Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Кви богове бе... айде по-отговорно. Стига с тия глупости "О, моя бог е супер! Същински супермен!" Гламави човеци.

• Отговори 2k
  • Прегледи 127,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Али, като казваш за Йодаизма нали нямаш в предвид Джудаите, а -Джадаите?.. Публикувано изображение

Ахахахааа, йодаите са я подгонили нещо Али, ясно е. Публикувано изображение

:)

Абе, Али, що толкова искаш да се занимаваме с мъчения и наказания, чедо сладко? Публикувано изображение

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

И аз през ноща съм слушал гласове Публикувано изображение

Също и по стените съм виждал сянки ...

Какви гласове ?

Аз нощем съм слушал как форсират двигатели на автомобили !

Извинете ме,ако съм объркал темата (нов съм във форума),ама тука ли раздават екстази?

Извинете ме,ако съм объркал темата (нов съм във форума),ама тука ли раздават екстази?

Аз лично не знам - не пуша, не пия и не употребявам наркотици. :help wanted3:Публикувано изображение

Религиозните наказания, относно за жените в ислямът, са за любителки за силни усещания само! Публикувано изображение

Тя започва от религиозната униформа, която е отредена за тях. Поради "съвършенството на ислямската жена" и "несъвършеснтвото на ислямския мъж", склонен към консумация на това съвършенство, то жената бива "наградена" с най-стилната уни-форма в цялата религиозна хореография... Публикувано изображение

О, а да видиш колко е интересно религиозна и военна униформа смесени заедно в някаква невероятна приумица на милитарно-фанатичната мода при жени-войнички в ислямския свят... Невероятна гледка. Публикувано изображение Само за любуване. Но да не им попадаш в ръчичките на такива. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

О, а да видиш колко е интересно религиозна и военна униформа смесени заедно в някаква невероятна приумица на милитарно-фанатичната мода при жени-войнички в ислямския свят... Невероятна гледка. Публикувано изображение Само за любуване. Но да не им попадаш в ръчичките на такива. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Oo,

нека си воюват, като им харесва. :P

То мъжете -началници под влияние на Слънце и Сатурн вече не воюват, но тези щом им харесва нека ходя в камофлажни зелени жабясали гащи...ние ще ходим пък в розови(инфра-червени... Публикувано изображение )

Публикувано изображение

камофлажни зелени жабясали гащи...ние ще ходим пък в розови(инфра-червени... Публикувано изображение )

... личната охрана на някои висшестоящи господа, изживяващи се като неземни пророци на ислямския свят... е жени-войнички в жабясали гащи... обучени са от кубинци...

горките момичета, това си е наказание - шлифовани да убиват, вместо да дават живот...

Публикувано изображение

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

... личната охрана на някои висшестоящи господа, изживяващи се като неземни пророци на ислямския свят... е жени-войнички в жабясали гащи... обучени са от кубинци...

горките момичета, това си е наказание - шлифовани да убиват, вместо да дават живот...

Публикувано изображение

Този, който си остане на ниво "марсови изкуства"(martial arts) ще си преповтрая урока в матрицата. Ще си кисне в блатото на матрицата, изживявайки се за бог-ат, рог-ат и властен. :)

А този, който погледне към нежното изкуство ще бъде освободен от бремето на материята т.е. от света на сенките и полусенките... :)Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Али, като казваш за Йодаизма нали нямаш в пред Джудаите, а -Джадаите?.. Публикувано изображение

Наказания при Кришна-съзнание няма. Както и в ранното християнство. Наказание има там, където се намеси сянката на Бога-сатана("противоположния").

Само да ти кажа логиката на хронологията при упадъка на съзнанието и необходимостта от 'наказание' за това.

В първата епоха на битието грях е нямало(не става дума за ябълката в Джанна.. Публикувано изображение ), а просто съществата, които са населявали Земята ни са били с най-високо съзнание и почти безгрешни в това ДА СЕ ВРЪЩАТ при Бог, а не да продължават в матицата. Имало е минимален грях, болести и старостта е настъпвало след много време. те са били само най-висшата каста-брахманската. Постепенно са се появили и другите касти, като успередно на това грехът е растял и необходимостта от наказание за това, което касае САМО матрицата.

