Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Понеже си много "остроумен" затова ли с мненията си пълниш кошчетата

Освен, че "пълня кошчетата",

Публикувано изображение

също и си пълня публикациите. Публикувано изображение На тебе изказвам служебна благодарност, че влезе в ЕДНА ТАКАВА.. Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 127,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

МОЛЯ,двамата слабоумни да не ми пишат - няма да им отговарям. (ако сте в съзнание де!!!)

LIS, ти си на 17 години и не помниш времената преди 1989-та. Думата 'спам' днес се използва, като синоним на нейният предшествник преди 1989-та: "упадъчно западно загниващо влиняие". Т.е. -иде реч за заклеймяване на нещо, което е неудобно за господстващата пропаганда?..Във всичките му форми. Не знам как е в мусулманските общности, но съм чувал, че различното мнение от стадото не се толерира. За това ако имаше малко повече уважание към по-преживелите в тази инкарнация би си замълчал. Да не говорим, че има още много да четеш в чисто интелектуален план докато стигнеш един средно-статистически 40 годишен?.. Ти към 40 годинишен мусулманин така ли се отнасяш?.. или им правиш теманета само защото са мусулмани?...

Поне прочети 'Психология на тълпата' на Густав льо Бон - може пък и да ти 'светно нещо' за това, около което си?...

" Щом определен брой живи същества се съберат на едно място, независимо дали става дума за стадо животни, или за човешка тълпа, те инстинктивно се поставят под властта на някакъв ръководител, т.е. водач...

Водачът на човешки тълпи играе значителна роля. Неговата воля е ядрото, около което възгледите се оформят и уеднаквяват. Тълпата е стадо, което не би могло да мине без господар..." Гюстав Льо Бон

А този твой приятел с яхувисточната косачка познат ли ти е?.. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Какво общо има постът ти с темата не може да ми стане ясно?!

Всичките ти постове са за кошчето - място където се изхвърлят отпадъчните ти мнения!

Всичките ти постове са офтопик и са лишени от всякакъв смисъл!

И какво общо има косата тук, ядецът че се намери човек, който те постави на място ли те яде отвътре?

Аватарът ми е много по-красив от теб, U.Ra!

Поглеждал ли си се в огледалото някога?!

Душицо, спомни си какво е ирония и след това прочети пак какво съм написала (За да не се хАбиш да ми обясняваш за Бъдни вечер).

Буки, аватарът ми прилича на мрежест питон, който се подава от чинията?... :blink:Публикувано изображение

Збъркал си темата U.Ra - не сме в "Какво мислите за аватара на предишния" Говори по темата а не извън нея..

Збъркал си темата U.Ra - не сме в "Какво мислите за аватара на предишния"

Говори по темата а не извън нея..

Ти да не го играеш форумния старшина с устава в ръка, дето ходи наляво-надясно?.. То верно, че си свикнал с К'урана, ма аз съм свикнал с Урана?.. :blink: Особено Уран-238.

Когато си се раждал съм завършил 5 годишно военно училище.

...какво общо има темата юдаизъм с "Душицо, спомни си какво е ирония и след това прочети пак какво съм написала (За да не се хАбиш да ми обясняваш за Бъдни вечер)."?.. ма явно си объркал форума с казармено помещение?...

Редактирано от .... (преглед на промените)

Здрав дух в здраво тяло !

Макаренко или Дзержински го е казал можеш да идеш да напрайш 20 лицеви опори да изразходваш малко енергия разбийш ли!

Макаренко и Дзерджински друг пък.

колко може да е заблуден човек лелеййй.

тази сентенция е родена от културата на Римската империя , към която упоменатите

комуняги май не принадлежат. някакви си 2 хиляди години.

излагацията е голям срам .разбийш ли!

но ако си от набор 45 - 50 срам нема.имам предвид по-голям от тоя.

то на тези набори мозъците им са макаренковски.

и леко с лицевите.но като размислиш за лицевите мозък не ти трябва.

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

Макаренко и Дзерджински друг пък.

колко може да е заблуден човек лелеййй.

тази сентенция е родена от културата на Римската империя , към която упоменатите

комуняги май не принадлежат. някакви си 2 хиляди години.

излагацията е голям срам .разбийш ли!

но ако си от набор 45 - 50 срам нема.имам предвид по-голям от тоя.

то на тези набори мозъците им са макаренковски.

и леко с лицевите.но като размислиш за лицевите мозък не ти трябва.

Сигурно си набор 90 -95 и ти се струва ,че всичко което "фърчи"се яде,хахахаа!

Аз ти предлагам да станеш Член на ИСКСОН "Кришна съзнание" там по цял ден ша повтаряш кат папагал нантрите и ще пиеш от "соковете МУ"вечер

и лудо бачкане на къра ,да копаеш пиперките ИМ

Само бачканнето може да Ви управи ,на три смени!

