Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кошче на раздела

Featured Replies

Гале, с непорочно зачатие... Публикувано изображение:speak:

• Отговори 2k
  • Прегледи 123,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Гале, с непорочно зачатие... Публикувано изображение:speak:

Аха- благодаря за отговора, как не можах да се сетя по-рано :wors:

P.S.Сега започвам да работя по въпроса с този вид зачеване. Чудя се дали ще успея Публикувано изображение

ама със сигурност ще ви уведомя за резултата ;)

....казваш- може и в локвата да се въргаляме, в калта- и пак да се 'възвисим духовно'...? :wors:

Нещо против локвите ли имаш? :P

Фъстъче, похапвах риба, преди много време, докато не видях как една костенурка разкъсва рибка в аквариума ми. Публикувано изображение

Понякога да погледаш такива видео материали може пък да е от полза.

На теб друго исках да кажа - като не ядеш много дълго време месо, после то ти мирише на... урина.

/сега месоядните не ме нападайте/ :P

не се притеснявай - на мен едно от любимите ми блюда са бъбречета разсол , но жена ми не иска да ми готви, защото и миришели.....

Публикувано изображение Като ви слушам (тоест чета) вече съм наясно как ще постигна "Божественост".

И така:

първа стъпка - неконсумация на месо, риба и яйца (това добре)

втора - спирам млякото

трета - спирам плодовете и зеленчуците

четвърта - никакви насекоми и продуктите им като мед! оставам на цветя, цветен прашец и цветен нектар

пета - бактериите и вирусите и те са строго забранени - значи ще трябва да спра и да дишам

шеста (но не последна) - пропускам всички изредени до тук стъпки и направо от утре минавам на ангелско :P

следва продължение... (седмицата я запазвам за бога ;) ) Публикувано изображение

Публикувано изображение Като ви слушам (тоест чета) вече съм наясно как ще постигна "Божественост".

И така:

първа стъпка - неконсумация на месо, риба и яйца (това добре)

втора - спирам млякото

трета - спирам плодовете и зеленчуците

четвърта - никакви насекоми и продуктите им като мед! оставам на цветя, цветен прашец и цветен нектар

пета - бактериите и вирусите и те са строго забранени - значи ще трябва да спра и да дишам

шеста (но не последна) - пропускам всички изредени до тук стъпки и направо от утре минавам на ангелско :P

следва продължение... (седмицата я запазвам за бога ;) ) Публикувано изображение

ето така един шоп тъкмо научил магарето си да не яде - и то взело та умряло Публикувано изображение

Следя темата от самото й създаване и мога да кажа, че ми е изключително забавна.

Едно нещо само не разбрах.

Каква е целта на това пусто извисяване и ква е далаверката, шото аз лично не виждам в смисъла?

Аз не разбирам какво прави в "Религии..", но си знам че не съм духовно извисен, а и вече разбрах, че не искам да бъда.

Ше тъ светна. Целта е да излезеш от Матрицата след като умреш и да не се прераждаш после. Само че, не знам какво става после като спреш да се прераждаш. Тук трябва U.Ra-то да ни светне по въпроса.

Ахам, а какво й е лошото на Матрицата?

Аз не разбирам какво прави в "Религии..", но си знам че не съм духовно извисен, а и вече разбрах, че не искам да бъда.

То и аз така.

А за мен защо няма целувки, бе? :P

Още не е минал на ангелко. Публикувано изображение

Ей ти от мен даже две - за двете бузки. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ше тъ светна. Целта е да излезеш от Матрицата след като умреш и да не се прераждаш после. Само че, не знам какво става после като спреш да се прераждаш. Тук трябва U.Ra-то да ни светне по въпроса.

Като спреш да се прераждаш ти светва, че май е било по-добре да не пикаеш срещу вятъра.

Всъщност, това идеално ме устройва - горе навалица от извисени, пък ние тук долу някак си ще се справим с матриците Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Не ми се превежда, но погледни тук и тук. Има доста изписано за месото. Малко за гледните точки на вегетарианците и на месоядците Публикувано изображение

Аз ям месо. Няма сила на земята, която да ме накара да спра да го консумирам, а в други сили не вярвам, защото не съм ги видяла или усетила. И не смятам, че ям самия пъкъл :Pако и него го има съобще

Сега да попитам- да разбирам ли, че, като не ядете меси и нищо животинско, се възвишавате? Явно духът ви се възвищава? А този дух може ли да живее без тялото ви? Знам, че тялото няма да умре без месо, но го лишавате от много полезни за него вещества. Или пък искате здрав и възвишен дух в болно тяло???

мисля да метна едни джуланчета във фурната довечера.... Идеални са за червено вино.

В този ред на мисли, не трябва да употребяваме дървени мебели, защото дърветата, които се използват за тяхната направа са били жестоко изсечени и убити. Много ми е мъчно за тзи дървета. Нищо, че стоя на дървен стол. И масата, на която стои къмпютъра ми е дървена.

