Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Публикувано изображение Ми пълнолетен съм. Иначе пола ми го пише на профила ми. Ерго, ако си мъж се явява непреодолим проблем. :clap:
  • Отговори 2k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение Ми пълнолетен съм. Иначе пола ми го пише на профила ми. Ерго, ако си мъж се явява непреодолим проблем. ;)

Ееее :clap: това, че си пълнолетен не е достатъчно. Трябва да ми кажеш приблизително на колко години си. Имаш ли 25? Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Ееее :clap: това, че си пълнолетен не е достатъчно. Трябва да ми кажеш приблизително на колко години си. Имаш ли 25? Публикувано изображение

Аз имам, айде да се почваме на някое събрание Публикувано изображениеПубликувано изображение

И повечко, ама това си е :clap:

Хич да не се притесняваш. Аз харесвам по-възрастните. Публикувано изображение

Питах, понеже спомена, че си пълнолетен и реших, че може и да си малък още.

Аз имам, айде да се почваме на някое събрание Публикувано изображениеПубликувано изображение

На събрание? На какво събрание? На сектантско събрание ли? ;)

А ти не искаш ли да си с мен, само защото U.Ra спомена, че жените, които имат в наталната си карта планети като моите, били с големи гърди? Ама айде, важното е да стане това, което трябва. :wow:

Хич да не се притесняваш. Аз харесвам по-възрастните. Публикувано изображение

Питах, понеже спомена, че си пълнолетен и реших, че може и да си малък още.

На събрание? На какво събрание? На сектантско събрание ли? :mark:

А ти не искаш ли да си с мен, само защото U.Ra спомена, че жените, които имат в наталната си карта планети като моите, били с големи гърди? Ама айде, важното е да стане това, което трябва. :wow:

...бе, ше ти излезе на тебе късметЯ най-накрая от сектата на "Загорелия Бик"... ;) *Bull's Balls

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Хе, на вас само секс ли ви е в главата. Айде стига, че пак стана чат и ще има шамари от не-небесния модератор.

Хм! :mark: Ти зодия Стрелец ли беше? Прочетох, че Телец и Стрелец изобщо не си подхождат, ама карай. Няма да се женим ия?! Ама искам да видя друга твоя снимка - без шапка и да ти се вижда по-добре лицето. Ако те харесам, ще си помисля. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

torshavn, изпрати ми и ти твоя снимка - може и на ЛС. ;) Вече писах, че си падам по по-възрастните. Няма да е проблем. Нека по-хубавият победи. :wow:;):)

А ти коя зодия си?

Да видим, ще има ли хормони за любопитни.

Хм! :wow: Ти зодия Стрелец ли беше? Прочетох, че Телец и Стрелец изобщо не си подхождат, ама карай. Няма да се женим ия?! Ама искам да видя друга твоя снимка - без шапка и да ти се вижда по-добре лицето. Ако те харесам, ще си помисля. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

А без тия, у моята секта зодията няма значение, значение има само номерчето на сутиена :mark:

Това ,че Ти не разбираш какво казва опонента ти, не ти дава право да наричаш мисълта му "едно нищо" .

Първото което е, че „опонента” въобще си няма представа за какво става въпрос в това, което коментира, ти още по-малко. Наред с това, и двамата сте крайно предубедени. Всъщност като чета темите за мормоните, за исляма, за юдаизма, за библията и за кришна оставам с едно неприятно усещане, че тези теми се поддържат тенденциозно с единствената цел да злепостави въпросните религии и учения, и некоректното отношение в тях се толерира с видима радост и съвсем целенасочено от глобалния модератор Trichocephalus.

