Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

ама ние ве4е ги знаем :wors: - 15.05.1984 18:17

Цък, тука малка грешка, но все пак - "топло"....
  • Отговори 2k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

умнико никого не съм насилвал да си дава личните данни.

даже туксито си ги е изтрила от вчера-размислила значи.

а мойте ЛД не ги давам на никаква цена и чужди неискам.

а който има желание да си ги поства.

Тц, данните ми не са изтрити. Просто ти не си успял да ги намериш. Нямам какво да крия, освен онези неща дето ги крия. Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Тц, данните ми не са изтрити. Просто ти не си успял да ги намериш. Нямам какво да крия, освен онези неща дето ги крия. Публикувано изображение

я сподели кой номер сутиен носиш :wors:

абе или 15 или 16 заради луната.

тва требва да се уточни от клиента

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

ама ние ве4е ги знаем :wors: - 15.05.1984 18:17

Парв е U.Ra! Не позна! Публикувано изображение

Мислех да ти кажа още, ама не заслужаваш. :ass: :ass: :ass: :ass: :ass:

U.Ra, заклевам те, мълчи! :sobbing:

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

:ass: Хе, хе - много сте секретни с тези лични данни. :sobbing: Ето аз си казвам кой съм - Стария КаруЦар Пайтонджия - най-квалифицирания водач на POLYтическа катафалка. Негативи - Не мога да псувам. :wors: Поне не в публичните пространства... А осмия дом си е голям сладкиш - с глазура от меден сироп. Нептун е "дълга" планета - сума ти хора го имат в Скорпион. А скорпитата им е трудно да мечтаят градивно. Пък и нали насила са ги сложили към водните знаци ( :ass: щото се боят от вода като дявол от тамян), а и са в много неприятна съседска компания от която ги е страх да не си опърлят жилчето (от Стрелеца) и са на границата на комлекса от "интелекта" на Везните... :ass: - пък и са наясно с фалшиментото на Плутон...

нищо- аз вече си спомних квот ми трябаше.

но днес ми липсва ЛЕЛЯ.

Лельоооооооооооооооооооооооооооооооо

:wors:

я сподели кой номер сутиен носиш

Не носи (още не) сутиен, щото е с току-що поникнали косъмчета на пениса.

но днес ми липсва ЛЕЛЯ.

Лельоооооооооооооооооооооооооооооооо :wors:

Внимавай с нея, щото, ако щракна само веднъж с пръсти и ще изхвърчиш. Внимавай с нея! :sobbing:

като сам си признаваш че нищо не знаеш

по добре си мълчи щото излагацията ти е голяма!

и естествено като нищо незнаеш как можеш да знаеш какво знам и какво не хе хе Публикувано изображение

....но и ти дори това не знаеш(което аз не знам)! Публикувано изображение

но днес ми липсва ЛЕЛЯ.

Лельоооооооооооооооооооооооооооооооо :wors:

Препи, защо Люси да е лелка? Мисля, че е mature but not granny... - някъде към най-апетитната възраст - в която вече знаят какво искат, как да си го вземат, но и знаят да дават.

Парв е U.Ra! Не позна! Публикувано изображение

Мислех да ти кажа още, ама не заслужаваш. :sobbing::ass: :ass: :ass: :ass:

U.Ra, заклевам те, мълчи! :wors:

абе не ми пука точно кога си родена

според мен е 15.05

сега минутите - с4итам че е между 18 и 18: 20 мин

и естествено тва време е за София

щото ако си родена другаде часа трябва да се промени

И отряза ли ги? :sobbing: Или ти ги отрязаха като на ония, които станаха известни преди няколко месеца? :ass:

Тц, запуших си ги с тапи и си сложих тенекиени очила тип "Манго Костофф" :wors:

абе или 15 или 16 заради луната.

тва требва да се уточни от клиента

... ти май се опитваш да ме пунтираш по гадаене?. Публикувано изображение .. И после -си бил маат-маатичен табличар?. Публикувано изображение . Поне си признай и да започваме на 4исто да играем като местим фигурите, без да гледаме шахматната дъска.. Публикувано изображение

Тебе те разградах дори и без грам жокер... ти сега мрънкаш - Луната, Мъзгата, Курата?. :wors: . на калпавата ракета-космосът и виновен. Публикувано изображение Табличар! Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Тукси, наистина ли си гадже? И защо си мисля, че си в мъжки род...

ми зависи?.. Публикувано изображение Той и Красимир Аврамов бе гадже на Иван Станчев ? Публикувано изображение .... зависи от гледната точка да не еелипса- с два центъра Публикувано изображение

Внимавай с нея, щото, ако щракна само веднъж с пръсти и ще изхвърчиш. Внимавай с нея! :sobbing:

лелейййй :wors:

марс скорпион- говори ми не ми пречиш

лошото е плутон на асцендента = подсказва

самоубииствени тенденции.двойно потвърждение - и сатурн там бил

и е добре да внимаваш точно кво ми постваш- такива ЕЛЕМЕНТАРИЗМИ

като "ако щракна само веднъж с пръсти" ги приказвай на някой друг :ass:

айде да не прекаляваш а????

