Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Ти като вътрешна жена как служиш доброволно на доброто, освен че храниш уличните писани и кучета?

докато си сексуално-предизвикателна -храниш нагите- и не става, стъпка по стъпка се прави... Публикувано изображение
  • Отговори 2k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

докато си сексуално-предизвикателна -храниш нагите- и не става, стъпка по стъпка се прави... Публикувано изображение

А ти не си ли сексуално предизвикателен? Щото мисля, че си. :P

Все едно! Кажи как се постига вътрешната жена. Вече разбрах, че не е като външната и няма нужда да го повтаряш. Я обясни какво прави една вътрешна жена, а може би ТИ какво парвиш като вътрешна жена. Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

А ти не си ли сексуално предизвикателен? Щото мисля, че си. :P

Все едно! Кажи как се постига вътрешната жена. Вече разбрах, че не е като външната и няма нужда да го повтаряш. Я обясни какво прави една вътрешна жена, а може би ТИ какво парвиш като вътрешна жена. Публикувано изображение

...ако бях и аз щях отдавна да направим синтеза с тебе... Публикувано изображение

Не ми задавай рационални въпроси. Знаеш, че Водолей е в квадрат с Телец именно по този белег. Публикувано изображение

Препинателният иска да каже друго с това, че търси "отрицателното" в жените - той има нагласата, вероятно погрешно втълпена отнейде, че проявеното в жените е отрицателно спрямо мъжкото положително - като Нощта и Деня, като Ин-Ян. Но, ако е така, държа да му кажа, че гледа доста едностранчиво и повърхностно - изхождайки само от своя собствен поглед на мъж. Човекът, Препинателно, е мъж и жена едновременно - в дълбините на жената се крие нейният Анимус, така както в мъжките Анимата, затова, ако твоето положително/проявено е мъж, то нейното проявено е жена, а отрицателното/непроявено твое е жена, а нейното - мъж. И, ако ти заявяваш, без да съзнаваш какво говориш, че търсиш в една жена отрицателното, това, означава, че търсиш мъжа в нея. :P

Тъй става, когато се обявява психологията за сатанинска наука и не се правят аналози с другите науки - в частност астрологията. А астрологията не е само схеми, диаграми, чертежи, ъгли и градуси, лелиното :P . Астрологията е в голяма степен психология. Това ако запомниш от леля си Публикувано изображение , имаш шансове да станеш добър астролог, защото си умно момче, при това амбициозно.

Кой от вас би си обул такъв панталон? :lol6:

http://www.youtube.com/watch?v=O2TyVuYL8bM

Ееее, яко, мерси за поздравчето! Няма да си обуя никога такъв панталон, ма май точно затова го харесвам тоя лудия:

Не ми задавай рационални въпроси. Знаеш, че Водолей е в квадрат с Телец именно по този белег. Публикувано изображение

Хм :P Не знам, защото не разбирам от астрология. Я го обясни това за този квадрат. Сега прочетох, че квадратурата се свързва с конфликти. Да, Телец и Водолей не се понасят много. Това за рационалността не го разбрах.

имаш шансове да станеш добър астролог, защото си умно момче, при това амбициозно.

Хм Казваш, че е умен? :lol6:

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Хм Казваш, че е умен? ;)

Да, умно дете е и то много. Радвам се като видя такива, защото вече са голяма рядкост.

Само малко спънат го дава, но това не е по негова вина.

Хайде да не обсъждаме човека зад гърба му, не е етично.

Говорете си за астрология, а аз ще чета.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Да, умно дете е и то много. Радвам се като видя такива, защото вече са голяма рядкост.

Само малко спънат го дава, но това не е по негова вина.

Хайде да не обсъждаме човека зад гърба му, не е етично.

Говорете си за астрология, а аз ще чета.

М да Ти си етична към него, а той е много подъл. Все едно. ;)

Можеш ли да ми обясниш какво означава това:

"Не ми задавай рационални въпроси. Знаеш, че Водолей е в квадрат с Телец именно по този белег."

...какво може да постигне, като най-голямо постижение, според тебе, ако е умно чада, Муцка?...

Умът е САМО инструмент на душата! ;)

Все едно е да те видя тебе с кирка да копаеш и да те похваля, че си голяма киркаджийка. Публикувано изображение

М да Ти си етична към него, а той е много подъл. Все едно. ;)

Можеш ли да ми обясниш какво означава това:

"Не ми задавай рационални въпроси. Знаеш, че Водолей е в квадрат с Телец именно по този белег."

