Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Публикувано изображение ... видя ли сега браткиш Царю ко се получи- една фригидна кексуалистка, която заблуждава с едър бюст от Юпитер. :ph34r:Публикувано изображение

Значи и Юпитер давал голям бюст, а? Публикувано изображение

Я да повторим сега, кои бяха другите аспекти при мен, които са признак на голям бюст - Луна в Стрелец, Юпитер, имаше и още нещо, което беше споменал, вече не си спомням.

Ама ти все това споменаваш. Май си падаш по големи женски гърди, а? Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пип, беше споменал, че майка ти е Риби. Не е ли така? До сега Риби с голям бюст не съм виждал. Не казвам, че не може и да има. :ph34r: Ако е така да си продължим майтапа с Тукси.

Ма Тукси, Ю Патер е голям майтапчия. Най обича да си прави кудоши с кравите. Дал им огромни цици и ги напълнил с мляко (историята с Европа)... :jeer: А лиубопитството ти идва от Луната - ма не че има нещо лошо - просто сериал от Монк.

Май си падаш по големи женски гърди, а?

Ми пада си - що да не си пада. Щото при тях са кръшнати в кръста, и не си слагат силиКОН. Пък Пип си търси нещо дето е нямал (Пип, нали презимето ти не е Коцев? От Коце коцкаря... :idea: ) - и се ХИПИнотизира от друсащите се подаръци на Зевс.

Хехе, Тукси, ногу ти се ще да го омагьосаш наш Пип... ;)

Редактирано от Цар Кару І (преглед на промените)

Значи и Юпитер давал голям бюст, а? Публикувано изображение

Я да повторим сега, кои бяха другите аспекти при мен, които са признак на голям бюст - Луна в Стрелец, Юпитер, имаше и още нещо, което беше споменал, вече не си спомням.

Ама ти все това споменаваш. Май си падаш по големи женски гърди, а? Публикувано изображение

Всеки уважаваш себе си Астрлого трябва да е безпри-страсен като 'будист в тоалетна'. ;)

Аз не казвам, че си падам по туй или онуй, а-просто аналHизирам...

Юпитер най-вече дава Дупе. ;) Затова в 'фрий'-астрлогията е известен като Дупитер. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ако имаш Луна в Дупитер може да имаш талант за поп-фолк-Вечерница(може и 'Зорница', а ко денят ти започва с бира вместо кафе, ма ти пиеш без кофеин, нали?..

Юпитер дава късметЯ, особено ако го накъсметиш в тоалетната. Публикувано изображение

бе само оттам ще ти излезе късметЯ, шъ знаеш, щом имаш 'силен Дупитер' в картата си!

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Значи Луната в наталната карта дава външният вид на хората?

Страшна графика браткиш. ;) Това с петолинието направо ме изкърти. 8/9 - ми чист Рави Шанкар и "Шакти"... :yanim:;) Кой е тоя дето му е полегнал азис?

Страшна графика браткиш. ;) Това с петолинието направо ме изкърти. 8/9 - ми чист Рави Шанкар и \\\"Шакти\\\"...

Кой е тоя дето му е полегнал азис?

Ааааааааааааааааааа!!! Подозирам, че това е неговото дупенце. Публикувано изображение Той снощи искаше аз да му покажа моето, ама като не му го показах, той реши да ни покаже ни покаже своето. ;):yanim:Публикувано изображение:super:

Е, май не е неговото, защото на онзи му се вижда лицето и е чернокос. Колко разочароващо! Публикувано изображение:lol6:Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Страшна графика браткиш. ;) Това с петолинието направо ме изкърти. 8/9 - ми чист Рави Шанкар и "Шакти"... :yanim:

;) Кой е тоя дето му е полегнал азис?

...е то е 6/8, ма си Равен Шекер маахала... Публикувано изображение

Публикувано изображение

...е то е 6/8, ма си Равен Шекер маахала... Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тази снимка преди колко време е правена?

Ще ни покажеш ли как изглеждаш сега? ;)

Аз онази снимка с голия задник я обърнах, за да те видя по-добре и забелязах, че си с опиянен поглед, явно от алкохола, който е сложен на масата пред теб. А разправяш, че в Кришна-съзнание не употребявали алкохол.

Абе, аз си знам, че не може напълно да ти се вярва, ама айде. Публикувано изображение

Ааааааааааааааааааа!!! Подозирам, че това е неговото дупенце. Публикувано изображение Той снощи искаше аз да му покажа моето, ама като не му го показах, той реши да ни покаже ни покаже своето. :clap::PПубликувано изображение:angry:

Е, май не е неговото, защото на онзи му се вижда лицето и е чернокос. Колко разочароващо! Публикувано изображение:(Публикувано изображение

Ахахахахахахахаахахахахааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

ааааааааааааааа

Аз онази снимка с голия задник я обърнах, за да те видя по-добре и забелязах, че си с опиянен поглед, явно от алкохола, който е сложен на масата пред теб. А разправяш, че в Кришна-съзнание не употребявали алкохол.