В тоя ред на мисли добре съм се ориентирала към ангелското - ще си пърхам с крилца на някой розов облак и нищо няма да ми трябва. Публикувано изображение

В тоя ред на мисли добре съм се ориентирала към ангелското - ще си пърхам с крилца на някой розов облак и нищо няма да ми трябва. Публикувано изображение

А с гъби запасила ли се ? видът рsilocybe е особенно подходящ за целта Публикувано изображение

Публикувано изображение

Една колежка имаше желязодефицитна анемия и лекарите и бяха казали да яде заешки дробчета. Тя си носеше една кесийка, пълна със заешки дробчета и си ги хапваше.

това са пълни глупости

А с гъби запасила ли се ? видът рsilocybe е особенно подходящ за целта Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ех, сетих се, ама свършили - едни розови другарчета от групата на холандското розово (NB! - да не се обърква с хамериканското) ги изпапали всичките. :speak:http://e-vestnik.bg/2491

Публикувано изображение

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Ех, сетих се, ама свършили - едни розови другарчета от групата на холандското розово (NB! - да не се обърква с хамериканското) ги изпапали всичките. ;)http://e-vestnik.bg/2491

Публикувано изображение

Дали пък древните хора по целия свят, които са описали легендите за Великите Змии или Дракони, Създатели на човечеството не са ги "видели" след употребата именно на такива гъби?! :speak::)

Бе, за каква потенция говориш? Публикувано изображение;)

Аааааааа, ти на колко години мислиш, че съм?

....не е ли време да задаваш по-малко въпроси вече? :speak: .. Опитай се да задаваш ФИНАЛНИ въпроси . изчисти плявата.. :)

няма лошо -нека си ги хапва.

И аз ги обичам - върви в раздел "задраве и медицина" - има цяла тема за желязото, кои храни го съдържат, как се усвоява и т.н. Почети малко, не се заяждай....

Maat -чукай тук - една гъбка

'maid' иде от 'Маат' директно, а коренът е санскрит. 'matha' - 'майка', 'материя'. или както викаше др. Т.Живков - "маат'раиал". Публикувано изображение

асоциирани са "Мадагаскар", "Матура", "суМАТра", етц.... Публикувано изображение

Скорпи обича и отрова , та камо ли- да яде месце, обича да опича... Публикувано изображение

Понеже Шива-Линга се счита за прототип на архетипа на Скорпи, то иде от там, че Шива е изпил океан с отрова:

Публикувано изображение

ми.......... щом го е влечало.... Шивата, де. Което говори за здрав стомах...

Хубава картинка. Не знаех, че си блондин. :laughing5:

А за джуланчетата: слагаш в една купичка малко сол, червен пипер, малко мащерка и риган и наливаш малко олио да стане на кашичка. Намазваш джоланчетата с тази смес, пускаш малко зрънца чер пипер и дафиново листенце в тавичката, където си подредил джуланчетата. Капваш водичка и бяло винце и покриваш със фолио. Печеш на бавна фурна. Без да забравиш по някое време да махнеш фолиото, че да се получи онази хубава златиста коричка.

Междувременно си се обадил на група приятели - защото е грехота да ядеш такава вкусотия в самота.

ми.......... щом го е влечало.... Шивата, де. Което говори за здрав стомах...

Хубава картинка. Не знаех, че си блондин. :laughing5:

А за джуланчетата: слагаш в една купичка малко сол, червен пипер, малко мащерка и риган и наливаш малко олио да стане на кашичка. Намазваш джоланчетата с тази смес, пускаш малко зрънца чер пипер и дафиново листенце в тавичката, където си подредил джуланчетата. Капваш водичка и бяло винце и покриваш със фолио. Печеш на бавна фурна. Без да забравиш по някое време да махнеш фолиото, че да се получи онази хубава златиста коричка.

Междувременно си се обадил на група приятели - защото е грехота да ядеш такава вкусотия в самота.

...а джоланчетата къде ги береш?.... :P

псоле аз повръщам- моите "наги"-черва се бунтуват и не искат да смилат джоланчетата, дресирал съм ги Публикувано изображение

...а джоланчетата къде ги береш?.... :laughing5:

псоле аз повръщам- моите "наги"-черва се бунтуват и не искат да смилат джоланчетата, дресирал съм ги Публикувано изображение

хммммммммммм, и твойта не е лесна

хммммммммммм, и твойта не е лесна

...затова съм се нагодил към лесното, защото нямам Scorpi toughness :P:rolleyes:

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

...затова съм се нагодил към лесното, защото нямам Scorpi toughness :P:rolleyes:

хапвай, хапвай - не се притеснявай. Каквото можеш и по колкото можеш. И без да хабиш храната. Ама вземи си пусни едни изследвания - не е добре така с тез повръщания......