Публикувано изображениеПубликувано изображение Значи, че вече си под кожата на Ура. Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение Значи, че вече си под кожата на Ура. Публикувано изображение

Публикувано изображение Квадратура означава конфликти. Аз си мисля, че той искаше да ме обиди на тема рационалност. Публикувано изображение;)

...какво може да постигне, като най-голямо постижение, според тебе, ако е умно чада, Муцка?...

Умът е САМО инструмент на душата! ;)

Все едно е да те видя тебе с кирка да копаеш и да те похваля, че си голяма киркаджийка. Публикувано изображение

Инструмент, ама най-важният. Щото без кирка тунел се не прави. Публикувано изображение

Публикувано изображение Квадратура означава конфликти. Аз си мисля, че той искаше да ме обиди на тема рационалност. Публикувано изображение;)

А аз си мисля, че само така си мислиш ти. Публикувано изображение

Не те обижда, а се закача с теб. Публикувано изображение Което нали знаеш какво означава... ;)Публикувано изображение

Инструмент, ама най-важният. Щото без кирка тунел се не прави. Публикувано изображение

Тунел?.. Публикувано изображение Ти да не си кърти-ца, Луца?... Публикувано изображение

ПС: За Препирателният най-важен инструмент е този, който му става в тунела, а не -че копае с него в тунела... Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Тунел?.. Публикувано изображение Ти да не си кърти-ца, Луца?... Публикувано изображение

ПС: За Препирателният най-важен инструмент е този, който му става в тунела, а не -че копае с него в тунела... Публикувано изображение

Публикувано изображение Прав си. Да оставим къртиците да си правят тунелите. За нас - въздухарите е време за летене. Публикувано изображение

Поздрав за всички въздушни знаци от един кардинален въздухар! Публикувано изображение

Слушай това:http://www.youtube.com/watch?v=-wzwF3upH-A

и гледай това: http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=177...erver=vimeo.com

Публикувано изображение Прав си. Да оставим къртиците да си правят тунелите. За нас - въздухарите е време за летене. Публикувано изображение

Поздрав за всички въздушни знаци от един кардинален въздухар! Публикувано изображение

Слушай това:http://www.youtube.com/watch?v=-wzwF3upH-A

и гледай това: http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=177...erver=vimeo.com

Това е плод на т.нар. "бионика", наука, която копира животните. Примерно профила на Жуковски на крилото на самолета е от птица.

Тука май ползват ципите на някои летящи жаби или гущери?... Публикувано изображение

Това е плод на т.нар. "бионика", наука, която копира животните. Примерно профила на Жуковски на крилото на самолета е от птица.

Тука май ползват ципите на някои летящи жаби или гущери?... Публикувано изображение

В този случай е така. И използват въздушните течения като птиците.

Но аз мисля и то съвсем сериозно го мисля, че човекът е можел да лети и не той копира животните, а те него.

Само че, е забравил как става, затова сега е сухоземен.

Красиво... може би.. всеки различно разбира красивото... дори когато воюваш, има красота... вътрешната която те води в делата ти...

Аллах не ви забранява да се отнасяте с добро и да постъпвате справедливо към онези, които не воюват с вас в религията и не ви прогонват от домовете ви. Аллах обича справедливите.

[60:8]

И ако наказвате [о, вярващи], накажете със същото, с което са ви наказали! А ако търпите, това е най-доброто за търпеливите.

[16:126]

Аллах ви повелява да връщате поверените имущества на техните собственици и когато съдите между хората, да съдите със справедливост. Как прекрасно е това, с което Аллах ви наставлява! Аллах е всечуващ, всезрящ.

[4:58]

Не искам да те поучавам..... но виж делата и тогава съди къде е грозното, и къде красивото.... Останалото е празнословие...

Това е още по-красиво ....

И това също.... http://www.vbox7.com/play:e1c09bf4

Аллах повелява в Курана- "Неверникът убий с двете си ръце"

Къв е този 'бял куран и розов аллах' дето ни предствяш, след като знаем че куранът е зелен, а -аллах е черен. Публикувано изображение

http://www.chick.com/reading/tracts/0042/0042_01.asp

Публикувано изображение

Аллах повелява в Курана- "Неверникът убий с двете си ръце"

Къв е този 'бял куран и розов аллах' дето ни предствяш, след като знаем че куранът е зелен, а -аллах е черен. Публикувано изображение

http://www.chick.com/reading/tracts/0042/0042_01.asp

Публикувано изображение

Урко, темата за повторенията на лължливите ти мантри е другаде ;)

Ако не се сещаш, погледни назад жалки ми лъжецо, където вече сме го обсъждали, и мисля че поне от кумова срама трябваше да замълчиш ... но явно курешкорейците не познават това понятие "срам" ...

