Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Явно си по-тъп отколко мога да си представя.Питанката беше познат кретен ли си с алтернативен ник,или ново дебилно попълнение.Не че е от особено значение,разбира се. Публикувано изображение

П.П.Ако ти направя масаж,Фортумците няма само да ти чуят писъците,но и ще ти помиришат вътрешния космос. :P

Офффф, стига вече! Тук караници, там караници. Целият форум се е превърнал в място за караници между потребителите. Сега в Празни приказки и забава се карат, а започнаха отдавна. Преди това са се карали май в раздил Поезия. Стига вече бе. Това са безсмислени неща.

А ти Ангеле ми кажи кой наш стар познайник си. Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

"Аз пък казвам, че майка ти е к..рва, и въобще не ме интересува, дали имаш майка или- не"

Публикувано изображение

Имаш късмет, че Ура е интелигентно и добро момче, щото ако това го беше казал на мен, ама на живо, знаеш ли какво би постигнало областта ти под ципа...

а можеш ли да ми направиш малко масаж в областта под ципа.

ама ЗВУЧНО , тъй че и форумците да чуятПубликувано изображение

и доколкото схващам има нещо гнило в мозъка ти

А с това така си олекнал, че от тук нататък каквото и да напишеш по въпроси, свързани с астрология, нищо не може да компенсира горната простотия, която си изръсил.

Астрологията е красива наука - тя, все пак, е наука за звездите и техните отблясъци върху живота на хората.

Ти не си астролог, нито някога ще бъдеш. Нищо лично, само прекалено ти е прищипаното от ципа.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Офффф, стига вече! Тук караници, там караници. Целият форум се е превърнал в място за караници между потребителите. Сега в Празни приказки и забава се карат, а започнаха отдавна. Преди това са се карали май в раздил Поезия. Стига вече бе. Това са безсмислени неща.

А ти Ангеле ми кажи кой наш стар познайник си. Публикувано изображение

Нямам спомен да сме познати,казах ти го още след като ми писа.Поздравления за яката тема,преди малко видях че ти си и автора. :P

Имаш късмет, че Ура е интелигентно и добро момче, щото ако това го беше казал на мен, ама на живо, знаеш ли какво би постигнало областта ти под ципа...

А с това така си олекнал, че от тук нататък каквото и да напишеш по въпроси, свързани с астрология, нищо не може да компенсира горната простотия, която си изръсил.

Астрологията е красива наука - тя, все пак, е наука за звездите и техните отблясъци върху живота на хората.

Ти не си астролог, нито някога ще бъдеш. Нищо лично, само прекалено ти е прищипаното от ципа.

Да Лучия,някои хора не могат да се усетят понякога какво пишат.(Надявам се да е така,но може и по тежък да е случая.)

И няма късмет,защото аз не съм нито интелигентно,нито добро момче и ще го ритам докато почне да ми се извинява,защото това е единствения начин да се разбереш с подобен тип идиоти.

Редактирано от Angel Heart (преглед на промените)

Като чета в Празни приказки и забава мненията на други потребители, виждам, че психичните проблеми в този раздел са нищо. Да се неначудиш. На вас колко често ви се случва да се учудвате и това има ли някаква връзка със зодиите? :eek:

Имаше време, когато мислех, че нищо не може да ме учуди. После се промених, станах друг човек и сега се учудвам една ли не всеки ден.

Та, кои зодии са склонни да се учудват много и на вас колко често ви се случва да се учудвате? Публикувано изображение

Абе, да не би сега да има някакъв транзит, свързан с караниците и негативните емоции, защото потребителите по целия форум са се побъркали - като оставим настрана тези, за които знаем, че са перманентно така. Публикувано изображение

Явно настоящият транзит не се отразява добре на хората. Кои планети влияят сега?

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Явно си по-тъп отколко мога да си представя.Питанката беше познат кретен ли си с алтернативен ник,или ново дебилно попълнение.Не че е от особено значение,разбира се. Публикувано изображение

П.П.Ако ти направя масаж,Фортумците няма само да ти чуят писъците,но и ще ти помиришат вътрешния космос. ;)

и все пак не си променям мнението - масаж в подципаната област и тва е.

