Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Кажи де! Брат ти и той ли е привърженик на Кришна? :)

Аз това за Миглена Ангелова го знам. ;)

не, брат ми е умерен християнин...Слънце в Риби, Луна в Телец...но като изключим някои леки кавги, имаме много добре отношения, разбираме се...имаме повече хармония, отколкото напражение.. ;)

• Отговори 2k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хм Туй какво ще рече, а?

Ми не дават така - От вратата за краката... :go ahead: Щото Пип ногу сериозно го взе твоя въпрос дали ОпипВа... :no-no: Хехе, първо трябва да се милва копитцето - нали си Телец... :computer2: Пък и тези "хороскопи на дупе" дето иска да ти прави...

Да не стане с онази музикантска приказка: Внимавайте с репетициите - да не забременее певицата... :rolleyes:

- нали си Телец... :rolleyes: Пък и тези "хороскопи на дупе" дето иска да ти прави...

Е, че тя не си покзала нещо друго освен това :computer2:Публикувано изображение ...правя нещо по наличен мат'риал.. :go ahead:

Е, че тя не си покзала нещо друго освен това :rolleyes:Публикувано изображение ...правя нещо по наличен мат'риал.. :no-no:

Може и това :computer2: да ти покажа някой ден. :go ahead:

Ааааа на такова Публикувано изображение правиш ли хороскопи? :yanim:

Може и това :P да ти покажа някой ден. ;)

Ааааа на такова Публикувано изображение правиш ли хороскопи? ;)

По това не! Само хоро-скопирам. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Ти не ги разбираш тези работи! ;)

Публикувано изображение;)

....как да не ги разбира човекът?.. :eek: - виж последните 2 срички от ника му?... Не ти харесват, така ли?.... ;)

Trichocephalus, Публикувано изображение имах един колега, който често казваше една приказка: В женската главица само пениси се мотаят. :P

Аз дали го познавам този твой колега? :)

А в мъжката главица какви неща се въртят, би ли ме светнал по въпроса? Публикувано изображение Не се ли въртят и там разни работи, ама женски работи? Публикувано изображение

:) И то се намираше в "Тарикати"... :P

Trichocephalus, Публикувано изображение имах един колега, който често казваше една приказка: В женската главица само пениси се мотаят. :lol6:

Пък и Пип може нещо "трансцедентално" да има на предвид под термина Фалос, нещо в "Овенско" наклонение (грам.)... Публикувано изображение

За "Тарикати"-те не знам, ама един мой любимец -Чудомир, едно време е казал следното :

"Жената само когато я лае зло куче, и когато пресича мост над мътна река, не мисли за мъж"

използвах го за подпис известно време това съждание, но се намериха мъдри женски главички тук, които ми обясниха, че дори и тогава не се знаело дали не мислят отново за същото.

жени....

За "Тарикати"-те не знам, ама един мой любимец -Чудомир, едно време е казал следното :

"Жената само когато я лае зло куче, и когато пресича мост над мътна река, не мисли за мъж"

използвах го за подпис известно време това съждание, но се намериха мъдри женски главички тук, които ми обясниха, че дори и тогава не се знаело дали не мислят отново за същото.

жени....

Ами, кучето е сексуален символ. В сънищата може точно със секс да се свързва. Публикувано изображение А може и на живо. Аз в съня мога да го свържа и с възбуден мъж. Публикувано изображение То зависи от ситуацията и от съня.

Кучето се свързва и с инстинктите.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Ами, кучето е сексуален символ. В сънищата може точно със секс да се свързва. Публикувано изображение А може и на живо. Аз в съня мога да го свържа и с възбуден мъж. Публикувано изображение То зависи от ситуацията и от съня.

А жената за мене е "кекс"-символ. :P Винаги я причислявам към сектата на 'кухненските работници'... Публикувано изображение:)

Чудомир ми е любим. Човек, който е бил много близко до земята и с пълна липса на лицемерие.

Тукси, само цитирах мой бивш колега. Не съм казал, че споделям неговото мнение. Вярвам, че правиш разлика между желание (пък било то сексуално) и похот. :) Щото похота се асоциира с думата уруспия. И не мъжът принадлежи на жената, а жената принадлежи на мъжа. Просто отвори първата страница на Кама Сутра - там го пише.

Просто отвори първата страница на Кама Сутра - там го пише.

Тя тази страница я може и без да я отваря.. на нея и дай "Кайма Сутрин". Публикувано изображение

И не мъжът принадлежи на жената, а жената принадлежи на мъжа. Просто отвори първата страница на Кама Сутра - там го пише.