Мнението на хора, които се изказват ПСЕВДО-научно за "полезността на месото" е продуктувано от астрални същества, наречени 'НАГИ'(змии), които изпозват само грубата опаковка на човека, на който вече са му развратили съзнанието.

По същата причина изпозлват 'научно' за полезността на КУП отрови, като храна или в околната ни среда. По същия начин насаждат и сексът, като 'полезен за здравето', както и чалгата-поезна за слуха. Както и парите-като цел в живота.

Аааа?..., да не забравя- тяхно дело е "кацането на американец на Луната".

Въобше-нагите не са по-глупави от един циганин или абрахамец, но едва ли ще 'вържат' някой ведантист?... Публикувано изображение

Като си говорим за духове, които изкушават - подобно на нагите, тук трябва да споменем и добре познатите ни духове - сукуби и инкуби.

U.Ra-то, внимавай да не те нападне някои сукуб. Публикувано изображениеПубликувано изображение:rolleyes:

"Инкубът има двойник в женски облик - сукуб. Съблазнително-изкусителни, похотливо-очарователни и необикновено настойчиви в натрапване на своята жертва на най-фантастичните сексуални илюзии, те, ако трябва изобретателно използват целия арсенал от своя неизброим силнодействащ чар, само и само да съблазнят в съня им продължително въздържащите се от полова близост мъже тръгнали по пътя на аскетизма, но още не усвоили волевия импулс да трансмутират енергетиката на своите низши центрове в по-качествени типове вибрации."

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Sir Wild Wilde, не ли за архетип "Джемилли"?.... :P

....на времето имаше "Mix-club" във Варна(знаеш го) с неговото име, свързващо се с организацията "Gemini" http://www.bgogemini.org/bg/index.php?m=single&id=130 ?...

Прословутата секСтанска мисъл на Оскар: "Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш"("The only way to get rid of temtation is to yield to it") ние в Кришна съзнание СЕКТАнски семе я променили на : "The only way to get rid of illusion(maya) is to surrender to Krishna". Маа'та ВИНГАИ МИ ДАВАШ ИДЕИ! :wors:Публикувано изображение

Питах те за Стрелецът, тъй като е в зоо-кръгът НАЙ-ДУАЛИСТИЧЕН по отношение на Божествено и Животинско съзнание, което е средно-аритметично на "Човека", който ти тачиш, като 'крайна летва' на съзнанието си.

Не е "Везни", но Везни- СЪЩО. Но докато при Стрлецът тези неща са като КОНСТАНТА, той го прави без да се колебае, то ВеСните се колебаят доста.... В крайна сметка рядко решават на коя страна да застанат- на Божественста или Животинската, тъй като "Човекът" с главно "Ч" все им е в главата. Наслаждават му се.

И тъй като Човекът с главно "Ч" свързва в микрокосмосът именно при Везни и идва Звярът-Скорпионът след него, трябва да разбере дали Астралния рай е вечен, тъй като Скорпионът ще се мъчи да го убеди, че "Астралния ад" е вечен...

Трябва да внимават много ВеСничките за човекът с главно "Ч" къде е. Защото ако ги бъркат тези неща ще попаднат в mix-club Оскар Уалд. Публикувано изображение

Телецът Елла Фицдежарлд и Лъвът "Съчмьо Патладжанов"(двата фиксирани знака от микрокосмосът) те поздравяват с това несектанстко парче:

http://www.youtube.com/watch?v=1j6avX7ebkM...feature=related

"Септември пак ще бъде Май" е казал поетът. Т.е. Везни ПАК ще бъде Телец.

....падаш ли си по Пеньо Пенев?....

Пеньо Пенев

български поет

Роден: 7 май 1930

Добромирка, България

Починал: 27 април 1959

Димитровград, България

=================

Публикувано изображение:rolleyes:

Не съм чувала за този клуб, по микс барове не ходя.

"Септември ще бъде май" не е от П. Пенев, а е от поемата "Септември" на Георги Мильов Касабов, по-известен като Гео Милев. Заради тази поема, един от броевете на литературното списание "Везни", чийто издател е той, е конфискуван, в последствие то е спряно, а самият Гео е осъден, което довежда и до края му.

Аз още не съм към ангелите. Според вярванията на неговата секта аз съм спадам към сериозно загазилите грешници. Май и ти си така. Тук единственият, който е най-близо до Божествеността е наш U.Ra.

Сега чакам да видя нагите какво ще ме правят.

Грешници сме, ами, че как иначе. Публикувано изображение Мен ме успокоява една мисъл с лек еретичен привкус - щом човекът е създаден по образ и подобие богу, ако вярваме на онези, които искат да внушат грешността като основно качество на човека, то бог е най-големият грешник. Апропо - май сме по-близо до бога като грешници... Публикувано изображение

Eй, верно бе - забравих за змиите? Няма страшно - бате ти У-ра ще те спаси от нагите. Ангелите дали си хапват змийско, как мислиш?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.