че простотията ти е в повече и без друго е ясно, но за такъв масаж тва не е от значение.

надявам се удоволствието да е взаимно.даже може да изкараш и некой лев стоя педалски ник. Публикувано изображение

Като чета в Празни приказки и забава мненията на други потребители, виждам, че психичните проблеми в този раздел са нищо. Да се неначудиш. На вас колко често ви се случва да се учудвате и това има ли някаква връзка със зодиите? :eek:

Имаше време, когато мислех, че нищо не може да ме учуди. После се промених, станах друг човек и сега се учудвам една ли не всеки ден.

Та, кои зодии са склонни да се учудват много и на вас колко често ви се случва да се учудвате? Публикувано изображение

Абе, да не би сега да има някакъв транзит, свързан с караниците и негативните емоции, защото потребителите по целия форум са се побъркали - като оставим настрана тези, за които знаем, че са перманентно така. Публикувано изображение

Явно настоящият транзит не се отразява добре на хората. Кои планети влияят сега?

споко тук-там , смехУРкото перманентно е под такива транзити Публикувано изображение

не се напъвай на ЦИПА лельо, нема да ти излезне късметчето;)

а и от домакини мнение не взимам.

той горкия урко-смехурко-доброто момче , се оака на тема джйотиш и вие като сега кво - адвокати ли му станахте

много сте ми смешни ...

И МОЛЯ , ИЗКАЗВАЙТЕ СЕ ПО ТЕМАТА.

АКО НЯМАТЕ КВО ДА КАЖЕТЕ ПО ТЕМАТА СИ МЪЛЧЕТЕ.(това и малоумен би го разбрал но...)

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

че простотията ти е в повече и без друго е ясно, но за такъв масаж тва не е от значение.

надявам се удоволствието да е взаимно.даже може да изкараш и некой лев. Публикувано изображение

споко тук-там , смехУРкото перманентно е под такива аспекти Публикувано изображение

не се напъвай на ЦИПА лельо, нема да ти излезне късметчето:eek:

той горкия уко-смехурко се оака на тема джйотиш и вие като сега кво - адвокати ли му станахте

много сте ми смешни лелки...

Почва да става интресно.Ква зодия си бе сладур?И къде точно ти се намира ципата ,че нещо на мога да схвана защо дъжиш на тоя масаж,да не са ти атрофирали ръчичките и не можеш да се стигнеш?

По темата няма да говоря,защото няма да се хареса на никой това което ще кажа.

надявам се удоволствието да е взаимно.даже може да изкараш и некой лев стоя педалски ник. Публикувано изображение

споко тук-там , смехУРкото перманентно е под такива транзити Публикувано изображение

не се напъвай на ЦИПА лельо, нема да ти излезне късметчето;)

той горкия урко-смехурко-доброто момче , се оака на тема джйотиш и вие като сега кво - адвокати ли му станахте

много сте ми смешни ...

АКО НЯМАТЕ КВО ДА КАЖЕТЕ ПО ТЕМАТА СИ МЪЛЧЕТЕ.(това и малоумен би го разбрал но...)

Тук вече съвсем се осра.Чакай бе ,още не съм те пипнал.Не плашойсе толку.Малоумника си ти,отдавна е ясно.

Не плашойсе толку.

:eek:

Аз не знам руски, ама не е ли не пугайся? Публикувано изображение

Като чета в Празни приказки и забава мненията на други потребители, виждам, че психичните проблеми в този раздел са нищо. Да се неначудиш. На вас колко често ви се случва да се учудвате и това има ли някаква връзка със зодиите? :rolleyes:

Не е планетарно влияние това.По скоро отровните субстанции дето консумираме избиват в тежки чернодробни кризи и от там се изкрейзва.А иначе ,наистина голяма веселба е настанала в празните приказки,забавата е качествена! ;)

:offtopic_s:

Аз не знам руски, ама не е ли не пугайся? Публикувано изображение

Че кой е казал ,че е на руски това?Аз говоря понякога на старобългарски. Публикувано изображение

Хубава тема беше, ама се превърна в оФТропик!!! Живо пренаселване от ненужен оФФтопик! :offtopic_s:

не се напъвай на ЦИПА лельо, нема да ти излезне късметчето:offtopic_s:

много сте ми смешни ...