A ти това как го разбра Публикувано изображение Щото аз много теории съм чувал за произхода на Земята и за живота в нея, но за пръв път чувам че в началото е имало по-висши същества Публикувано изображение;)Публикувано изображение

A ти това как го разбра Публикувано изображение Щото аз много теории съм чувал за произхода на Земята и за живота в нея, но за пръв път чувам че в началото е имало по-висши същества Публикувано изображение:PПубликувано изображение

Ами няма как да ти покажа на практика и "възкресението на Христос", така, че и то си остава за тебе за сега "теория"...до първа възможност на доказване.... Публикувано изображениеПубликувано изображение

• 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Анджак я, ама не това което си мислиш Публикувано изображение

И звучи много по-добре от Курешкоядкса матрическа алабаланица Публикувано изображение

П.С Аз откога ти набивам в тиквата че явно социалистите са откраднали идеите си от исляма главно ;) Както капиталистите от юдаизма :nono: ( то и от тях е направен де )

Баат Дийнка, начинът по който е седнал синият симпатяга(турско синьо Публикувано изображение ) ние тука наричаме "да седнеш по турски". Публикувано изображение Виж го пак! Е?- турците не могат да правят хатха-йога, но поне се опитват да пунтират стоежа. Публикувано изображение

Пурко и Клефуция - двамцата в една тема-запушвайте ушите и затваряйте очите! Публикувано изображение

...ти си хем Соло, хем Моно- но пред него се слага Хара. :nono:

...ти си хем Соло, хем Моно- но пред него се слага Хара. :)

на колежката ти скоро ше и излезне късмета... Публикувано изображение охаа

аха... ясно какво те гони... Публикувано изображение

ми то от толкоз лапане на бан-ани... не само пола ами и човешкия род си сменил...

ей на това му викат деволюция, да знаеш Публикувано изображение

лело колко взимаш за банан уа

ше ти дам 2 лева

обещал съм на Пурко че тая вечер ше ти излезне късметчето ах

Редактирано от hari solomon (преглед на промените)

...ти си хем Соло, хем Моно- но пред него се слага Хара. :)

Не храни трола,приятелю! Публикувано изображение Игнор.... :lol6:

По всяка вероятност нещо ти е убягнало. Статистиката е красота и умение. Инструмент за регистриране на поведенчески модели и изключенията им. Намира ред в привидно хаотични системи. Създава смислени образи и измъква полезната информация от фоновия шум. И ако това е глупост... Наистина, очудваш ме, а бях готов да твърдя, че в отговорите ти има стил...

Висшата форма на ред е точно хаоса.Статистиката е патерица за лишените от въображение хора, с която си въобразяват че намират ред.

Аааа има! Можеш да доловиш поне общото излъчване на човека. Може да се определи и ръста на човека - колко планети са над и под хоризонта. Все едно. Ако ти пратя картата ми да я разгледаш, може да ми кажеш нещо повече, ама няма да ми казваш данните. :speak:

гледали тия бабуини

Вероятно тва са същите бабуини Публикувано изображение

Гледах ги. Слагаш ги из целия форум.

Аз ще си лягам. ... Сама! :speak::speak::P

еми тва са ми любимите бабуини

следвай примера Публикувано изображение

то и аз ше се трупясвам

аре лека

Редактирано от hari solomon (преглед на промените)

Публикувано изображение Нейчо, аз не се измъквам... но просто смятам че ти всезаещия трбва да си запознат с таива елементарни теологични въпроси....

Мога да ти посоча доста пасажи от самия Коран ако трябва дори .... :nono:

Ами за да могат такива като теб да си вирят носа, и да живеят спокойно, трябва да има и такива ангели на смъртта като нас бе Луцке Публикувано изображение

Иначе къде ще си ти, и дали изобщо ще те има се пита в задачката.... :P

Света все още за съжаление не е достигнал нивото когато няма да има нужда от дрънкане на оръжие... за това трябва пълна промяна на самите хора.... само единици не стигат за това....