Ти си ми ясен и не си ми интересен!

Можеш да прочетеш за културата на Римската империя по клюви думички примерно :ЕТруски!

И кои са тези, "дето разбират, че им е ясно"?.. -Социалисти, щайнеристи-утописти- фантазьори някакви самозванни?..

Нито една част от теорията на Дарвин не е доказана на практика. За измислиците на Щайнер-няма смисъл да коментирам..

като не разбираш не коментирай.

Всичките измислици на Щайнер ги знам. До една. Ти още не си ги чел 200 тома... Публикувано изображение

Твоите коментари се заключват до папагалско цитиране на част от тях.."етерни тела", "метерни пера' и проче, дето Щайнер ги е копирал от древните учения на Изтока, както и много от Елена Блаватска е копирал, само че си ги нагодил като "нещо свое", тъй като са фантазия негова.

Щайнер е един манипулатор. При това масон.

блондинки като тебе много лесно ги оправям.

не си мори главицата с неща които са ти необозрими.

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

...прави впечатление лицемерието на съвременните християни, които се мислят за "пример за Христос"..

Човек, като няма вече какво да каже, търси под вола - теле!

Замисляла ли си се, че да обиждаш, унижаваш и наричаш даден християнин/и лицемер/и, в никакъв случай не показва, колко си "интелигентна", "духовно извисена", както и в никакъв случай не те прави добър човек?!

Всеки получава това, което заслужава, колкото и да скърбиш за него!

Човек, като няма вече какво да каже, търси под вола - теле!

Замисляла ли си се, че да обиждаш, унижаваш и наричаш даден християнин/и лицемер/и, в никакъв случай не показва, колко си "интелигентна", "духовно извисена", както и в никакъв случай не те прави добър човек?!

А ти замисляш ли се, че точно с този ти пост хубаво лъсва от кои християни си - тези на големите и красиви празни приказки, които само да ги боцнеш леко и им излиза наяве гнилото съдържимо. ;)

T.e. - твоето лицемерно поведение скоро ще си получи това, което иска, така ли да разбирам?...

Бог забавя, но не забравя. ;)

Има кой да ме съди и мен! А това, как ще ми бъде отсъдено решават само овластените!

Има кой да ме съди и мен!

А това, как ще ми бъде отсъдено решават само овластените!

Всеки го съди това що е в душата му. В твоята душа има мрак и черно. То ще те съди.

ЧОВЕКЪТ Е СЪЗДАДЕН СЪВЪРШЕН ЗАЩОТО... "БОГ СЪЗДАДЕ ЧОВЕКА ПО СВОЙ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ".

ТВА ГО ПИШЕ В СВЕЩЕНИТЕ КНИГИ, А НА КОЙТО НЕ МУ ИЗНАСЯ ,МОЖЕ ДА ОТИДЕ НА КИНО...

И ТОЧНО ЗА БОЛЕСТИТЕ Е ВИНОВЕН ЛУЦИФЕР , ЗАЩОТО ТОЙ ИЗКУШИ ЧОВЕКА ЧРЕЗ ЕВА И ТАКА СЕ РОДИ СТРАДАНИЕТО И ГРЕХА .

и разбира се от снощи чакам обясненията ти за разликата между луцифер и сатана. :sobbing:(само не ме пращай в друг форум Публикувано изображение )

и аз така чух - че си семпъл ум.

ЛУЦИФЕР е ВИНОВЕН ЗА ЗЛОТО В СВЕТА.ПИШЕ ГО В БИБЛИЯТА, ама един семпъл ум не знам дали може да схване това.

Ма не е необходимо да ходя на кино - филмът е пред очите ми, при това безплатно и се нарича "Добрият Съвършен Бог-Щангиста, който се препъва малко в щангата си :rolleyes: ".

:lol6::lol6:

Ма не е необходимо да ходя на кино - филмът е пред очите ми, при това безплатно и се нарича "Добрият Съвършен Бог-Щангиста, който се препъва малко в щангата си :rolleyes: ".

:sobbing::lol6:

много умно .браво. Публикувано изображение

Отговарям ти:

За Павката и тръна: Да стааанаааат всички прааааавииии, ще се четеее светото евангелиеееее. Публикувано изображение

Второ послание на Св Апостол Павел до Коринтяните:

[12:1] Да се хваля, не ми е за полза, а при все това ще мина към видения и откровения Господни.

[12:2] Зная един човек в Христа, който преди четиринайсет години (с тяло ли, не зная; без тяло ли, не зная: Бог знае) беше грабнат и отнесен до трето небе.