Редактирано от Shiniasu (преглед на промените)

Същото като при кришнарите и останалите. Публикувано изображение

СесКтата на Кексуалните ТЕЛЕсни форми, обожатели на Линга-та, какво предлоЖЕНИе имат по проблеМААТиката?... Публикувано изображениеПубликувано изображение

И после феновете на Дънката се обиждат, като ги наричаме ние, ваишнавите- ПРЕСТИЛКАДЖИИ. Публикувано изображение

За феновете на Кришна-съзнание е характерно това, че се отнасят с презрение към останалите секти и религии и все гледат да ги разобличат. А според мен - майната им и на сектите и на религиите и на Харе Крешната. :PПубликувано изображение

Айде, кажи сега пак, че съм от невежите и затова вечно ще съм в Майя и ще цикля в Матрицата още сумалъка време. Публикувано изображение

Ама нищо, нали Кришна ми е дал избор. Ще ме накаже само с вечна Майя. ;)

За феновете на Кришна-съзнание е характерно това, че се отнасят с презрение към останалите секти и религии и все гледат да ги разобличат. А според мен - майната им и на сектите и на религиите и на Харе Крешната. :ass:Публикувано изображение

Айде, кажи сега пак, че съм от невежите и затова вечно ще съм в Майя и ще цикля в Матрицата още сумалъка време. Публикувано изображение

Ама нищо, нали Кришна ми е дал избор. Ще ме накаже само с вечна Майя. :angel19:

....на български думата майка и майна, месец май(на Телеца и илюминати),както и онова нещо за набухване на тестото-маЯ иде от МАЙА именно!

....на български думата майка и майна, месец май(на Телеца и илюминати),както и онова нещо за набухване на тестото-маЯ иде от МАЙА именно!

Лелеееейййй!!! Верно ли бе? Публикувано изображение:ass:

Значи викаш, тези, дето сме родени през май яко сме я загазили, тъй ли? :angel19:

Абсолиутно съгласен с теб Пип. Само да добавя, че Телецът е бил "обож(ест)аван" от последователите на Моше, а защо неговите последователи миришат на овенска лой е въпрос с понижена трудност... :clap:

Пък ти внимавай щото Тукси ти е фърлила око, и все за (о)пипване си мисли. Пък ти си един хубавичък, красивичък :angel19: - да не отидеш зян... :ass:

Никой никого не задължава да пише или чете мненията тук или някъде другаде.

За каква отговорност говорим? Не сме тръгнали да се съдим, а тази точка от правилника е застраховка именно срещу това. Не търся нито наказателна, нито морално отговорност от когото и да било. Освен това нямам и амбицията да променям нещо в този подфорум, но констатацията ми си остава, че той е антирелигиозен, антидуховен и преобладаващо дезинформиращ.

Остана ли религия, която да не е изброена ?

Ако това не е "толерантност" към религиите - здраве му кажи. Всички еднакво биват критикувани . Аз нямам пристрастие към нито една от тях.

Дори не съм си помислял, че си пристрастен към някоя религия, но си пристрастен срещу религиите. О, да, критиката може да бъде форма на толерантност, само че никъде не виждам градивна критика, която да посочи някакъв път за развитие за съответната религия, а само фанатично и сляпо отричане. Не ме разбирай погрешно, никого не обвинявам, просто показвам как стоят нещата.

T.e. ако си кажа мнението е 'епитет-ично'?... Публикувано изображение Особено ако се разпиша след него?.. :ass:

Анонимно всеки може?.. и баба Меца може.. :clap:

....какво изключва 'всеки да помисли според възможностите си', ако си кажа моето мнение?.. Ограничавам възможностите на всеки ли?... :angel19: или нещо друго?...

Не ти си го кажи, но без да засягаш никой и това твое "Дънката", което звучи освен всичко и подигравателно не отива на човек с големи претенции като твоите.

Не ти си го кажи, но без да засягаш никой и това твое "Дънката", което звучи освен всичко и подигравателно не отива на човек с големи претенции като твоите.

..е аз само на базик... Публикувано изображение на живо няма никога да го кажа... обичам лек базик...леек не дебелашки...имам Асендент Овен и Меркурий във Водолей в 11 дом... :angel19:

Дори не съм си помислял, че си пристрастен към някоя религия, но си пристрастен срещу религиите. О, да, критиката може да бъде форма на толерантност,

От кога Критиката стана Негативна? Не се ли явява тя Коректив на Коректива? И не е ли всичко строго персонално, включително и самия Коректив? Има ли толерантността граници? Причинява ли Мисленето (със собствената глава) болка на мнозина?

