Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

npn,сакън,не споменавай нищо за "безсмислената точност",че пак ще"ядеш калая" от Гого.

Не разбра ли най-после,че той е велик и единствен а всички останали са некадърници.

Той,милият,не е чувал за изменчивостта на света, за Хераклит и "панта рей" ма ко да прайш. :clap:

Редактирано от 7555 (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 127,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

npn,сакън,не споменавай нищо за "безсмислената точност",че пак ще"ядеш калая" от Гого.

Не разбра ли най-после,че той е велик и единствен а всички останали са некадърници.

Той,милият,не е чувал за изменчивостта на света, за Хераклит и "панта рей" ма ко да прайш. :headphones:

Еи писна ми от това,които произвежда запери които нямат точност да реве против този които може да направи нещо точно/и хем не съм търговец да ги продавам масово а само чат пат/,не те ли е срам поне от малко бре 7555,праи си заперите тама продаваи ги на които намериш за добре и си живеи живота, защо все се бъркаш там дето не ти е работа?

Гроздето като е високо и маи идва кисело казала лисицата?

Мухахаха,хем се смея с глас,хем ми писна, аман вече, как ли не се мъча да държа културен тон ама не, не ви отърва нещо че има и точен генератор, къде ли ви бърка това,или просто трябва да пишем едно и също по няколко пъти и във всички възможни форуми????

ПС:Името честотно резонансна терапия идва точно защото имаме и резонанс, а резонанс имаме само при две напълно еднакви честоти-едната е от вируса втората е от генератора!!!Резонанс не може да стане ако двете честоти са различни-всеки малоумник го знае това!!!

Когато нямаме резонанс имаме само честотна терапия!!!

Това е от мене,ади оставям ви да си дъвкате едно и също по много начини така както ви отърва за да има пълно щастие...белки вече сте доволни!

Ами VITAN добре ти обясни "некои аспекти на точността" тук: /www.bgaudio.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=9821015#9821015 та дано си затвориш устата за великата и непостижима точност от 0.0047 хц:P Калпава ти е базата "време",момче.На дисплея се виждат едни хубави цифри но това е входа /какво си задал/а на изхода един Господ знае какво става! Мда.....

Поставяте плоскостта с говорителите отдолу и върху нея слагате храната си или

хранителни продукти. Можете да слагате месо, риба, плодове и зеленчуци, яйца,

мляко, ядки, хляб. За 5 минути измират всички микроби, паразити и яйца на

паразити. За 20 минути се разграждат токсините в храната, като формалдехида,

а токсичните "D" аминокиселини се превръщат в нетосични в "L" форма.

А като се подлага на въздействие кисело мляко, не измират ли полезните бактерии в него?

А като се подлага на въздействие кисело мляко, не измират ли полезните бактерии в него?

А случва ли се това?

А случва ли се това?

Не съм правил опити с кисело мляко. Да допълня, че на гранясали бадеми им оправих вкусовите качества Публикувано изображение

Ами VITAN добре ти обясни "некои аспекти на точността" тук:

/www.bgaudio.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=9821015#9821015

та дано си затвориш устата за великата и непостижима точност от 0.0047 хц :)

Калпава ти е базата "време",момче.На дисплея се виждат едни хубави цифри

но това е входа /какво си задал/а на изхода един Господ знае какво става!

Мда.....

Ти нещо много голям спец стана за два месеца,питаше ме по скаипа преди няма и два месеца съвсем елементарни въпроси,един прост запер на можеше да направиш, а сега от нескопох познат в бгаудио форума като вечно питаш и вечно не разбрал кое как става,се превърна в 7555 и изведнъж стана производител на запери :angry: ,хубаво,лошо няма .Ама що ти трябваше да се заяждаш с мене като нищо не вдяваш дори и от наи обикновенна електроника.Генератор правил тои ,вече бил готов,ама не нацяло-алооо такава мигалка каквото правиш поне от месец и е от пет елемента на кръст хората дето знаят от коя страна да хванат поялника я правят за два часа...... ти ще можеш ли да я пуснеш до още един месец поне?

по-кротичко, не сме на ринга... :clap:

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

Предлагам модераторите да изтрият всичкия спам по темата, включително и моя, защото като почне да чете някой болен докато стигне до края ще се е преселил в другото измерение.