Тукси, наистина ли си гадже? И защо си мисля, че си в мъжки род...

Това е тайна и не казвам на всеки. Публикувано изображение

А онзи питаше за номера на сутиена, защото U.Ra му каза, че Луната в Стрелец давала дваж по-широки любеници. :sobbing: Ама не знам дали това е вярно. Ти какво ще кажеш? :wors:

... ти май се опитваш да ме пунтираш по гадаене?. Публикувано изображение .. И после -си бил маат-маатичен табличар?. Публикувано изображение . Поне си признай и да започваме на 4исто да играем като местим фигурите, без да гледаме шахматната дъска.. Публикувано изображение

Тебе те разградах дори и без грам жокер... ти сега мрънкаш - Луната, Мъзгата, Курата?. :wors: . на калпавата ракета-космосът и виновен. Публикувано изображение Табличар! Публикувано изображение

ако не беше толкова елементарен щеше да знаеш че луната престоява в един знак

повече от 24 часа. ето защо са възможно две карти с луна в стрелец

на 15 и на 16 - с асцендент овен.

айде сега успокой мъзгата Публикувано изображение

лелейййй :sobbing:

марс скорпион- говори ми не ми пречиш

лошото е плутон на асцендента = подсказва

самоубииствени тенденции.двойно потвърждение - и сатурн там бил

и е добре да внимаваш точно кво ми постваш- такива ЕЛЕМЕНТАРИЗМИ

като "ако щракна само веднъж с пръсти" ги приказвай на някой друг :ass:

айде да не прекаляваш а????

Айде Воаи,

давам те цялата си ЛИЧНА инфо; както се казва "когато жената ти дава и долната си цена- значи и я имаш изцяло! " Публикувано изображение

Кажи ми сега, ще мога ли да те изнудя да си кажеш ЛД или няма да мога?... :wors:

Ето ти ПЪЛНАТА ми инфо, пресметната с точност до 8 знак след десетичната запетая?... :ass:

Публикувано изображение

ако не беше толкова елементарен щеше да знаеш че луната престоява в един знак

повече от 24 часа. ето защо са възможно две карти с луна в стрелец

на 15 и на 16 - с асцендент овен.

айде сега успокой мъзгата Публикувано изображение

Не позна! :wors::sobbing:Публикувано изображение

Ама нищо няма да ти кажа.

Айде Воаи,

давам те цялата си ЛИЧНА инфо; както се казва "когато жената ти дава и долната си цена- значи и я имаш изцяло! " Публикувано изображение

Кажи ми сега, ще мога ли да те изнудя да си кажеш ЛД или няма да мога?... :rolleyes:

Ето ти ПЪЛНАТА ми инфо, пресметната с точност до 8 знак след десетичната запетая?... :P

Публикувано изображение

айде гледай си МЪЗГАТА и стига си се пънал напразно

Не позна! :down: :down: Публикувано изображение

Ама нищо няма да ти кажа.

ох умирам от мъкаааааа :sobbing:Публикувано изображение

айде гледай си МЪЗГАТА и стига си се пънал напрано

Публикувано изображение

Почти си на финала от декларацията си: Скорпионски лаф е : Нашата маса поздравява вашата маса с песента "Глей си работата". Публикувано изображение

Хем има КУРтуазност(от кумова срама), хем 'отрязване'. :rolleyes: И "вълка-сит и ягнето-цяло" е май скорпи-конформация на качеството МАНИПУЛАТИВНОСТ?... Публикувано изображение

Публикувано изображение

А бе Пип, не му прощаваш на този фотошоп и тва си е. Я ми кажи (може и на ЛС) защо спря да мечтаеш и заряза онова шведско сладкишче с дългите чорапки? Щото без мечти (градивни), които са задължителни за творчеството (под всичките му форми - даже и грубият труд е творческа форма) човек става подчинен и несвободен -- роб-зомби.

Препи, защо Люси да е лелка? Мисля, че е mature but not granny... - някъде към най-апетитната възраст - в която вече знаят какво искат, как да си го вземат, но и знаят да дават.

Защото Препи, като застане пред мамми с това малко чурче и веднага комплексира, че "халката е голяма". Публикувано изображение Всичко зависи от гледната точка. Препо може да нарече Луцката 'Зелка', само и само защото е още заек и му се ръфа... Публикувано изображение

Бай ти Стефан ме нарече 'дъртак' и е прав, тъй като когато аз съм се занимавал с Астрология -той е събирал картинки от дъвки за колекция- Мики Маус. От друга страна: ако застана сега до него може някой да каже, че ми е баатко според подпухналите си от бой(а може и водка!) подочия. Публикувано изображение

...всичко е ралативно, Царю- в ма'атерноото ни битие, където :rolleyes: 'питието определя съзнанието' и бухалката.... :sobbing:

Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.