Публикувано изображение

П.С А нали не вярваше в интернет писания , защо цитираш пак своите си бълвочи Публикувано изображение

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Не мисля, че някой го е пращал някъде. Но си мисля, че той го прави в желанието си да ни приобщи към Кришна в неговата Любов. И го прави това искрено и загрижен за нашето спасение. Това, че го прави доста агресивно го отдавам на неговия асендант в овен, който е и в квадратура с дисциплинираната му Луна в козирог. А това, че асенданта му е в съвпад със северния му лунен възел е тема, която не може да се обсъди в един кратък пост.

Уркото се бори за нашите души Публикувано изображение .. извинявай, по-голям виц не бях чувал....

Агресивността му е просто смешна.. а и агресията не помага никога за приобщаване и спасяване .. За сведение, Инквизицията се е опитала да приложи този метод на агресия, но резултата е бил просто катастрофа и тотално затъване.... Затова ренесанса почва от тези получили своите знания чрез запазеното и развито в исляма :P Деградиралата духовно и религиозно Европа, се възстановява благодарение на исляма.... и както в приказката за неблагодарника, по-късно захапва ръката която и е помогнала ......

Това е било разбира се векове преди да се пръкне бат урко курешкоядеца, както и тази сектичка , която той уж се опитва да проповядва и показва пред нас.... но за съжаление много, много неудачно :)

П.С И за влиянието на исляма при хиндуистите да не забравяме... когато Индия е процъфтявала и живеела мирно....

Уркото се бори за нашите души .. извинявай, по-голям виц не бях чувал....

Агресивността му е просто смешна.. а и агресията не помага никога за приобщаване и спасяване .. За сведение, Инквизицията се е опитала да приложи този метод на агресия, но резултата е бил просто катастрофа и тотално затъване.... Затова ренесанса почва от тези получили своите знания чрез запазеното и развито в исляма Деградиралата духовно и религиозно Европа, се възстановява благодарение на исляма.... и както в приказката за неблагодарника, по-късно захапва ръката която и е помогнала ......

Това е било разбира се векове преди да се пръкне бат урко курешкоядеца, както и тази сектичка , която той уж се опитва да проповядва и показва пред нас.... но за съжаление много, много неудачно

П.С И за влиянието на исляма при хиндуистите да не забравяме... когато Индия е процъфтявала и живеела мирно....

Инквизицията сравнява с мене....? ахахаха...

Публикувано изображение

Сравнявай КУРаната с Бхагавад Гита, аллахът с Кришна, Дин Рид-чо. ;)

Ако малко разбираше от Астрология, щеше да разбереш, че 'Асендент Овен' не е агресията, а -'Слънце в Овне' е Публикувано изображение ... Слънце в Овне се нарича "Слънце в Екзатлтация". Публикувано изображение

ПС: да, в Кришна съзнание ядем син камък и гълъбови курешки Публикувано изображение , както е пророкувал в тази статия "пророкът" Иво Сиромахов. Публикувано изображение

http://www.ivosiromahov.com/2_article/a5.html

13. Виповете

За да станеш VIP в България, е достатъчно да се появиш на няколко купона и непрекъснато да подаваш информации на жълтата преса относно личния си живот – как си се подстригал, как си се скарал с гаджето си, как паяка ти вдигнал колата, как си започнал нова диета и вече ядеш само син камък и гълъбови курешки. :):P

Ех, тоз Дийн, ве! Публикувано изображение За саалаамът е готов с шпагата да саламяса всеки :lol6:

Инквизицията сравнява с мене....? ахахаха...

Публикувано изображение

Сравнявай КУРаната с Бхагавад Гита, аллахът с Кришна, Дин Рид-чо. :)

Ако малко разбираше от Астрология, щеше да разбереш, че 'Асендент Овен' не е агресията, а -'Слънце в Овне' е Публикувано изображение ... Слънце в Овне се нарича "Слънце в Екзатлтация". Публикувано изображение

Аз не сравнявам курешкоядецо, аз давам примери за агресия :P по разбираеми причини това сега не може да се повтори , дори и да го искаш Публикувано изображение

А за аС-цеденото , моля гледай си ги сам Публикувано изображение ..... Дай ги на Душата да ги пере слънчасалите Га-Щи-Ри тин-ти -ри МИн-ти Ри на Кишурко

Аз не сравнявам курешкоядецо, аз давам примери за агресия ;) по разбираеми причини това сега не може да се повтори , дори и да го искаш Публикувано изображение

А за аС-цеденото , моля гледай си ги сам Публикувано изображение ..... Дай ги на Душата да ги пере слънчасалите Га-Щи-Ри тин-ти -ри МИн-ти Ри на Кишурко

Агресията идва от тебе, аз само давам информация. Публикувано изображение

...каква по-голяма агресия да ме наречеш 'курешкоядец' в мирна дискусия?.