Тюксън, още те сърби 2-ра чакра. Със светски Лъвове по се разбираш от колкото с 'кришнари'. Публикувано изображение

Пиппи освен лицемерието не си спомня нещо да недолюбва. ;) Но още си 'в проект' да разбираш... имаш време... Публикувано изображение

Повече се безпокоя за Царят и Люцката, че имат вече напреднало ЕГ Да, а нещо майНа-та , много ги 'действа' и виждам акумолират невежество... Публикувано изображение

Аааааа, значи затова Пиппи толкова мрази света и живота и бърза да отлети отвъд матрицата! :P Така са го учили в кришната. Светът е лошо място, неподходящо за обитаване от човка! Само не става ясно защо Дедо Боже ни е сложил тук, след като не ни е тук мястото, ама сигурно е щот сме били много лоши. Тц, тц, тц!

А така, покрийте ги от главата до глезените, досущ като ханъми, че това са много лоши същества бе! Ама и кришнарите като мюсюлманите не могат да стоят до жена, без да им става патката, та затова и те ги покриват.

Брей, брей, брей, брей! Публикувано изображение научихме защо Пиппи не се интересува от секса. Туй е много лошо нещо. Последователите трябва да се държат далеч от секса, пък и да не се изкушават от жени и нека мислят, че те са въплъщение на Майя, щото някоя от тях може да вземе да ги отклони от провата вяра. Ама представете си какво ще стане, као един кришнар вземе, че се влюби и жената или мъжът може лесно да го отклони от сектата. Да им се забрани да правят секс, че да не мислят много, много и да няма кой да ги отклонява от Учението. :tease:Публикувано изображение

Ахм!

Предлагам модераторите да изтрият всичкия спам по темата, включително и моя, защото като почне да чете някой болен докато стигне до края ще се е преселил в другото измерение.

Също и моя ,поне от последните няколко страници иначе админите ги чакат безсънни нощи Публикувано изображение

Тюксън, още те сърби 2-ра чакра. Със светски Лъвове по се разбираш от колкото с 'кришнари'. Публикувано изображение

Пиппи освен лицемерието не си спомня нещо да недолюбва. :P Но още си 'в проект' да разбираш... имаш време... Публикувано изображение

Не, грешиш! С теб се разбирам много по-добре, отколкото с Цар Лъв.

Ние с теб се разбираме много добре, обаче по въпросите на Кришна хич няма да се разберем. ;)

Публикувано изображение

Ама как може да им вярваш! :tease:

От личен опит знам, че ИСКОН винаги ме е спасявал от комунисти и националисти, въпреки, че не съм бил неин редови член . Публикувано изображение

Както и от модерното напоследък 'имперсонално заиграване с духовете'. Публикувано изображение

И кои са тези комунисти? Всички, които не са към Кришна-съзнание ли? Кои? Ей туй ми е много чудно да разбера, защото и мен ме нарете така много пъти. Айде обясни ми го, пък аз ще ти кажа дали грешиш. Ама подозирам, че грешиш. Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

И кои са тези комунисти? Всички, които не са към Кришна-съзнание ли? Кои? Ей туй ми е много чудно да разбера, защото и мен ме нарете така много пъти. Айде обясни ми го, пък аз ще ти кажа дали грешиш. Ама подозирам, че грешиш. Публикувано изображение

Едни такива с пентаграма на челото. Публикувано изображение

...как да ти обясня?.. Ти си била фъстък, когато за 'слушане на упадъчна музика от Запад' се даваше 2 непоряда по служба?... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Пък де да знам? На Телец му харесва работик по кухня?... С 5 непоряда ще заглади косъма, че и още ще иска?... Публикувано изображение

Подозирам, че подозираш подозирайки подозрително.... Публикувано изображение -Хоризонтални номерца. Ние с Царят сме по вертикала, ма Царят му харесва там долу да си царува царствен... бе, ще го придърпам аз някой ден, но нека му мине меракът за родът и раджас-ката... Публикувано изображение

Тебе трудно: Лили Иванова е с ЕГН което се пише с римски цифри и още ходи на високи токчета... Публикувано изображение

Редактирано от aeu (преглед на промените)

Подозирам, че подозираш подозирайки подозрително.... Публикувано изображение -Хоризонтални номерца. Ние с Царят сме по вертикала, ма Царят му харесва там долу да си царува царствен... бе, ще го придърпам аз някой ден, но нека му мине меракът за родът и раджас-ката... Публикувано изображение

Тебе трудно: Лили Иванова е с ЕГН което се пише с римски цифри и още ходи на високи токчета... Публикувано изображение

Ааахххх!!! Ти се надяваш да го придърпаш, пък той се надява да те измъкне от там! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение:);)

Сложна работа, бреййй!

