Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Стига ве , ;)

верно а ,тъй ти каза попа!

Аз пък след последните разкрития и процеси в Щатите срещу Кришна съзнание, ги смятам за свърталище на педофили !

п.п. хУ.ра-то ,що не ми отговаряш в темата за кришната,там те питах за дискриинацията ,която правят шефовете на ИКСОН-ите

mimito53,

след като подаваш такова важно инфо подай на този приятел(Георги Радев) въпроса ,който зададох на

mecholari!

Или те за последователите на са интересни,щото имам и други ама ...

"Последните разкрития"?... уахаха, ти се движиш със скоростта на мойсеевата комета. :scared: Сефте за абрамците! :magnifier:

Тука

съм го описал това явление на очерняне на оранжевите дрехи на Кришна-съзнание до цвета на абрайамамизЪмът(черния) освен това- "ПОИМЕННО колега", но и съм дал препратка към ОСНОВАНАТА прична- фалусът, който доста често го пренебрегват в условията на абрамация(мелез между 'абрахамизъм' и 'демокрация' Публикувано изображение ).

А силата на Фалуса е по-силна и от мисълта на Тюки. ;)

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор

Стига ве , :magnifier:

верно а ,тъй ти каза попа!

Аз пък след последните разкрития и процеси в Щатите срещу Кришна съзнание, ги смятам за свърталище на педофили !

п.п. хУ.ра-то ,що не ми отговаряш в темата за кришната,там те питах за дискриинацията ,която правят шефовете на ИКСОН-ите

mimito53,

след като подаваш такова важно инфо подай на този приятел(Георги Радев) въпроса ,който зададох на

mecholari!

Или те за последователите на са интересни,щото имам и други ама ...

Нямам намерение да убеждавам никой в нищо. Освен това тия неща не стават с общи приказки по форумите. Пуснах линковете за тези на които им е интересно. Темата не е задължителноизбераема за всички.

Нямам намерение да убеждавам никой в нищо. Освен това тия неща не стават с общи приказки по форумите. Пуснах линковете за тези на които им е интересно. Темата не е задължителноизбераема за всички.

Да ,съгласен съм,общите приказки Ги е описал в доста книги!

Извинявам се на всички "фенове " на Дънов,ако съм Ги засегнал с нещо!

Обичайте си ГО и т.н.

няма да ...

Сменяш Форума или Ника си? Защо? Тука си добре приет. И все пак да не стане като "пременил се Илия, погледнал се - пак тия"...

Публикувано изображение

Да, пиша като Нео, Neo, Neo2311, Kaltor т.н. А преди да се кръстя Assett, мислех да се казвам Asseat.

Да, пиша като Нео, Neo, Neo2311, Kaltor т.н. А преди да се кръстя Assett, мислех да се казвам Asseat.

Мечо,какво ти става?Не всички са в час с миналите ти подвизи,няма нужда да ругаеш питащите.И не си присвоявай никовете ми ,от километри си личи, че сме различни .

Я по добре разкажи за самозабравянето си.И за спазването на обещанията..... Публикувано изображение

Мечо,какво ти става?Не всички са в час с миналите ти подвизи,няма нужда да ругаеш питащите.И не си присвоявай никовете ми ,от километри си личи, че сме различни .

Я по добре разкажи за самозабравянето си.И за спазването на обещанията..... Публикувано изображение

Не ругая питащите, споделям себе си.

Оригиналът е на английски, при това на перфектен английски на нивото на най-изтънчените познавачи на англиския език родени в Англия или Америка. Като се има предвид срока на престоя на Учителят в Америка оставям на вас да обясните как Той Е успял да постигне това.

Надявам се, че сте запознати поне с това как са били записани Беседите, които Той Е изнасял.

Той Е избрал България и българите и от това шикалкавене няма. Тука някой се удивляваше как така Него, а не Бенковски (всъщност един достоен българин). Когато нещата са толкова на повърхността, има ли смисъл да се обяснява.

:P

Обяснението е просто,ама предупреждавам ,че никак няма да ви хареса. Публикувано изображение

Завършил в Свищов Американско богословско училище,Семинарията в Дрю, Ню Джърси, и Бостънския университет (теологичен факултет) ,сигурен съм ,че е говорил неправилен английски(американски)!!!хех

Американците говорят най неправилния английски според англичаните!

Сега за беседите(над 7000)не ми се говори Вие си ги четете и преписвайте!

Лек спор се започна около "германската култура" на Балканите ,която е забелязал пръв Дънов!

Щях да бъда по спокоен ако беше избрал,румъните или македоняните да не са толкова сиротни!

Ако ,искаш кажи нещо за мнението на най големия немски бих казал "Велик " литературовед

Friedrich Vogt und Max Koch,разбираш ли му мисълта или да превеждам .... хехе

Голяяяяма работа си ти.

Голяяяяма работа си ти.

OК ,отивам си !

Няма повече наистина,мир и любов и пак ... и пак и т.н.

Нали така е казалТой ,хех

Не се ядошвай ,Мимито!!! ;)

OК ,отивам си !

Няма повече наистина,мир и любов и пак ... и пак и т.н.

