Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

...Тюксън има дарба да отгатва някои неща за матрицата, тъй като има скорпионска интуиция. Но именно това за нея 'пускане на гювеч' от Бога я прави доста фиксираща в матрицата и в този аспкет- вместо да контролира живото същество в матрицата, тя(матрицата, като илюзорност) я контролира. Получава се "catch 22" :cheers:

Ти да не би да си останал с грешното впечатление, че теб матрицата не те контролира?

А, ако случайно си се измъкнал от влиянието на матрицата, то тогава кажи как, че и ние да се постараем да се подобрим с нещо. Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ти да не би да си останал с грешното впечатление, че теб матрицата не те контролира?

А, ако случайно си се измъкнал от влиянието на матрицата, то тогава кажи как, че и ние да се постараем да се подобрим с нещо. Публикувано изображение

Кришна, Тюксън, ключовата дума е Кришна. :) Ма, ти не си 'дорасла'(в духовен аспект) за тази дума още... Публикувано изображение не, че те обвинявам, де... Публикувано изображение

...прави лошо впечатление, дето искаш да натъкваш другите в матрицата и после да им казваш, че 'друго няма'. Това бие на очи, но, както казах и това ще се изчисти един Божий ден.

Водо-лемите сме ОПТИ-мистици.. Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

32 страници промити мозъци си обсъждат измислиците и детските приказки.. хаха.. Публикувано изображение

:rolleyes:

Много повече страници са. Сигурно стотици! Тук имаме много теми. Публикувано изображение

ммммм...., от клипчетата става ясно, че "Орфей бил в Ботаническата градина в Балчик". :yanim:Публикувано изображение

Истината за Корифей:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ей ти един чистокръвен българин, КОЙТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ОРФЕЙ! Публикувано изображение

Публикувано изображение

Чистокръвен пияница е този пич!

Въпрос към запознатите - ритуалите какво значение имат за спасението ?

;)Трихо, ако махнеш ушичките на новият ти аватар много прилича на афроамерикански президент. :huh:

:offtopic_s:Трихо, ако махнеш ушичките на новият ти аватар много прилича на афроамерикански президент. :jeer:

знам, разбира се Публикувано изображение - от една седмица чакам някой да види приликата Публикувано изображение

и двата ни поста отиват в коша, между другото

Пип, ОПип, обичаш ли да О-Пип-ваш? Публикувано изображение

Дръж се Пип - Тукси ти е фффърлила око - няма мърдане - ще те развява като самарското знаме... :speak: Щото при Телците няма мърдане... :speak:

Дръж се Пип - Тукси ти е фффърлила око - няма мърдане - ще те развява като самарското знаме... :speak: Щото при Телците няма мърдане... :speak:

Защо при Телците да няма мърдане? Я ми обясни. Публикувано изображение

Защо при Телците да няма мърдане? Я ми обясни.

Публикувано изображение Щото сте като месомелачка в кланица... :) И падне ли ви някой/някоя красавец/красавица сте като Т95 - до откат... :yanim:

Публикувано изображение Щото сте като месомелачка в кланица... :) И падне ли ви някой/някоя красавец/красавица сте като Т95 - до откат... :yanim:

Ти явно имаш богат личен опит с Телкини? :P

Я дай подробности. Публикувано изображение:)

И не забравяй, че и ние Телците сме красавци и красавици. :) :) :)

къде отидоха мормоните?

Ами чукат от врата на врата - къде другаде може да бъдат? Нали план имат да изпълняват... ;) То и Пиппи май по проповядване е заминал - не го виждам да се мерне тук...

Ти явно имаш богат личен опит с Телкини?

Кво за тях - ами падате си по хапка, пийка - ей тези три неща... :yanim: За третото? Ами третото се състои в даване. Пък вас ви няма много по даването, пък и сте толкова методични в това третото, че на останалия астрологически зверилник изглеждате скучни.

Кво за тях - ами падате си по хапка, пийка - ей тези три неща... ;) За третото? Ами третото се състои в даване. Пък вас ви няма много по даването, пък и сте толкова методични в това третото, че на останалия астрологически зверилник изглеждате скучни.