Не само с мен, но и с него ще ти е трудно, още от сега ти го казвам, за да не си правиш илюзии. ;)

А ти как мислиш, аз, Lucia_Free и Цар Кару разумни хора ли сме? Различаваме ли се по нещо от тълпата? Имаме знания, неща, в които вярваме и на които повечето хора не обръщат внимание? Да! Разумни хора сме и знаем туй онуй по някои въпроси, на които повечето хора не вярват.

Кажи тогава, защо и тримата не подкрепяме Кришна. Ние тук сме се събрали хора, които си приличат по нещо и затова се разбираме толкова добре. Само по въпросите на Кришна всички ние сме против, а ти си на друго мнение. Дали ние грешим? Ние сме мнозинство. ;) Как мислиш, защо при положение, че ние имаме еднакво мнение по повечето въпрос, само ти имаш различно мнение по въпросите на Кришна? Не се ли замисляш защо си сам в това отношение?

Ааахххх!!! Ти се надяваш да го придърпаш, пък той се надява да те измъкне от там! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение;);)

Сложна работа, бреййй!

Не само с мен, но и с него ще ти е трудно, още от сега ти го казвам, за да не си правиш илюзии. Публикувано изображение

А ти как мислиш, аз, Lucia_Free и Цар Кару разумни хора ли сме? Различаваме ли се по нещо от тълпата? Имаме знания, неща, в които вярваме и на които повечето хора не обръщат внимание? Да! Разумни хора сме и знаем туй онуй по някои въпроси, на които повечето хора не вярват.

Кажи тогава, защо и тримата не подкрепяме Кришна. Ние тук сме се събрали хора, които си приличат по нещо и затова се разбираме толкова добре. Само по въпросите на Кришна всички ние сме против, а ти си на друго мнение. Дали ние грешим? Ние сме мнозинство. ;) Как мислиш, защо при положение, че ние имаме еднакво мнение по повечето въпрос, само ти имаш различно мнение по въпросите на Кришна? Не се лизамисляш защо си сам в това отношение?

Туки,а мен къде ме забравяш?Аз подкрепям Ура и Кришна,но също и Лучия и Цар Кару .Доста ми е трудна ситуацията.Ако ми покажеш дигиталните си рисунки,ще се опитам и теб да те разбера. :)

Туки,а мен къде ме забравяш?Аз подкрепям Ура и Кришна,но също и Лучия и Цар Кару .Доста ми е трудна ситуацията.

Ти подкрепяш U.Ra и Кришна, ама ние подкрепяме само U.Ra. Не и Кришна! Публикувано изображение

Ако ми покажеш дигиталните си рисунки,ще се опитам и теб да те разбера. :)

А U.Ra или Lucia_Free показвали ли са ти техни рисунки?

Ти подкрепяш U.Ra и Кришна, ама ние подкрепяме само U.Ra. Не и Кришна! Публикувано изображение

А U.Ra или Lucia_Free показвали ли са ти техни рисунки?

Ха,ха,ха!Те не са обещавали такива неща,а ти си .Макар,че какъв телец ще си ,ако си държиш на думата! :)

Ааахххх!!! Ти се надяваш да го придърпаш, пък той се надява да те измъкне от там!

Сложна работа, бреййй!

Не само с мен, но и с него ще ти е трудно, още от сега ти го казвам, за да не си правиш илюзии. ;)

Кажи тогава, защо и тримата не подкрепяме Кришна. Ние тук сме се събрали хора, които си приличат по нещо и затова се разбираме толкова добре. Само по въпросите на Кришна всички ние сме против, а ти си на друго мнение. Дали ние грешим? Ние сме мнозинство. ;) Как мислиш, защо при положение, че ние имаме еднакво мнение по повечето въпрос, само ти имаш различно мнение по въпросите на Кришна? Не се ли замисляш защо си сам в това отношение?