Нали така е казалТой ,хех

Не се ядошвай ,Мимито!!! ;)

Не ме разбра, не се ядосвам, ама хич. Но нека ти кажа, все пак.

И да ти кажа, аз също вярвам в това, което си изказал на друго място , цитирам "БЪЛГАРИЯ ще преживее своя ВТОРИ ЗЛАТЕН ВЕК,в това не трябва никой да се съмнява!!! Мдаа "

Редактирано от mimito53 (преглед на промените)

Трансцеденталният човек не се интересува не само от България, но и какво ще стане със света. Това е обект на изследване на материалисти. ;)

Не ме разбра, не се ядосвам, ама хич. Но нека ти кажа, все пак.

И да ти кажа, аз също вярвам в това, което си изказал на друго място , цитирам "БЪЛГАРИЯ ще преживее своя ВТОРИ ЗЛАТЕН ВЕК,в това не трябва никой да се съмнява!!! Мдаа "

Трансцеденталният човек не се интересува не само от България, но и какво ще стане със света. Това е обект на изследване на материалисти. ;)

Това обаче ти го козваш, аз не мисля така. ;)

Това обаче ти го козваш, аз не мисля така. ;)

Ти си си ти, аз не казвам, че съм и искам да имам матер. съзнание, като на тебе, на Камериерката и прочие.

Заблудата ви е голяма, че и хленчете за това. ;)

Мисля, че като говориш непрекъснато за Трансцедентност трябва да обясниш на хората какво все пак означава това. Щото, школи много, мнения и практики също. Ти какво разбираш под Трансцендентност. Обясни го едно по едно изброй нещата, които са необходими за постигане на трансцедентност. Едва ли е свързано само с неядене на месо, no illicit sex - каквото и да означава това и какво беше още - имаше още нещо. Искам да знам за всички неща, които е необходимо да бъдат предприети, за да се постигне Трансцедентност. Както й - как да разберем дали сме я постигнали, ако сме спазвали всички необходими условия. :idea:? ? ?

Е, как не разбра, пък, ти досега, що е то трансцендентност... ми то е нещо си отвъд зъба...

:lol6:

Не ругая питащите, споделям себе си.

Добре.Споделяй се колкото искаш,ама не пускай лъжи и дезинформация. Публикувано изображение

Оригиналът е на английски, при това на перфектен английски на нивото на най-изтънчените познавачи на англиския език родени в Англия или Америка. Като се има предвид срока на престоя на Учителят в Америка оставям на вас да обясните как Той Е успял да постигне това.

Елементарно,Уотсън/Assett/,просто не ги е писал той,а някой на който английския е матерен език.

Той Е избрал България и българите и от това шикалкавене няма. Тука някой се удивляваше как така Него, а не Бенковски (всъщност един достоен българин). Когато нещата са толкова на повърхността, има ли смисъл да се обяснява.

;)

Няма смисъл настина,с комсомолски плам отидохте и гласувахте до самозабрава.Само се чудя как не успяхте да го изкарате и най-великия....нищо може да има и друго гласуване. Публикувано изображение

Добре.Споделяй се колкото искаш,ама не пускай лъжи и дезинформация. Публикувано изображение

Но как иначе ще бъда лъжец? НЕМА ДРУГ НАЧИН.

Но как иначе ще бъда лъжец? НЕМА ДРУГ НАЧИН.

Е,щом такава е целта,дерзай! Публикувано изображение

Е,щом такава е целта,дерзай! Публикувано изображение

Чак сега разбра, че не си никой , че да ми казваш какво да правя. Винаги аз решавам. А ти си второстепенен герой от който съм избрал нищо да не зависи. Публикувано изображение:P

Чак сега разбра, че не си никой , че да ми казваш какво да правя. Винаги аз решавам. А ти си второстепенен герой от който съм избрал нищо да не зависи. Публикувано изображение:)

Не приятелче,грешиш.Просто явно днес не си си пил хапчетата и пак имаш халюцинации.Ти си просто муха на дисплея на лаптопа ми и бръмчиш доста приспивно.Лека нощ за сега! Публикувано изображение

Холмс,

ти че ме скинеш от смех :)

Друг писал :);)

Скини се бе сладка !Надявам се да се кефиш искрено и лично.Много са ви еднообразни похватите,лесно се разбират и от далече. Публикувано изображение

Съвсем се самозабравихте Публикувано изображение

Не приятелче,грешиш.Просто явно днес не си си пил хапчетата и пак имаш халюцинации.Ти си просто муха на дисплея на лаптопа ми и бръмчиш доста приспивно.Лека нощ за сега! Публикувано изображение

A ти си един от боклуците в моя живот, нещастно напъващ се да ми каже кой съм.

Дойде времето да напиша последния си пост тук. Той ще ви разкаже за илюзията, в която аз живея.