Оф, божеее, що ме разсмиваш, лелиното. Публикувано изображение

Споко, зная, че няма да излезе нищо изпод ципа, то има ли нещо там, ала не е и мой проблем. Публикувано изображение

Аха, искаш да кажа нещо за баща ти, както ти се произнасяш "по темата" за майки.

Абе, знам аз, че това точно е твоята главна тема, ма ти не го знаеш още. Публикувано изображение

Ничий адвокат не съм лично аз, но ти ми накърняваш естетическото сетиво с вулгаризмите си, е тва е цялата работа. И никак няма да ти мълча.

Оф, божеее, що ме разсмиваш, лелиното. Публикувано изображение

Споко, зная, че няма да излезе нищо изпод ципа, то има ли нещо там, ала не е и мой проблем. Публикувано изображение

Аха, искаш да кажа нещо за баща ти, както ти се произнасяш "по темата" за майки.

Абе, знам аз, че това точно е твоята главна тема, ма нейсе... предпочитам да си замълча. Публикувано изображение

Ничий адвокат не съм лично аз, но ти ми накърняваш естетическото сетиво с вулгаризмите си, е тва е цялата работа. И никак няма да ти мълча.

лельо и ти ако си мислиш че като плямпориш постоянно казваш нещо...

гледай си критическата и не се навирай между шамарите Публикувано изображение

лельо и ти ако си мислиш че като плямпориш постоянно казваш нещо... Публикувано изображение

Аз съм тук да се веселя, не да казвам нещо натъртено. Натъртеното, лелиното, чернее и дава асоциации за бит зад..к. Ти мойта критическа не я мисли, тя няма да се размине на никого, все някога и мен ще споходи, ма по гени ми е далечна много още, а на тоя свят всичко е ген. Твоят е критичен от зачеването ти.

Почва да става интресно.Ква зодия си бе сладур?И къде точно ти се намира ципата ,че нещо на мога да схвана защо дъжиш на тоя масаж,да не са ти атрофирали ръчичките и не можеш да се стигнеш?

По темата няма да говоря,защото няма да се хареса на никой това което ще кажа.

Тук вече съвсем се осра.Чакай бе ,още не съм те пипнал.Не плашойсе толку.Малоумника си ти,отдавна е ясно.

ти коле-га/жке явно си дебилен/а.

темата е астрология- а тва че не сте добре - личи ви по спама.

айде легайте си вече и пийте некой лексотан за успокоение.

големи сте смешници.

Аз съм тук да се веселя, не да казвам нещо натъртено. Натъртеното, лелиното, чернее и дава асоциации за бит зад..к. Ти мойта критическа не я мисли, тя няма да се размине на никого, все някога и мен ще споходи, ма по гени ми е далечна много още, а на тоя свят всичко е ген. Твоят е критичен от зачеването ти.

гледай си критическата лелко

знам че никой не ти обръща внимание и си нервна

обаче... няма кво да се направи , минало ти е времето Публикувано изображение

ти коле-га/жке явно си дебилен/а.

темата е астрология- а тва че не сте добре - личи ви по спама.

айде легайте си вече и пийте некой лексотан за успокоение.

големи сте смешници.

Рошльо, що не вземеш да се срешиш, а, белким се кротнеш малко. Публикувано изображение

Рошльо, що не вземеш да се срешиш, а, белким се кротнеш малко. Публикувано изображение

като те гледам в 3;30 пред пц-то май немаш никой в кревата

споко- лексотана лексотанаПубликувано изображение

като те гледам в 3;30 пред пц-то май немаш никой в кревата

споко- лексотана лексотанаПубликувано изображение

Хехе, ние на нощни дежурства не спим, идват ей такива рошльовци като теб да ни тормозят да ги лекуваме, след като са се наакали яко вече.

МОЛЯ ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА (АКО НЕ СТЕ ДЕБИЛНИ РАЗБИРА СЕ)

ТЕМАТА Е АСТРОЛОГИЯ!!!!