Все "барабар петко с мъжете си" Публикувано изображение Как мислиш, аз деля хората само на Кришна и НЕ-Кришна осъзнати ли?... Мислиш, че си в една графа с Луцката и Царят ли?... Скорпионски мераци да 'порасне бързо'... Публикувано изображение

"Разумни хора"? :eek: ... при тебе 'разумността' ти гравитира около креватната гимнастика и манджата. Публикувано изображение Браво! Темата е толкова дълга, че не си заслужава да почвам да ти обяснявам от началните букви на азбуката... Публикувано изображение

...за Царят и Луцката не правя коментар върху твоето стадно асоцииране... Публикувано изображение

Ха,ха,ха!Те не са обещавали такива неща,а ти си .Макар,че какъв телец ще си ,ако си държиш на думата! ;)

И какво не са обещавали, което аз съм? Аз само мислено ти обещах преди време. Аха! Без майтап. Мислех си за това преди време. Ама не ти казах нищо за никакви рисунки. ;)

Ето затова не харесвам Близнаците. Правят неиспешни опити за нещо като шеги, ама не схващат елементарни работи. Близнаците хич не ги бива в шегите. Хич. :yanim:

Все "барабар петко с мъжете си" Публикувано изображение Как мислиш, аз деля хората само на Кришна и НЕ-Кришна осъзнати ли?... Мислиш, че си в една графа с Луцката и Царят ли?... Скорпионски мераци да 'порасне бързо'... Публикувано изображение

Аха! Щом не ме вземаш насериозно, няма какво да си говорим! :down: :down: :down:

:ass::eek:

Само по въпросите на Кришна всички ние сме против, а ти си на друго мнение. Дали ние грешим? Ние сме мнозинство. ;) Как мислиш, защо при положение, че ние имаме еднакво мнение по повечето въпрос, само ти имаш различно мнение по въпросите на Кришна? Не се ли замисляш защо си сам в това отношение?

....за това ти казвам, че си фъстък и не знаеш що е СТАР соц. Новия соц. е 'манджа с грозде'. Публикувано изображение ....за това ти казвам, че не си графата на Луцката и Царят, които сега ако не с осъзнаят за светските си заблуди ще си профукат живота, докато ти имаш още повечко време до края на инкарнацията ти, но съдейки по Телешката майНа, която те държи здраво с 'нежни имена', не ми се ще да ставам лош пророк :eek: ... слушам само хубав рок! Публикувано изображение Рок, който се слуша от малцинство дори и днес. Публикувано изображение

Всички лешояди са единни в грабенето, но разединени в подялбата. Публикувано изображение И прехода в соцът го доказа това правило. ;)

Редактирано от aeu (преглед на промените)

И какво не са обещавали, което аз съм? Аз само мислено ти обещах преди време. Аха! Без майтап. Мислех си за това преди време. Ама не ти казах нищо за никакви рисунки. ;)

Ето затова не харесвам Близнаците. Правят неиспешни опити за нещо като шеги, ама не схващат елементарни работи. Близнаците хич не ги бива в шегите. Хич. ;)

Аха! Щом не ме вземаш насериозно, няма какво да си говорим! :yanim::down: :down:

:down::eek:

Съгласен съм че близнаците имат подобни качества,ама това какво общо има с мен.Никога не съм казвал че съм близнак и наистина не съм.А за това че че си обещала го има черно на бяло написано,това че си забравила е нормално. Публикувано изображение

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Съгласен съм че близнаците имат подобни качества,ама това какво общо има с мен.Никога не съм казвал че съм близнак и наистина не съм.

Близнак си и е късно за лъжи! То ти и личи! Не знам защо отричаш. Защото аз не ги харесвам ли? В крайна сметка, има ли значение дали ги харесвам или не?