Познавам много хора, хиляди. Това е, защото съм работил какво ли не и съм бил на невероятни за средностатистическия българин места. Да кажем, че имам моменти от живота(и то не кратки), в които съм спал под свода небесен. Но не като духовно изживяване а буквално навън под звездите. Това включва канавки, полянки, горички, а по някога под покрив ( мостче, изоставена полусрутена къща, железничарски кантон, трафопост, сеновал, Fiat Панда 91год, палатка ) и др.. Всичко това мотивирано от немотия може би, може би от алчност и от голяма доза лудост. Това в чужда държава, в която нямаш никой и на никой не му пука за тебе. Не е важно, какво можеш, или че си завършил с отличие или, че си прочел много книги и имаш някакви знания и познания. Важното е , че си гладен, защото не си ял от 3 дена, нямаш една стотинка и с човек в същото като твоето положение, отивате да си бръкнете в кофата за боклук пред лъскав супермаркет, да си напълните коремите. Чувствали ли сте се някога клоаката на обществото? Чувствали ли сте се кирлясъл циганин?

Та прочетох един пост тук преди време, как циганите трябвало да ги вкарват в газовата камера и с тях да хранят прасетата. А на мен в тази същата държава точно циганите са тези, които много са ми помогнали. Под помощ разбирайте да ми намират работа и да си делят яденето с мене.

И прочетох също,че и наркоманите трябва да ги вкарват в камерата. А имам приятел отказал хероина и след това завършил магистратура антична история. Един от най-начетените хора, които познавам. По случайност се запознах с него в същата държава.

Ще попитате :Защо ни ги говориш тези неща mecholari? Та самите ние не сме такива.

Та четох в темата за Исляма какви фанатици са мюсулманите. Колко лесно слагате етикети на хората. Част от тия цигани бяха мюсулмани , а се запознах и с други български мохамедани, които направиха за мен същото. На вас ли да ви вярвам? Фанатици ли са мюсулманите?

Да оставиме това. Видях един, човек , който си говореше сам да събира фасове в пластмасова чашка за кафе, пред един университет в столицата. Челите и знаещи студенти, бъдещето на България си хвърляха фасовете безсрамно , а лудият почистваше след тях... Какъв етикет "Луд", използван от нормалните като дума ,понякога целта на която е да донесе обида.

Но ние не сме такива mecholari, защо ни говориш всичко това?

Всъщност не говоря на всички а на тези, които лесно слагат етикети.

Ще говоря за себе си, за да не забърквам някой нежелаещ да участва в това откровение.

Примерно, нарекоха ме духовно сляп Дъновист. Моите уважения към господин Дънов, но той има способността да изпада в многословие. Аз обичам точните слова с дълбок смисъл, и затова преди него в сърцето ми е дон Мигел Руис. Освен това сънувам по начина описан от Карлос Кастанеда и даже за него е една от първите ми теми публикувани тук. Въпреки, че Дънов говори истината, темите му не са ми любимото четиво. Но думите са му истина.

Всъщност истината е, че Дънов слабо ме интересува. Него вече го няма, а аз съм тук с някои от вас. И те го наричат "ненормалник", "сексуално извратен тип', подходящ за психодиспансера и така нататък. Питам, вие кои сте, та бълвате тази помия? От кой духовен връх ви наредиха да се държите по такъв отвратителен начин? Какво носят самите думи, каква вибрация, каква емоция? Какво предлагате в замяна на болните надежди? Помия? Благодаря ви.

Някой друг говори каква грозна изродена недействителност е . Питам го , "верно ли си такъв"? И вече смята, че аз съм го нарекъл така, както се нарече сам. И ставам язвен егоист. Нямам нищо против. Така е. Нищо, че виждам друго у него и знам в какво ще се превърне. И кой е всъщност.

Или пък ми казват, че другарувам с Фют. Така е , това е очевадно. Фют е моя най-добър приятел. И затова смята да ви отърва от него и мен. И ето, след този пост вече mecholari няма да пише тука каквото и да е. А вие, ще бъдете ли същите? Какво ще правите? Ще бълвате помия?Ще наричате хората глупаци? Или некое друго хитроумно етикетче.

Всъщност в този форум дойдох, защото исках нещо да ви дам. Дали ще го вземете си е ваш проблем. Дали ще се отърсите от всички илюзии в които съществувате е ваша отговорност, не моя. Аз съм си самодостатъчен и съм имунизиран от всичко това. Ако започна да ви съдя, след това ви прощавам и готово, за мен е лесно. Луда усмивка на лицето и нарцистично самовлюбване. Аз съм кръглата нула, около която се върти света.

Но помнете, духовни търсачи:И нарцисът живее благодарение на сили, на които не е първоизточник. И той се покланя пред тях. И сестри са му тревичките и ще бъде храна за тях някой ден.

И след тия хубави думи,що се върна бе Мечи?Защото от другите форуми дето се опита да си пробутваш идеите или виденията ,спряха да ти обръщат внимание ,нали?

Съвсем се самозабравихте Публикувано изображение

Ами нали такава е темата? Публикувано изображение

Съгласна ..ама след двайсетина подобни постове забравям каква е била темата...Или то тва от възрастта ще е...нали чукнах петдесетака преди няколко месеца Публикувано изображение

Забравяш, защото много трева, май, а?.... Публикувано изображение

Публикувано изображение

С 50 ли се чукна?.... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.