Абе, аз си знам, че не може напълно да ти се вярва, ама айде. Публикувано изображение

Може и да накараш снимката да ти дъхне... Публикувано изображение

Водя си списък с твоите 'познавания'(от интуиция), Скорпионския Асендент показва как би искала да изглеждаш в очите на публиката... но дали е така-кой,кой ще ти каже?... е, няма да съм аз... Публикувано изображение

Може и да накараш снимката да ти дъхне... Публикувано изображение

Водя си списък с твоите 'познавания'(от интуиция), Скорпионския Асендент показва как би искала да изглеждаш в очите на публиката... но дали е така-кой,кой ще ти каже?... е, няма да съм аз... Публикувано изображение

Първо, моят асцендент е Везни!

Второ - заяждаш се, а? :nono:

Трето - водиш си списък с моите познавания по интуиция? :shake_puter:

И ще ми припомниш ли някои от тези познавания? :speak::gift:

Четвърто - явно познах, че на снимката си си пийнал. Публикувано изображение

Пето - и да не кажеш за асцендента, аз пак мога да разбера. :ass:

Тази снимка преди колко време е правена?

Ще ни покажеш ли как изглеждаш сега? :shake_puter:

Ето на- гледай... :speak:

Публикувано изображение

Но на втората снимка не си ти! :speak: Защо се измъкваш и не покажеш какъв си сега? Едва ли си се променил много. :shake_puter::P;):gift::nono::ass: Това там баща ти и майка ти ли са?

Но на втората снимка не си ти! :speak:

Защо се измъкваш и не покажеш какъв си сега? Едва ли си се променил много. :shake_puter::nono::ass:

Това там баща ти и майка ти ли са?

ей ти една по акту-елна... от местния(безпостния) чалга-клуб.. :gift:

Публикувано изображение

Кой от всички образи е най-актуален. Този, на който си с бялата тениска ли? Публикувано изображение

И защо си с цигари в уста и вино в ръка? Публикувано изображение

И защо си с цигари в уста и вино в ръка? Публикувано изображение

Oстави това, ама и с кожено яке. Една крава по-малко в името на модата Публикувано изображение

Oстави това, ама и с кожено яке. Една крава по-малко в името на модата Публикувано изображение

Ама той непрекъснато лъже!!!! :rolleyes:

Повече няма да му вярвам. :)

Ама той непрекъснато лъже!!!! :sobbing:

Повече няма да му вярвам. :angry:

:beer11::rolleyes::lol6: ...

само долните дрехи са мои...всичко останало по мене и атрибутите, е взето,като реквизит... :)

Чета ви с искрено удоволствие Публикувано изображение

Продължавайте все така Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Това за мен ли се отнася?

Тц, не за теб. А ти мангизи имаш ли? Фърли малко насам... :yanim:

Ама ти вярно ли му показа дупето си на Пип? Виртуален кекс правихте ли, или още не сте стигнали трансцедентално до там? :top secret:

:wors: О, Кришна, който си на небето

Да се свети твоето канче, да бъде твоята маруля зелена

И да наглеждаш Кришна своите църкви

И избави ни от Мод и Админ докато пишем глупостите форумни

И ни дай Кришна тон старо желязо да го върнем на вторични суровини щото не е наше, а Твое

И давай ни Кришна всекидневна маруля и хляб

Не позволявай Сатана да ни изкушава с голотии, интоксиканти, и мангизи

Щото трудно се живее на марули Кришна, в матрицата сатанинска

Харе Кришна

Да бъде :wors:

:angry::yanim: :yanim:

Ето тази мисъл-форма ми хрумна току-що... Не знам колко е истинска и умна. Нито се обзалагам на това Публикувано изображение

Редактирано от Цар Кару І (преглед на промените)

....както и плнанината "Син-ай", където са 10- божий заповеди(извадка от тези на шумерския хамураби). "Син"(Шин) е шумерския бог на Луната,който по СЕМИТСКА традиция е мъж, а Богът на Слънцето е Жена. Царю, не забравяй, че при семитите полюсите(кремвришът) са обърнати, тъй като са извънкастови и пишат от дясно на ляво(това е от пърият закон на Човечеството-"Ману-смирити")

"Шин" на санскрит е 'зъб', което е асоциирано именно с полумесецът(и рогата на бика), както и с тризъбеца на Шива. "Шива" на иври е '7' за мъжки род, техния Шабат ден-деня на Сатурн. На иври "хар" е хълм, което е асоциирано с Хар(хара)-пак Шива, 'Козирогът' с 10 дом от планините.

Буквата "Шин" на иври е като българска 'Ш"- наподобяваща 3-зъбеца.

Абе, ти що се регистрира с нов ник, а? Станаха ти прекалено много постовете или се опита да ни измамиш, ама аз веднага те разкрих? Публикувано изображениеПубликувано изображение:clap:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.