до допустимия предел, светът (вселената ни) да започне да се свива (съответно да се затопля). Това обаче, не значи, че времето ще тръгне обратно. Това е и причната, за времето и гравитацията да се предполага (в прословутата М-теория), че идват от свят на други измерения и за това е позната само едната им размерност (и двете величини само нарастват - в смисъл, нямат обратен градиент - времето не тръгва да се движи назад, съответно гравитацията само придърпва маса към масата, а не я изхвърля).

Стигнахме и до гравитацията, и въздействието и върху времето... Тук е мястото да заговорим за хоризонти на събитийност, светлинни конуси и (не)инерциални системи. Светлината попаднала в гравитационно поле, се забавя защото попада в светлинния конус на въпросната маса, но за наблюдател намиращ се върху масата (съществуващ в инерциална система и наблюдаващ неинерциална такава) времето не се изменя. Та така и за Земята, дори и излезнала от област в космоса с по-голяма гравитация, нейната скорост на събитията, няма как да се увеличи, защото тя е инерциална система. От тук идва и мъглявата част на обяснението ти.

.................

Намерил си на кой да говориш за физика.... Публикувано изображение То в нейната глава такива понятия не съществуват.. там е само матричния и свят Публикувано изображение

Тя по-далеч от това което и е казала астрологията и сектата и, за планетите и слънчевата система не знае ........... камо ли за квантова физика и теория на относителността...

П.С М/у другото чесъна е полезен , и лука също -особено в кюфтетата ....ммммммммм

Ами на база традиционни други неща в нета, не само тук, бих казал че традиционния ти нюх е доста зле....

Всъщност не е нюха ти.. друго е...... но това няма за какво да го коментираме нали.....

Надявам се си изгледал песните и клиповете до края.... и не си се обринал или изпаднал в бесовен делириум през това време или след това.... ....

Да, традициите на салаама е в т'Урките, дето идат от Средна Азия. Публикувано изображение От Ведическа гледна точка са извънкастови. Луната, като сивмол на салаама е взаимствана от турките. :P Но Айше и другите турци гарантират, че Турция НЕ Е АРАБСКА държава. Публикувано изображение Т.е. традициите на салаамът от турките вече е към масонският светски начин на живот, не- на тези от 14 век в Саудитска Аравия. Публикувано изображение

.....в България, понеже властва все още юдейския комунизъм, все още българските турци минават за 'етнически турци'(абсолютна лъжа!!) както и за мохамедани-пак абослютна лъжа. При първа възможност на ЦИВИЛИЗОВАНЕ от отърваване от социалистическата диващина наследницте на тези "български мохамедански турци" ще еволюират като колежката ми Айше. :)

....на времето, при традициите при бай Тошо-полумангалът от с.Правец(ти си малък да помниш!!) имае соц. лаф- "майката му е да си спортист, артист или турчин-комунист"!

Духът на песните в клипчета е паднала намотаваща се нага, която се стреми към сетивна наслада в матрицата. :P И е готова да вдига светски революции за това. Публикувано изображение ...

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Ами на база традиционни други неща в нета, не само тук, бих казал че традиционния ти нюх е доста зле....

Всъщност не е нюха ти.. друго е...... но това няма за какво да го коментираме нали.....

Надявам се си изгледал песните и клиповете до края.... и не си се обринал или изпаднал в бесовен делириум през това време или след това.... ....

П.С Ти май забрави че пусках и клипове където имаше турското знаме нали .... а други пускат с американско ...

Баат Дийнка, ти си Güzel Sersem Публикувано изображениеПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.