Хехе, ние на нощни дежурства не спим, идват ей такива рошльовци като теб да ни тормозят да ги лекуваме, след като са се наакали яко вече.

И ЛЕКА НОЩ НА ЛЕЛКА ЗЕЛКА (КОЯТО ДАВА НОЩНА СМЯНА НА... МАГИСТРАЛАТА :offtopic_s: ) Публикувано изображение

ТЕМАТА Е АСТРОЛОГИЯ!!!!

ДА РАЗБИРАМ ЛИ, ЧЕ ИСКАШ ДА СЕ ПРОИЗНЕСА НЕЩО ЗА БАЩА ТИ "ПО ТЕМАТА"? :offtopic_s:Публикувано изображение

ТЕМАТА Е АСТРОЛОГИЯ!!!!

Ти ТУкито ли си?! :offtopic_s:

ТЕМАТА Е АСТРОЛОГИЯ!!!!

И ЛЕКА НОЩ НА ЛЕЛКА ЗЕЛКА (КОЯТО ДАВА НОЩНА СМЯНА НА... МАГИСТРАЛАТА :offtopic_s: ) Публикувано изображение

Лелиното, няма ли кой да ти каже лека нощ, та така щедро я раздаваш чак и на мен.

Мойта нощ все е лека, ма на теб деня ти е тежък, види се.

Лелиното, няма ли кой да ти каже лека нощ, та така щедро я раздаваш чак и на мен.

Мойта нощ все е лека, ма на теб деня ти е тежък, види се.

Люцка, това Ас-трол-че е по-зле от баат Дийнката и доста доста по-зле от боксера. Ония поне са към 30-те си... Това е някво злобно пишленце-чурче, Публикувано изображениекоето щом му кажеш, че е уродливо веднага бълва воняща жлъчно-зелена течност. Минало покрай водолейската течност, но на-вероятно е секрет на Скорпи, spitting serpent.

Ритни го в някоя дупка, както Ас-трол-четата във филма Willow. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Най-добре е да не му обясняваш, като на 'разбран човек', а ако со в настроение го иронизирай, а не си- просто го игнорирай.

Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Ти ТУкито ли си?! :speak:

Не е. Той е ТРОЛ-ето. Като си слага едно "Аз" отпреде- "Аз-с-трол-ето ~ Ас-трол-огът" :help:;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

U.Ra, защо обиждаш котето на аватара? Ти нали обичаш котките? Публикувано изображение

Тюксън, кака ти Люцка може все още да отделя chic от cich(въпреки желанието и да кръстосва еднорози и плашила Публикувано изображение ), ма твойто май се дължи на смесване на дзмиите с котетета, а?.. :P

Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

ТЕМАТА Е АСТРОЛОГИЯ!!!!

И ЛЕКА НОЩ НА ЛЕЛКА ЗЕЛКА (КОЯТО ДАВА НОЩНА СМЯНА НА... МАГИСТРАЛАТА :help: ) Публикувано изображение

За пореден път демонстрираш неграмотност.И не ми ползвай диагнозата която ти поставих,за да се опитваш да ни вкарваш калъпи които си мислиш че познаваш.Освен че си дебил,явно и си малограмотен,защото темата се нарича "Разни работи за зодиите" , а не" Астрология".И понеже вече няма да те храня,ще те оставя сам да смелиш,каква е разликата.

За пореден път демонстрираш неграмотност.И не ми ползвай диагнозата която ти поставих,за да се опитваш да ни вкарваш калъпи които си мислиш че познаваш.Освен че си дебил,явно и си малограмотен,защото темата се нарича "Разни работи за зодиите" , а не" Астрология".И понеже вече няма да те храня,ще те оставя сам да смелиш,каква е разликата.

Ами не се изненадвай- свиня деликатес яде ли?.. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ех, тоз' ба'ат Дийнката, бе!...

Публикувано изображение Що бе - грачи ли ногу? ;) Ми чандала бе браткиш - пластелинчето си е пластелинче квото и да гу праиш... Особено рязаното Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.