Скучни сме. Публикувано изображение:yanim: Кво да съ прай?! Нищо не може да се напрай!

Пък иначе, наистина не си падаме по даването. Ама зависи. Тези, които са родени в началото на декадата са много самоотвержени и невероятно добри. Но, аз не съм от родените в началото на декадата, пък и имам силно Скорпионско влияние, така че... Публикувано изображение

Дръж се Пип - Тукси ти е фффърлила око - няма мърдане - ще те развява като самарското знаме... ;) Щото при Телците няма мърдане... :yanim:

Хормони при Телците -бол. Да ги ринеш с лопата за кравешка тор(о)с... Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Ей, спукахте ги тея мозъци, ей! Публикувано изображение Измихте им сивото вещество от търкане. ;)

Трих, това докторята не са народ нормален, ще знаеш - вари го, печи го, в морги и патоанатомии 6 години по 2 часа на ден, то пак яде мозъци и езици. :) Мозъците как ги предпочиташ - в масло със сол или с пикантни подправки. Аз щото имам само едно предпочитание - да са от мъжко животно. ;)

Ама аватара ти наистина е президентски! Публикувано изображениеПубликувано изображение (и аз искам в кошчето, там е най-интересно).

Ама аватара ти наистина е президентски! Публикувано изображениеПубликувано изображение (и аз искам в кошчето, там е най-интересно).

Трихо да се благодари, че не съм се сетил да му съкращавам името не с първите2 , а- с последните 2 срички. ;)

Щото на Марияна винаги викам Яна, а на Христина- Тина. Публикувано изображение

Ами нета е пълен с инфо. Ма 80% е дезинформация - шти требе сито :hush: А на някои сайтове щети искат ЕГНто... :)

Чакаме го интересното с нетърпение. http://karutzar.blogspot.com/2007/09/pippi...ud-pipelin.html

Кару Царю,ЕГН не се ли иска след като отвлечеш автобус или нещо подобно?Това беше много яко дето го прочеох в блога! Публикувано изображение

Ей, спукахте ги тея мозъци, ей! Публикувано изображение Измихте им сивото вещество от търкане. ;)

Трих, това докторята не са народ нормален, ще знаеш - вари го, печи го, в морги и патоанатомии 6 години по 2 часа на ден, то пак яде мозъци и езици. ;) Мозъците как ги предпочиташ - в масло със сол или с пикантни подправки. Аз щото имам само едно предпочитание - да са от мъжко животно. :lol6:

Кошчето,кошчето,кошчето!Там е истината!

Лучия,ти си истинска антропофага! ;)

То,носорога пък какъв рог има.........невероятно сплъстени космаци,това му е "рогът".Вимето е за телета,обаче.По точно млякото от вимето.Иначе, дзверовете си го хапват заедно с кравата и телето. Публикувано изображение

За всички, които са се затъжили за neo (аз не съм от тях), може да не тъжите повече. Това е той! Публикувано изображение

знам, разбира се Публикувано изображение - от една седмица чакам някой да види приликата Публикувано изображение

и двата ни поста отиват в коша, между другото

Съгласен съм,но е много бял.Повече ми прилича на губернатора на Кали-Форния с звучната фамилия Черен Негър...явно пра -пря дядото на Бат Арни е бил точно такъв.Според архитипите на черепите им са си рода Публикувано изображение

За всички, които са се затъжили за neo (аз не съм от тях), може да не тъжите повече. Това е той! Публикувано изображение

Прелъстена и изоставена?

Редактирано от kenlee (преглед на промените)

А какво е отношението ти към секстанта?Харесваш ли го като уред? :bedtime2:

...познай от 2 пъти?... Публикувано изображение

Публикувано изображение

...познай от 2 пъти?... Публикувано изображение

Публикувано изображение

Пип,това са други уреди!Опорочи теста. :bedtime2:

Имаш ли съмнения? Може да се докаже при необходимост. :)

Мммммм :bedtime2: А ти на колко години си? Публикувано изображениеПубликувано изображение

Като кажеш ще ти кажа дали може да се докаже. Питам, щот чувам разни работи за кришнарите. Разни странни работи. Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.