[12:3] И зная тоя човек (с тяло ли, или без тяло, не зная: Бог знае),

[12:4] че беше грабнат и отнесен в рая и чу неизказани думи, които човек не може да изговори.

[12:5] С такъв човек ще се похваля; но със себе си няма да се похваля, освен с моите немощи.

[12:6] Ако пък поискам да се хваля, няма да бъда безумен, защото ще кажа истина; но аз се въздържам, да не би някой да помисли за мене повече, отколкото вижда в мене, или чува от мене.

[12:7] И, за да се не превъзнасям с премногото откровения, даде ми се жило в плътта ангел сатанин, да ме бие по лицето, за да се не превъзнасям.

[12:8] Затова три пъти молих Господа, да го отстрани от мене.

[12:9] Но Той ми рече: стига ти Моята благодат; защото силата Ми се в немощ напълно проявява. Затова с много по-голяма радост ще се хваля с немощите си, за да се всели в мене силата Христова.

[12:10] Затова добре ми е в немощи, в обиди, в нужди, в гонения, в притеснения заради Христа, понеже, кога съм немощен, тогава съм силен.

[12:11] Станах безумен с хвалбите си: вие ме принудихте. От вас трябваше аз да бъда препоръчван, защото в нищо не съм по-долен от върховните апостоли, ако и да съм нищо.

Добре ли се вижда?

Разликата между луцифер и сатана е като разликата между ябълка и черна маслина.

А забраненият плод е бил ябълка. :jeer:

Това ли успяхте да измислите заедно с ония твоя приятел, дето е в почивка?!

От поста ти става ясно, че си абсолютна невежа по отношение на християнството!

Не се иска да цитираш словото, като папагал, както ме беше нарекла веднъж, а се иска и да го разбираш!

Павел говори за трън в плътта!!! А под този трън се разбира някаква немощ, с която дявола е атакувал Павел!

Според изследователи Павел не е бил добре със зрението - не е можел да чете ясно и се предполага, че именно слабото зрение на Апостола е бил неговия "трън в плътта", за който той самия говори!.Други пък твърдят, че може би наистина нечиста сила е угнетявала Павел, като предположенията са много - болест, изкушения в мислите и т.н.Но никой не знае, точно какъв в действителност е бил този "трън" в Павловото тяло !!! Не случайно те попитах какъв трън имаш точно предвид!Това, че само цитираш писанията, без да даваш пояснение е явен белег, че нямаш дори и елементарни познания за християнската вяра.Всеки може да копира и пейства! Щото оттова, което си написала в поста си се подразбира, че едва ли не ангел на сатаната е идвал да шамаросва Павел по лицето!

Ето защо не бива да подиграваш и осмиваш нещо, което ти е напълно непознато защото ето, че ти самата стана за подигравка!

В много от твоите постове виждам, как обиждаш доста юзъри като ги наричаш невежи и папагали, а се оказа, че невежата и папагалът си ти самата!

Добре ли се вижда?

Не получих отговор и на въпроса - каква е разликата между сатана и луцифер!

Тези ябълки и маслини ще ги предлагаш на някой друг, примен номерът ти да се измъкнеш - не минава!

И какъв е бил забраненият плод - ябълка, така ли?!

Ахахахахахаха, ще падна от смях! :rolleyes: Ще използвам любимия ти епитет - невежа, но в случая се отнася за теб самата!

Вместо да използваш псевдо-философии, добре е да вкараш малко мисъл в главата си!

Maat - Lucia Free, ако имаше дори и повърхностни познания за християнството и за настолната книга на християните Библията, щеше да знаеш, че се говори само за някакъв плод, без да се дава пояснение какъв точно е бил той!

Аз пък казвам, че не е ябълка, а синя слива! :jeer:

Който копае гроб другиму, сам пада в него!

Това да ти е за урок, не е като да осмиваш и подиграваш някой, нали? :)

Редактирано от IMG (преглед на промените)

ало МОДЕРАТОРИТЕ , в поста на Маат-луциа има доста епитети за КОРЕКЦИЯ. айде докажете че не протектирате луция-маат за сметка на другите. штото луцката е много лесна за коригиране ама....има кой да пази. айде стига с тоя цирк

Редактирано от жоро щангата (преглед на промените)

(поради липса намъж)Обладаната от луцифер Lucia открива тема за... Христос. Публикувано изображение

смех голем.

сега ше видим кви глупости ще папагалства луцата... :)

Редактирано от жоро щангата (преглед на промените)

(поради липса намъж)Обладаната от луцифер Lucia открива тема за... Христос. Публикувано изображение

смех голем.

сега ше видим кви глупости ще папагалства луцата... :yanim:

Жорка, Публикувано изображение защо не се изходиш или изпразниш по въпросът, а гледаш в паничката на другарчетата си?... Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.