А за това че че си обещала го има черно на бяло написано,това че си забравила е нормално. Публикувано изображение

Я го покажи да го видя. Сега да не кажеш, че си забравил къде е и че не ти се търси? Публикувано изображение

....за това ти казвам, че си фъстък и не знаеш що е СТАР соц. Новия соц. е 'манджа с грозде'. Публикувано изображение ....за това ти казвам, че не си графата на Луцката и Царят, които сега ако не с осъзнаят за светските си заблуди ще си профукат живота, докато ти имаш още повечко време до края на инкарнацията ти, но съдейки по Телешката майНа, която те държи здраво с 'нежни имена', не ми се ще да ставам лош пророк :eek: ... слушам само хубав рок! Публикувано изображение Рок, който се слуша от малцинство дори и днес. Публикувано изображение

Всички лешояди са единни в грабенето, но разединени в подялбата. Публикувано изображение И прехода в соцът го доказа това правило. ;)

А ти преди да харесаш толкова учението на Кришна, можеш ли да кажеш, че преди това си бил светски човек? Публикувано изображение

И не казвай, че няма значение какво е било преди, а е важно, че сега си се осъзнал. Просто отговори. Интересно ми е.

А ти преди да харесаш толкова учението на Кришна, можеш ли да кажеш, че преди това си бил светски човек? Публикувано изображение

И не казвай, че няма значение какво е било преди, а е важно, че сега си се осъзнал. Просто отговори. Интересно ми е.

егати въпроса?.. :eek: и ти се самоназоваваш 'разумен'?... ;)

Имаш много да събираш житейски опит, Тюки... докато стигнеш до същността.. ;)

егати въпроса?.. ;) и ти се самоназоваваш 'разумен'?... :yanim:

Имаш много да събираш житейски опит, Тюки... докато стигнеш до същността.. :down:

Ауууу!!! Егати въпроса!

Ми естествено, че преди Кришна и извън Кришна е само светско общество. Егати въпроса. :eek:

Публикувано изображение;)

Близнак си и е късно за лъжи! То ти и личи! Не знам защо отричаш. Защото аз не ги харесвам ли? В крайна сметка, има ли значение дали ги харесвам или не?

Я го покажи да го видя. Сега да не кажеш, че си забравил къде е и че не ти се търси? Публикувано изображение

Теленце винаги упорито,даже и когато знае че греши.Аз не лъжа никога ,за разлика от теб.

tuksum

kaldata маниак

Много интересна и добра рисунка. Все пак, аз ще чакам да публикуваш рисунка на принцеса, която не е извънземна. И нека да е много хубава. Помисли си какъв е идеала ти за красива жена и го нарисувай. Ще ми бъде интересно да го видя. Може и да не е на принцеса, но на някоя секси мадама. Чакам с интерес!

Между другото, ти можеш ли да рисуваш на компютър? Например на проста програма като Paint.net. Ако можеш, може да публикуваш и някоя рисунка, направена на компютър. Ако няколко човека пуснат своите рисунки, направени на компютър, може и аз да пусна нещо свое.

Като пуснеш нещо свое и ако ми хареса,ще ти пусна Принцеса и Дракон-комикс даже,ако ме осени вдъхновението. ;)

егати въпроса?.. :yanim: и ти се самоназоваваш 'разумен'?... :down:

Имаш много да събираш житейски опит, Тюки... докато стигнеш до същността.. :down:

Ура,дали да не го обявим за Трол??? :eek:

Публикувано изображение

НЕ ХРАНЕТЕ ТРОЛА! ;)

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Ауууу!!! Егати въпроса!

Ми естествено, че преди Кришна и извън Кришна е само светско общество. Егати въпроса. :brick wall:

Публикувано изображение:jumping11:

Ти ме питаш въпроси, а аз нямам въпроси. ;) Досещаш ли се на какво се дължи това?... Публикувано изображение

Теленце винаги упорито,даже и когато знае че греши.Аз не лъжа никога ,за разлика от теб.

Като пуснеш нещо свое и ако ми хареса,ще ти пусна Принцеса и Дракон-комикс даже,ако ме осени вдъхновението. :wow:

Ура,дали да не го обявим за Трол??? :offtopic_s:

Публикувано изображение

НЕ ХРАНЕТЕ ТРОЛА! :whist:

Е, Нео, наистина трябва да не го оставяме на лидавата цял ден...позеленява.. Иначе Тюки е добро дете. :yanim: не мога да се оплача.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.