Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

аре пейстни нещо по темата де

за гутанците например

темата за какво беше?

• Отговори 2k
  • Прегледи 123,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

темата за какво беше?

за извънземните е темата

за извънземните е темата

а,да!земята е най-често посещаваната планета във вселената от извънземни,на талази,тълпи!предполагам,че е добре  изследвана и сега тия идват на туризъм!но има и друга възможност докато се пулиме към небето и чакаме да дойдат на кораби тия да се прераждат направо тука ,с цел да си изчистат некоя стара карма!Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение 

p.s.снощи в жегата да не беше ударила некоя биричка в повече?беше странно агресивна към менеПубликувано изображение

а,да!земята е най-често посещаваната планета във вселената от извънземни,на талази,тълпи!предполагам,че е добре  изследвана и сега тия идват на туризъм!но има и друга възможност докато се пулиме към небето и чакаме да дойдат на кораби тия да се прераждат направо тука ,с цел да си изчистат некоя стара карма!Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

p.s.снощи в жегата да не беше ударила некоя биричка в повече?беше странно агресивна към менеПубликувано изображение

сега да ти кажа - не са тук на туристическа дестинация, а едвам ни спасяват вече

Публикувано изображение

пп малии аз и агресивност

тъй си говоря, не си ми свикнал

добра душа съм аз

Публикувано изображение

Публикувано изображение

забранила съм да ми снимате Ити

какъв поглед само!в първия момент ми заприлича на в.сидеров!

няма да обиждаш Ити

Публикувано изображение

Абе какво мислите вие ? Верно ли домашните любимци и стопаните им си приличали ?

да!!!одеве срещнах една комшийка и доста се чудих как така толкова си прилича на кучето,или то на нея!Публикувано изображение

• 3 години по-късно...

Ми и аз не разбирам що си мислиш, че имаме такъв дерт - или ти трябва нечие унижение, за да се почувстваш избрана.

Ти поясна, че и със сто хахухокащи подмазващи ти се експерти да се сбереш, па нема да вденеш - юдаизма и християнството са ми от един дол дренки на мене, колкото тача едното, толкоз и другото т.е. никак. Но в отиграването на логическите карти ми е кеф да участвам и кога виждам шмекеруването на някой от играчите - просто го посочвам. Не играеш честно в случая - в самите твои коментари си противоречиш и изказванията ти са несъстоятелни (от гледна точка на логическата последователност), което никак не е учудващо предвид, че се обсъждат именно тези две религии. Ала пак казвам - вярвам, че можеш да изгладиш недоразуменията в обосновките ти, за мен е видимо, че си изкарала много време и си вложила много усилия във шлайфането на интелекта, та се надявам да го впрегнеш малко повече. Дори, когато си лееш омразата и всичко онова, което подтискаш - никога не съм крил признанието си, че го правиш със стил и финес.

п.п. инак за мен е донякъде тъжно и жалко, такова съзнание да се пилее за нищо - та избраност, та бог, та от колко велик, даже най- велик народ си ..... все безсмислици, които ти пречат да видиш патологичното състояние на собствения ти ум, който в лудоста си не спира да сравнява ли и сравнява (йок да не би да стигне до прозрението, че е сам - сам и битието) Но разбира се, това си е изцяло твоя работа - в туй се не меша. Давай по другото - как всички хора са равни, ама някои са по- равни.

преди 40 минути, capnemo написа:

Чети, мисли, чети, мисли.

Аз да мисля хахахаххахахаха слаб си, по- добре остави Валкирия сама да се дуелира, що сама е по- добър боец, отколкото с теб.

Редактирано от sound (преглед на промените)

преди 8 минути, sound написа:

....

Ти поясна, че и със сто хахухокащи подмазващи ти се експерти да се сбереш, па нема да вденеш - юдаизма и християнството са ми от един дол дренки на мене, колкото тача едното, толкоз и другото т.е. никак. Но в отиграването на логическите карти ми е кеф да участвам и кога виждам шмекеруването на някой от играчите - просто го посочвам. ...

Аз да мисля хахахаххахахаха слаб си, по- добре остави Валкирия сама да се дуелира, що сама е по- добър боец, отколкото с теб.

Точно ти не ми говори за логика, ти си скаран с нея. Спомням си преди доста време в една тема ти не прояви и грам логика и не можа да осмислиш елементарни неща.

Дали аз съм слаб нека другите преценят. Но ти не си достоен съперник в дискусията, ти само се заяждаш.

Освен това тази дискусия излиза извън рамките на религиите и Йудаизма. Така че нека спрем до тук

преди 3 минути, capnemo написа:

Дали аз съм слаб нека другите преценят.

Ми те ти що си слаб - щото не иде реч за другите, дори и това не можа да вденеш. Слаб си, за да се изправяш срещу мен - баш пък ти да ми говориш за заяжданици, дето едно смислено мнение не съм прочел от теб за толкова време. Подмазвай си се там - даже и иврит прописа, с което си нямаш и идея колко смешен стана вече не само в моите очи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.