..е аз само на базик... Публикувано изображение на живо няма никога да го кажа... обичам лек базик...леек не дебелашки...имам Асендент Овен и Меркурий във Водолей в 11 дом... :angel19:

Правиш си базик с един Мирови учител, в който са повярвали милиони човешки души и се мислиш за съвършен. Правя си извода и потвърждавам мнението на Shinidsu, че всъщност в нищо не си убеден, а ти и някои хора пишат из всички форуми негативи за да избиват комплекси. Отворена е тема Петър Дънов, което подразбира, че тук трябва да се обсъждат въпроси свързани с неговото учение, а не да се пускат скандални снимки и простотии.

Редактирано от mimito53 (преглед на промените)

Трихи, а толерантност към мненията на всички има ли? http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=112974 Щото има някои, които не плащат данък на догмите и мислят различно. Но пък тяхното мнение се състои в заключена тема... ;)

Самоубийствата са друга бира.

Тук влизат освен възрастни неуравновесени психопати като нас, ами и млади хора (деца) . Няма нужда да им пълним главите с идеи.

За каква отговорност говорим? Не сме тръгнали да се съдим, а тази точка от правилника е застраховка именно срещу това. Не търся нито наказателна, нито морално отговорност от когото и да било. Освен това нямам и амбицията да променям нещо в този подфорум, но констатацията ми си остава, че той е антирелигиозен, антидуховен и преобладаващо дезинформиращ.

Не, не става дума за съд.Форумите на kaldata.com си имат правила, с които всички мие , при регистрацията си тук сме се съгласили и всяко мнение, което отговаря на тях е добре дошло.То не ангажира никого другиго, освен пишещият го.Това, че някой не е съгласен с мнението на другиго не е проблем.Просто може да бъде оборен с аргументи.

Когато аз пиша в някоя тема не пиша като модератор, ами като потребител - като теб, като всички други.

Дори не съм си помислял, че си пристрастен към някоя религия, но си пристрастен срещу религиите. О, да, критиката може да бъде форма на толерантност, само че никъде не виждам градивна критика, която да посочи някакъв път за развитие за съответната религия, а само фанатично и сляпо отричане. Не ме разбирай погрешно, никого не обвинявам, просто показвам как стоят нещата.

В интеренетима сайтове на всички хора.

Има си сайт и форум на почитателите на Дънов ( аз даже имам регистрация там и от време на време пиша, когато уловя нещо хубаво).има си сайтове и на католици, и на правослвни, и на мюсюлмани.

Даже сатанистите си имат сайт и форум.

Не очаквай обаче тук само хвалебствия за която и да е религия или учение.

Ако си последовател на някое учение или религия -защити я. Имаш моята подкрепа - както и всички останали, които пишете тук.

Но когато мнението не отговаря на правилата на форума - то ще отиде в коша, както ще отиде и моят собствен пост след малко.

Правиш си базик с един Мирови учител, в който са повярвали милиони човешки души и се мислиш за съвършен. Правя си извода и потвърждавам мнението на Shinidsu, че всъщност в нищо не си убеден, а ти и някои хора пишат из всички форуми негативи за да избиват комплекси. Отворена е тема Петър Дънов, което подразбира, че тук трябва да се обсъждат въпроси свързани с неговото учение, а не да се пускат скандални снимки и простотии.

Снимките и "простотиите" отиват в коша.

А в католицизма и непогрешимостта на папата има още повече повярвали човешки души.

Какво правим ?

Дънов ли е прав или папата ?

Ми кво да ти кажа?...

Кришна, бидейки автор на всичко...

Брат ти и той ли е привърженик на Кришна?

http://www.iskrenoilichno.bg/ Публикувано изображение

Миглена Ангелова/Чакра-кчиева е родена на 20.05.1965 г. гр.Русе в семейство на български еснафи .Има три брака, четири деца ..... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Кажи де! Брат ти и той ли е привърженик на Кришна? ;)

Аз това за Миглена Ангелова го знам. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.