Защо жената да принадлежи на мъжа?

Защо жената да принадлежи на мъжа?

Що не питаш Пиппи - той е "гръмовежец" на циганистанския Олимп. Ще ти разясни кой е Кама, Ману, Кришна, може и пози да ти покаже - дето не са описани в Сутрата на Кама (да не се бърка с КамАз)... Публикувано изображение

U.ra, с tuksum само за фалоси ли мислите ? Публикувано изображение Айде - нея я разбирам, ама ти ?

Бог Нематод - звучи поетично -трябва да помисля по въпроса.

Теологията няма да е трудна.

В началото бе Великото Вселенско Дебело Черво. То се сви в перисталтична конвулсия и роди Него - Бога на Боговете, Царя на Царете - Нематод зовеше се Той и всико във Червото беше негово.....

След това ще напълним Вселенското Черво с негови творения и т.н. Като космогония е добре.

Трябва да намерим и източник на финансиране обаче.Виж мормоните как добре са се уредили.Сциентистите-също. може и паневритмия на измислим - нещо като перисталтичния :speak:

Супер! Точно така! Перисталто-панритмия - пулсациите на Всемира, който роди бог Нематод. Дебелото черво е раят! -

в езотериката то се асоциира с ада в човешкото тяло, ма карай, ние ще слушаме кво ни учи бог Нематод...

Велик, велик си Трихо-це - Един е Нематод и ти си неговия пророк!

Обаче, въпроса с финансите ще е труден - като опре до финанси и всички червеи в сектата ще забравят що е бог Нематод и как той се жертва да дойде в лай..та заради това да ни има нас - кръглите червеи и ще започнат да изповядват друг бог - Стиснат Анус.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Що не питаш Пиппи - той е "гръмовежец" на циганистанския Олимп. Ще ти разясни кой е Кама, Ману, Кришна, може и пози да ти покаже - дето не са описани в Сутрата на Кама (да не се бърка с КамАз)... Публикувано изображение

Ама той знае ли такива пози, а? Публикувано изображение:speak: Май имаш някаква информация, която аз нямам.

Би ли ми казал? :speak::speak:

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

:speak: Не знам дали ще ти харесат. Щото той е марулоядец и не си пада по "Кайма Сутрин" :speak: Но като го гледам каква трансцедентално натрупана Кама енергия има - Вечер като нищо ще те направи на кайма - не го гледай че е такъв сладичък, красивичък, и пухкавичък - петият му дом (на лиубоффта) е лъвски, въпреки че е празен... :speak:

:nono: Не знам дали ще ти харесат. Щото той е марулоядец и не си пада по "Кайма Сутрин" :stop: Но като го гледам каква трансцедентално натрупана Кама енергия има - Вечер като нищо ще те направи на кайма - не го гледай че е такъв сладичък, красивичък, и пухкавичък - петият му дом (на лиубоффта) е лъвски, въпреки че е празен... :P

Моят пети дом май е с Риби. Какво ще кажеш за мен?

Ама той знае ли такива пози, а? Публикувано изображение:rolleyes: Май имаш някаква информация, която аз нямам.

Би ли ми казал? :speak::wow:

знам позата "Кайма Супа"(супа от топки :wow: ), на латинопартизани "Кайман ме гони, кайман, смок с дисаги..." :stop::shock11::P:nono:

Е, какво ще кажете за пети дом в Риби?

Или остъклена петолъчка или вони на риба... :P

Като отворя да прочета форума първо отивам в кошчето. Там са всичките бисери от предния ден. Изсипвам една доза смях и в прекрасно настроение се захващам за темите. При вас как е? Пети дом в Риби? Любовта им е оперативно отстранена преди раждането. В зависимост с планетите от осми дом (и тяхните аспекти) може да се окаже че и секса е ампутиран преждевременно. :P

Като отворя да прочета форума първо отивам в кошчето. Там са всичките бисери от предния ден. Изсипвам една доза смях и в прекрасно настроение се захващам за темите.

При вас как е?

И аз така. Публикувано изображение

В кошчето, в кошчето е истината. Публикувано изображение

Пети дом в Риби? Любовта им е оперативно отстранена преди раждането. В зависимост с планетите от осми дом (и тяхните аспекти) може да се окаже че и секса е ампутиран преждевременно. :wors:

Публикувано изображение ... видя ли сега браткиш Царю ко се получи- една фригидна кексуалистка, която заблуждава с едър бюст от Юпитер. :)Публикувано изображение

Ма сяко нещо си има смисъл и ПриНадЗначение. Бозките с мляко - също. Виж - силикона си е МАЙска работа - коффти.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.