Ооооууу, благодетелю мой храбрий, Свети Архенгеле Михаиле, велики Архангеле на Смъртта, не знаех, че ти си причината за моето съществуване и че ме пазиш, ахахаа

живота си на теб викаш, дължа, ахахаа, абе в едно те бива, разсмиваш ме качествено, ще знаеш

Малкия, че си пале си пале.. че си просто комплексиран, мъчещ се да докаже на база човешките слабости че една релгия , която е различна на неговата, и все по приемана подобна на другите , се опитваш...

Я ми кажи тогава , защо се получава такава разлика в исляма и в християнството относно моралните ценности ...??

Защо повечето мюсюлмани са по-морални от повечето , които само се преструват лицемерно че са християни..

Нима това се дължи само на човешкия материал.?? Ако е така, то значи турците, арабите , пакистанците, малайзийците, азерите, монголите, иранците, иракчаните, чеченците, и другите народности които са мюсюлмански, са по качествен материал от всички народности проповядващи християнство :)

Или може би това се дължи на религията...

Какво ще кажеш по въпроса....

И ако една религия, успява да накара повечето нейни последователи, да бъдат по-морални... нима това не показва еднозначно че тя е по-добрата .....

Или викаш, това е просто случайно...

Мисли спокойно..и после пак лай кутренце....

Аз нам какво е да си мюсюлманин смешко.... а ти знаеш ли.. май не.. и няма как да го научиш... защото не си .. но се биеш в гърдите че знаеш ....но явно не знаеш малкия.. просто се опитваш да се изкараш знаещ..

П.С И кога християните са крили пророка лъжецо.. и кога са го подкрепяли ми кажи....А коя е първата джамия.. това е дома построен от Абрахам и Исмаил неговия син...

Какво се тупаш в гърдите че твоята религия май е дала нещо на исляма..или е помогнала на исляма.. освен това че пророка е знаел че тя съществува, и че е лъжовно изкривена , лицемерно преправена....

И това че тя е нападнала исляма, а не исляма християнството....

Аз знам какво е вмоето сърце помиярче, и там няма място за лицемерието което на теб ти е вродено ....

Исляма ме учи да назовавам нещата с истинските им имена.. лаещото куче си е просто лаещо куче.. помияра е помияр.. лицемера е лицемер.. лъжеца лъжец.. комплексаря комплексар.... злобаря е злобар....

В момента размириците ги създаваш, както и винаги си ги създавал ти християнче..

Страха ви от исляма, омразата към него е голяма.. това го знаем ,и ще го знаем.... показателен е твоето участие в темата... както и в други преди време ...

Защо ли християните се чустват толквоа нищожни когато им се показва че исляма е над тяхната религия..и че един мюсюлманин е повече от тях... като го чуят и скачат сякаш им се пуска змия в пазвата.. Публикувано изображение

Джийни,интересни сънища имаш.Мечти даже.Мечтай си кутренце,няма лошо.С мечтите ще си останеш. :) :) :laughing5::jeer:

Излизам с руска статия, която разглежда несъотвествие м/у твоята версия за думата роб и свързаните с нея значения в руският език и като абсолютно несъвместими със значението на на думата "абд".

Както вече казах за ислямската теология значим е само арбският език и неговата семантика.А тя няма нищо общо с твоите думи.

Твоето мнение, можеш ли да го подкрепиш с доказателства?

Истината за исляма не я знаеш.Знаеш, твоята "истина" за исляма.

Аз знам моята.Разбира се моята е с по-висока стойност. Публикувано изображение

Що за диалог обаче провеждаме в такъв случай?

Глупости, написани от простотия и невежество.

О,да истината е винаги неудобна.Само че вече нямаш ореола на големия мъдър суфи философ,щото се издъни като абсолютно бомбе.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.