:)

....за салаамът да ти давам ли пример, че е агресивен не само към куфарите, но и най-вече към самите салаамисти?... Публикувано изображение

Saalaam-the religion of pees, MuhaMAD-piss be upon him! Публикувано изображение

Деградиралата духовно и религиозно Европа, се възстановява благодарение на исляма.... и както в приказката за неблагодарника, по-късно захапва ръката която и е помогнала ......

:P:lol6:

Голям лаф-моабет, Дин Рид, заслужаваш номинация "боец на МухаMAD", категория 'петел'(cock)! а може и пуйка-turkey ;)

Агресията идва от тебе, аз само давам информация. Публикувано изображение

...каква по-голяма агресия да ме наречеш 'курешкоядец' в мирна дискусия?.

:)

....за салаамът да ти давам ли пример, че е агресивен не само към куфарите, но и най-вече към самите салаамисти?... Публикувано изображение

Saalaam-the religion of pees, MuhaMAD-piss be upon him!

Публикувано изображение Ех Урко, точно на мен ли ще преподаваш тактикат че атаката с обвинения е най-добрата защита... :P

В една дискусия това го прави човек, който вече не вижда други доводи и започва да плюе и се пени като настъпан смок под кубинка Публикувано изображение

Та за термина курешкоядец :lol6: той отчита факта на твоята натура, която само бълва АС-процедени работи към всички други религии , та в тоя смисъл си е просто самата истина.. как се казваше в една приказка.. сей ла**а яж ла**а .. все е ла**а .. Публикувано изображение

няма нищо обидно да ти кажа истината нали, все пак матрицата към това се стреми... и вместо да ме аплодираш курешкоядецо, ти се пънеш да се правиш на обиден.. това ли те е учил твоя Гу-гу-ро ( или Гу-Гу-тко ) Публикувано изображение

А за примерите ти, вече доста пъти ти показвах че просто лъжеш Кишу, така че няма проблем пак да ти обясня някои работи, видях че при процеждането на АС-цединките, се процежда и Па-Мет та ти Публикувано изображение

П.С Паметта по принцип няма връзка с АС -цеденето , но явно при вас кишутата е взаимосвързано.. все пак само с трева не става, требе и месо хихихих... за по-добра консистенция на АС-цедента ....

П.П.С Ауч, какъв удар.. от боец категория Курешка .... Тц тц тц.. Явно вас не ви дават да учите за средновековна Еявропа.. иначе сектата ще обосее съвсем ....

Ех Урко, точно на мен ли ще преподаваш тактикат че атаката с обвинения е най-добрата защита...

В една дискусия това го прави човек, който вече не вижда други доводи и започва да плюе и се пени като настъпан смок под кубинка

Та за термина курешкоядец :speak: той отчита факта на твоята натура, която само бълва АС-процедени работи към всички други религии , та в тоя смисъл си е просто самата истина.. как се казваше в една приказка.. сей ла**а яж ла**а .. все е ла**а .. Публикувано изображение

няма нищо обидно да ти кажа истината нали, все пак матрицата към това се стреми... и вместо да ме аплодираш курешкоядецо, ти се пънеш да се правиш на обиден.. това ли те е учил твоя Гу-гу-ро ( или Гу-Гу-тко ) Публикувано изображение

А за примерите ти, вече доста пъти ти показвах че просто лъжеш Кишу, така че няма проблем пак да ти обясня някои работи, видях че при процеждането на АС-цединките, се процежда и Па-Мет та ти Публикувано изображение

П.С Паметта по принцип няма връзка с АС -цеденето , но явно при вас кишутата е взаимосвързано.. все пак само с трева не става, требе и месо хихихих... за по-добра консистенция на АС-цедента ....

"Всички други религии".?..

Критикувам САМО сатурнианските - юдаизъм и салаам, както и производните им папизъм, илюминизъм-национал-социализъм и социализъм, като ДЕГЕНЕРАТИ на ЛУННИЯТ ведически към към Шива и шакти 'санатана-дхарма'. Публикувано изображение

Лунно сатурнианските култове са ДЕМОНИЧНИ, така както това е заложно в архетипа Скорпион, Козирог и само ако Овенът е заблуден(като тебе Публикувано изображение )! Публикувано изображение

Ако считаш, че по-долу е лишено от аргументация- салаам да е! Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Онази какво прави с ножа, над главата на детето?

Едва ли и кишуто знае, но нали снимките са уж представящи исляма.. турил ги е Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.